Gott nytt....!

Weii nu går jag hem härifrån för sista gången....i år :) är tillbaka på tisdag igen, nytt år och nya krafter. Hoppas ni får en underbar helg och en trevlig söndag, för det ska jag ha!

Ciao

Arrrrgh

Hade suttit och skrivit ett långt inlägg om mitt 2006, så försvann det. Orka skriva det igen? Nej tack. Nu ska jag snart gå och fixa till mina fina naglar så dom blir fina till nyår, tror jag ska flasha till dom med lite glitter eftersom det är glitter i min klänning :)

Har säkert sålt parkerings skivor för över 100 000 kr sen Sy gick på lunch...helt sinnes, folk är helt crazy!

So long...

Ville kom hem.

Jag saknar ville som bara den! Hur ska jag klara nyåret utan dig?? Jag vill att du ska komma hem nu!

Kärlek

Fredag 29/12

Usch är inte på jobbhumör idag. Halsen är tjock och huvudet är jätte tungt. Skulle nog behöva ligga hemma och glo idag, men det har jag inte råd med och så ska jag fixa naglarna på lunchen också.
Igår var det lugnt med besök hemma av Jo, Em och Fi. Vi kikade på vänner och åt chips och choklad, jätte mysigt. Sen kom ju tissen hem också och han är nog mysigare än någonsin. Han sov nästan PÅ mig hela natten. Me love hans mys!

Ikväll får vi se vad som händer, får se om jag orkar göra nåt, eller om jag ska hem och vila upp mig inför nyår, var ju sjuk förr, förra året :(

Smsen bara flödar in, jag älskar sms ;)

That's all for today

Nu ska jag gå och hämta min kissekatt hos To, sen ska jag hem och kurera mig, vill INTE bli sjuk till nyår och just nu känns det verkligen inte bra! Så sängen och varm coco här kommer jag :) Och sid ska komma hem, jag har saknat honom såååå! Usch känner mig så fjantig, men men är man fäst vid någon eller något är det inte lätt ;)

Morfar jag hoppas att du får mina styrke tankar och blir bra när dom väcker dig!...älskar dig mofar!

Ciao allihop

Morfar vakna....

Mamma messade precis:

"Hej flickor, sänd lite tanke-kraft till morfar. Han behöver det. Han är nedsövd och andas med respirator i två dygn. Puss mor"

Vet inte vad jag ska säga....allt är bara tyst


mumma

Jag och Ci åt pizza till lunch. Vi kom på att vi har mycket roligare då, då kommer liksom allt snuskigt skvaller fram. Typ som hos män, dom pratar snusk över en öl och en pizza. Och Ci och jag är fan som män ibland. Men vi har skit kul. Me love her. Nu ska kassan räknas. SUUURT!!!

96942-116

Oh dear

Im going crazy! Håller på att bli dålig igen. Fick lite smått ont i halsen, och idag är den ännu värre :( Ret ont i halsen har jag. Så himla surt, vill inte bli kass till nyår så det blir ingen träning denna veckan (som om jag hade hunnit det, NOT.)

Igår fick jag veta att min värsta HATobjet någonsin förmodligen kommer på nyår. Hon känner ingen utan kommer med sin kille som bjudit in sig själv, vilket gör det hela ännu värre. Att dom har mage. Men kommer hon dit på söndag så kommer jag nog att slå någon, och då är det verkligen på riktigt. Inte nog med att hon har mobbat Ems lilla syster rejält tidigare, hon är riktigt elak mot sin kille. Usch och FY.

Snart kommer Ci hit för vår lunch och hon har tagit med sig mina bafuciner som jag kan sitta och knapra på. Sen blir det kinamat, mumma :)

So long...

Weii kändiis

Imon kommer mitt namn nog stå i tidningen här. Dom har varit här och interjuat mig och kollegan för en uppföljare av artikeln om alla missbrukare och alkoholister här runt om kring. Det har blivit massa bättre sen dom satte in poliser och mer väktare. Så då pratade dom med oss :)

Förresten på tal om väktare jobbar min favorit idag. Han har semester men har fått rycka in idag. Så himla trevligt.

Ciao

My Mr Big...

Oj va smidigt, nu har jag betalat mina räkningar via nätet. Har jag aldrig gjort förut och trodde inte jag kunde göra det, men det va ju ur smidigt. Det kommer jag fortsätta med :)

Ikväll kommer min bebis hem, efter två dagar hemifrån mammi (jag) shii va vi ska myysa, jag börjar senare imon också (ska flexa lite) så då kan vi ligga längre och mysa timon bitti innan jag går till jobbet. Han är min lilla mr big. Fast jag hade velat ha en mänsklig faktiskt. Men vem vet, det kanske jag har ;) No one knows förutom jag.

Så får jag krupp på min kamera, man måste installera ett f*cking program och det funkar inte!! Kan med andra ord inte lägga över bilderna. Och sånt blir jag galen på! Please HELP!

So looong

Torsdag 28/12

Igår fick jag och To en helt ny vänskap. Efter många om och men släppte han taget om mig och nu så hoppas jag att vi kan umgås på ett annat plan, utan att jag behöver oroa mig förhoppningsvis.

Var hos Em igår och åt wok & co och kikade på hockey, ganska tråkig match, och det slutade oavgjort så det va ingen höjdare. Sen kom jag hem, då hade Ci varit hemma hos mig och lämnat en julklapp. Hon är så goo, det va en Svamp Bob Fyrkant tvål. I looove him. Så Ci tack för det. Idag blir det lunch med henne och då kan jag lova att det blir massa kul prat, det brukar det bli ;)

Nu är jag frukost sugen... 

Keep your dreams...

Weii va snabbt denna dagen har gått! Nu slutar vi snart, då blir det fika med busan och massa skvaller om helgen. Jag älskar att skvallra och hon skvallrar jag om allt till! Sen kinamat och förhoppningsvis hockey i taberg. Köpte en digital kamera härromdagen så det kommer lite mera bilder här efter :) happy me.

Hoppas att min glädje smittar av sig här genom för jag är glad så det räcker och blir över. Undra om man kan bli gladare? Jooo min soulie kan komma hem från Vancouver! Sen är mitt humör på topp. VILLE KOM HEM, för jag längtar efter dig, kom innan sommarn är här kära ville....nananaa. Nu ska jag ta mitt humör och glädja alla här i stan.

Ciao

Let there be light...

