Usch och fy och blääh

VIll inte ut i regnet och all himla blask, detta är varför jag HATAR snön, när den ska bort och det blir bara skit av allt ihop.

Har en riktigt 10 poängare här på jobbet nu. Ojojoj he takes my breath away!

Först ska jag handla, hem och städa, sen kommer emlie, hon ska färga mitt hår, kika på vänner, sen ska hon sova hos mig, mysigt värre :)

Dagens

-Vad är skillnaden mellan en blank enkrona och en skrynlig tjugolapp?
-hmm
-19 kronor...

Skön farbor som handlade av mig nyss drog den för mig, han tyckte jag var en rolig prick.

Onsdag 31/1

Där kom det. Jag vara väntade på det! Träffade ju "han" ute härrom helgen, skit söt, jag spanade läänge och väl innan han kom fram. Vi pratade, han fick mitt nr och sen var det hejdå. Han messade senare så jag fick hans nr också. Sen dess har jag träffat honom typ 4 ggr och har verkligen trivts i hans sällskap. Han är söt (somsagt) rolig och snäll. Men igår när han kom så fick jag nån himla panik. Blev liksom lite jobbigt. Hittade saker att störa mig på; hans hår var det största störningsmomentet. Vet inte varför, han har verkligen en jätte fin frisyr, men igår var den bara i vägen. Jag vill inte att det ska vara så.

Han märkte nog att jag tog liiite avstånd (helt omedvetet) för när han hade åkt hem så messade han och frågade om jag inte ville ses mer. Han frågade också om jag skulle kunna "hålla på" med någon om jag träffade nån ute på fredag. Va fan ska man svara på det?

Varför måste jag vara så HIMLA kräsen?? Fan, tror umgänget med Sara har påverkat mig. Det finns bara en man för båda oss. N som hade efterfesten i stöten. Han hade verkligen allt! Tror aldrig jag skulle kunna störa mig på något hos nån som honom. Men han är helt puts väck! Vi kanske bara drömde, jag och sara?

Trött och kallt

Idag slutar jag i vanliga fall kl 1, men Jane ska till läkaren vid 2 så jag får jobba över. Jag kommer dö av nervositiet, idag får jag ju veta om jag får stanna eller inte. Beror ju på hur det går för J hos läkaren.

I eftermiddag ska jag tvätta, sen ringde Johan igår och bjöd in mig/oss på födelsedags fika ikväll. Så det blir lite trevligt. Ska nog träffa min nya kamrat ;) ikväll också. Han luktar så gott...får se om jag får stanna här på jobbet så måste jag fira idag också, så jag får hitta på nåt speciellt kul att göra.

Ville jag saknar dig idag, men snart kommer du hem!


This is me now

Come with me
Stay the night
You say the words but boy it don’t feel right
What do you expect me to say

You take my hand and you say you’ve changed
But boy you know your begging don’t fool me
Because to you it’s just a game

So let me on down 'cause time has made me strong
I’m starting to move on
I’m gonna say this now
Your chance has come and gone and you know

It’s just too little too late
A little too wrong and I can’t wait
Boy you know all the right things to say
You know it’s just a little too late
You say you dream of my face but you don’t like me
You just like the chase
To be real it doesn’t matter anyway
You know it’s just too little too late

I was young and in love
I gave you everything but it wasn’t enough
And now you wanna communicate

Go find someone else
In letting you go I’m loving myself
You gotta problem
But don’t come asking me for help
'Cause you know

I can love with all of my heart baby
I know I have so much to give
With a player like you I don’t have a prayer
That’s no way to live, no

It’s just too little too late

A little too wrong and I can’t wait
Boy you know all the right things to say
You know it’s just a little too late
You say you dream of my face but you don’t like me
You just like the chase
To be real it doesn’t matter anyway
You know it’s just too little too late


