Pannkakor + Ben & Jerry's

Har varit hos mami idag och ätit lasagne, älskar att ha en mamma som har ett café i närheten av jobbet, tjänar in massa pengar på att gå dit och få mat :) Idag bjöds det somsagt på lasagne, och det är alltid lika gott när hon gör det.

Nu slutar jag snart, ska hem och ordna med tvätten och dona lite, sen ska jag lägga mig och sova banne mig tills J kommer när han har tränat. Jag ska laga pannkakor och sen blir det Ben & Jerry's till efterrätt. Hoppas det duger till min hårt arbetande man, haha.

Guuud vad jag längtar till min säng och att sätta på vänner och somna gott en stund.

Mumsi

Det blev spännande möte med Öis igår på bortaplan. Var en mysig lite roadtrip med therese och jessica. Och det är alltid lika kul att se J spela. Vi hade jätte bra sittplatser så vi såg alldeles utmärkt. Hamnade jämte en pappa och hans 3 söner varav en var ca 3 år kanske och gjorde allt förutom att titta på fotboll. Vi blev bästisar, till slut satt jag med en öis flagga på huvudet och min keps satt på en 3åring, kände mig lite som en svikare, men kunde inte slå ner denna lilla gosse som bara ville mysa och busa lite. Det är ju södra som står på min själ och mitt hjärta haha ;)

Blev även en liten kändis spotting, vi såg Harald Treutiger på väg in och ut från pissoaren i halvtid, han såg sliiten ut, jisses.

Puss

Mumsi, jag tycker om dina läppar så jag kan dö...

Jevla kassa

Inte nog med att den innehåller massa pengar som hade varit mycket vackrare i min egen plånbok, den klämde dessutom sönder mitt fiina långfinger nyss när jag tog betalt av en kund. Tror bestämt det kom en bloddroppe på hans nyinköpta p-skiva, det bjuder jag på.

Nu för andra gången på 1 timme spelas E-Type - True Beliver på radion mitt emot, snacka om hjärndödande, fast låten Nathalie med Danny (eller vem det nu är) är ännu värre, fy fanken.

Snart kommer min man hit med min ipod innan dom åker till gbg. He makes my day min godbit.

Hur ska detta gå?

Somsagt ska till gbg ikväll och kolla på fotboll, till göteborg hittar jag alldeles utmärkt (jag ska köra) mens en väl inne i stan, hur ska det gå?? J har försökt ge mig bra vägledning, och jag hoppas det räcker, det jag mest fasar för är parkering. Hujeda mig...men men det kommer nog ordna sig, ska bli dunder kul att se dom spela på bortaplan iaf för första gången, han blev jätte glad när jag berättade det igår :)

Nu ska jag till mamma och äta dagens :) några italienska pasta rullar, mumsi !

Måndag

Fi fan va helgerna går fort. Har varit en lugn helg, med lite bio och grillning med J och hans kompisar. Var och såg Simpsons filmen, den var helt okej, men den blev lite långdragen, dom ska hålla sig till avsnitt tycker jag.

Idag går jag in på sista veckan på heltid :) så himla skönt. Nästa vecka går jag på mina 75% igen och veckan efter det är jag ledig (+ att jag fyller ÅR woho.) Jag ska nog åka till Ljungskile på min födelsedag och kolla på J  när dom spelar där, får passa på när jag är ledig.

Idag åker jag, jessica och therese till göteborg efter jobbet. Det är bortamatch mot Öis idag och J spelar från start, vill vara där och stötta mannen min så klart. Härlig liten roadtrip med tjejerna också, ska bli mysigt, och kul att gå på en bortamatch också.

Men först är det veterinären med Sid som gäller, han ska få en spruuta lilla gubben...

Me like

Jag tycker om när du ringer, bara för att se till att jag mår bra.
Jag tycker om att du bryr dig om mig att du gör allt för att jag ska vara glad.
Jag tycker om att du tycker om mig.


Man får ju krupp

Satt och väntade på bussen på lunchen och solen var så varm, så fort jag steg in på jobbet så öppnade sig himlen och det bara ÖSER ner! Det har inte slutat regna än. Vad händer med vår värld?? Snacka om att det blir filmhelg till helgen om det ska fortsätta så här. Cicci ska nog bo hos mig så jag kanske kan vara hos J en del.