Nu har jag köpt en nyårs klänning. Gav mig ner på stan för att köpa mjukisar, men det blev inga, blev en mys tröja och en klänning. Klänningen är kooort, enkel, svart, med smala axelband, liiite babydoll är det över den. Jätte fin och helt utmärkt till nyår. Nu behöver jag bara ett par skor, och klänningen har lite inslag av silver i sig så ett par silverskor skulle ju passa sig :) Det  blir  nästa uppdrag.

Ikväll blir det hockey ju, och wok & co mat, va ju faktiskt mer än en vecka sen vi åt det sist ;) mm det är jag super sugen på idag.

Thats all for now

Lunch shopping

Nu ska jag på lunch, ska ner på stan och köpa nya mjukisar och ny mjukiströja. Mumma. Den får invigas ikväll till hockeyn ;) Talk to you later...

ps. ni märker kanske hur mycket på bättre humör jag är på, vet inte varför ;) men glad är jag iaf. (Thank god för sms ;))

This is it

Fick alla vad dom önskade sig i julklapp?? Det fick jag :)

Snart är det nyår och jag har INGEN aning om vad jag ska ha på mig. Får snart panik, men jag ska ner på stan nu på  lunchen och glo lite, ska bland annat köpa en mjukis dress...mina mjukisar är SÅ sletna så det är snart hål i baken.

Det är jätte kul...massa med folk som jobbar här idag har gått ner och bytt massa julklappar, nyss gick det ner en tjej till stan med en morgonrock. Haha va missnöjda folk är. Jag är super nöjd med mina. Tänker inte byta något!

Ikväll är det hockey kväll hos Em som gäller. Men först fika med busan. Måste berätta om helgen ju. Dock inget jag tänker skriva om här, haha lite privacy behöver jag kan jag lova. Haha nu blev ni lite nyfikon va!? ;)

So long

Onsdag 27/12

God fortsättning! Hoppas ni har haft en bra julhelg med mycket bra julklappar. Min helg har varit mysig, bra, otroligt kul och perfekt. Fick mycket bra i julklapp så jag är super duper nöjd.

Men nu är det vardag i tre dagar och sen är det nyår som gäller. Efter måndagens utgång kan det bara bli bättre, eller det va kul ute men det blir lite roligare med bara dom närmaste vännerna på nyår, blir lite mer personligt.

I  morse var det katastrof hemma. To kom 10 över 7 och hämtade sid. Usch det känns hemskt. Sid är min enda trygghet och nu ska han vara borta tills imon kväll. Att inte ha honom springades hemma på sängen när jag ska sova är en jobbig tanke. Att man ska vara så fast vid något så litet.

I fredags fick jag ett sms från min übersöta jobbarkompis, helt ur det blå, hade inte ens hans nr. Han är i norrland och firar jul och nyår men tur då att mobiler finns. Blev jätte överraskad när det pep och det va från honom, nu piper det stup i kvarten.

Ciao

God Jul hänger i pannan på mig....

Nu när alla anställda går hem på julledighet, då måste vi ju önska alla en god jul. Oj oj vad jag kommer vara trött på dom två orden ikväll.
Blir inget julmys med tjejerna, Cis mamma har blivit magsjuk och hon kände sig kass och jag vill deffinitivt INTE bli sjuk till jul så vi sköt upp det. Blir lugnt med kanske eventuellt bio.

Vill öppna Sys julklappar nu, två stycket också, jag är ett nyfikon kan jag lova!

Ciao

Imagine all the people

Nu så här vid jul så dras man med av allt som har med presenter och mat och sånt att göra. Men så tänkte jag nyss på alla som inte har någon att fira med. Typ Ville (my soulie) som sitter ensam i Vancouver. Han har inte ens tjejen kvar i stan som han kan fira med. Eller min "hemliga" beundrare, han var inne här igår och berättade att han skulle köpa julklapp till mig, för han hade ingen annan att köpa till. Dom kanske tycker det är skönt, men vad ensamt.

Min jul är så lugn den bara kan bli, det blir jag, syster yster, pappa och farmor, just like old times. Farmors mat äger och sen kalle anka, då pappa oftast sitter och nickar till (han har ändå sett det i ca 20 år.) Sen julklapparna som vi öppnar ett i taget så alla ser vad alla får. Sen allt godis och julmust och allt mys hos farmor är det absolut mysigaste på hela året.

Fick nyss reda på att Sy här på jobbet hade träffat på min "hemliga" beundrare igår på Indiska där han tydligen tittade på en julklapp till mig. Haha, det va kläder också tydligen. Så himla kul. Och nu har jag och Sy bytt, jag fick 2 st av henne, så himla snäll.

Fredag 22/12

Vilken UNDERBAR vecka detta är, vet inte varför den är bara så himla bra. Mitt humör är på topp, det är snart jul (dock ingen julkänsla) och jag har världens bästa kompis och jag är liksom nykär i livet. Helt fantastiskt.

Nyss kom det in ett megasött span här och pratade med mig en stund, har aldrig sett honom In real life om man säger så, men idag så kom han in och han va sööötare i verkligenheten. Mumma. Somsagt vilken härlig dag.

Har gjort lite lyckoshopping idag när lönen hade kommit in på kontot, lite julklappar till mig själv som jag kallar dom. Ett fint svart satin linne med spets, öronhängen och två julklappar, en till To och en till kära Sy här på jobbet för att hon tar hand om mig så bra.

Nu ska jag ta min nya livsgnista och jobbar lite, det vill säga spana på snygga juldags skor.

So looong all of you happy people...

Mys pys

Är på myshumör! Vill ha ett badkar också, som jag kan ligga i lääänge och lyssna på lite julmusik, ha doftljus, smutta på lite julmust och bara gotta mig. Sen kan min imaginary Mr Big komma på besök så kan vi ligga sked framför tvn där vänner rullar för fulla muggar. Där ligger vi tills vi somnar i varrandras armar. Åh vilken härlig kväll....i mina drömmar.

Suck


Torsdag 21/12

Idag var det tungt att gå upp. Vet inte varför, men jag tror att smset som jag fick kl 24 inatt har en stor del till det att göra, för sen kom det ett till och ett till etc etc, så jag somnade nog inte förren 1 halv 2 kanske. Men en mysig konversation var det iaf.