Denna låt texten påminner lite om min situation med en killkompis. Vi har varit lite on and off ett tag. Han erkände vad han kände i höstas och vi gjorde allt och inget tillsammans. Trivdes verkligen i hans sällskap. Men nu på senaste har jag verkligen sett hans verkliga sida. Vi skulle ALDRIG kunna ha ett riktigt förhållande. Han är på tok för omogen. Han kommer till mig när han inte har någon annan. Men dum som jag är så har jag ju aldrig sagt nej så nu tror han att han kan göra så. I början var jag helt förtvivlad när jag insåg det, men nu har jag kommit över det. Ser honom nu mer som en kramkompis, utan känslor och skit. Det händer ju inte ofta att vi ses, mest är det när vi är ute tillsammans. Tror också att han tycker det är kul eftersom vi måste (i vår situation) hålla det lite hemligt. Men somsagt han kommer aldrig kunna ha ett seriöst förhållande med någon.

Tisdag 30/1

Nyss börjat jobba. Har varit en sväng på friskis innan idag och sprungit en himla bit. Har en del att ta igen efter helgens äventyr.

Sara & Emelie var hos mig igår, vi var och solade, köpte wok & co mat och kollade på vänner. Så mysigt så. Tydligen är vi bjudna på en privatfest på Tapeten här i stan på fredag. Men vi funderar på att vara hos mig innan och gå direkt till Huset, lite mer fart där.

Längtar tillbaka till skidbackarna!


Himla skit

Har förutom skrivit om mina "framgångar" med kameran och bildöverföringarna till datorn. Jag fick ju knas på det men nu när jag ska lägga över fler så vill det inte NÅGONSTANS! Blir så frusterad, och är inte på humör för att bråka med allt vad usb och kamera heter.

Blääh

Måndag 29/1

Belive it or not men jag lever. Har haft en helt otrolig helg som inte går att få ner i ord! Säger bara:

Alla är stekare och efterfesterna håller på till kl 7 på morgonen, kan det bli bättre?

Nu ska jag försöka få in bilderna på datorn så jag har något att visa

Bakom mina solglasögon....

Usch har INGEN aning om vad jag ska packa ner sen! Har ju inte all tid i världen sen, slutar 5, fika med bella, lämna sid och duscha. Sen ska jag packa innan klockan blir typ halv 9 för då hoppas jag att pappa kan köra ut mig till Emelie med skidor och allt. Sen vill jag hinna med att träffa någon också ;)

Bara timmar kvar

Japp om ett dygn är vi förhoppningsvis framme uppe i norr i kylan. Weii ska bli så hejdundrande kul. Skivorna är brända, bussen är hämtad, maten ska strax inhandlas, drickat är införskaffat, kameran är laddad och humöret är på topp, känns som det inte kan bli bättre.

Fjällen och Stöten here we come

True love

96942-132

Baby baby....therese är mycket bra på photoshop ;)

Yeey

Aww vi har så snälla väktare! Dom har erbjudit sig att handla fika till mig senare för att jag är så själv. Ibland har man det bra :)

Onsdag 24/1

Jag är helt ensam här i min ensamhet. Ända till klockan typ 12 är jag själv! Och inte ens katarina är här så jag kommer inte kunna gå iväg och fika eller nåt. Jag är så hungrig också, kommer sluta med att jag sitter här i min ensamhet utan mat eller nåt i magen så kommer den börja kurra och det är inte så trevligt...

Igår fick jag skjuts av totto hem. Han ville prata innan fjällen nu. Trodde det va värsta seriösa pratet, men icke. Han undrade hur jag skulle reagera om han (observera ordet haha) hånglade med någon annan tjej där uppe. Ja vad ska man säga? Inte skulle jag gå under iaf, vi är inte ett par längre, känner inte så för honom så att jag skulle bli svartsjuk direkt, hade väl varit trevligt för honom.

Sen fick jag ett trevligt besök hemma, och han var mycket sötare i dagsljus (än krogljus.) Vi har faktiskt jätte kul, så blir det ju inte sämre av att han har typ världens sötaste leende. Men men ingen brådska för min del.