Börjar tycka synd om min stackars katt. Han längtar ut i det fria, det är hemskt att se honom vilja gå ut varje gång jag öppnar dörren. Hur han verkligen lääängtar ut för att jaga fåglar och flugor och busa fritt. Det är så orättvist att ha ett energiknippe till katt på 27kvm. Men jag skulle aldrig palla att göra mig av med honom, aldrig! Han är på tok för mysig.

Min perfekta helg

Åh va jag ser fram emot denna helgen. Har INGA planer, inget bestämt som jag MÅSTE göra, kan sova länge, ligga kvar och sova, kika på tv när J åker och tränar tills han kommer hem igen. Har inte haft en sån helg på hur länge som helst. Fy fan va skönt (ursäkta språket.)


Fredag thank god

Igår lagade jag pasta och kyckling och det åts glatt upp av mannen min, som 10 minuter senare somnade i soffan som ett litet barn. Det är tufft för honom att träna 2 ggr på en dag när han har så ont i kroppen sen matchen i måndags. Hoppas han är piggare idag när han har fått sova ut och är ledig. Fick mig iaf en sömnig puss innan jag gick hemifrån idag. Imon kan jag äntligen ligga kvar och sova med honom, iaf tills han ska iväg på träning vid 11, men då ligger jag kvar och myser ;)

Imon funderar vi på att gå och se Simpsons filmen, idag finns det knappt biljetter kvar så vi tänkte gå imon istället. Men vi får se vad som händer.

Musiiik

Min dator smälte ju och all min älskade musik försvann!! Nu har jag suttit och försökt skriva ner allt jag hade  och är uppe i 54 artister nu. Men det är långt ifrån allt jag hade :( Ge mig meeer...

Recept

Hmm jag hade ju tänkt mig lite tacos ikväll, suget är dunderhögt. Men så ringde jag J och då hade han ju ätit det till lunch så den idén är ganska mycket lagd på hyllan. Vad tusan ska jag laga? Jag funderar på pasta tagliatelle och kyckling med lite curry & purjolök och lite sånt smått och gott. Hmm, vad finns det annars man kan göra? Detta tåls att tänka på en stund...

Nuså

Nu börjar det kännas lite bättre. Ätit en stor dos med Maoam och två bananer. Varit hos mamma en sväng på cafét och hälsat på, lämnat lite papper hon behövde. Klockan går, sakta men säkert. Slutar klockan 4, då ska jag hem, lämna in min cykel där kedjan har gått AV på, måste lagas! Sen ska jag ut till busan på golfklubben och göra henne sällis hennes sista timmar, vi avlider båda av tristess idag. J tränar dubbelt idag men efter sista träningen så kommer han till mig, jag ska laga mat åt honom, sen blir det mys.

Älskade Papsi kommer hem idag från France också :)

Jag och busan ska börja spara tio kronor i 1½ pet flaskor. Där får man i dom men man kan inte få ut dom!! En hel sån flaska full med tior är 16 000, thailand here we come!!

image156

Det är inte okej

Ibland så käns det verkligen inte 100% usch vad jag inte vill gå upp såna dagar. Hade en dålig dag igår och idag är hittills kass också. Jag är så trött i hela kroppen, huvudet är helt tungt. Vill bara hem till sängen och J och lägga mig igen, värma mig mot honom och somna om.

P A L L A R I N T E!

Det är ok

Jobbet är segt som tusan. Jag avlider snart....vill hem och lägga mig med mannen hemma i sängen istället, mysa hela dagen. Det är perfekt mys väder, så orka jobba !!

Ska upp till papsi en sväng efter jobbet, mata firren som jag vaktar nu när dom är i france. J ska nog med och lämna madrassen han lånade av pappa när hans kompisar var här för ett tag sen. Kanske ska lura med honom ut i blåbärs skogen? Nej behöver inte lura med honom, han följer med ändå, bara jag lagar en god paj till honom ;) Han är ledig idag så han bara latar ner sig iaf, han måste ut lite.

J A G O R K A R I N T E !

lycka

Pizza Regn Tända ljus Kramar Film

Lycka mumsi


orkar inte

Blev långlunch med J idag, satt på wienerkonditoriet och mös. Han har så ont i sin ljumske stackarn, behöver typ en lift för att få över ena benet över det andra haha.

