Ny lägenhet och bältros

Japp, det var bältros, men det har gått så långt så det finns inga penicilliner eller nåt mot det, sen är det ju en infektion så det får försvinna av sig själv. Det kommer klia och göra ont ett tag framöver, men men what to do?

Den ena kollegan på jobbet har en dotter som flyttade upp till sthlm för ett tag sen och har hyrt ut sin lägenhet till en kille som inte bheöver den längre, då frågade hon om jag ville ha den!! Den är nästan 3 ggr så stor (67 kvm) som min (27kvm) och kostar lika mycket som min gör nu (jag vet har en svindyr lägenhet) och har dessutom ett badkar!! Tror ni jag slår till eller vad?? haha. Måste bara hitta någon som vill ta min, har kollat med cicci, får se om hon kan eller vill. It's a happy day !!

Myshelg

När jag kommer hem sen från läkaren ska jag lägga mig i soffan och se på eva och adam (haha är inne på säsong 2, älskar detta barnprogrammet) och bara mysa, får se om jag orkar fika med Daniel och Jossan sen, eller om jag bara ligger och väntar tills J kommer hem så jag kan åka hem och mys med honom.

Och efter
natten härromdagen så funderar jag på att ge älskade sid ett fosterhem, jag är inte redo att ge bort honom, han är ändå min bebis, men tills jag skaffat större lägenhet så kan han bo hos någon när och kär till mig som har det större. Så Jossan föreslog att hon kunde bo hos dom :) och dom har dessutom en katt tjej som Sidden kan busa med också, då blir han aldrig själv. Så vi ska testa hur det funkar så får vi hoppas att dom går ihop så Sid bor där ett tag. Vill inte ens behöva tänka tanken att ge bort honom till någon okänd människa, fyyy. Så därför är jag glad att Jossan erbjöd sig :)


Bältros jag??

Har nyss varit hos distriktsköterskan ang. mitt utslag och hon trodde direkt att det var bältros, men ville vara säker, så jag har en akut tid hos en läkare om 45 minuter. Men har jag bältros så är det lite sent att försöka hämma det, så jag får i så fall vänta ut det bara. Som tur är så smittar det inte så jag kan vara med J i alla fall.

Obs: bilderna under bältros länken är liiiite läbbigare än vad jag ser ut. Har bara ett fåtal såna blåsor, inte alls lika många och lika utspritt (thank god)

Fredag

Äntligen fredag igen :) Man längtar och längtar efter fredagen och sen försvinner den i ett nafs. Man får njuta så gott det går. Jobbar ju inte så länge idag som tur är, ska gå tidigare dessutom, har läkartid klockan 14.20 hos min vårdcentral (på andra sidan stan) så måste gå en stund innan jag slutar så jag hinner. Ska bli skönt att få det kollat, igår kväll kunde jag inte somna så det stacks och kliade.


Åkte ju till J när jag slutade igår och somnade snabbt framför tvn i hans goa säng. Sov gott tills han kom hem :) då hade han köpt med sig mcdonalds mat till mig, sån mys surprise. Vi avslutade kvällen med att kolla på smygpremiären av Ensam Mamma Söker. Hahahaha det var det roligaste på länge. Fan va vi låg och skrattade, så jevla pinsamma fulla killar som skämmer ut sig så över hela sverige. Det är ett program vi kommer följa slaviskt, bara för att se hur pinsamt det är, hahaha.


Flashbacks bilder

Den 21a Juli hade vi ju lite födelsedags kalas hemma hos mig, med dom närmsta vännerna. Igår fick jag lite bilder, hehe var lite kul att se dom, har nästan glömt bort det ;)

    

* Cicci i den rosa party hatten (men var är drickat??)
* Moi även jag med party hatten och även party glasögonen (se även cicci)
* Älskade Ville, saknar ihjäl mig
* Closeup på festfixarn her self
* Daniel och Aida på kalashumör


Söööömn

Efter jobbet ska jag direkt hem till J som är och spelar golf och sova. Det är det jag tänker på nu för att överleva dagen. Vi var och åt lunch nyss, haha vi satt båda två och höll på att somna. Fattar inte hur han ska överleva golfbanan, men men hoppas att han gör det iaf.

Imon är det fredag, äntligen, nu mer än nånsin behöver jag sova!! Sen blir det nog att jag är med Jossan och Daniel imon kväll en sväng, ska bli mys. Ska till MIN vårdcentral imon efter jobbet också, måste kolla mina utslag, dom har börjat stickas idag också, bådar inte gott. Men ska upp till sköterskan här uppe på jobbet först, se om hon kan kolla lite till på det. Det är nog inte bra att det sticks.