Dagens lunch

Japp friskis blev min lunch. Vart skönt att träna en sväng, det va inte så länge men det va as skönt. Sprang mesta delen faktiskt. Nu sitter jag och väntar på en ost och skink toast från kaffét mittemot...

nu kom den, dom är för snälla, en grov toast med två apelsinklyftor på sidan och en limedricka (som jag inte beställt) levererat fram till min stol, helt perfekt...mattajm.

Snö...

...snö snö snö...

Kattvakt

Nu när jag åker snart så kan jag ju inte ta med mig min bebis. Erik och Jossan ska få ha honom inneboende hos sig så dom kan ta hand om honom! Han kommer trivas jätte bra. Men jag kommer sakna honom som bara den! Min lilla snuttekille...


Saknad

Idag är Ville som ett stort svart djupt hål i mitt hjärta! Saknar honom så in i norden. Men snart kommer han hem och då ska vi leva livet. Vi är liksom friends and soulies for ever.

Duktiga jag ska gå och träna på min lunch sen, tro det eller ej. Funderar på att kanske göra det imon också, hinner ju inte mer denna veckan sen och så har ju busan skadat sig så det blir ingen ki box ikväll  heller.  Sen i eftermiddag kommer Emelie från frisören och hit, då ska vi och ladda upp från systemet.

Ikväll vet ingen vad som händer :) ska bli skönt med en lugn kväll, ska städa tror jag först, sen vet man aldrig vad jag gör.

Ville Snille kom hem nu!

Tisdag 23/1

Oj va bra hockey vi fick se igår. Bättre än sist när dom förlorade mot Malmö med typ 3-0 (vi vet inte riktigt för vi gick därifrån, så kass hockey var det.) Men igår vart det en höjdare, inte nog med att vi stod i klacken, dom vann med 5-0!

Idag är det en ny dag, jag är på topp (vet inte vad som hänt med mig) humöret är verkligen jätte bra ;)

imon natt åker vi till fjällen !

om ni bara visste

Kära To (mitt ex) har fått nys om min ena danspartner från i lördags, hans lillebrors kompis hade sett mig med honom och skvallrat. Men men To och jag har en ny relation nu. Han berättar om sina små tjejer som springer efter honom och jag berättar om det som händer mig (inte allt dock.) Han sa att jag inte får haka upp mig på någon nu innan fjällen för vi ska ju ragga ihop där uppe. Haha, han är ganska rolig faktiskt. Nu är vi inte ett gammalt par utan ett raggarpar. Det är ju kul att veta, sen nu när Sara ska med också så blir det ännu bättre faktiskt. After Skin here we come...

usch och blä

Lunch dags och jag känner INTE för att gå ut eller äta eller nåt. Vill bara hem till min säng, sätta på en bra film, äta lite natur godis och bara mysa. Men icke, här ska man sitta hela dagen ända till 5. Men då blir det ju antingen wok & co eller mcdonalds och sen hockey för hela slanten :)

Hoppas att telefonen kan ringa en sväng senare ikväll också, alltid trevligt ;)

fjällen fjällen fjällen...

96942-130Dagen blir bara bättre och bättre. Inte nog med att det bara är 2 och en halv arbetsdag kvar till fjällen, idag ska vi på hockey och äta maaat, imon ska jag och busan ki boxas och eventuellt så har jag en dejt. Nu ska Sara med till fjällen också! Så himla kul. Jag, emelie och sara är ju liksom världens radartrio när vi är ute och fjällen är en enda stor utgång.


Emelie, Sara & jag, mumma!
bild: expressen.se

Gissa vem som är kändis...?