Slutar 1 idag och då är det fika/lunch med busan som har fått lov idag. Så himla mysigt, ska försöka hitta nån liten klapp till henne innan hon kommer ner till stan. Och min kollega är så snäll, hon ska ner och byta en julklapp nu när stan öppnar och då ska hon köpa dagens Gift of the day (koftan) till mig. Mumma, den kan behövas nu när det är så kyligt ute.

Idag när jag gick till jobbet fick jag lite julpirr i magen faktiskt, det låg så mycket frost på gatorna så att det kändes som att det hade snöat. Weii.

Imon ska jag köpa skor för då är det lööööning.

Ciao

Jultomten Frida

Härromdagen fick jag 2 goooda skumtomtar av A här på jobbet, så snäll han kan vara. Så idag fick han en inskickad delicato boll från mig som tack för tomtarna, och jag sa att om han inte tycker om den så gör jag det. Haha, men visst va man kan vara snäll? Hohohooo merry christmas.

So long...

Juldagen & nyår ??

Jag och Em hade en deal att vi skulle använda våra balklänningar på nyår, fast sy upp dom till knäna och ha på oss JÄTTE fina skor. Men vi har båda brutit det nu. Men va tjyven ska jag ha på mig nu då? Klänning? Kjol? Byxor? Skor? Pumps? Stövlar? wtf??

Och Juldagen vet jag inte vad jag ska ha på mig, koort klänning tror jag, tjocka strumpisar och ankleboots, thats me!

Soulmate

96942-115Jag och Ci pratades vid i  Måndags när Outsiders skulle börja och det handlade ju om lite förvirrade personer som tydligen hade flera personligheter, varav en tysk 35 åring (ca) hade en liten flicka inom sig som han "blev" ibland. Han hade byggt ett skötbord som passar honom och hade klänningar och en spjälsäng som han sov i när han turned in to her så att säga.

Sen dess har tokigheterna börjat. Fick ett sms från henne strax efter vårt samtal:

"Hej jag heter Victoria b. Och är gift med david, vi har 3 barn ihop. På fritiden jobbar jag på kristinedal" (Kristinedal är vårt äldreboende här)

"Jag brukar bada i fil, det är bra för mina vårtor"

"På ett andlig sätt är jag lång, snygg o smal.. Rik och har en vacker make. Har en hel farm med enhörningar.."

Så störda är vi och jag älskar det! Har inte skrattat så mycket på länge faktiskt. Okej att vi är 20 men klart man får ha barnasinnet kvar.

by the way, den rosa elefanten är Cis och heter floppy, den saknar bara kjolen runt midjan sen är hon och Ci syskonlika.

Tell me...

Snart slut för idag. Så himla skönt, ska trääääna. Ska springa tills benen inte bär mig mera, så himla skönt. Sen kommer Em då blir det tv och nåt gott i magen.

So loooong...

Brr it's cold in here.

Blev plötsligt sugen på att se Bring It On. Oj...den måste fixas...

Muahaha

Igår när jag kom så hade vi ju fått en aladdin ask att smaska på. Men Ja hade ju plockat ut ALLA dom goda från (håll i er) båda lagren, och lämnat bara likörena och dom äckliga till mig. Så nu när vi har fått en Merci ask från personalklubben så har jag och Sy plockat ur alla dom goda och lämnat nötchokladen till henne som hämnd. Moahahaha, här är vi onda.

Ciao

Tisdag 19/12

Jag längtar så efter snön, var är snön?? Himla väder, nu när det väl har blivit kallt kan det ju lika gärna snöa också annars spelar det ju ingen roll. Vill kunna ut och springa i snön, kasta snöbollar, bygga iglos och göra snöänglar. Men men snart åker vi ju till fjällen och förhoppningsvis är det snö där då iaf.

Oj va jag vill ha nya skooor, ett par nyårspumps helst i guld och ett par nya ankleboots (mina har gått sönder.) Så när lönen kommer på fredag blir det skoköp. Kan unna mig lite eftersom mina julklappar är färdiga redan, det hade jag inte räknat med, weii. Känns som att detta blir en mycket bra vecka (peppa peppa ta i trä.)

So long...

Sluuut

Nu är det dags att gå hem, snart....ska bara stänga först.

Ska gå genom stan hem och handla tejp, guldpennor, mat och lite sånt så jag ska pyssla med mina klappar hemma sen. Älskar sånt. Sen ska jag se på sex and the city. Kom på igår när jag satt och kollade att jag vill ha mig en Mr Big. Haha...
Well well. Nu ska jag skriva ett tack mejl till söta A här på jobbet som tack för skumtomtarna, mumma.

Kärlek i stooora lass

Em, saknar dig idag...

Jag älskar....

....mitt jobb, älskar dom jag jobbar med, jaaa ALLT. Inte nog med att man får julklappar här och där, nu kommer söta jobbkillar hit med mina favoriter (skumtomtar) till mig. Dom vet precis vad jag vill ha. Nu ska jag och S fika snart, perfekt tajming på tomtarna kan jag lova... 

mumma


Låtar jag vill ha

Låtar som jag vill ha nu:

Christina Aguilera - Tell me
Agnes - Champion
September - Cry for you
Beyonce - Irreplaceble

Kärlek

Måndag 18/12

Jobb till 5 idag, lite surt men det går. Hade sovmorgon, sen tränade jag. Skönt efter 2 veckors sjukuppehåll. Sprang och tränade mina små chicken legs.

Helgen var lugn som bara den, låg hemma och det blev mycket film och "vänner." Var ju på fotboll också i tipshallen, men vårt lag som vi höll på floppade ganska rejält så det va bara att gå hem och lägga sig igen. Mådde ganska rejält mycket piss i lördags och igår men det har löst sig nu så det går uppåt på min humörsskala.

Om 6 dagar är det jul och jag, Frida har köpt färdigt mina julklappar BIG TIME. Weii jag är så duktig. Klart det är lite att finslipa kvar men det fixar jag ju nu när jag har några dagar kvar. Har även fått flera julklappar på jobbet. Man blir bortskämd här kan jag lova. Hade fått en påse fylld med massa Dove produkter från Städavdelningen och en Aladdin ask från Socialtjänsten.

Nu måste jag boka konferens salar.

Sooo long


Helg

Nu går jag snart hem, eller ska ner och träffa Ci & Be för en fika, sen blir det nog solning en snabb sväng. Sen hem, fixa mig och vänta på Em.

