Usch blir så dum i huvudet

Härromdagen ringde ju chefen och frågade om jag kunde jobba heltid fram till den 20e oktober. Idag kom han ner nu nyss innan han skulle gå hem och sa "så börjar du 12 på måndag då"

????? hmm skulle jag inte jobba heltid? neh nu har han ändrat sig tydligen och inte har han sagt nåt till mig. Kul om jag kommit hit på Måndag kl 8. Häpp, nu får jag ringa Kristinedal på måndag och be om lite halvtids tider för att f ylla ut dagarna. Fuck rent ut sagt.

MORR

Soya *2

Blidde lunch med M på Soya nu på lunchen, så himla gott. (andra gången denna veckan)

Sen skulle jag vara duktig att betala in min H&M faktura, så först ner till banken, (hade enbart ett postgiro nr) så hittade jag inga lappar där man kunde skriva nåt postgiro nr. Fick lite smått panik över att verka helt LOST inne på den nybyggda banken (gick även in genom fastighetsbyrån vilket va helt fel.) Ringde till pappa och fick svaret att jag skulle till kassaservice, inte undra på att jag va vilsen.


Kille vs. tjej

Nu på senaste har jag förändrats lite inom mina vänskapskrestar. Jag har glidit ifrån vissa av mina nära gymnasiekompisar och kommit närmare mina & Ts kompisar (flest killar.)

Under hela gymnasietiden så bråkade vi, vart bästa kompisar, fick stå ut med skitsnack om en själv och om dom andra. Finns en tjejkompis in particular som levde så här: När hon var med mig så va VI bästisar, hon ringde till mig varje dag, snackade dock ovanligt mycket skit, speciellt om dom andra i vårt "gäng." Sen en dag va vi inte bästisar längre, fortfarande kompisar i samma gäng men inte bästisar. Då va hon bästis med en annan i gänget och snackade skit om bla. mig + dom andra. När hon fick ätstörningaranklagade hon MIG för det!!! Hur F*N kan man anklaga nån annan för ätstörningar?? Nu på senaste har hon slutat att fira våra andras födelsedagar, glömt att säga grattis till och med, snackar fortfarande skit om oss till varrandra etc etc. Neh orkar inte med det längre. Its over.

Har fått en ny bästis, en kille, han är bäst! Inget skitsnack, inget komplicerat, bara härlig vänskap! Och ikväll ska vi ha idolkväll dessutom äta smarrigt godis och popcorn.

Hejdå mitt förflutna och Hej min framtid.


This weekend

Idolkväll med J, E, Jo & Å (ikväll)
Ullared med yster & våra respektive (imon)
Myskväll med T (imon)
Sovmorgon (söndag)
Ikea (söndag)

Återigen Fredag

Det kändes som det va måndag igår, men nu sitter jag här igen en Fredag. Åh så skönt men åh så seeegt nu på morgonen. Om en stund kommer M ner, hon ska fredagsfika med oss idag (dvs. delikatoboll & coca cola) det är vår grej.

Igår fick jag ju reda på att 
småtjejerna HATAR mig. Berättade för J igår och han tycker det är lika komiskt han. Idag skulle jag iaf ta den bussen dom brukar ta på mornarna, så väl nere vid busshållplatsen där tyvärr bara en (Ts kusin) står, ringer J och vi pratar om våra planer för kvällen (idol kväll/tjejkväll med J & Å.) OJ va hon inte tycker om mig, jag har aldrig fått sånna blickar från en människa. OJ va jag tycker det är kul.

Frida ∂

Läggdags

Det va längesen jag skrev ett "godnatt" inlägg. Well well här kommer det.
Jag och J har precis kikat på film, det va nån halvbra med Sarah Jessica Parker (min favvo dock.) Har äit så mycket popcorn så jag snart spricker. Mmmm va gott.

Imon är det fredag igen, då blir det jobb, jobb, liiiite after work och idol kväll med tjejerna (och J) så himla trevligt, hoppas E kommer ihåg Rhodos bilderna bara.
Nu har Sid somnat här nånstans och jag ska göra honom sällskap, neh han sitter framför spegeln nu ser jag. Haha, egokatt man har. Jaja nu ska jag sova iaf....har ett STOR projekt imon bitti (let u know how it went imon.)

Ciao ∂

You know what....?

Det är bara 1 timme kvar på jobbet nu och vi har inte räknat kassan än. S är hemma och vaktar sin dotters katter en stund och idag har vi extra mycket i kassan så jag vill inte räkna den förren hon kommer tillbaka.


Chefen ringde nyss och frågade om C ville komma in och jobba när S är ledig. Om jag vågade ta på mig ansvaret att lära upp henne. YES BRING IT ON! Ytterliggare en sak i merit förteckningen. Jag är jätte glad för att få ha min bästa kompis som kollega.

Ringde T nyss och beställde korvstroganoff till mat när jag kommer hem, vi sa att vi skulle testa med pasta istället för ris (wooow vi är i förändringarnas tid.) Kanske behövs i vårt lite krisiga förhållande, who knows.

Modern Classic

96942-66Va uppe en sväng på a6 med C innan och skulle kika in BikBok, katastrof!! Det va så mycket folk där som var och slet och drog i alla kläder och så spelade dom musken så högt så det kändes som man va typ högstadiedisco, så jag bara vände och gick ut. USCH.

In på H&M en sväng iaf, va ju tvungen att utnyttja min check där. Så jag köpte denna röda skjortan, ett svart bas linne och nagelacks remover.