Jodå I am :) men liksom typ alla andra gånger när nåt som har med mig och göra så blir det fel. Jag är INTE 26 utan 20. Men eftersom jag skrev det själv och var lite lullig så skrev jag väl lite otydligt ;)

Måndag 22/1

Måndag måndag måndag. I vanliga fall HATAR jag måndagar men idag har jag liksom fått en nytändning. Pratade i telefon igår till kvart i tolv så lite seg va jag väl, men det va inte så fruktansvärt som det brukar. Ja, jag jobbar hela dagar nu, måndag, tisdag & onsdag, sen åker vi till stöten natten till torsdag.

Var på Huset i lördags och jag och Emelie ägde som vanligt, undrar hur det kommer bli i stöten med all jägermeister vi ska dricka, weii. Ägde även dansgolvet med en annan också, mr söt kan vi kalla honom (även honom jag pratade med i 1½ timme igår.) Ojoj så kul vi hade. Ska nog ses igen, men då så klart under andra omständigheter.

Men idag är det hockey som gäller och det ska bli kuuuul...


Ferdich...

Nu är det helg. Måste egentligen vila upp mig eftersom jag jobbar hela dagar nästa vecka innan jag åker. Men men dansskorna kallar och imon är det utgång på Huset eller Centrum som gäller. Ska bli kul. Men nu har jag dammat av skrivbordet och gjort i ordning, pappa har varit här med bilnyckeln så nu bär det av hemåt snart innan jag ska äta mat hos emelie i taberg och träffa grabbarna :)

Ciao

Godis

godis godis godis godis...

Jag säger då det...

Just nu är jag på en plats i mitt liv (haha) där jag trivs ofantligt bra på. Ingen annan än mig själv att tänka på, göra precis hur jag vill. Jag umgås med sånna jag verkligen trivs med och kan prata med. Älskar vårt lilla gäng! Även om det varit lite turbulent på senaste. Ska bli så himla kul att åka till fjällen ihop! Jag och Emelie och de fyra grabbarna. Det blir håll igång hela helgen kan jag lova.
I morse tog jag mig en promenad i det helt perfekta (vår?)vädret, va så himla härligt, pappa ringde från Milano så jag fick prata lite med honom, lyssnade på min musik och bara njöt.

Ikväll är jag bjuden på kyckling kebab hos Emelie, sen ska vi till Fidde och planera inför nästa vecka :)

Nu: lite arbete...

Fredag 19/1

Jag är en hemsk hemsk hemsk HEMSK människa. Två par skor på en och samma vecka! Ett par Puma pjux och ett par svarta höga mocka stövlar med päls upptill. Oj älskar jag skor eller vad? Och jag som måste börja spara!

Och så hatar jag att jobba mitt emot ett café som bakar allt sitt själva, jag som ska sluta med allt vad sötsaker heter mår inte bra av att sitta lukta in dofterna från deras nybakta chokladmuffins och mockarutor!

Mumma

96942-129Idag ska jag till mamma och äta korvstroganoff. Ska bli hejdundrande gott. Hon ska laga lite extra för mig att ta med mig hem. Hon är allt för bra mamma lilla. Men först är det mcdonalds och friskis som gäller. Och alla sportaffärer i stan också, måste köpa underställ och skidstrumpor och en ny fleece tröja vill jag ha med. Aja får se om friskis hinns med, hinner inte imon innan jobbet för då ska jag some place special och göra nåt okul :( himla skit. Well well.

Thats all for now...

Vinst, big time

Jag och totto startade en vadslagningsgrej på hv:s matcher. Vi tippar varje match och den som tippar rätt blir bjuden på mat av den andra. Och när hv spelade i förrgår så satte jag in rätt resultat (3-1 mot djurgården) så idag blir det mcdonalds till lunch (gratis är gott) På kvällens match har jag tippat samma, för jag hoppas att det är mitt lyckoresultat ;)

Jag vill...

...så mycket:
Vinna en miljard
Resa till varmare breddgrader (men först till kallare)
Färga & klippa mitt hår
Äta frukost
Skaffa ny mobil (när vill jag inte det?)
Ha större lägenhet

Jag måste desto mer, och det är tråkiga saker:
Betala mina fucking räkningar
Städa min mini lägenhet
Handla tråkig mat
Gå upp tidigt på mornarna
Tvätta
Rensa min katts himla låda

Jaja that's life...