I'll be back on monday med nytt humör och förhoppnings utvilad, man vet ju aldrig (hehe.)

Kärlek

The holiday

Imon ska vi nog på bio. Vi ska se The Holiday. Och jag läste nyss recensionen i expressen och den ska vara mysig och bra. Jag älskar ju Cameron Diaz så det blir nog bra ändå.

96942-114

All I want for christmas is you...

96942-113
Jag vill ha snö, det finns INGEN som helst julkänsla dessa dagar. Snön skulle göra så mycket, det lyser liksom upp allt när det är vitt överallt. Skulle vara så mysigt!

Så all I want for christmas is SNÖÖÖÖ.












So long...

Fredag 15/12

Sitter här och mumsar på mitt ciabata bröd och mina mintgodisar. Mumma vilken härlig dag. Va på ett kanon humör när jag vaknade även om det faktiskt va lite väl grått ute. Vet inte varför men jag hade väl drömt nåt roligt.

Gjorde mig i ordning och sprang ner på stan en timme innan jag började och hann med att köpa lite julklappar både till mig själv och familjen. Lite nagelack & böcker. Köpte en tröja till mig själv och två vita hyacinter också (nu ska det lukta gott och juligt hemma.)
När jag kom till jobbet fick jag en bok jag beställt av Kas dotter som säljer jultidningar, en bok om katter, hehe jaaa den beställdes i höstas. Kan väl vara bra om jag ska skaffa en till.

Ikväll kommer Em när hon slutat då ska vi tll To en sväng, han har "inflyttningsfest" så vi ska dit och äga lite hade vi tänkt. Vi brukar vara bra på det. Sen blir det lugnt. Hade fått för mig att jag skulle tvätta imon bitti men fel hade jag, det va inte förren på söndag, så skönt!

That's all for now

Weiiiii

Jag får stanna! Dock bara halvtid, men jobb är jobb. Fram tills den 30e Januari är det nu, och saker kan hända fram tills dess, Ja kanske ska flytta på sig så då får jag kanske, eventuellt lite kanske fulltid fast här. Men jag förväntar mig inget, nu är jag bara glad för att jag får stanna....woho!

Hela sanningen

Ja den ska vi tydligen få höra nu när Ja kommer från läkaren, det hade hon sagt till Ka här innan hon åkte; "När jag kommer tillbaka ska du får höra hela sanningen..."

Blir det ännu mer nervöst.

10 dagar kvar

...julen är nära!

Söta "A" på jobbet han är söt, får mig då alltid på bra humör, skumtomtar är liksom vår grej.

Torsdag 14/12

Nyss tillbaka från ett massivt julbord som vi varit på  med jobbet. Herre min je, va gott, kommer inte behöva äta förren på julafton. Fick en stor paket med choklad och en fin blomma med av vår högsta chef. Alltid trevligt, känner man sig lite uppskattad.
Nu sitter jag och väntar på att Ja ska komma tillbaka från läkaren så jag får min dom. Antigen så får jag fortsätta eller så blir jag arbetslös i eftermiddag. Usch är lite nervös!
 
Ikväll ska jag bara ligga hemma och glo på vänner tror jag, skönare än skönast! Somnar nog ganska fort, va helt hopplöst att gå upp i morse.

Idag är jag på G, weii.

Onsdag

Somsagt INGEN bra dag någonstans. Sitter med jobbig huvudvärk (även med alvedon i kroppen) på jobbet. Och inget vill gå min väg i dag känns det som. Kanske var lite dum som tränade i morse, men jag orkade inte ligga hemma och glo fram till 12.

Jag bara längtar tills jag städat färdigt hemma sen efter jobbet, när jag kan lägga mig under min filt med nåt varmt och dricka och se på vänner (hämtade nya hos yster igår.) Som tur är tar det inte så lång tid att städa, bor ju inte i nåt palats (thank god.) Sen längtar jag tills Em kommer så jag kan prata av mig.

Skrattade för första gången nu, tack söta jobbkillen A.

Usch inget blir som vanligt igen

Inte nog med att jag är halvsjuk jag är så jevla blåögd. Jag har ju fattat det men att jag inte tagit det till mig, fy fan. Jag hatar denna himla karusellen! Men den beror ju mest på mig själv, att jag är så himla dum i huvudet som föll för det. Varför va jag tvungen att göra det?? Jag fråga mig den frågan tills jag går under, tror aldrig att jag kommer få ett vettigt svar.

Mest av allt skulle jag vilja åka härifrån ett tag, lämna allt bakom mig. Åka till Ville skulle jag verkligen mest av allt vilja göra. Han skulle få mig att glömma all skiten här hemma, vi skulle ha så kul! Jag saknar honom så. Det är nog därför jag inte är på topp. Kommer nog inte vara det förren han kommer hem igen tror jag.

Dom enda som jag få mig att komma på andra tankar här hemma är Em och Jo, dom är verkligen mina änglar. Förstår mig till 100% och tycker samma som jag, vilket i detta är bra. Dom får mig att inse att jag är ganska bra iaf.

Orka jobba?


Jag kommer bli styckad levande.

Jag är fortfarande inte kry så jag går hem strax efter lunch. Men lämnar då J alldeles själv hela eftermiddagen vilket hon kommer HATA mig för. Chefen sa till mig att gå innan hon kommer så att hon inte hinner mörda mig. Varför ska jag sitta här halvsjuk för hennes skull om hon ALDRIG skulle göra det för min skull?? Aldrig i livet.

Satt och kikade lite på h&ms gift of the day för en stund sen. Såg att dom hade en prinsesslik klänning för 200 kr den 15e eller nåt. Hur fin som helst!! Och sen så har dom jeansen imon tror jag och då ska jag försöka norpa ett par.

Nu ska jag läsa Villes blogg och se vad som händer i Kanada.

That's all for now...


Tisdag 12/12

Idag är jag lite piggare, la mig och somnade typ jätte fort igår, men vaknade först av ett sms från Em, sen ett från Jo och sen ringde Em. Jaja det är alltid trevligt med kompisar, men jag stängde av telefonen efter det. Sid har  börjat bli som en liten väckarklocka nu, varje gång min ringer så vaknar han och börjar spinna och jama, han säger säkert "Matte kom upp nu, så du inte kommer försent" min mysekisse. Imon avgörs Miss Lussekatts tävlingen i expressen också, hejja Sid!