Helvetes natt

Fy fan, har varit med om den värsta natten i mitt liv nästan. Varit vaken HELA natten av att min cp katt har levt runt i hela lägenheten. Brukar funka att stänga in honom i badrummet när han är sån, men inte inatt, nej han stod och rev på dörren tills jag öppnade och så höll vi på hela natten, fram och tillbaka & ut och in. Tyckte så synd om min J som också givetvis hade svårt att sova. Men han är det bästa jag har! När vi vaknade i morse efter ca en halvtimmes sömn så vart jag så arg på min katt och på att jag inte kunde göra nåt så jag började lipa, men älskade J han bara kramade om mig och pussade mig på pannan och sa: "Efter jobbet sen får du komma hem till mig och sova hur länge du vill, och du får dricka cola på jobbet så du klarar dig, det är du värd."

Hoppas verkligen att det var en engångsföreteelse, för han har aldrig varit så galen förut, annars måste vi komma på nåt, för det var det värsta jag varit med om.

Städ dag, lika tråkigt som det låter

Efter en sväng på stan med Cicci efter jobbet så åkte jag hem till dammsugarn, hur kul är det då på en skala?? INTE KUL ALLS. Men nu är jag färdig, och har duschat. Nu ligger jag och väntar på att J ska ringa (han tränar) så jag kan börja laga maten. Idag blir det pasta och pasta sås, mumsi.

Var arg som ett bi när jag cyklade hem innan, har ju haft en del incidenter med den cykeln på senaste, men idag fick jag nästan nog. Det räcker att jag cyklar ner från trottoarkanten så hoppar kedjan av. FAN va arg jag var. Jag klarar att sätta tillbaka den om det bara är på en sån rund den hoppat av (tex. den där bak) men nu hade den lossnat från både bak och fram så den släpades i marken hela vägen hem....MORRRRR, snacka om att jag är glad att jag har en man som klarar av att fixa det för jag gör det då inte.

Nu: musik & harpan

Onsdag

Usch känns som att det är typ torsdag eller fredag idag, men det är bara onsdag, blä. Vill ha helg tack.

Igår lagade jag och J tacopaj till oss, D och hans tjej och T, sen satt vi och kollade på fotboll och mös hela kvällen. Mycket mysigt.

Mina jevla utslag har fortfarande inte försvunnit och jag har vaknat inatt av att jag legat och kliat på det. Har det inte försvunnit till helgen så ska jag dra mig upp till min vårdcentral och kolla på det. Har ont i huvudet och är trött i kroppen också, undrar om det har något med det att göra (?) Im turning in to a hypokondriker haha.

Tisdag

Blev somsagt storhandling igår, eller ja den stor för mig, kattmat, kattsand, yoggi, flingor och ägg och lite sånt smått och gott. Sen blev det en snabb dusch när jag kom hem, sen ringde J och han kompis och frågade om jag skulle joina dom och äta pizza. Så upp på cykeln och hem till D och hans tjej, myskväll med pizza och tv :) Idag gick J upp med mig, han och D skulle åka och äta frukost på Johans så vi tog sällskap hela vägen till jobbet, jag älskar att vakna med J, finns inget mysigare.

Handla

Blev fika med busan efter jobbet, och direkt på det, en fika till med J och hans två kompisar. Nu skulle han träna så jag tänkte göra lite nytta så länge, ska nog gå och handla. Använder inte så mycket här hemma, men skönt att ha bröd och pålägg och sånt här iaf. Men det kalla och ruggiga vädret lockar inte direkt...

hoppsan nu ringde pappi, får skjuts till affären och tillbaka :) sikken höjdar familj man har! MUMSI !!

Vilken start på veckan.

Okej bortsett från mina jevla utslag (som sjuksköterskan på  jobbet inte trodde var bältros by the way) så har jag en rather good day. Istället för att sluta kvart över 2 så skippar jag lunchen och slutar en timme tidigare (det vill säga om ca 45 min.) Och det är ju löning idag också. Men duktig som jag är så har jag lagt in det mesta på sparkontot som det numera står Thailand på, mumsi :) Ska även träffa bella bus om en stund, vet inte om det blir fika eller promenix, är utrustad för vilket som iaf. Sen ikväll blir det nog mys med J efter hans träning. Har var en glad man när han kom hem inatt, det var dom värda.

Måndag

Sprang precis fram och tillbaka till vårdcentralen helt i ONÖDAN. Har fått läbbiga utslag under ena bröstet, röda och kliar aset. Visade det för kollegan på jobbet och hon sa att jag skulle skynda och kolla för det kan vara bältros. Men jag får inte gå till den vårdcentralen, jag måste gå till min vårdcentral på andra sidan stan, hur svårt är det att ara kolla och uttala sig om vad det kan vara?? jevla upptagna vårdcentral. Tur att man har sjuksköterskor i huset som kan titta på det.