Torsdag 18/1

Ursäkta mig för att det är torsdag, för att jag jobbar själv, för att jag ORKAR inte gå upp så här tidigt, för att du hade en smått irriterande skånska, för att jag inte ätit någon frukost, ursäkta mig för att jag är lite små tjurig och att du råkade komma mitt i min väg. Im soooo sorry. (hör ni min ironi)

Nämnde jag,
förlåt?

Stan eller inte stan?

96942-128Måste hitta ett himla underställ till fjällen, så himla tråkigt att köpa, vill hellre lägga mig en sväng i solariet eller köpa lite fina after ski kläder, men det kommer jag säkert göra det med. Well well solningen och färgningen av mitt hår prioreteras i alla fall.

Nu slutar vi snart, då blir det nog en sväng på stan, tror jag innan jag ska möta mamma på sjukhuset kl 6. 

Tack för idag! 

Kärlek och pepparkakor

Farmor var nyss här, jag fick bullar och en hel burk med pepparkakor. Himlans vad snäll. Så nu har jag och Synnöve fika så det räcker och blir över. mumma.

På fredag ska vi "sälen-gänget" ses för lite planering, om en vecka åker vi, weii. Vi ska skriva inköpslista både på mat och dryck, jag och emelie ska (tro det eller ej) ha med oss jägermeister, det hör liksom kylan och after skin till. Och nästa onsdag ska vi ses vi 6 och se på Snowroler, precis som innan vi åkte till Rhodos och såg Suntrip, måste ju komma i stämmning och vad passar bättre?

Usch måste färga om mitt hår också, det får emelie stå för, kanske på fredag :)

Onsdag 17/1

Dagens lycka/lyckor:
Nyfixade naglar
Vädret i Stöten blir bara bättre och bättre
Snart kommer Ville hem (den bästa lyckan)

Dagens tråkighet/er:
Regn, regn och åter regn
Vaknade av stora grävmaskiner utanför mitt hus kl 7 (morr)
Saknar min katt

golf golf golf

snart sätter det igång, weii. Jag ska ta fram klubborna som stått ett år orörda. Ska bli så kul. har fått med mig emelie också, eftersom hon kom på att jag kunde vara hennes personliga tränare och slippa betala för lektioner. Haha, hon kommer nog inte gå så långt. Nu ska mitt hcp ner iaf, från 12,9 till ja, iaf under 10 är väl mitt mål. Inte helt omöjligt :) jag längtar...


96942-99
hål 16 på kättilstorp

Do you remember

Härromdagen satt jag hemma i 3 timmar och kollade på en film från när jag var en liten människa. Haha, va hemsk jag va. Jag var pedant, jobbig och himla usch. När jag var 3 kunde jag inte stoppa in min pjamaströjja i min svart rutiga kjol för då blev jag ful. Ja det sa jag! "nej jag kan inte stoppa ner den för då blir jag fuuuul"

Mina barndomskamrater (som jag fortfarande har kontakten med, bla. busan och hennes bröder) var med också, Marcus var en liten elak kille, han satt på min stol och beodrade oss andra yngre att göra saker. Men nu är han snällare :)

Hit...

...åker vi nästa vecka. Johan ringde precis, vi ska nog ses och planera lite på fredag, måste handla och lite sånt innan vi åker, och vi åker kl 4 natten mellan onsdag och torsdag så det måste vi hinna göra innan.

anm. vi ska bo i dom nyrenoverade lägenheterna med pjäxvärme och flatscreen tv, mumma.

Tisdag 16/1

Fick nyss ett sms: "Hej. Ring mig om du är vaken. Puss" Det var från en väldigt snäll kompis. Han är verkligen en bra kompis när han berättar det som han gjorde. Han är snäll innerst inne, vill mitt bästa.