När synnöve var på lunch passade jag på att försöka komma på all musik jag hade på datorn innan den
smälte för jag antar att allt på den är borta när jag får tillbaka den. Skrev ner allt och har säkert missat massa med tanke på att jag hade över 500 låtar på datorn innan, men hittade en del på letssingit.com. När får jag tillbaka fanskapet då?? Vill ha den nuu, det är tråkigt att vara utan dator när jag är hemma själv. Har som tur är fått låna Js bärbara dvd så jag kan se på vänner iaf :)

Nu slutar vi snart, tack gode gud, kanske ska åka upp till CP (eller visst jag PC) city och tjata lite på dom så jag får tillbaka den!

Äntligen

Igår spelades första matchen efter uppehållet. Dom spelade mot Öis hemma. J spelade från start :) Igår vart det baske mig match, och dom vann !! 2-0, fi fan så bra. J räddade bollen på mållinjen från kvittering för öis men fick samtidigt en södra spelares dobbar i låret och blev liggandes, stackarn. Han sträckte ljumsken också och kunde knappt gå igår kväll när han kom hem. Men jag är så stolt över min hårt arbetande man :)

Gjorde ett stoort framsteg i mitt förhållande till J igår med haha. Träffade för första gången hans föräldrar. Jisses va nervös jag var. Var inte planerat, men skulle hämta ett årskort hos J innan matchen och då var dom där. Men himlans trevliga var dom. Undrar varför jag inte fått träffa dom förut...det var iaf på tiden.

lycka

Han gör mig lyckligare än någon annan någonsin, for real.

image155

vi ska plocka blåbär snart och göra paj :) han är så snäll som vill följa med mig.


regn regn och åter regn

Vi upptäckte precis att det regnar in här på jobbet. Ute i vårt egengjorda konferens rum itåt vättern, stooora vatten pölar från träpelarna som halvt har ruttnat bort. Smart kommunen smart.

Helgens partaj var lyckat till tusen :) Slutade tidigt men vi började ju också klockan 3 så det var inte mer än rätt, haha. Dom andra gick ut på krogen och jag åkte hem till mitt poker freak till man. Vi somnade gott och varmt som vanligt. Igår tillbringade vi dagen med F1 tills J skulle åka och träna, då åkte jag hem och kikade påupplösningen av British Open och lite vänner. 

Första natten på 2 veckor jag sov utan J, dom spelar ju match i kväll så det var hans uppladdningskväll igår. J spelar från start idag igen, och hoppas verkligen att dom kan vinna försa hemma matchen idag. Dom har ju också nyförvärvet från åtvidaberg satt från start idag, hoppas han kan göra lite nytta.

orka

usch idag kräks jag på att jobba, fi fan!


Hudcancer

Lilla syster var nyss här. Vi ska till doktorn tillsammans, vi båda har ett födelsemärke som kliar, är stort och knepig färg, så vi ska kolla det och ta bort dom även om det inte är någon fara. Det är obehagligt...mitt sitter på ryggen dessutom så det är jobbigt när det kliar hela tiden.

Pappa hade hudcancer för några år sedan så lite skraj är man ju. Bläääh...eller så har man bara blivit hypokondriker, jevla sjukdom!

Please give me like 22 miljoner spänn

Att någon kan tjäna 22 kronor i månaden på att vara vacker är helt sjukt.

jossan & erik kom hem från kreta i natt så hon kommer hit om en timme och fikar en sväng med mig :) har saknat henne!

Fredaag

Thank god it's friday

Finns inget bättre en en fredag, fredagar är faktiskt bäst! Förutom att man måste gå upp tidigt, men älskar känslan av att man är ledig efter klockan 4, kan göra vad man vill och vara uppe länge :) me likey.

Igår vart lyckat. Somnade vid 6 och vaknade när J ringde klockan 7 och sa att det var grilldags. Åkte och mötte upp dom andra på odensberg, åt gott och det var mycket trevligt sällskap. Fast det var kallt och myggen var överallt. Min söta J fick ett myggbett på rumpan, haha, stackarn. Men det var jätte trevligt.

Idag så blir det forhoppningsvis lite grillning med Sara och eventuellt J och E, ska försöka få med dom ;) eller så blir det lugnt. Imon ärdet ju kalas som gäller då vill jag vara utvilad ju.

Slut

Nu slutar jag snart. Ska hem, grunda lite inför grillningen ikväll, sova lite också tror jag, iaf vila lite framför vänner eller lite sex and the city.

Är lite nervig inför grillningen, hela a-laget och tipseliten kommer vara där (med deras respektive) och jag känner ju inte så värst många, men får väl sätta på min sociala charm haha och göra mitt bästa, huvudsaken är att jag får mat ;)

Helg snart martina!