Godnatt

Läggdax, ska lägga mig och sussa tills J kommer hem. Blir väl runt tolv tiden. Han var glad min käre J, dom blir ett helt annat lag när dom vinner. Så himla skönt. Sid har tagit plats på min handduks hylla i garderoben och jag ska flytta till sängen.



baby baby

Vinst borta

Det blev härliga 3 poäng för killarna borta i mjällby, det var välbehövligt ännu en gång. Älskade J fick spela hela matchen :)

Vänner

Ligger och kikar på vänner, och plötsligt smyger sig älskade Sid upp på magen, det är hans speciallitet. Han lägger sig och brummar, trampar med tassarna och kikar på vad jag pysslar med på datorn. Mysigast i stan. Han är även bra kompis med min käre Roger (stort mjukis djur jag fick av min lillebror i födelsedagspresent) så honom brukar han också lägga sig och mysa med om jag inte sitter i soffan.

image164

mysigaste killen i stan

Grym

Carolina klüft är ju helt grym !!! Omänsklig nästan.

Söndag

Nyss vaknat, så skönt att sova länge, inte lika skönt att sova själv, men men. Igår kväll blev det några avsnitt vänner sen kikade jag på Big Daddy som gick på trean, lyssnade på musik och spelade harpan. Pratade med J också en del på telefon, saknar honom. Det är nog bra att jag inte kan åka ner och kolla på matchen idag, jag är på tok för nervös, dom måste vinna idag. Får följa det på internet istället.

Dagen blir lugn, har tvättstugan i eftermiddag så får springa upp och ner dit, BLÄ.

Film eller ??

Usch tycker inte om söndags matcher för J, betyder att jag är ensam på lördag kvällar, eller det behöver jag ju inte vara, men jag är hängig och orkar inte vara med någon så då är jag ensam. Som tur är så har dom nog inte så många lördags matcher kvar. Men nu står jag mellan valet och kvalet; Film eller Vänner eller OC eller sova?
Jag har redan laddat upp med jordnötsringar och coca cola så det är bara att välja och vraka, tror det blir vänner faktiskt, rachel har precis blivit gravid :) Japp så får det bli...

vänner here I come

Mys pys

Sid har legat i transportbruren och sussat en bra stund, men nu kom han och kröp upp på min mage, ligger och brummar och kikar på vad jag skriver, min goseplutt, han är en riktig mammsegris också.

image162
Sid i hans mysgrotta 

Lördag

Känner mig hängig och dan så idag blir det hemma kväll med lite popcorn och film. J spelar match imon så honom får jag inte se röken av idag. Vi var och åt gooood pasta och oxfilé igår på Dal Baffo, sen tog vi en promenad via vätterstranden hem. Kollade på en skräckis (Dark Remains) när vi kom hem, men kära J var på tok för rädd så vi var tvunga att stänga av haha.

image159
Myyyspys


Fira in helgen

Jag och J har diskuterat att ge oss själva dispans nu när jag har slutat. Jag ska gå en halvtimme tidigare så vi ska nog fika med hans kompis D, och då kan vi inte fika fralla och vatten så vi tänkte kanske sänka tidsgränsen från klockan 6 till kanske till jag har slutat istället, that's fair.

Han ringde från a6 nyss och frågade om jag behövde nåt, han är väl för omtänksam min J.

Varför åt mig för?

När jag säger till folk att jag inte får äta godis förren efter klockan 6 ikväll (när dom bjuder mig som annars gärna tar en bit eller två) så skrattar dom åt mig. Vadå jag får faktiskt inte äta godis förren efter klockan 6, nu ser jag väldigt oförstående ut ska ni veta.

Förresten, himla kul med Facebook. Har redan hittat massa bortsprungna gamla kompisar, halleluja moment.

Freeeedag änteligen

Jag älskar att vakna på fredagar, även om jag måste gå upp tidigt, fredagar är en speciell dag. Äntligen helg!! Inte lång tid kvar tills jag får äta godis och dricka cola. Vet inte om jag inbillar mig, men när jag gapade stort framför spegeln i går kväll efter min kvällsrutin (tandborstning+tandtrådning+listerine) så såg det ut som att svarta fläckar hade försvunnit på tänderna, praise the lord. Men i helgen ska jag förstöra mina kära tänder med godisintag för en hel vecka, muuuums.

Var hos J igår och lagade lasagne, hans grannar är ju studenter och hade förfest hos sig igår kväll (igen) och till skillnad från tisdagens hawaiifest så var det grekisk lakans tema igår, så alla sprang runt utanför (ja, jag stod och spionerade i kikhålet medans J lagade mat) i lakan, strumpor och skor.

Pappa är tillbaka från Usa och Lacrosse nu också :) skönt att ha honom hemma igen, även om han bara var borta några dagar. Han har köpt med sig en t-shirt från lacrosse till mig, snälla pappi.