Well well får se om jag jobbar hela dagen idag eller om jag lämnar J själv här (vilket inte är mer än rätt.) Men känner jag mig kass vill jag inte jobba och bli ännu sämre, vill ju börja träna igen snart.
Ikväll ska Em sova hos mig, vi ska äta tacos med Jo och se på Sunes Jul.

Ciao

Nej, så blir det.

Nu har jag ställt in fikat, jag orkar inte. Har fått ont i nacken och axlarna och det brukar jag bara ha när jag har feber. Och eftersom jag ska jobba heldag imon så är det bättre att jag går hem direkt och kurerar mig. Attans och jag som hade tänkt att städa och allt, blir inget med det. Sängen here I come.

Grattis lilla yster till ditt jobb! Kommer gå hur bra som helst.

Kärlek

Orka?

Har en bortflugen vän. Hon är bortflugen mest på grund av mig. Hon blev för mycket för mig efter gymnasiet med massa skitsnack och backstabbing. Så man kan säga att vi har haft en paus nu så ska jag ge det en chans. Förväntar mig inte för mycket.

Helst av allt vill jag bara hem, usch vill hem och lägga mig med min varma ris grej runt halsen och kika på sex and the city. Eller har jag någon bra film?

So long...

veckans aktiveteter

Måndag: Fika med gammal vän efter jobbet, och städning står på schemat hemma.

Tisdag: Jobba hela dagen. Em sover hos mig så det blir tacos och Ugly Betty.

Onsdag: Jobb eftermiddagen. Sen är det Bonde Söker fru för hela slanten.

Torsdag: Jobb förmiddag och sen jul lunch med jobbet.

Fredag: Jobb eftermiddag. Sen är kvällen fortfarande ett frågetecken.

Jag tycker om att ha planer så jag har saker och göra. Hoppas att jag blir lite piggare så jag kan börja träna igen också, oj va jag saknar det och då har jag bara varit slö en vecka.

Kärlek

Soulie

Med risk för att låta smörig och töntig...

Men för varje dag som går så saknar jag min soulie mer och mer. Han åkte till Vancouver i slutet på augusti och kommer inte hem förren i sommar. Härromdagen så hittade jag en skiva med vår låt på och alla flashbacks kom. Vi har verkligen haft hur kul som helst. Fan rent ut sagt att man inte njuter av det när man väl har chansen. Han är verkligen min andra hälft och jag längtar sååå tills han kommer hem, med ny tjej och allt. Weii vilken höjdar sommar!


Måndag 11/12

Usch är fortfarande inte kry, men jobbar iaf, har inte råd att blir sjuk och stanna hemma. Har fått alvedon av S här på jobbet så jag klarar av dagen iaf. Igår sov jag några timmar mitt på dagen och det är ett tecken på att jag inte är frisk. Uscha.

Ja i lördags va
somsagt min ögonsten i expressen och blev rikskändis. Men under fel namn. Dom hade förväxlat texterna under bilderna så det blev helt fel. Men ett mejl till expressen så blev allt bra. Sid var med igår igen då med rätt namn under rätt bild. Här finns länken till expressen, men observera då att det står fel namn under min kisse. Min katt är bild nummer 2 (den svart/vita tjockisen.)

Nu ska jag äta skumtomtar jag har fått av en kille på TK som betalning för att jag är snäll och öppnar dörren åt honom. Haha.

So long...


Guess what??

Om ni köper dagens expressen och slår upp sidan 22 och tittar på bilden längst ner till höger så ser ni MIN kissekotte där!!! Han är en av dagens tre lussekatts kandidater, weii. Tyvärr har journalisten gjort fel och placerat fel text under min bil, rätt text sitter på katten längst upp. Men i den stora texten finns allt med jag sa till honom när han ringde igår. Weiii min katt är kändis, men klagomål till expressen! Har skickat mejl så hoppas att Sid får sin revanch.

Nej nu åter till mig helg.

Kärlek

Ciao

Nu går vi hem. Längtar efter min kissekotte och pepparkaksdegen, ja kalla mig tragisk, det är sån jag är.

Ville jag saknar dig så jag dör, kom hem från andra sidan jorden så vi kan äga här igen!

Kärlek

Helg

20 minuter kvar till helg, weii. Har precis fikat bort de senaste 45 minuterna. Blev en goood lussebulle och en chokladkaka, dock vatten och dricka, blir ju julmust ikväll och jag  måste spara mina tänder.

Har diskuterat jobbsituationen med S och chefen nu, och sjukskriver hon sig nu på heltid så ringer dom på söndag. Kul? Nja, klart jag vill jobba mer men jag är tveksam, J kan faktiskt överraska, hon är dock städat och plockat hem massa grejer från jobbet och S sa att hon bara gör det när hon ska gå hem och inte komma tillbaka på ett tag. Jag håller tummarna lite i smyg.

Blir nog ingen solning idag, vill hem och plocka lite innan Em och Sa kommer. Sen MAXI here we come, mmmm pepparkaksdeg.

Usch har lite dåligt samvete också, har gjort vår väktare lite ledsen, haha, råkade säga att han och St är lite större än en annan kille som kommer nu ett tag. Han tog det lite på fel sätt så han har fått ett kul mejl nu med lite skämt som plåster på såren. Hehe.

So long....

Herre på täppan

Nu ska jag och S ha fredags mys med fika och tända ljus och släckt i taket, besökare kommer undra va vi gör, men vi måste också ha lite mys ju.
Funderar på om jag ska eller om jag inte ska sola efter jobbet idag, hinner inte imon och jag behöver verkligen till nyår så jag har ju redan börjat (jaaa, inte varje dag så klart.) men men beslutsångest allan!

96942-112

Why do all things come to an end?

Nyss va Jo här, hon är hundvakt åt söta lilla skrållan så hon va också med. Men Jo hon blev helt plötsligt helt okontaktbar och bara kollade rakt fram och sen sa hon: "Nu måste jag gå" så gick hon rakt in i dörren vi har här. Usch hon höll på att svimma och försvann helt! Som tur va fick vi kontakt i henne så hon fick sitta ner, dricka vatten och äta en banan.
Så går det när man är slarvig med maten, men hon höll på att skrämma livet ur mig, usch hatar när folk svimmar och har sig.

Om en stund är det dags för julbak med Em och Sa, om det blir någon pepparkaksdeg kvar vill säga, jag ÄLSKAR sånt deg kan jag lova. Och imon blir det tacos med de andra, mumma.