Dagens...

...kund/er: Två uniformerade poliser + polishund. Tror inte män kan se hetare ut än i uniform, och dom här två var varken gamla eller slitna. Damned, nu överlever jag en liten stund till.

Jag dör

Jag döööööör på riktigt, fi faan

Hjälp

Lite ord som fattas i mitt korsord:

Huvudsaker _ _ _ _ _ _ R*
Flod _ _
Grundregler _ O _ M _ R*

Vem fan snackar om lätta kryss?? Detta är skit svårt.

* vet ej om stående bokstäver ens stämmer


Torsdag (igen)

det är egentligen sjukt att tiden kan gå så fort här när det inte finns absolut något att göra. Men idag är det iaf redan torsdag och imon går man på helgledigt efter klockan 4, så himla skönt.

Igår träffade jag sara efter jobbet. hejdundrande kul! Saknar verkligen henne, hon är en av dom få som jag verkligen trivs med, kan skratta med & prata med. Vi har så mycket roliga minnen (inte minst vår fjällen efterfest) som vi inte kan sluta skratta åt. Synd bara att läget är som det är och man inte kan träffa henne oftare.

Första gnabbet med J igår :( vet inte varför men jag blev irriterad på honom och åkte från honom, sen var han sur för det när jag väl ringde och blablabla. men efter några om och men så kom han iaf till mig och vi kissed and made up (eller hur man säger.) väntade på detta, allt har gått så bra hittills så  jag bara väntade på första gnabbet.

Ikväll ska dom iaf ha grillkväll efter sista träningen (dom har 2 idag igen haha.) Kommer blir gott :) mumsi.

Jag pallade inte trycket

Förbannade godis, varför är det så gott?????

Fram och tillbaka på 20 minuter

Igår grillade J lax och gjorde klyftpotatis och sallad till kvällsmat. Snacka om att jag blev mätt och go. Solen kikade fram på kvällskvisten så vi åt på balkongen. Mannen kan verkligen göra mig mätt kan jag lova.
Imon så ska laget ha grillkväll på odensberg med sina respektive
så då blir det ännu mer grillat, mumsi, man får ju inte nog :) Och igår fick mannen min en fet lårkaka på andra träningen, så han var lindad och haltade, men får spela från start förhoppningsvis på måndag..

Idag ska jag träffa sara :) weii det är på tiden, ska bli über trevligt. Antingen så ska vi hitta på nåt själva eller så följer J och hans lagkompis E med bio, mysigt värre. Ska bli kul att träffa sara iaf, har varit allt för längesen.

redan onsdag?

Även fast vi har NADA att göra här så går timmarna väldigt fort. Det är redan onsdag, i övermorgon är det fredag redan igen. Fan va jag vill ha helg, vill sooova med min J.

Nu ska vi flytta möbler, måste få tiden att gå här.

Snart snart snart

ca en halvtimme kvar att jobba. Nu har det blvit JÄTTE mörkt ute, åska åska åska...myyyys ju! Tror jag ska stanna på meddo på vägen hem och sola lite, kunde ju itne vara ute igår när det vart fint och J kan inte bli brunare än mig, no waaay.

Min nya drog: Rostade kikärtor, fy fan va gott det är!

PARTY

På lördag ska jag, aida och cicci ha 21års kalas. Kommer bli sommarens stooora party. Pappsi är out of town så huset står till mitt förfogande ;) men pappi don't you worry, jag ska ta hand om det (och fisken.) Detta bestämdes förra lördagen (på fyllan) och vi lyckades bjuda in typ hela o'learys, vi har dock nu begränsat gästerna till nära och kära. Det börjas efter klockan 2, det blir vin, drinkar, kubb, twister, grillning och allt som hör en sommar fest till. Hujeda mig vilken tillställning...

martina: om du vill ha fest så dyker du upp ;)



han är bäst i världen
vi två ♥


Tisdag

URK va trist att gå upp idag!! Även om J gick upp före så var det jobbigt...han har 2 träningar idag, hehe rätt åt dom. Dom har ju fått ett nyförvärv och en kenyan som ska träna med dom nu i en vecka. Hoppas att dom kan vända sin negatvia trend på hemmaplan och vinna lite snart.

Igår tvättade jag...sen lagade jag pasta och skinksås till mig och J, han har skämt bort mig med mat hela semester veckan så det var min tur nu.