Cykelfan

Har pappas cykel förtillfället och den har krånglat som fanken sen jag tog hem den, kedjan hoppade av ett x antal ggr varje gång jag cyklade. Till slut gick hela fanskapet av (kedjan) och jag lämnade in den. FIck tillbaka den förra veckan hel och ren. Kedjan var lite extra smörjd också. Den har rullat fint, fram tills idag, då hoppar den av igen, back to basics. Både fram och bak hoppade den av så jag fick inte på den igen. Tur att man har kära J som är på väg hit och ska hjälpa mig, färdig med sitt radio inslag ;) sen blir det att vi åker till honom och äter nåt gott...


IMON ÄR DET FREDAG!! OM 24 TIMMAR FÅR JAG ÄTA GOOODIS

Nu var dom på plats

Nyss var syster här med foppa toflorna, då nu är fötterna glada igen. Dom stannar dock på jobbet, kommer aldrig vistas ute med dom på fötterna. Det är dom för fula för, men på  jobbet är det utmärkt, ingen ser mina fötter och bekvämt ska du ju vara annars kan det kvitta.

En dröm?

Härromdagen när jag vaknade så hade jag drömt nåt så tydligt så det kändes precis som det hade varit på riktigt. Har aldrig drömt något så klart och tydligt. Jag drömde att jag var höggravid. Det var så läskigt. Gick och höll mig om magen hela tiden, vankade fram och tillbaka, och bara mös. Och när jag vaknade kändes det precis som att det hade hänt. Klart att när jag höggravid också skulle rädda en katt ur ett hiss shackt såblev ju drömmen lite mer orealistisk, men ändå....

Försenad present

Väntar på min kära lillasyster som ska komma hit med min lite försenade födelsedagspresent. Jag vet ju vad det är redan, men längtar lite efter dom, för nu har jag suttit halva dagen i mina pumps och fötterna skriker efter lite mer bekvämligheter. Hon har även med sig vänner säsong 8 (hoppas jag) så jag kan titta på det när jag kommer hem sen.

Ska vara med J ikväll, men han ska till Rix och göra en radiogrej först vid 5, inför matchen mot enköping den 3e sep.

Förresten så använder jag födelsedagsklockan flitigt, trodde aldrig att jag skulle klara av att vänja mig vid den eftersom jag inte haft klocka sen jag var mini, men den är ju så fin så den går inte att glömma bort.

We broke the deal

Som bekant så har jag och J en deal angående vårt sötintag. Vi får enbart äta godis och dricka läsk, äta glass och kakor mellan 18 på fredag till och med söndag. Så resterande veckodagar är NO SWEETS at all. Vilket för mig är jobbigt som f*n rent ut sagt. Jag är van vid att fika en delicatoboll här och dricka en läsk där i princip varje dag så nu när det inte kommer ner något i magen som innehåller massa socker så får magen krupp.
Men igår delade vi på en kanelbulle och tog varsin burk cola till kebabtallriken, jisses va gott det var. Nu klarar jag mig tills imon kväll iaf (tror jag.)


this is killing me

Dålig update

Har varit dåligt med skriveri idag. Orkar inte riktigt. Men nu skiner solen och jag har varit hemma en stund och vilat. Käre mannen spelade golf när jag hade slutat så jag åkte raka vägen hem till min bebis, som saknade matte. Så vi har legat i soffan och myst nu i några timmar. Nu äts det lite yoggi och flingor innan jag ska hoppa in i duschen och fräscha upp mig liite...blir fotboll med J och två av hans vänner på Oleary's ikväll, en liten hamburgare kanske och vi har tillåtit oss till ett glas cola också faktiskt, det är vi värda.

En gammal gymnasiekompis ringde idag också, loooong time no see, kul att prata med henne igen. Blir förhoppningsvis en fika snart så hon får se mitt hem :)

Nu: duschen

Ciao

Gääsp

Segt med onsdagar, men i övermorgon är det fredag igen. Mumsi. Det är som vanligt jätte jobbigt att gå upp när J ligger kvar, men när man väl kommit upp så går det ganska ok, även om jag hellre hade legat kvar.

Idag regnar det som tusan, man blir så jävla less på detta himla väder.

Lunch med baby

Väntar på J nu, vi ska till mammi och äta lunch, förhoppningsvis har hon lite dagens (lasagne) kvar. Annars får vi komma på nåt annat. Sen jobb en liten stund till, sen slutar jag klockan 4 :) mumsi.

Klockan är 11

Igår vann södra :) var på tiden för en hemma vinst. 1-0 slutade matchen och J fick hoppa in efter 62 minuter. Och fick mycket beröm från publik. Här lite bilder. Bilden längst ner är min man :) i grönt, mums, dom benen är det bästa som finns.
Så jag hade en glad man hemma igår kväll, fick sig dock en spark brevid benskyddet på ena benet så han fick benet lindat och hade lite ont, men men vad gör det när dom vunnit en viktig seger? Så slipper han spela med B-laget idag också, det är bra.

Sitter och knaprar EXTRA Drops, HATAR att inte kunna äta godis, varför har jag ingått denna dealen?