Igår var emelie, fidde och ronnie hos mig, vi kollade på idrottsgalan, åt naturgodis (jag och emelie) och försökte stå emot killarnas riktiga godis. Det gick!

Morfar var lite piggare igår, när jag och mamma kom in på hans rum så sa han "Idag har ett nytt liv börjat" så vi hoppas att han menar allvar. Idag hinner jag inte åka dit, jag och busan ska ju på Ki box, weii.

Ge mig...

...Sommar

96942-127
Jag äger skiten ur killarna på chicago...

96942-126
Hela gänget (utan Johan fotografen)

Bilder från rhodos -06

Kvällen

HUVUDVÄRK! Nej, godiset får vänta tills på fredag.

Imon ska jag och busan på Ki box igen, jag älskar det passet to death. Hon är bäst att träna med! Idag  blev det bara lite gym med massa kondition.

Sen när jag varit på sjukhuset med mamma så kommer Emelie till mig. Jag ska poppa popcorn!

Jag skäms fortfarande....


9 ½ dagar kvar

Stöten, stöten, stöten...weii. Ska bli hejdundrande kul med lite slalom faktiskt. Var hos pappa igår och kollade så alla mina grejer finns kvar, och japp, pjäxorna, skidorna och ögonen stod där och bara läääängtar tills onsdagnatt nästa vecka. Men vilket jevla gäng vi är som ska åka då. Vi är 6 st, varav vi är 2 tjejer. Oh god, hur ska vi överelva. Okej, Emelie har ju sin pojkvän med, men sen är det jag och 3 singel killar haha. En är mitt ex, en är en mycket speciell kompis och en är bara allmänt cool. Jag säger då det. Blir nog en speciell resa.

Be strong

Igår var jag, mamma, lillebror och mormor på sjukhuset hos morfar. Han är så svag, han har tappat livslusten och är så nära på att ge upp. Men han lyssnar alltid på mamma, så nu har dom en plan! Han får inte ge upp!

När vi slutar idag ska vi upp dit igen, så han kan få i sig lite mat. Lilla svaga tunna morfar.

Måndag 15/1

Med hänsyn till en viss person som fått nys om att jag skriver så har jag raderat lite inlägg nedan. Hoppas att det är en liten bit i rätt riktning iaf. Jag är så ledsen...

Begär

Det är så svårt att motstå! Måste ha godis...

96942-125

Fredag 12/1

Igår blev jag och mamma fulländade handbolls funktionärer. Tog en halvtimme ungefär för tränaren att gå igenom protokollen som man måste föra. Mycket att srkiva, men det är bara kul. Nu ska dom bara göra upp ett funktionärsschema på dom matcherna killarna har kvar att spela hemma.

Jag var såååå nära på att inte träna igår, men va fan, jag får inte tappa det nu. Nej nu ska här tränar seriöst om det ska göras. Japp, blir inget idag, men imon när mina nattgäster åkt och jobbat innan innebandyn vi ska på ska jag ner till friskis. Nu är det ju beach -07 som gäller ;) haha.

Jag är sååååå godis sugen, måste stå emot, måste stå emot...
men det är ju fredag...?

Friskis here I come

Nu slutar jag om 44 min ungefär...då ska jag träna en stund hade jag tänkt. Men kanske ska hem och äta nåt först. Tro det eller ej, men jag blev inte så himla mätt på mockarutan jag precis smällde i mig. Men det får bli lite nyttigare mat än choklad faktiskt. 

Den 22a Januari ska vi på Hv - Timrå i kinnarps arena, weii.


Mums

96942-82Mmm det blev lite extra fika, räckte inte med dom nyttiga sakerna, jag va tvungen att springa över till cafét och köpa mig en mocka ruta, och hon gav mig den absolut största. Himla snäll hon är. Färsk och god är den.