BikBok

Idag öppnar BikBok & Wow här hemma på a6. Brukar inte hitta så mycket när jag är i andra städer och kikar men jag ska ge det en chans på lunchen. C kommer hit och hämtar mig sen åker vi upp och tittar, äter och eventuellt shoppar lite granna, har fortfarande INTE rört lönen jag fick igår. Me love my self.


Weii fixa naglarna

Min fd. nageltjej I ringde nyss. Började gå hos henne när hon hade sin verksamhet hemma för ungefär ett år sen. Sen efter nån månad flyttade hon till en salong och blev genast dyrare, efter ett tag fick jag ett jobb så jag va tvungen att ta bort dom. Nu har hon flyttat hem igen och så klart blivit billigare så nu ska jag dit nästa torsdag efter jobbet och bli ompysslad. Så himla bra!!!

Ett gott skratt förlänger livet, oj va jag kommer bli gammal

Jag umgås ju en hel del med J, när T jobbar så mycket. Och J har en flock med små tjejer efter sig hemma på gården. Han är ju 20 och dom är 15 och SUPER KÄRA i honom. Den ena messar honom konstant och vill träffas men icke. 15 är lite väl ungt för en 20 åring. Men dom ser ju att jag umgås massa med J och jag har märkt sen början att jag fått lite knepiga blickar från dom (varav en är Ts kusin) dom har liksom försökt att döda mig lite smått med deras blickar och viskningar. Jag har sagt till J att det är så, och vi skrattar bara.



Idag fick jag det bekräftat. Ts lilla syster hade pratat med deras kusin och hon hade sagt att dom nästintill hatar mig för att dom tycker jag tar J ifrån dom. HAHAHA små svartsjuka små tjejer. Stackars barn. Oj va jag tycker det är kul. Så ringde J för en liten stund sen så berättade jag det och han sa att nästa gång ska vi hålla om varran bara för att göra dom ännu argare och oss ännu gladare HAHA.


Blockchoklad till frukost

Mmmmmums, sitter och avnjuter små bitar av mörkblockchoklad på jobbet, det är så himla gott...det blir dock 3 ost mackor här snart till morgonfika. Har lagt om mina matvanor lite granna och det känns faktiskt bra.

Härromdagen
skrev jag ju om mina tränings planer. Meningen var att jag skulle börja jobba deltid nästa vecka och då ha mycket mer ledig tid till att träna på. Men samma dag ringde chefen och ville att jag skulle fortsätta jobba heltid fram till den 20e oktober så det va min träning det. Känns lite onödigt att köpa ett träningskort och sen aldrig hinna träna. Så jag ska tänka lite mer på det.

Igår va jag med J och shoppade. Han behövde lite nytt i garderoben och ville ha mig som smakråd. Han köpte 3 par tröjor. Sen bjöd han på mat på Soya, me LOVE. J är verkligen min bästa killkompisi ever.

Regn & rusk

Kom precis undefull med vad jag ska ha för hund när jag är redo för det. Jag ska ha en DOBERMANN big time. Dom är så himla fina så jag bara smälter. Okej folk kör detta "dom är farliga" racet men det spelar ingen roll, uppfostrar man dom rätt kan dom bli lika keliga som min Sidekotte. Me love Dobermann.

Vädret är inte lika bra som mitt humör kan jag lova. Det regnar och det är mörkt som attan. Känns som det är december (shii) Men somsagt mitt humör strålar som solen. Snart slutar vi.

∂ Frida

McDonalds & h&m rabatt

Det blev en snabblunch med T idag, blev en dagens rätt på McDonalds (dvs. McChicken) det va mums kan jag lova. Han tog med min h&m check snäll som han är. Sen ska jag med J på stan, han ville ha med ett smakråd så då kanske jag smiter in och kikar lite på h&m.

PARIS !!

Nu var det bestämt, inte bokat, men bestämt. Jag och T åker på en sk. romantiskt resa till Paris den 14e November. Jag tog på mig ansvaret att beställa eller iaf kika på hotell. Och eftersom vi bara ska vara där över en natt så tycker jag vi kan lyxa till det lite. Här kommer lite alternativ på vad jag tycker ser bra ut.

Eiffel Seine

Eiffel Seine sovmorgon   Eiffel Seine bad  

Best Western Bretagne Montparnasse

Best western Bretagne Montparnasse sovrum
   Best Western bretagne Montparnasse frukost

Hotel de Castaglione

Hotel de castiglione sovrum   Hotel de castiglione

Dålig start på dagen

Igår bestämde vi att gänget skulle åka iväg i November över en helg, eftersom Ryanair släppte massa billiga biljetter, men så klart finns det en baktanke och dessa biljetter gäller då inte över helger (skit grej.) Så nu om vi ska åka så blir det bara jag och T eftersom dom andra inte kan ta ledigt mitt i veckan. Och det är klart det blir mysigt med en resa på tuman hand till Paris efter den lilla kris jag är inne i. Hoppas bara att jag inte jobbar då och inte kan ta ledigt.



Håret igår blev super bra. Hon färgade med en liten mörkare bas färg och slingade ljusa slingor i hela håret. Hon toppade bara lite eftersom jag ville ha kvar längden så jag är hur nöjd som helst. Känner sig som en helt ny människa när man gör nåt sånt.

Me love mammi

Mamma jobbar ju på skolan där jag ska klippa mig strax. Och hon fixade ju tiden och allt. Så ringde hon nyss och sa att hon skulle hämta mig för hon va ledig, så snäll, åker hela vägen därifrån för att hämta mig och för att sen åka tillbaka. HON ÄR BÄST min mamma.