Nu ska jag spela harpan och slå Js rekord.

Mellanlandning

Är hemma en sväng mellan jobbet och fotbollen. Hemmamatch mot Åtvidaberg idag. Hoppas att det kan gå vägen.

Har varit tusen grejer att göra på jobbet idag, till skillnad från innan jag gick på semester. Kul med lite fart igen. Har även fått en praktikant på jobbet som var där idag, trevlig ung tjej. Kan vara kul att ha någon i min egen ålder där ibland, eftersom jag jobbar med lite äldre damer där varje dag.

Bästa med dagen hittills är iaf mitt positiva besked från chefen om min eventuella resa till Thailand med J i början på november. Me likei...och J blev också glad när han fick veta det :)

Nu ska jag mysa vidare med Sid en stund innan jag går och möter Daniel och Therese innan fotbollen. Myspys....

Back to basics

Pratade nyss med chefen, och jag ska ÅKA TILL THAILAND. Det enda han sa var "klart du ska åka till thailand Frida." Han visste dock inget om min anställning, men han ska gör allt han kan och chanserna är stora att jag får vara kvar. Men det bryr jag mig inte om just nu, för jag ska till THAILAND i höst!!

It's over

Min lediga vecka har varit hur bra som helst!!

Helgen: Bodde hos J, vi kikade på film, åt god mat och mös. Hade även födelsedagskalas hos mor på söndagen, med god mat och paketer ;) mumsi. Blev bland annat, en jätte fin klocka, pengar,lite vaser, blommor, en jätte stor nalle. Av J fick jag en beige trenchcoat från MQ, lite längre och rynkad i midjan under skärpet så den blir lite ballongig, hur fin som helst, nu får det gärna bli höst.

Måndag: FÖDELSEDAGEN!! woho...solen sken som aldrig förr. Det är alltid fint på min födelsedag. Gick till mamma runt lunch på cafét och fick lite mat. Fikade med Ville, medans vi väntade på Therese. När hon kom fick vi bilen av mamma, sa hej då till mamma och ville, cabbade ner och åkte och tankade hos jossan. Sen bar det av till göteborg och lite snabb shopping innan vi åkte vidare till Ljungskile och kikade på grabbarna som spelade borta där i måndags. Förlust tyvärr. Träffade Js föräldrar för tredje gången, och dom hade köpt ett presentkort på ikea till mig i födelsedagspresent. Haha, lite oväntat faktiskt, men dom är sååå goa.

Tisdag: Stranden med J, sen blev det grillning på balkongen på kvällen :)

Onsdag: Lunch med J och två lagkompisar till honom, innan dom åkte och spelade lite golf. Då gick jag till PC city och kunde äntligen hämta en ny dator. Fick en splitter ny med dubbelt så stort minne, mumsi. Men jag ska aldrig mer handla där, EVER! Grillning på balkongen även denna kvällen, mumsi.

Torsdag: Sov till halv 1, J hade två träningar så jag åkte hem och fixade med datorn. Sen träffade jag Ville och Cicci. Ville åker tillbaka till Kanada inatt så vi sa hejdå. Himla sorglit. Sen kom J och laddade ner massa bra program jag behöver.

Fredag: Lunch med lillasyster, farmor och J hos mammi som bjöd på canelloni. Mycket gott. Sen fika med Js kompis i solen. Nu ska jag till J som har tränat och äta, dricka cola och äta godis och kika på film.

Vill inte börja jobba igen!!


Nästan nästan nästan

Var och åt med J på twin, grillspett som var lite väl torra för vår smak. Vi är så vana vid goda kyckling grillspett som vi gör själva ;) J tog upp thailand och det är nog 99% säkert att vi åker. Han måste bara kolla upp när han är ledig och jag måste kolla med min chef om vad han har för tankar om min framtid här, i vilket fall som helst så kan jag åka iaf. Fy fan va skönt.

Nu slutar jag om 15 min, då ska jag hem och packa ihop lite saker eftersom jag ska bo hos J i helgen, sen går jag dit och så ska jag fira min semester på nåt sätt  :)

Myshelg & mysvecka

J kom igår efter matchen, hade kramp i magen så jag tyckte så synd om honom. Men efter en alvedon och lite pussar på magen så var det ok. Vi låg och små pratade om helgen och lite om min semester vecka. Vi kom fram till att jag ska bo hos honom i helgen :) och då tar cicci & tobbe över min lägenhet. Så idag ska jag och J ha mys fredag med film, mat och gos. Och sen imon börjar ju premier league (3 matcher bara imon) men J ska bara se en av dom på eftermiddagen, sen får vi se vad vi hittar på för mysigt. Och på söndag ska vi ha födelsedagsfika hos mami och då blir det födelsedagspresenter för hela slanten ;) mumsi.