Oj nu kom en gammal klasskompis in (från högstadiet) oj va söt han har blivit. Han gör lumpen i götet och har fått en liten dialekt, hehe.

Freedag 8/12

ÄNTLIGEN har jag fixat mina naglar! Skulle gjort dom förra veckan men då blev hon sjuk så jag fick vänta en hel vecka till. Men nu är dom julfina och håller förhoppningsvis fram tills nästa gång precis innan nyår.

Igår tog jag det precis så lungt som jag ville, låg och mös med Sid framför tvn, sen kom yster med nya vänner dvd skivor till mig som jag älskar. Somnade tidigt också, hur skönt som helst. Nåt som är mysigt nu är att det blåser så mycket. Värsta stormen. Och jag bor ju i en takvåning så det känns som hela taket ska blåsa av, hur mysigt som helst.

Kärlek

Hemgång och sänggående

Usch blir bara sämre och sämre
. Vill verkligen inte klaga men jag har inte varit sjuk sen förra året typ. Så fort jag slutar ska jag springa hem (förbi ica) göra varm choklad, värma min ris-nack-grej, välja film, lägga mig i sängen och bara försöka mysa bort mitt onda (sitter med halsduk på mig på jobbet, inget bra.)

Imorgon är det fredag!!!! Det är helt sinnes hur fort veckorna går. Nu är det bara 2 hela veckor (veckordagar) sen är det jul. Oj va jag längtar efter farmors julmat, det godaste på hela året för tjyven.

Nu saknar jag min kissekotte och vill hem.

Kärlek

96942-52
oj så fin jag kan vara...

Julklapps shopping.

Nu har jag kommit igång lite känns det som. Igår va jag ju en sväng på a6 och köpte min första julklapp. Blev en hästbok till min lilla syster (häst freak som hon är.) Och idag på lunchen handlade jag ett fiint förkläde till min stora lilla syster. Det blir mest en kul grej sen ska hon få presentkort också på Ikea så kan hon handla precis vad hon vill. Längtar efter att få slå in dom.

Jag lyckades gå på stan UTAN att handla nåt till mig själv. Jag är så stolt. Kollade dock på lite nyårs skor. Blir nog en svart tubklänning så jag funderar på att ha guld skor till, så blir jag flashigast i stan (även om vi ska vara på landet.)

Oj jag börjar bli nervös inför chefens samtal ikväll. Men jag förbereder mig på det tråkigaste. Jag vet typ redan va han kommer säga; "A-L drar in facket i det här om jag anställer dig och inte henne" och A-L va här 6 månader förra året innan hon va tvungen att sjuksriva sig och kan inte jobba heltid mer. Fattar hon trögt? Usch ja.

Kärlek

Favorit i repris

96942-111Härromdagen fick vi nybakta lussebullar från cafét mitt emot.
Idag kom hon in med fler, 3 nya och denna gången även varma.
Ojoj va gott det luktar här, vi ska spara dom till eftermiddagsfikat. Men hur snälla får dom vara? Hon sa att dom va till oss snyggingar, haha. Så himla härliga.

Usch känns verkligen som att jag håller på att få nåt, har ont i kroppen, seg i halsen och fryser som attans (sitter med en stor sjal på mig.) Fan och jag som är på väg att faktiskt eventuellt få en fast tjänst här. Kan inte, kan inte kan inte bli sjuk.

Kärlek

It can only get better

Skrev lite fel i inlägget innan. Det va ju imon den guldblusen fanns på h&m så det blir nog två rundor på stan, en idag och en imon. Weii. Men dagens gift of the day (den randiga tröjan och halsduken) och också väldigt lockande. Mumma.

Hittade ganska mycket kul igår i min "skit" massa gamla skivor (vilket betyder flash backs BIG TIME) och mina tofflor, tröjor, tomtar och massa av sid saker. så det va lite som julafton må jag säga.

Kärlek


Lönlöst (update)

Senaste dagarna har jag försökt få tag på min ganska utspridda familj för att ha lite hum på vad dom önskar sig i julklapp. Pappa har varit den absolut svåraste att få tag på. RIngde honom igår och fick inget svar, men då brukar han alltid ringa upp (vilket han inte gjorde.) Sen ringde jag igen lite senare, mobilen avstängd. Sen ännu en gång då klickade han bort mitt samtal. Sen när jag öppnade mejlen idag på morgonen hade han mejlat över min lilla systers önskelista. Så det enda sättet att få tag på min egen far är via MEJLEN. Ska det behöva vara så svårt?

Morgondagens Gift of the day på
h&m är en guldig sidenblus. Hur fin som helst för 149kr. Blir nog en runda på stan på lunchen, om den finns kvar då.

Ciao mon amour

ville jag saknar dig ♥



Fick ett svar från pappa. Jag hade varit lite slarvig och skrivit "Är det ända sättet att....." och så svarar han så här: "Och så lite petigheter och tips från din coach: det heter "enda sättet" inte "ända sättet". Ändan det är det du sitter på."
Har man en petig men fyndig pappa så har man, kan inte göra mer än att tacka och ta emot.

Torsdag 7/12

Idag är det heldag för mig på jobbet. När man väl kommit ur sängen så är det ganska lugnt faktiskt, då klarar man sig igenom dagen ganska lätt. Får se om jag får sovmorgon imon eller om J går hem och sjukskriver sig så jag måste hoppa in på heltid igen, chefen ringer ikväll och ger mig domen.

Vad
sa jag igår? Okej att Marcus och Andreas slapp välja, men det blev ändå som jag trodde. Är man bra eller? Usch Andreas skrämmer mig verkligen, han är faktiskt ganska creepy.

Oj vilken söt kille vi har på jobbet, och han är precis så utåt och glad som jag vill att en kille ska vara. Och han har ett mycket gulligt namn också...

Dessa väljer bönderna ikväll

Så här tror jag dom kommer välja ikväll. Förstår ni hur jag menar?

96942-110

♥ Andreas väljer Jessica (givetvis)
♥ Marcus väljer Magda
♥ Mikael väljer Marita (100% säker)
♥ Per-Martin väljer Maggie (även om jag hade föredragit Monika)

Detta är nästan mer spännande än Big Brother för tjyven. Haha


Nu ska jag till a6 en sväng innan jag ska hem och packa upp mina kartonger med skit jag hämtade igår.