Impulsklippning

Vanliga människor brukar snåla så här dagen innan löning, brukar i varje fall jag. Men icke, nu har jag impuls beställt (genom mamma) klippning & färgning hos en kompis som går frisörlinjen (3e året) som jag fick nu på min lunch kl 13.15. Skit bra, och billigt med fattig som jag är somsagt så här dagen innan löning.
Sen så älskar jag S här på jobbet hon sa "gå du och klipp dig jag klarar mig dom timmarna det tar för dig att klippa dig, gå du" så här är vi inte speciellt slaviska kan jag lova. Så himla skönt. Hoppas jag blir nöjd.

Sko freak som jag är

Jo för ett tag sen så skulle jag ju sätta igång med träningen. Kom för mycket arbete ivägen så det blev uppskjutet, men imon så fort jag får pengar ska jag ner till friskis och banne mig köpa detta förbaskade träningskort. För nästa vecka när jag börjar med min deltid så hinner jag ju träna varje dag innan & efter jobbet. Men det ska också investeras i skor, dom jag har nu har jag haft sen jag var typ bebis så dom funkar liksom inte mer. Detta är mina alternativ. 

96942-59



Usch & Fy

Tisdagar är nästan minst lika tröga som måndagar. Även om det är fint väder och man vaknar av solen så biter verkligen kylan i hela kroppen när man går ut. Jag sitter invirad i min stora sjal på jobbet och fryser så händerna är helt stela. Men men thats life.

Igår va F, E & J hemma hos mig och kikade på Sandor /Slash/ Ida och åt mumsigt godis. Jag fick ansvaret att raka F på huvudet, blev dock lite ojämt, men orka vara så noggrann. (hehe)
Nu är T ledig i två dagar så vi ska väl laga nåt gott ikväll och bara njuta av sällskapet. Får se hur det går, är ju fortfarande lite nojjig. Känner mig kvävd på nåt sätt, blir lite rädd för mig själv.

Orka??

När jag satt här som bäst och hade en givande konversation med min "svägerska" så kommer E (the lost friend) in och avbryter helt i vårat samtal. (E är alltså kompisen som har glidit ifrån oss för att hon är så lagom falsk för att inte passa in hos oss.) Hon kommer in, avbryter och börjar detta eviga prat om sig själv (otroligt egoistisk människa) och jag bara svarar med nickningar. Hon snackar skit om dom andra i vårt "gäng" till MIG som fortfarande umgås med dom! Och jag bara ORKAR inte med hennes tjat.

Lunch möte

Nu har jag börjat komma in i det igen efter helgens bravader.
Idag var jag och S utbjudna på lunch av personalklubben, så vi var på Rådhuset och fick
lax, potatis & romsås, så himla gott. Vi diskuterade vår försäljning av biobiljetter som vi har; positivt eller negativt etc etc. Så trevligt.

I eftermiddag blir det storhandling. Åker direkt till Maxi efter jobbet där T påbörjat handlingen. Jag tycker det är kul på maxi, speciellt när man handlar mycket goda saker till exempel när man kommer till godiset & snacks hyllorna, mumms. T tycker att vi har en tråkig mat smak, så idag ska han köpa massa nytt i mat väg typ potatisgratäng & bullens korv, så himla kreativ är han. Jag ska köpa dip & grönsaker.

Party, breakdown & 3 års jubelium

Fredag: Efter att ha jobbat hela dagen va det så himla skönt att åka hem med C och förbereda oss inför kvällen. Vi kikade lite på film (har glömt lämna tillbaka den, dyrt) sen lagade vi maten och väntade på dom andra. Kvällen blev lyckad med egenblandad bål, ubåtar och massa gott snacks. Kl 22 redan lämnade mina "vänner" mig och min stökiga lägenhet. Så himla surt. Jag kikade på tv lite innan jag gick och la mig. Försökte sova men det gick inte, låg bara och lyssnade på mitt hjärta som slog fortare och fortare, usch kände mig inte bra i huvudet (psykist) så jag ringde till T (som jobbade) och han svarade inte, då kom tårarna, jag var RÄDD för mig själv. Då ringde jag J som svarade och allt bara brast för mig. Han kom springande hem till mig som en riddare på sin vita häst och tröstade mig. Satt hemma i min soffa till kvart över 1 (då hade han börjat slumra) då kände jag mig bättre och kunde somna ganska snabbt.

Lördag: På samma dag för exakt 3 år sedan blev jag tillsammans med T!!! Kom ju undefull med att jag är inne i en 3 års kris kvällen innan. Så jag började med att prata med T om vad som hänt och vad jag kände. Han tyckte att jag kanske skulle flytta hem till mamma ett tag för att känna efter lite iallafall när han jobbar. Jag bara grät och grät och grät. Men till slut tog nog tårarna slut. Vi tog bilen till Gränna för att börja vår födelsedag där. Vi fikade på ett mysigt fik och gick och promenerade genom den jätte mysiga lilla staden. Köpte på oss lite polkagrisar och åkte mot stan. Stannade på a6 och handla mat på Soya, tog med oss och åkte ner till stranden och satt och kikade ut mot vattnet när vi åt all vår goda mat.
Kvällen bestod av middag med vännerna, förfest och utgång. Det behövde jag!! Vi fick en tårta av våra kompisar dagen till ära med texten "Thomas ♥   Frida"

Söndag: Kalas för lillasyster som fyllde 12 så det blev tårta och bulle till frukost. Sen lååång promenad till stan för att hämta bilen. himla skönt. Sen vart det korpen innebandy och lite mys kväll med vännerna.

En salig blandning kan jag lova.