När man talar om trollen, nu ringde J och ville äta lunch med mig, tackar man inte nej till :)

Freeedag

Woho nu har jag 4 timmar kvar på jobbet, sen slutar jag och är leedig i en vecka. Ska bli så himlans skönt.

Igår var det
fotboll, usch va dåligt det var igår, dom ledde in i 90 minuten, men då kvitterade Degerfors och det slutade oavgjort, Södra skulle verkligen behövt 3 pinnar. SOm tur var så förlorade både sylvia och öster så södra hoppade upp lite på listan i alla fall.

J spelade från start och i ca 65 min. Han hade en rejäl chans på mål men missade i sista sekunden tyvärr. Hans föräldrar var här från åmål så jag träffade dom för andra gången. Pappa var där också och av en ren slump så kom han förbi när jag stod och pratade med Js mamma så då fick dom träffas också :) mycket trevligt.

Maria Mena - Musik

Musiken jag verkligen älskar är bland andra Maria Mena och en låt som gör mig så glad är You are the only one

Well I saw you with your hands above your head
Spinning around, trying not to look down
But you did, and you fell, hard on the ground
Then you stumbled around for a good ten minutes
And I said I'd never seen anyone look so dumb before
And you laughed and said I still know how to turn you on though

You're the only one who
Drags me kicking and screaming through fast dreams
You're the only one who
Knows exactly what I mean

And I probably forgot to tell you this
Like that time I forgot to tell you about the scar
Remember how uncomfortable that made you feel?
See you're not what I expected
But you're the only one who knows how to handle me
And you're such a great kisser and I know that you agree

You're the only one who
Drags me kicking and screaming through fast dreams
You're the only one who
Knows exactly what I mean

I hope you can forgive me for that time
When I put my hand between your legs
And said it was small
'Cause its really not at all
I guess there's just a part of me that likes to bring you down
Just to keep you around
'Cause the day you realize how amazing you are
You're gonna leave me

You're the only one who
Holds my hair back when I'm drunk and get sick
You're the only one who
Knows exactly what I mean

Man blir så glaaaad

Ko i danmark

Har en kvinna i 60 -års åldern som jobbar hos oss som är lite rolig. Hon kom nyss tillbaka från lunchen. Hade hon en jätte vacker ring på ena fingret med colombianiska smaragder.

- Jag undrar vad jag ska bli i nästa liv. En mjölk ko i danmark eller en samargdtjyv i Monaco? Svårt val, mycket svårt val.

När hon sen ska in i huset och jag frågar om det är varmt så viskar hon:

- Det är het som helvetet.

Skit rolig är hon, på ca 60 bast, haha.

Torsdag

Bara imorgon kvar sen är jag ledig en hel vecka. Fy tusan va skönt. Och bara 4 dagar kvar till min födelsedag, mumsi. Ska bli skönt att vara ledig, ligga kvar med J och sova så länge vi vill, titta på film, laga mat, mysa. På lördag kör Premier League igång så då lär det bli mycket fotboll. På lördag spelas 3 matcher efter varran så hej fotboll here I come.

Idag är det hemma match mot Degerfors. J spelar från start, och känner sig på g. Pappa + la familia ska med idag också, så det blir nog sittplats idag eftersom pappa är lite klen för att stå i 2 timmar. Men det ska bli kul, får han se sin "svärson" (haha) spela. Även Js föräldrar kommer ner från åmål och ska kika men dom ska nog stå.


Duktig flicka

Fixade ett nytt kort med en härlig bild från turkiet :) hoppas jag att den godkänds bara. Passade även på att lägga undan pengar till sparkontot som det numera står THAILAND på (iaf i mitt huvud) jag känner mig så duktig. Har även önskat mig pengar av mammi och pappi, inte världens roligaste men det behövs ju nu när jag är storspararen själv.

Frida the big spender is now Frida the big saver.

Nytt kort

Funderar på att beställa ett nytt visakort och lägga på en personlig bild. J har gjort det, en jätte fin thailandbild. Så nu sitter jag och funderar på vilken jag skulle kunna ha...

 

jag får kika lite...
 

Tro det eller ej...

En av sakerna jag önskat mig till min födelsedag är (tro det eller ej) ett par crocs tofflor, till jobbet. Jag är verkligen inte ett crocs fan, skulle aldrig kunna ta på mig ett par och gå ut med. Men att gå med hemma eller på jobbet är ok för dom är så grymt sköna. Nu går jag i ett par adidas pissetoffler som ser ut att vara från 80-talet och för små är dom också.


Onsdag

Hann med några timmar på stranden med J och dom andra när jag hade slutat igår som tur var. Va himlans skönt, nu lär det väl dröja tills jag ser solen igen. Jag ber till högre makter om att det ska vara fint nästa vecka när jag är ledig så jag får liite mer färg. Efter stranden bjöd vi in dom andra till grill/fotbolls kväll hos J. Mycket lyckat, satt och mös på balkongen till klockan var ca 22.30, åt gott och mycket trevligt sällskap, lär vi nog göra om.