Nu ska jag göra absolut ingenting för det här helt dött på jobbet så korsordstidningen kallar.

Smält dator

Anledningen till att jag inte uppdaterat här på hela min semester vecka är att när jag kom hem förra fredagen, efter sista dagen på jobbet, så luktade det konstigt hemma, då hittade jag min dator* halvt smält. Jag har den alltid på för jag har ju saker som arbetar när jag inte är hemma. Då hade fläkten överhettats och den häflten som fläkten sitter på hade smält. Ja bokstavligt talat smält! Så ingen dator, inga filmer, ingen musik, inga bilder, inget internet. Lämnade in den och får en ny förmodligen, men dom har 3 veckor på sig så får klara mig ett tag till. Men så jevla typiskt!!

* har en laptop

Tillbaka

Så himla typiskt att så fort semestern är slut och hela veckan (förutom sista timmarna igår kväll) har varit grå och trist, DÅ kommer solen! Det är suveränt väder, solen skiner och det är inte mycket man kan kalla moln på himlen. Men men det är bara att stå ut, har ju faktiskt en vecka till om ett tag i augusti då brukar det vara fint (lagom till födelsedagen.)

Har iaf haft en hur bra vecka som helst (förutom vädret då) J åkte ju hem till åmål fredagen då jag gick på semester, efter
matchen i uppsala. Min J fick äntligen göra mål i en match dom dessvärre förlorade i sista minuterna, dom behövde verkligen ett uppehåll.

I tisdags så åkte jag till gbg för att möta upp J som kom hemifrån, så spenderade vi 3 dagar tillsammans själva i götet. Var hur mysigt som helst, det regnade typ hela tiden, men vad gör det? Vi shoppade, fikade, var på liseberg, passade på att bada badkar, åt god mat, mös och allt sånt. Kom hem i torsdags, då var vï på o'learys och kikade på fotboll och åt kvällsmat. I lördags kom Js kompisar från gbg så då blev det fullt ös, grillning hos J och sen en galen utgång (iaf efter halv 2 haha) Mådde piss igår men det var det värt, J grillade hamburgare till mig igår kväll som vi åt på balkongen i solen som kommit fram :) måste snart nypa mig själv!! Jag har det riktigt bra just nu (peppa peppa ta i trä)

Sista dagen

Nu har jag 6½ timmar kvar innan jag har seeemeeester!!! Jag och Aida ska börja semestern med en roadtrip till götet imon när hon slutat jobba. Får se vad äventyret har att bjuda på, ska bli ur kul iaf :)

Idag spelar J match i uppsala, sista matchen nu innan match/tränings uppehållet
så direkt efter åker han hem till Åmål några dagar. Så tråkigt att inte ha honom här, men det går nog fort förhoppningsvis.

Lycklig

Han gör mig glad. Han är bäst på att trösta, torka tårarna och få mig att le igen. Han är min lycka. MUMSI

There's still hope

Var hos Lena idag, så liiten och tunn, med slangar överallt och syrgasmasken över näsan och munnen. Alla var där, mamma, moster/gudmor + man, morbror + fru, mormor, lenas man och små kusiner och kusinbarn. Lena var så fin i sin rosa pyjamas. 

Vi satt och pratade med henne, hon pratade tyst men hon kunde prata, hon drack vatten från en sked, hon hade till och med druckit té till fika idag. När jag och mamma kom dit så kom vi dit i tron om att det var sista gången vi skulle få se henne. Men när vi kommer dit så berättar mormor och Lenas man att hon har blivit bättre. Hon har sovit bra inatt, lungorna har återhämtat sig någorlunda bra själva, hon kan andas bättre och bättre själv, dom har halverat morfinet. Det finns hopp igen :) 

Efter besöket där kände jag mig pigg nog för lite jobb i några timmar, somsagt det var ett positivt besök, utan några större avsked i hopp om att vi faktiskt kommer ses igen. 

Jag ger mig

Orkar inte jobba idag. Tankarna på Lena gnager i huvudet, klarar inte av att vara mitt vanliga trevliga jag idag. Gråten sitter i strupen på mig och jag är allmänt fråvarande. Pratade nyss med chefen och berättade hur det låg till så klockan 2 ger jag mig. Får se hur allt är imon, om jag pallar att jobba eller om jag stannar hemma.