Usch söndag

Har hänt en del i helgen, både negativt och positivt. Jag orkar inte skriva det nu, så jag tar det ikväll eller på jobbet imon.
Ikväll ska jag & E kolla på killarna när dom spelar innebandy i korpen sen är jag ensam hemma (igen) för T jobbar. Men men Im alive iallafall.

Weii snart är fest

Jag och cicci har laddat nu, varit på systemet, hyrt en B-skräckis och laddat psykiskt för en höjdar kväll. Vi ska blanda bål, dricka ubåtar, äta grekisk sallad och spela kort. Sist vi gjorde det blev det lyckat och idag är N & A med också så det blir ännu mera kul. Det är bara 1 timme och 45 min kvar på jobbet (suck)

Äckelgubbe

Usch vi har en "kille" i 25-30 års åldern som springer här inne hela dagarna och frågar konstiga grejer:
"Brukar du gå ut och festa ofta?"
"Vart går du när du går ut och festar?"
"Vilket vackert namn du har" Etc etc


Sånna människor får mig att känna mig obekväm, han kan stå och stirra på långt håll i säkert 15 min, sådär läbbigt.
Säger bara att jag inte skulle vilja träffa honom ute en fredags kväll. Men nu vet vakterna om honom så dom kan hålla ett extra öga på honom.

Investering i vinterstövlar

För lönen jag får på Onsdag ska jag köpa mig ett par stövlar, ett par rejäla och snygga stövlar. Va och kikade på Din Sko igår och hittade några alternativ:

96942-58

Fredag at last.

Jag älskar att vakna och komma på att "YEY det är fredag" dock övergår  lyckan ganska fort till nedstämdhet då jag kommer underfull med hur mycket jag ska göra i helgen som kommer göra att den kommer gå HUR FORT SOM HELST! Men jag ska ju göra roliga saker iaf.

Igår hade jag besök av J, E & F för Idol. Hur trevligt som helst. Blev inte lika glad när jag såg att "Snäckan" gått vidare för jag tyckte inte han va så bra. Hade hellre sett snygg erik. Haha.

Idag är det iaf favorit i repris och iaf jag och C ska dricka skiten ur oss, vi har 2 veckor att ta igen eftersom vi skulle gått på after work förra veckan. Neh skämt å sido det ska bli himla kul att träffa A igen. Hoppas det inte blir så illa så man hoppar på telefonen och gör saker som man ångrar imon, neh så illa kan det inte bli. Eller?

Second Hand fynd

Jag och C har nu varit och spanat in Röda Korsets nya affär här i stan. Och kräsen som jag är blev det ju inte en helt ny garderob, men ett rött smalt Lacoste skärp och ett set med 3 HÖGA ljusstakar i olika höjder då. Kommer passa perfa i mitt vardagsrum.
Bilder kanske kommer senare, who knoows.

Im so happy

Nr 1. Läste dettaaftonbladet och så glad jag blev. Jag är så glad för hans skull. Även om jag hade velat se honom i idol igen så är detta bättre =) Me so happy for him.

Nr 2. Jag har ju ett vikariat på mitt "sommarjobb" nu tom. 1 Oktober. Och innan idag hade jag inga planer efter det. Men nu har chefen pratat med henne som är sjukskriven och hon ska bara jobba deltid när hon kommer tillbaka (ett tag) så behöver dom mig här deltid from. 1 oktober till obestämt datum. Me so happy for me.

Nr 3. Jag har hittat mina soon to be vinterstövlar. Försökte hitta bild på hemsidan men den krånglar så ni får vänta lite på den. Men ååå så dom ska bli mina, alldeles jätte fina.

Nr 4. Jag har hittat en jätte söt kofta på h&m här i stan. För 198:- blir den min, men så kom ju min bonus check på 100:- förra veckan som jag nog ska använda då jag köper den, då blir den min för enbart 98:- istället.

Nr 5. På jobbet har vi passerkorts funktion; dom anställda kommer bara in genom att använda deras passerkort. Men vi har bakom receptions disken en "dörrknapp" som vi kan öppna dörren med till besökare utan kort. Men vi har vissa slarviga anställda som vi  måste öppna åt (vilket inte är meningen) speciellt en som ALLTID glömt kortet. Idag sa hon att hon skulle bjuda mig på  lunch nästa vecka för att jag jämt öppnar åt henne utan att bli arg.

Nu väntar jag bara på alla dåliga grejer att komma (peppa peppa ta i trä)

Mina Tradera auktioner

Nu har jag lagt ut dom två par skor jag hade tänkt att försöka sälja på tradera.

√ 
Svarta ankelboots med spetsig tå i mocka.
Svarta mocka stövlar.

Sätt igång och buda!!!

Dagen före Fredag

Det är så skönt när veckorna går så fort (peppa peppa ta i trä) för imon är det redan fredag igen.
Igår firade vi yster hos pappa efter jobbet. Massa mys med mackor och blå prinsesstårta. Men det varade inte så länge för jag höll på att somna. Fick skjuts av mamma hem strax före 19. Hämta J och så gick vi hem och kikade på Kärleksbrev & Idol.

Idag kommer E hem och hälsar på mig och håller mig sällskap. Får se om hon har bokat om resan också. Vi ska också se på idol idag. Weii.

Nu: Fikadags.

Favorit i repris

När man är mitt uppe i maten nu på lunchen får jag ett sms från A:
"Hej jag kommer hem i helgen, eller rättare sagt fredag..puss hitta på nåt?"