Imon är det hemmamatch för J så vi ska inte ses idag dessvärre. Men får jag tillbaka
datorn (som dom i princip har lovat mig) så har J lovat att agera telefon support så jag får ner alla program jag behöver.

6 dagar kvar

På  måndag fyller jag då år som sagt. Och eftersom jag bor som i en garderob på mina 27kvm så kan jag inte ta hem familj och vänner dit för tårtkalas. Nej då kom pappi och jag på den ypperligga idén att vi ska ju givetvis vara på mammas café :) Så på söndag så samlas familjen och vännerna där för en stunds umgänge och mys. Jag föreslog att jag kunde baka lite kladdkaka till det hela men det tyckte absolut inte mamma, "inte ska du väl baka till din egen födelsedag!!" Men det gör jag nog ändå. Jag älskar att fylla år.

Liite

S sa nyss att jag får gå lite tidigare idag om jag vill, thank god. Blir att jag får 45-30 minuter tidigare och förhoppningsvis är väl J kvar på stranden då. Han ringde precis, och var på väg till mig och skulle hämta en av mina brasse stolar.

Blir kort lunch idag då, så jag kan gå lite tidigare, himlans skönt :)

Illa, riktigt illa

Idag skiner solen, det är ca 25 grader redan nu och jag jobbar!!! Fi fan va illa. J är ledig och ska ligga på vätterstranden och glassa hela dagen och jag sitter här och ruttnar. Mår psykiskt dåligt faktiskt. Om det är någon som behöver sol nu så är det jag banne mig...blir inga muntra miner här inte idag. Fy fan.

What????

Vad är det här?? Nu slutar jag snart och då kommer molnen, va är det för skit? Undra om J ligger på playan ändå...jaja det lär vi märka. Usch jag hatar moln =/ blää

Ja förresten

Min dator som jag skulle få tillbaka idag tror jag dom har grävt ner och försöker få mig att glömma bort den, men ICKE! Var där igår och hade ju vägarna förbi så tänkte jag att eftersom jag skulle ändå få den idag så kanske dom hade den redan igår. Nejdå..!

När jag lämnade in den för exakt en månad sen så sa killen att dom förmodligen skickar en ny direkt eftersom den var förstörd, viket tar ett par dagar.

Efter en vecka åker jag tillbaka och frågar. Nej då har dom 4 veckor på sig att reparera den, så vänta i 3 veckor till, jahopp.

Var jag där och kikade efter ca2½ vecka. Nepp då har dom 1 månad från det datumet man lämnade in den, alltså till den 6/8 (vilket är idag)

Igår (dagen innan jag skulle få tillbaka den) så var jag där och frågade om jag mot förmodan inte kunde få den en dag tidigare om dom hade den. Nej, dom har givetvis 21 arbetsdagar på sig, vilket blir på Onsdag.

Känns som jag aldrig kommer att få tillbaka den...dom är ju by the way inte bäst på att ge mig rätt information!

Jaa, snart snart

Nästa vecka är jag ledig!! Hör och häpna nästa vecka är jag helt ledig.

Måndag (igen)

Idag var det inte så jobbigt att gå upp faktiskt, solen sken, somnade tidigt igår och har en bra dag framför mig. Är tillbaka på mina 75% nu, vilket uppskattas nu när solen är framme ;)  Så jag slutar iaf kvart över 2 idag, ska ner och göra J och dom andra sällis på vätterstranden då. Måste passa på så länge det är varmt och soligt.

Saknar J, har inte träffat honom sen i lördags kväll :( dom spelade match i malmö igår, kom hem sent så jag sov hemma själv. Dessvärre förlorade dom, typiskt när dom är på väg åt rätt håll. Men men på torsdag så spelar dom hemma igen och då vinner dom ;) Har bakat kladdkaka till honom som han ska få ikväll för den tokern har ätit upp den vi bakade i fredags. Så går det när man lämnar dom själva med godsaker, danmed.

Om 7 dagar fyller självaste MOI år, woho.

helg helg helg

JAG VILL HA HELG NU!!

har sysselsatt mig med att skriva mitt namn på en gul post-it med tipex och sen ritat kanterna på bokstäverna med bläckpenna. SNACKA OM ATT VARA UTTRÅKAD!!

Fika tajm

Idag ska det fikas med Busan efter jobbet. Sen hoppas jag att jag ska umgås med mannen ikväll för imon och på söndag ses vi inte. Bortamatch i malmö på söndag så imon är det hans uppladdningsdag. Då ska jag umgås med jessica, therese och jossan förhoppningsvis. Vi ska besöka falks grav, där det spökar haha...spooky.
Och på söndag ska det bli dunderbra väder så då ska jag soooola, oh yes thats right, solen here I come!