Kärlek

Jag sitter i kläm

Nu är det mycket på jobbet kan jag lova. Har ju varit en del problems tidigare i höstas här. Och it's still like a warzone. Dom ska bygga om hela receptionen här för hennes skull för att hon inte mår bra av vår arbetsmiljö. Dom ska ändra allt som heter säkerhet här för hennes skull. S har fått lite smått panik av att Ja ska ha synpunkter på ALLT, så hon har börjat säga ifrån och sa idag PRECIS exakt vad hon tyckte. Så nu tror chefen och S att hon kommer sjuksriva sig på heltid. Jaaaa mer jobb och pengar för mig. Det är lite komiskt för dom är ändå i 55 års åldern och bråkar som 5 åringar. Men så är det väl överallt.

96942-109

Kärlek

To do

Igår ringde jag runt till nära och kära ang. min julklappslista så jag vet på ett ungefär vad dom önskar sig. Så nu har jag gjort lite updates.

Lillasyster (19) - Förkläde, presentkort på Ikea & 2 biobiljetter
Lillasyster (12) - Bok och presentkort på h&m
Lillebror - Kalsonger, godis & presentkort på jc

Pappa plus fru är det svåraste, dom är lite kräsna och har typ redan allt. Men nu har jag det ultimata (som han faktiskt SA att han ville ha.)

Pappa (+ fru) - Bok om whiskey eller en bok om vin
Mamma - samma som jag skrev igår, har inte kommit på nåt mer.

Kärlek

julklappstips

Ja, jag kan ju inte glömma min älskade bebis han är ju värd allt det bästa i världen och som det ser ut nu så vet jag exakt vad jag ska skaffa till honom. Men jag har lite förslag:

Antingen någon av
dessa
Kanske denna, va lite lik den jag har
Blir nog en sån
här, har alltid velat ha en sån

Ja nu vet ni vad jag menar iaf. Ja Sid ska få sig ett syskon att busa med.

So long suckers...

R.I.P

Usch va surt, en av mina favorit bloggerskor har laggt ner. Hoppas att hon kommer tillbaka någon gång bara, för det va kul läsning.

Igår såg jag faktiskt på julkalendern, och den överraskade ju inte direkt. Vi pratade om det och för varje år som går så blir den bara sämre och sämre, men vi kom fram till att det nog är vi som blir äldre och äldre och även att Sunes Jul är det absolut bästa ever. På fredag ska jag och Em ha julbak då ska vi se på Sune och komma i riktig stämning kan jag lova.

Ikväll är det Bonde Söker Fru och riktigt drama. Ska Helene verkligen lämna Andreas? Vem ska Per-Martin välja? Och hur länge till står Sofia ut hos Markus? Jo och Er kommer förbi när hon slutat så får jag lite sällis också, innan det ska jag packa upp "min skit."

Sune Rooooocks

Onsdag 6/12

Idag jobbar jag extra länge, blev inringd till 10 istället för 12 och slutar 17, well well extra cash lagom till stöten resan skadar inte.
Igår blev det lunch med Em och Jo, sen en sväng på a6, hem till mig snabb dusch och sen hem till Em för hockey kväll. Massa mys. Blev dock inga julklapps köp. Tror jag ska spara det till typ dagen innan julafton, och då ska jag springa runt själv och bara ta allt som jag bestämt mig för att köpa. Det är det lättaste för mig tror jag.

Bråkade med To igår, eller han blev fly förbannad på mig. Jag skulle egentligen hämtat mina grejer som han samlat ihop hos honom igår efter jobbet. Men så kom lunchen och det mellan och sen hade jag ingen bil, och jag kan inte bära 3 flyttkartonger från honom till mig direkt. Då blev han jätte arg och skrek att jag skulle komma dit och hämta MIN SKIT, för han vill inte ha MIN SKIT liggandes där etc etc etc. Oj han har aldrig blivit så arg under våra 3 år som ett par, men killen har lite stake iaf. Men men som kompensation ska jag hjälpa honom att städa balkongen och förrådet i helgen. Det är väl min plikt, vi har ju båda bott där.

So long...


Maaat

Har precis stått och diskuterat julmaten med en jobbar kompis och jag blev inte alls hungrig (ironi) så tur är väl att jag slutar nu så då det blir ute lunch med tjejorna. Imon börjar jag kl 10 så tills dess...

Kärlek

Julklappar (suck)

Ja, även om plånboken faktiskt redan ekar halvtom måste jag ju handla julklappar. Som tur är hinner jag få en lön till innan jul så jag behöver inte handla upp allt innan.
Men jag är på kreativt humör i år så jag funderar på att tillverka lite grann själv. Jo farmor och  mormor brukar uppskatta egengjorda klappar till exempel: Jag stickade en halsduk till farmor härrom året, en grov och bred, hon älskar den, sitter med den på sig framför tvn varje kväll. Förra året fick hon bland annat en inramad bild på mig och To från balen, den också vädligt uppskattad.
Nåt man kan göra är massa gott julgodis och lägga i en fin burk som man kan fixa iordning själv.
Jaja, små syskonen uppskattar ju inte sånt så till dom måste jag handla.

Lillasyster (19) - Nåt fint till hennes nya lägenhet och ett presentkort på ikea
Lillasyster (12) - Små saker t ex; smink, smycken & parfym
Lillebror - Dvdfilmer uppskattas alltid av honom

Så vad ska man ge pappa och mamma som redan har allt och är lite fööör unga för att uppskatta hemmagjorda saker??

Pappa (+fru) - INGEN ANING!!!!
Mamma - Ett nagelack, (hon speciellt önskat sig) hennes favorit choklad och nåt mer fiiint till en fin mamma.

Istället för träning idag (på grund av min hals) så blir det julklappar, weii.

Så sex and the city

Igår skrev jag ju mitt inlägg om den närheten jag behöver (se inlägg nedan.) Igår kväll så låg jag och kikade på sex and the city och jag bara skrattade för det va ett avsnitt där Carrie och Samantha åker till San Fransico på Carries book tour. Och hon säger en mening som är så klockren: "I just need to feel the weight of a man on top of me." Precis vad jag behöver. Haha va tragisk man är!

Kärlek

Im soooo good

När man är lite nere och dan så lovar jag att man blir på bättre humör här. Jag känner mig som en ny människa, hehe.

Hittade det hos Junitjej.