Weii tjejen kommer hem, lätt att det blir en favorit i repris! I
somras hade nämligen jag, C & A en otroligt trevlig tjejkväll med kortspel ubåtar (drinkarna) och pizza. Sen flyttade A till Linköping men nu kommer hon hem!!! Så på fredag kväll slår vi till igen. Då ska vi vara hemma hos mig (T jobbar) och så ska N & A2 vara med också, vi ska ha så himla kul. Men det blir ingen pizza denna gång, vi kör på hemkörning. HAHA.



Weii så kul vi hade det, skrattade så jag låg ner ;)

Mmmmm choklad

Hör och häpna, det blev mmmarabou choklad till förlunch, mumms. Ska lunch med C sen när hon är färdig på arbetsförmedlingen. Jag ska sååååå ha kina mat. Är dööö sugen på det. Men vi får se vad tjejen säger. Jag längtar iaf till tårtan ikväll och sen film & idol. Detta ser ut som en bra vecka även om jag är fruktansvärt trött.

∂ Frida

Tradera auktioner

Härromveckan rensade jag ur min garderob. Oj, jisses vad mycket man har som man inte använder. Det blev 2 stooora kassar kläder och en stor med väskor. Jag vill inte slänga allt så jag tänkte lägga ut en del på Tradera. Inte allt men det som jag knappt använt. Får se om man får något litet för det iaf. Tänkte lägga ut bland annat:

Filippa K kofta
√ En ganska ovanlig JL tröja
√ Lite bas toppar
√ Ett par kritstrecks byxor
√ Lite olika skor som jag ska lyckas slita mig från

m.m.

Håll utkik, jag ropar när dom är upplagda på Tradera.


Grattis Yster

Grattis Syster Yster på Födelsedagen weii



Nu har halva veckan gått snart, gud så skönt. Och dagarna går fort som bara den nu ju så man hinner knappt med. Idag ska jag jobba till 17, sen kommer T och hämtar mig, yster och ysters kille här. Sen blir det tårta hos far med hela familjen (mys.) Så jobbar ju T ikväll så jag åker hem och hämtar J sen ska vi se på film och idol. Weii så trevligt.

Jag är inte nöjd med gårdagens resultat av Idol, tyckte inte Danny var bra för 5 öre. Han gick enbart vidare på sin charm och inte på sin sång, han sjöng falskare än mig!!

∂ Frida


Dumma

Skrev nyss ett väldigt innehållsrikt inlägg som inte blev publicerat för att det blev nåt knas (dumma er) så jag orkar inte skriva mer nu, dör av trötthet så jag ska lägga mig tillrätta.

∂ Frida

Mjukglass & prat prat prat

Nu är det bara 15 min kvar innan vi stänger och får gå hem. ÄLSKAR att bara jobba till 17. T ska laga pyttipanna & ägg till mig när jag kommer hem..Sen börjarhan jobba igen efter sin 5-dagars. Det är lite surt, men jag är van. J kommer över så det blir Idol ikväll med.

Jag och C skulle ju ner och kika in Röda korsets nya affär här i stan, men dom har bara öppet på Torsdagar och Lördagar så vi fick skjuta upp det. Himlar.
Jaja nu ska jag gå och dona här innan vi ska låsa.

∂ Frida


Snälla älskling

Jag har fått knas om att min kära T har fått knas om min blogg. Är inte så förtjust i att han läser för han tycker inte alltid som jag. Men men om han läser detta nu då så kan jag ju utnyttja tillfället och säga:


SNÄLLA ÄLSKLING, SID BEHÖVER ETT SYSKON OCH JAG BEHÖVER EN KISSEKOTTE TILL, TÄNK PÅ ALLA SÖTA SMÅ KISSAR SOM MÅSTE GE LIVET BARA FÖR ATT FOLK INTE KAN TA HAND OM DOM. VILL DU VARA EN AV DOM? DET VILL INTE JAG! SNÄLLA PÄLSK.

Surprise

96942-56
I mitt
senaste inlägg så skrev jag om mina nya mascara alternativ. Nu har jag haft lunch, vilket betyder stadstur (=shopping) och jag hittade en ny mascara. Blev dock ingen av dom jag hade som alternativ utan det blev Maxfactor 2000 Calorie. Min vännina C rekomenderade den. Så  nu hoppas jag att den är bra, annars får hon betala en ny.

Ny mascara

Min underbara mascara, Niveas eyes wide open håller på att tryta nu och jag tänke investera i en ny. Nu är jag ingen större smink människa men måste ha en mascara. Min nuvarande är toppen men jag vill testa nåt nytt. Så här har jag lite alternativ.

96942-55

∂ Frida


Tisdag

Så va det dag 2 i veckan. Fick ta lite extra sovmorgon idag så jag började halv 9 (skönt.) Tycker snart det är dags för lite frukost här, jag stretar emot mitt sockersug!!! Det är svårt.

Igår gick dom två första till Idol finalen. Och ikväll är det grabbarnas tur, får se hur det blir, det är ju Desperate Housewifes med, men jag får se om jag orkar se på det, det är ju min tur att öppna imon (suck.)

så trött

Jag är så trött så ögonen håller på att falla ihop. Så skönt med lite sovmorgon imon, inte för att jag hinner vila upp mig men lite piggare blir man förhoppningsvis.
Jag och C ska ner och kika in röda korsets nya affär här i stan, den är stooor och vi hoppas på nåt fynd eller två. Mer om det imon. Nu ska här sovas.

∂ Frida

En halv timme kvar

himla skönt, man känner att man jobbar en timme kortare nu efter valet, så skönt att kunna ta en timmes tidigare buss hem från jobbet så man hinner träffa T och äta hans pannkakor.