Jag har världens finaste och bästa pojkvän by the way.

image150


Fredag

Kanske min dröm om thailand är närmare än vad jag trodde? Inget bestämt, men blir det som jag och J tänkt oss så åker vi i november. Håll tummarna för att allt ska gå vägen, I need to get out of here!!

Buuuse

Åt lasagne hos mami på lunchen idag igen, får inte noog :) J ringde, han var kvar på odensberg (där dom tränar) men sen plötsligt stod han och blåste mig i örat samtidigt som vi pratade i telefon, han hade lurat mig den lilla busen. Trevligt med lite mys sällskap på lunchen :)

Nu vill jag höst handla...

Badkväll

Funderar på att locka med mig J hem till papsi (som är på  kusten hela veckan) och bada, får passa på när vi inte har egna badkar. Jag ska föreslå, så får vi se vad han orkar med ;)

Mumsi

Hittade en bild på min gröna J in action på plan från matchen i måndags mot öis. Mums mums säger jag bara !

Torsdag

Igår blev jag purken på J, så pass så jag gick hem. Han var ledig igår, vi var ju och åt på piren sen gick han hem. Så gick jag till honom efter jobbet, då låg han typ och sov, gjorde inget, ville göra nåt men orkade inte. Då blev jag sur, är det någon som ska vara trött så är det väl ändå jag som varit uppe sen 7 och jobbat hela dagen. Gick hem, duschade och diskade och donade, sen föreslog J att vi skulle baka :) that made my day, vi fick till kladdkakan och jag förlät honom.

Vaknade samtidigt i morse för han hade träning klockan 10 och jag började lite senare. Då upptäckte han hushållspapper på golvet brevid sängen, då kom jag på lååångt bak i huvudet att jag varit där och lagt dit det för det varit blött (vilket det inte hade varit givetvis) mitt i natten. Usch va jag skrämmer mig själv med mina nattbestyr.

På lördag ska jag och jessica och therese till Falks grav, det ska tydligen spöka där, vilket jag tror på när jag ser det själv.

Pucko till pojkvän

Fick påhälsning av en mysig rumpa i badrummet igår när jag skulle borsta tänderna, puckot hade stoppat in tröjjan i kalsongerna och dragit upp dom. Fi fan va jag skrattade åt mitt dumhuvud till pojkvän, roligare blev det när han la sig och skulle kolla på sporten (fotbollsspelare som han är) och drog upp dom ännu högre, fick nog ett sexpack igår av allt skratt.


Wanna live forever

Haha såg precis en gammal golf kompis som jag inte har nåt att göra med längre, vi höll oss till golfbanan sen så växte vi ifrån varran som man gör ibland. Såg henne idag och såg en slående likhet mellan henne och Ugly Betty. Vilken elak jag är egentligen, men jag har länge sett något bekant med henne men aldrig riktigt placerat det, men idag såg jag !!

Lunch på piiren

Tillbaka på jobbet efter en lunch på piren. Tackar inte nej när mannen min ringer och frågar om lunchsällskap på piren. Blev pasta med kyckling på uteserveringen i solen. En sväng på stan fick det bli också, träffade på Js lagkompis och hans tjej :) hon är så tjocker nu, väntar barn nu om ca 3 veckor, vankar fram.

J börjar fasa för min födelsedag nu haha. Han planerar att göra slut nu strax innan och sen försöka vinna tillbaka mig efter. Han är knäpp min J, han är ju inte ens hemma på min födelsedag :( bortamatch i Ljungskile, men jag ska nog med och kika tror jag.

Onsdag

Nu har jag ringt min vårdcentral angående min fläck på ryggen som kliar och sticks. Pratade med papi om det igår eftersom han hade cancer i en sån för några år sen, så han tyckte jag skulle ta bort den direkt. Dom hade en läkare som var lite av en specialist på såna fläckar som kunde kika på den, men han var borta nu så dom skulle kalla mig så fort han var tillbaka så kan dom skära bort skiten från mig.

Vill hem till min busJ och mysa

We belong together

Det blev somsagt pannkakor igår kväll när J hade tränat, dock ingen Ben & jerry's, jag bakade hallonpaj så fick J välja mellan pajen och glassen, och han valde pajen, två portioner gick ner hos honom, sen även en portion ca 23.50 strax innan läggdax, den var uppskattad iaf haha.

I övermorgon är det fredag igen och min sista dag på 100%, nästa vecka går jag ner på 75% igen, lagom till det fina vädret ;) ska bli skönt, jag är inte byggd för att jobba fulltid tror jag, eller så är jag bara för jevla lat.

På måndag får jag även tillbaka min dator, på tiden, varit utan den i en hel månad. Och då måste jag ladda ner all musik och alla program och allt sånt, lägga över alla bilder från mina skivor och filmerna, nice att få en ny dator dock, ska aldrig mer ha den stående så igen, man lär sig av sina misstag iaf :)