Tisdag 5/12

Skönt med Tisdag, även om Tisdagar är lite av den tyngsta dagen i veckan. Men men jag slutar 1 idag så det går nog fort. Då blir det lite lunch med my loves (Em & Jo.) Måste till To och hämta mina saker också, han har en hel låda med saker som är mina. Va spännande och se vad det kan vara.

Han ringde igår kväll efter jobbet och sa att nu ska han sluta att ringa till mig när han är lite nere för att beklaga sig. Då blir jag nästan arg, om vi ska funka ihop som vänner, som vi måste göra, så måste vi kunna prata med varran, men okej jag förstår och håller med, han måste ha någon annan att prata med också. Men vi får se hur det går.

Hade nästan en hel sms konferens med kära Ni igår kväll. Förbaskat att han ska bo ändå nere i skåne. Han har den ganska svåra förmågan att alltid göra mig på gott humör, jag tror att vi är lite av själsfrände stuket faktiskt. Sen älskar jag ju hans dialekt, jag faller varje gång.

Nu ska vi klä granen, ljusen har börjat fungera, weii.

update

T skickade nyss ett mess med det han ville att vi skulle prata om. Det va som att han hade läst mitt tidigare inlägg om närhet. Han föreslog att vi kunde vara så kallade "mys kompisar" eller också särbos utan att kalla oss för ett par. Men med tanke på hur vi ändå har och har haft det tyckte jag det va en lite dålig idé.

Nu ska jag sluta och gå hem, jag uppdaterar imon om något har hänt (hoppas inte.)

Kvällen

Ikväll är jag sugen på att vara duktig, antingen laga nåt riktigt till mat, eller att baka. Blev sugen på att baka lussebullar efter vår fika men så duktig vet jag inte om jag orkar vara faktiskt. Vad är det på tv ikväll då? Eller ska jag se på sex and the city, eller film? Om jag ska laga mat vad ska jag laga då? Ja jisses vilka olika jobbiga val man har här i livet.

T va nyss inne här, han ville se  mitt hår. Inatt skickade han två sms när jag låg och sov, först ett där han saknade mig och sen ett annat som va långt. Kommer knappt ihåg. Nu när han va inne här så sa han att vi behövde prata (?) vaför och om vad? Tycker vi pratar varje dag nu om vad som händer. Det börjar bli lite jobbigt, för vad vi än kommer fram till kommer jag inte ändra mig. Just nu känner jag så här, det finns inget som kan få mig att ändra mig (jag är ledsen T.) Blir bara så jobbigt för jag kan inte gå vidare på samma sätt som jag hade velat. Och mest framför allt HAN kan inte gå vidare, jag vill att han ska känna att han inte behöver mig på detta sättet, att han kan leva utan mig. Just nu känns det bara som att jag förstör hans liv, fan vill inte känna mig som boven i dramat längre, även om jag kanske är det.

Ny människa

Ja som sagt har jag blivit mörkhårig (se nedan) och det är skit kul, alla på jobbet kommenterar det. På en kvart kom det förbi ca 7 st och sa hur fint det va, det va folk som aldrig ens säger hej. Hur kul som helst. Så det blev ett lyckat resultat iaf.

Nu ska jag och Sy äta nybakta lussebullar vi fått från cafét mitt emot oss. MUMMA

96942-108


Jag vet vad jag behöver

Okej att jag nyss gjorde slut med T, men jag är på jakt redan efter nån annan, någon ny. Men nu har jag kommit på varför, inte för att jag vill bli kär eller ha någon att dela hela mitt liv med utan för att jag behöver närheten. Jag behöver och vill ha någon att ligga sked med på nätterna, någon som kan värma en, någon jag kan hålla om, någon som kan hålla om mig.

Just nu behöver jag ingen som jag kan bo ihop med, eller som jag ska ta hem till mina föräldrar och visa upp, eller hålla i handen på stan eller åka och storhandla ihop med. Klart att jag så småningom behöver någon som min pojkvän, men inte nu.

Det kanske låter som en konstig idé, men faktiskt, jag behöver inte allt, bara just närheten, kramarna, inget pussande och inget sex, just bara kramarna och pillandet i håret och allt.

Är jag alldeles för konstig?

Måndag 4/12

Göteborg va heaven. Jag och Em låg och svullade framför Idol på fredag kvällen på vårt fiiina hotellrum, va hur mysigt som helst. Vi roade oss med att tjyvringa runt till alla våra kära vänner mitt i natten. Hur kul kan man ha det.!? Blev inte så mycket shopping, vet inte varför, men va väl inte riktigt på mitt vanliga shopping humör. Blev en ny hårfärg bara, så jag har även gått från blond till mörkhårig på en helg också, im so happy.

Igår började älskade one tree hill också, weii, det är så bra och så spännande nu. Börjar också blir sjuk, usch vill inte klaga och jag ska inte klaga men jag hatar verkligen att ha ont i halsen. Well well det går väl över det också.

Kärlek

Göteborg here we come

Har haft fullt upp på jobbet idag, massa penga problem och julgranen skulle ju upp idag med. Men kul har vi haft iallfall. Nu har Em kommit hit och tåget går om en kvart. Så ha en bra helg så får vi se när jag är tillbaka.

Massa kärlek

Fredag 1/12

Hade tänkt att faktiskt skriva ett glatt och trevligt inlägg nu hade jag tänkt men en (ursäkta mina ordval nu) himla k*rring kom in och förstörde mitt humör, och på sånna blir jag så upprörd så jag bara vill skrika åt dom, men mitt yrke tillåter inte det, förbaskat.

- En 200 kronors parkerings skiva.
- 200 kronor då tack.
- Jag vill ha lappen man klistrar den på också.
- Dom är dessvärre slut, men turist byrån har så smit ner dit och hämta.
- Men har ni inga? Så många som parkerar med denna skivan, borde ni ju ha dom tillhanda.
- Ja, jag vet, vi fick ner dom sista i hela huset igår och dom är redan slut, tyvärr.
- Då klistrar jag den på rutan.
- Men då är den inte giltlig.
- Men ge mig en skiva då, då är det ju ditt fel.
- Jag har inga brickor, men gå ner dit.
- SUUUUCK
- Jag bara säger det så du inte ska få nån bot, det är inte mitt fel, hela huset är tomt på brickorna TYVÄRR.

ÅHHHH vill man bara strypa en sån här besserwisser till tant?