Jag är så sugen på en liten ny kissekotte syskon till Sid, men T vill verkligen inte, han tycker det räcker med en. Men ibland tycker jag synd om Sid när han är ensam, han skulle må bra av en kisse till. Har pratat med en kille som jobbar brevid mitt jobb, han har gård och allt, plus små kissar, så jag har bett honom kika lite om det skulle dyka upp nån mini kisse som vill ha ett hem så får T säga vad han vill.
Så nyss skickade jag iväg ett mejl till honom om vilken bra kille han är, inga baktankar alls.

Nu bara 10 min kvar....mumma.

  Frida

Saknad

För ett tag sen flyttade bästa killkompisen över till Vancouver. Och det är snart en hel månad sen, och jag lever fortfarande. Han uppdaterar dagligen om sina bravader där och jag är så glad för hans skull. Han har skaffat sambo, börjat skolan och hittat massa fest kompisar. Jag och C vill verkligen åka dit och hälsa på honom, men det kostar skjortan att bara åka över dit, men vi får spara har vi sagt.

Men jag saknar honom fortfarande såååå mycket.

∂ Frida

Prima Ballerina

Usch jag hatar när man skriver ett helt inlägg och så försvinner det precis innan det ska postas, hur lyckas jag? Aja, nu va det gjort. Jag skrev bland annat att jag och S skulle ta och fika mina goda chokladmuffinsar till morgon fika. MUMMA.

Sko freak som jag är, tar det knappt en dag innan jag sitter och kikar på nya pjuks. Idag är det
ballerinor som gäller. Har tro det eller ej, INGA.
96942-54


∂ Frida


Sweet Dreams

Det blev hyr film med J ikväll istället. Vi promenerade ner till VIP och hyrde Flight 93. Den va dock inte så gripande som vi hade trott. Men den va bra och den blev ännu bättre med popcorn, cola och godis.
Min kotte har somnat under mitt täcke så jag ska väl också göra honom sällis i drömmarna. Imon blir det update kan jag lova.


96942-52

∂ Frida



Fortsatt UNDERBAR söndag

Nu är det mys dags. T har åkt till en kompis för valvaka. Jag stannar hemma för film & chokladmuffinsarna och mys med Sidekotten. Jag älskar helgen men hatar att den snart är slut. Well well nu ska jag stänga av denna dumburk. Ha en trevlig kväll.

96942-51

∂ Frida



ta-hand-om-mig dag

Idag har varit en redigt skön och avslappnande dag. Först så gick jag och T ner till Hovslätts skolan så jag fick rösta (vad det blev är min hemlis) sen handlade vi och gick hem.
Då blev det bak för hela slanten, mumsiga chokladmuffins med choklad bitar i och florsocker på. Sen tog T över köket så blev det korvstroganoff och ris till söndagsmat, och jag måste erkänna att han gör den bättre än mig, men han är ju även kvinnan i vårt hushåll (haha.) Sen tappade jag upp ett varmt bad med massa skum; tvättade håret & rakade benen. Sen blev det mys med muffins och läsk på balkongen och nu är det One Tree Hill som gäller. VILKEN UNDERBAR SÖNDAG!

söndag

Idag är det valdag. Och jag som suttit med det förbaskade valet sen den sista augusti har inte röstat än, jag som verkligen inte orkar idag. Men men jag och T ska promenera ner till vår vallokal så jag kan lägga min röst. Sen på vägen hem ska jag handla så jag kan baka choklad muffins i eftermiddag. MUMMA.


ÄNTLIGEN!!!

Nu är den där himla förtidsröstningen över, phew. Dom senaste dagarna var det rent kaos på jobbet. I Torsdags jobbade jag & C hela dagen (8-18) med 300 pers som ville rösta, efter den dagen va vi helt slut, men i går när vi jobbade mellan 7.15-18.45 med 600 pers som ville göra sitt val höll vi på att dö. T fick åka och handla Zon på apoteket till mig för sån värk jag hade i min skriv arm igår går inte att beskriva.
Meningen var att vi skulle ut och "fira" igår kväll efter jobbet men icke, blev hemgång direkt kan jag lova.

Nu när valet är slut kommer jag äntligen få mer tid till att skriva. Fick ju förlängt på jobbet i ytterliggare två veckor till att börja med så jag kommer förhoppningsvis ha all tid i världen. I promise jag ska bättra mig. Nu har vi skaffat ny USB mellan datorn och mobilen så det blir fler roliga bilder.

Ikväll blir det lugnt, E, F, S & T kommer över för lite film. Och nu ringde T från vardagsrummet och vill laga mat. Men somsagt nu ska jag inte vara så kass längre på detta. Ha en überbra lördag, det ska jag ha.

∂ Frida

Min kissekotte in action (video)

Här kan ni se min kotte när han bråkar med sin toalett dörr, sån knäppis.

Lill Lördag

Idag är det nästan lördag. Detta ska firas med skräckis, tacos och popcorn. C ska sova hos mig inatt så vi ska mysa till det. Sen kommer nog E också och gör oss lite sällis. Vilken film vi ska se har vi inte bestämt än, men nåt psykiskt läbbigt ska det bli.

Imon ska vi nog preliminärt boka resan. Alla andra kommer hem till oss så vi kan kika och boka, mumms. Va kul att ha nåt att se fram emot.
Igår hade vi 289 pers som va här och röstade och jag fasar att det blir fler idag så vi inte hinner ta nån vidare lunch, måste jag ha för att överleva dagen. Usch, men jag hinner nog ner till Subway så jag får mig nåt smarrigt i magen en bra onsdag som denna.

Woho, nu ska jag köpa varm choklad och ciabattabröd med ost till frukost.