Ta inget eller ingen förgivet

När någon så nära som min moster går bort så börjar man tänka. Kommer på mig själv att ta mina föräldrar förgivet, man litar på att dom alltid finns där i ur och skur. Tänker inte på att dom i ett ögonblick kan ryckas ifrån mig. Varje gång man säger hejdå, så vet man att man ses igen. Nu ska jag härefter varje gång jag säger hejdå till mamma & pappa ska jag ge dom en extra kram och visa att jag älskar dom så mycket som jag faktiskt gör. Ska inte ta något eller någon förgivet.

Nu hoppas jag att min moster får ett så snabbt och smärtfritt avslut som möjligt, precis som hon vill.

Det är så jävla orättvist

Fick ett sms från mamma igår: "Hej gumman. Hur mår du? Lena är på sjukhuset, hennes lungor är svaga och hon andas med syrgas. Puss"

Lena är min moster, den snällaste mostern man kan ha, ung och glad och snäll. Hon har haft ett tufft liv med cancer och tumörer. Hon har 3 barn (mina kusiner) som är 17, 20 & 21 varav den äldsta ska ha barn nu i augusti. Idag flyttas hon till ett hem på Ekhagen där man är precis innan slutet. Hon kommer inom några dagar lämna oss.

Alla mina tankar nu går till mina kusiner resten av familjen...

Jag är smittad

Jag har nog blivit lite smittad av min kära vän Ville (som by the way har svikit mig totaly nu under mina 3 jobbiga veckor på jobbet med Biggan vid min sida) och han är ju hypokondriker big time. Jag var ju och köpte järntabletter och vitaminer på lunche för min yrsel och för att jag fryser och sånt. Men så fort jag tagit mina första järntabletter så får jag ont i hjärtat, damned. Eller det kanske är hjärnan som lurar mig? Rädd blev jag iaf för ett ögonblick. Vitaminerna är brustabletter som ska tas vid ett riktigt mål mat så det blir till kvällen. Och jag köpte hypervitaminer med Passionsfruktsmak, mumsi!

Snart slutar jag...vad händer då???

Det är inte lätt när det är svårt

Resultat av apoteket shopping: Hemofer & Multitolv
Notan blev: 142 kr.

Nu ska vi se om yrseln blir bättre, annars kör jag på Ben & Jerry's istället, funkar alltid!

Nice kombo

Dagens matintag består av min nya diet:

Morötter (råa och knapriga)
Nonstop
Chilli nötter (bara några enstaka)
Farmors nybakta bullar

Lunchen ska spenderas på apoteket idag, ska handla järntabletter och vitaminer. Har mått mysko på senaste, varit yr, tung i huvudet, frusit etc etc. Och då kom J på att jag (nog) hade järnbrist så apoteket here I come. Kanske kan hitta några "bli solbrun på ett kick" tabletter också. Eller lite silikon tabletter.

Tisdag 3/7

Match igår, förlust igen, men igår var det match för en gångs skull, jämt. Blev inte så ojämt som vi hade väntat oss, dom spelade ändå  mot ett topplag. J fick hoppa in efter 16 min, vilket inte var riktigt vad han hade räknat med efter halsflussen, men han överlevde. Han var bitter när vi skulle gå och lägga oss igår, men är en jevel på att kramas ändå :)

Idag suger vädret koballe verkligen, blir så less på detta väder. Tur att man inte har semester. Jag har nu 4 jobbdagar kvar innan min första vecka. Så nästa vecka kommer solen skina !! Jag ber till alla vädergudar som finns.

Köpte skor igår, behöver jag säga att jag är ett freak?? (3 par by the way)

Måndag 2/7

Sista tagen nu innan semester en vecka. Känns über skönt. Jag har inget planerat och ska bara vara hela veckan, ska bli så skönt.

Helgen har varit super lugn. Jag och J har bara ägnat oss åt varrandra. Vi var på bio i fredags, såg die hard 4.0, men jag satt mest och höll honom i handen och gosade med den. Cyklade hem, åt lite kvällsmat och kikade på tv och kramades. Sov läänge och väl i lördags, åt frukost, låg och drog oss. Sen bestämde vi oss för att gå ner en sväng på stan, han handlade lite och jag var smakråd. Vi satt länge på weiner konditoriet och fikade, kollade på folk och på varrandra. Kvällen ägnades åt film och pizza, och som pricket över iet lite godis ;) Igår tränade han och jag var med pappi, systrarana och Mia och fikade på Gränna berget, innan jag ägnade kvället åt tvätten som har legat och hånskrattat åt mig i 2 veckor nu (fråga inte hur jag överlevt.)