∂ Frida

Både bra och dåliga nyheter

Vi kan börja med dom dåliga, så har vi gjort det tråkiga;

Har inte kunnat skriva så mycket (som vanligt) pga. jobbet, vi har såååå mycket att göra dessa dagar så på 10 timmars arbetsdag hinner vi ta 15-30 min lunch. Hinner aldrig slita mig, men men.
Jag dör snart på min sk. sambo, har inte träffat honom sen i söndags, vi går om varran här hemma. Jag slutar 18, är hemma 18.30, han åker 18.20. Kul? NEPP.
Min katt är överviktig!

Så kan vi ta dom goda då med;

Har fått 2 veckors förlängning på jobbet (till att börja med) sen blir det förhoppningsvis deltid.
Sambon är långledig i helgen (tors-mån) då ska vi på after work med massa kompisar (fredag.)
Min kissekotte är världens gosigaste myysigaste kisse.

Ushc jag är så trött så jag ser i kors. Imon kommer C och E hit för tjejkväll så det kanske inte blir så mycket skrivet imon heller. Men jag gör mitt bästa kan jag lova.

96942-43
Min bebis BIG TIME


Nu så

Nu ska vi se. Kan inte skriva så mycket på dagarna eftersom jag har fullt upp med valet på jobbet. Men nu ska jag försöka sammanfatta helgens shopping i gbg.

• Svart stooor väska (h&m
• Mysluv tröja (h&m)
• Undekläder (h&m)
• Ett långt guldhalsband med sött litet hänge (bikbok)
• Ett långt halsband till, i silver med en hajtand (bikbok)
• Mysig vit kofta (veromoda)
• Gråa myyysbyxor (bikbok)

Sen igår va ju jag och T på lager 157 och där inhandlades

• Vit v ringad kofta (Tempel)
• Vitt skärp (Tiger of sweden)
• Ett JÄTTE bra lypsyl

Och idag köptes skor:



Im back

Igår kom jag hem från min mini weekend med tjejerna. Vi har haft det jätte myspys och lite shopping blev det såklart. Igår kväll så va jag och T ensamma för första gången på flera veckor. Vi pratade om vår framtid, jag är så less på att jämt vara ensam. Jag känner mig så himla isolerad här på kvällarna när han jobbar. Han kan inte känna samma sak när jag jobbar på dagarna för han har så mycket han kan göra, han har bilen etc etc. Jag kan bara glo! Jag har så svårt för att säga vad jag tycker bara. Well well vi la oss tidigt och vi får nog ge det lite tid.

Idag har vi varit på
Lager 157 men efter shoppingen igår hittade jag inte så mycket. (Lista på gbg & lager shopping kommer imon) Nyss kom jag hem, har varit och sett Ts korp innebandy, fast utan T för han jobbar ju. Men jag gjorde E sällskap för F spelade. Nu ska jag och Sid mysa vidare framför Beck/Pretty Woman.

∂ Frida

Nu ger jag mig

Nu ger jag mig av till götet för en riktig tjej kväll/natt/shoppingdag. Ska bli så himla mysigt. Och jag ska försöka hitta en väska, skor och massa underkläder, MUMMA.

Idag öppnade SUBWAY här, weii äntligen, och som öppningsgrejj så va allt gratis idag. Min kille fick en macka med typ ALLT han ville ha på helt gratis. Skeet bra. Men jag väntar dock tills på måndag, hade precis ätit massa mat. Men det är kul med lite nytt här i stan.

Nu ska jag packa färdig och utfodra min katt. Vi hörs imon.

∂ Frida

Über smidigt

Jag älskar Sephora men hatar att dom inte finns här i vårt land. Hittade denna jätte smidiga läppglans. Ha den hängande i nyckelringen eller (fast kanske inte lika smidigt) i mobilen. Slippa gräva efter den varje gång. Tyckte jag var mäkta bra.

96942-49



Semester

I år var vi ju på en otroligt lyckad semester med hela gänget. Vi har redan börjat planera om det blir något nästa år. Och visst ska vi åka! E och F har redan kikat. Fritidsresor är så bra att dom har smygkik på nästa sommars resor. Detta är så bra på massa sätt om man bokar nu; Man kan spara pengar, det är billigare (tjänar upp mot 2000kr,) man kan förvana jobben att man ska vara ledig då och så klart man har något att se framemot!

Den resan vi har kollat på ligger här och det ser verkligen jätte fint ut. Weii...men man vet ju aldrig, det jobbiga med att boka så tidigt är ju allt runt omkring. Man vet ju aldrig folk kan göra slut, bli osams etc etc, men så får man väl inte tänka.

∂ Frida

Stackars människor

Eftersom jag bara har haft en halvtimmes lunch på en 10 timmarsdag så behövde jag nyss lite luft och gick ut. Då ligger en av a-lagarna ute på backen och skriker för fulla livet "Jag är en människa, inget kan stoppa mig" om och om och om igen. Polisen va redan där, men han är så himla stor så dom kunde inte få upp honom. Men till slut så satte han sig upp så dom kunde få med honom i bilen till stationen.

∂ Frida


Torsdag woho

Idag är det fullt ös på jobbet. Har suttit en hel timme som fastklistrad på min stol jag har vid förtidsröstningen. Jag är helt död i huvudet av alla namn och person nummer och vallängder. FY tjyven. Men det är bara en och en halv dag kvar. Sen imon kl 19.30 åker vi mot Götet, tjejerna och jag. Då blir det mjukis för hela slanten, take away och pay per view film på hotellrummet =) Blev dock lite sura miner när vi berättade att det inte blir utgång, men majoriteten talar, så tyvärr.



Ikväll ser det ut att bli ännu en ensam tv kväll för min del. Killen jobbar (som vanligt) så jag har inte mycket till val. Det blir intervjuven med
Natascha och sen givetvis idol. Idag är tillochmed en av mina bekanta med för 3e  gången. Så jag måste hejja lite extra på honom.

∂ Frida

Mumma

96942-48Igår satt jag ju och spekulerade i hur jag skulle använda min 25% rabatt på h&m. Men på grund av konstiga storlekar och prioriteringar så blev det lite ändringar. Skärpet är dock kvar.


Accessoarerna med klös

Som jag skrivit i tidigare inlägg så är det mycket djur i vinter. Nu har jag lyckats mer och mer med lite flashiga kollage och tänkte visa ett där det tydligt visar hur och var man kan använda dessa roliga mönster i vinter. Enjoy.

96942-47
∂ Frida










Nu är jag ensam

Usch, jag hatar detta! Det är så bra att killen får jobba extra det är liksom 1000 extra per natt, men det är sådär kul för mig, sambon som inte träffat honom sen i söndags. Och som hade räknat med att träffa honom idag på sin lediga dag. Men icke. Så imon äntligen är han ledig, men tro fan att han ska spela innebandy då hela kvällen med sitt korplag. Då blir jag likt förbannat ensam här hemma. Det är så himla surt så håller på att gå under. Jag är glad för att jag har en kompis som vill spendera lite av sin tid här iaf, men han har ju inte heller varje kväll ledig så han kan vara här och hålla mig sällskap.

FAN

∂ Frida

Mera shopping

Jag fick mejl från h&m igår om 25% rabatt på alla nyheter. Och klart jag att jag nappar. Finns ju alltid saker man behöver kan jag ju lova. Här är några saker som jag funderar på att klicka hem. Men jag får ju tyvärr inte 25% på allt. Skärpet går nog i första hand.
96942-46



∂ Frida

Idag är det bättre

Efter fredagens och gårdagens kaos på jobbet mår jag bättre idag. Kanske på grund av att chefen har bestämt att min bästa kompis C ska få jobba med mig och valet här i 2 veckor. Så nu får dom andra tjata så mycket dom vill nu är jag nöjd.
Jag är sugen på China Palace mat idag, massa friterad kyckling, det kan man kalla mat!

∂ Frida


Kvällsnöje

I väntan på mitt sällska ikväll så ska jag nöja mig med Laguna Beach & äggmackor, MUMMA

96942-45

∂ Frida



Aggro

Just nu ligger jag i fejd med LOVEFiLM. Enligt dom har jag aktiverat mitt abonemang där (vilket jag INTE har) och skickat mig en faktura nu och filmer. Jag tänker INTE betala den fakturan kan jag lova! Hatar sånt här.

∂ Frida


Nu är det gjort

Nu har E bokat hotell till oss tjejor tills på fredag då vi lämnar vår lilla stad för storstaden Göteborg. Vi ska ha en killfri weekend (fre-lör.) Så när vi slutat jobba på fredag så åker vi direkt. Vi bor några minuter utanför staden. På Fredag kväll funderade vi på att gå ut först, men har idag bestämt oss för en redig tjejkväll på hotell rummet med film, godis och massa skitsnack. Ska bli helmysigt. Sen blir det självfallet stor shopping på Lördag innan vi åker hem igen.

Jag blir så glad. Mitt humör har ju inte varit på topp nu på några dagar. Men man kan få sms som räddar ens dag, om dom bara innehåller "gumman min" så räcker det för att få mig att småle. Jag älskar mina killkompisar som bara den. Tack J.

∂ Frida


Uppdate

Nu äntligen hoppas jag på att få skriva utan att bli avbruten.
Hänt en del sen sist; jobbet är skit nu med valet då kollegorna är missnöjda med typ allt, snackar strunt om chefen (som jag inte har nåt emot) och sätter mig på arbetsuppgifter själv UTAN att kolla med mig först. Så nu sitter jag här mellan 8-18 VARJE dag i 2 veckor utan att få ha  haft nåt att säga tll om, men antar att det är så när man bara är en ynklig vikarie (suck.) Så här är humöret verkligen inte på topp kan jag lova.

I lördgas vann vi dessvärre inte, utan killarna vann (inte så oväntat dock) så nästa helg blir det hemlagat av oss tjejer till killarna. Men lördag kvällen va inte toppen den heller. Det va ju middag och grejer då efter
camp och sen så tog vi det urdumma beslutet att gå till Puben, där jag hade så fruktansvärt tråkigt!!! Vi tog 00.08 bussen hem och la oss. Usch skulle stannat på vallen, men det är lätt att säga så nu i efterhand.
Igår hyrde jag och J Match Point med b la. Scarlett. Bra film, men ingen thriller tyckte jag. Vi åt 2 påsar popcorn, en påse godis och drack 1 ½ liter cola, MUMMA.

∂ Frida


Camp

Vi tjejer spöade nog skiten ur killarna, men vi får det bekräftat på middagen ikväll. Dom har skrutit om hur bra och rätt dom har gjort allt så det ska bli så kul att se deras min när vi vinner (om vi vinner.)
Halv 18 hämtas jag av S så innan det ska jag ha ätit en halv pizza och hällt upp lite av taxfreeshoppingen som ska blandas, ska byta om och make upa mig. Nu ska jag köra upp T som ligger och sover.
Sorry om det inte blivit mycket nu dessa två dagar men jag berättar varför så fort jag kan. Ha en trevlig lördag kväll.

∂ Frida

Wierd

Hmm mina inlägg är borta