Em ringde nyss, vi planerar inför imorgon, vad vi ska äta och vad vi ska titta på för film, köpa för godis och chips. Vi ska ligga alla tre i min säng och mysa med allt det goda.

Mmmmmumma.

Fika

Dagens fika blir: Ciabattabröd med ost, frukt och en stor mugg med iskallt vatten. Är helt galet sugen på choklad...det är inte så bra för tänderna va!?

Förresten, igår var första dagen på säkert 1 månad som jag INTE drack någon coca cola. Im so proud of my self.

fika fika fika

Torsdag 11/1

Idag är jag trött trött trött...blev inte sent igår men jag har nog sovit ganska oroligt, blir så när jag vet att klockan ringer 6.50. Men men så fort Sy kommer ska vi nog fika så jag får i mig lite energi.
Idag slutar jag 1 då ska jag träna, sen ska jag träffa mamma, vi ska på funktionärskurs, så vi blir handbollsfunktionärer :) seriösa eller vad. Allt för lillebror.

Imon är det pjamasparty, weii...

Myskväll (äntligen)

Nu när jag slutar, kommer Ci och hämtar mig. Vi har inte umgåtts på år och dar känns det som så ikväll ska vi laga lite tacos och titta på sunes sommar :) Hon och jag kan somsagt ha ganska kul konversationer när vi umgås på tu man hand. Kanske inte blir så mycket film med andra ord.

Jag längtar tills på fredag, vi ska ha pjamasparty, weii. Jag, Sa och Em och sen Jo också. Vi ska hämta mat och kika på film, sen ligga uppe och prata hela natten.

Ciao

Sen julklapp...(hemlig beundrare del IIII)

Har ju min heemliga beundrare (som inte är så hemlig längre96942-124)
Och han hade varit inne här igår och lämnat en julklapp till Sy som hon skulle ge till mig när jag jobbade nästa gång (idag.) Det va en kartong från Kicks. Och i den låg en DKNY parfym. Jag har tappat hakan så jag inte hittar den igen. Den luktar helt fantastiskt. Helt knäppt egentligen, honom känner jag knappt, och det lilla vi känner varran är genom jobbet. Han smiter in ibland och pratar om hans dans. Han är för rolig och för snäll. Inte varje dag man får presenter från folk man knappt känner.



Nu? Fika....!

Onsdag 10/1

Jisses, har inte haft så här ont i kroppen sen jag vet inte när. Var på Ki Box igår med busan. Jag älskar det passet, men har på grund av massa sjuksaker inte kunnat gå på några veckor. Så igår var det back to träningen. Va så himla kul. Fick verkligen ut mina agressioner, men oj det känns idag...hon hade ändrat det lite också, ny musik och lite nya övningar.

Efter det åkte jag och jossan till sanna och lilla majsanbajsan för film och lite gott att stoppa i magen (som förövrigt var värd mycket gott efter träningen.) Vi såg offside, och den är så himla kul. Kommer bli en klassiker i min dvdhylla, mumma.

Idag har pappa åkt till manchester :( lilla far bara är ute och åker jämt.

Nu tar jag helg

Kvällen kommer bli lugn i nära vänners sällskap med take away mat från wok & co och vänner i dvd spelaren :) Men först hallbybollen here I come!

So loong vänner...

Help wanted

Alternativ för sysselsättning med vännerna i helgen? Anything...vi har liksom börjat tröttna på att göra samma saker varje helg, dvs: hyra film, äta mcdonalds och svulla. We want and need something else...

over and out

Fredag 5/1

Det blir inte alltid som man tänkt sig. Hade tänkt att städa igår men icke sa nicke, när jag hade ätit mammas goooda lassagne så var jag så mätt att jag bara klarade av att gå från soffan till sängen. Där låg jag och åt mina goda chips och drack cola. Ibland har man det allt för bra. Blir städning imon istället tror jag. Så jag kan städa i dagsljus.

Idag börjar Hallbybollen här med handbollslag från hela sverige. Inkl Cyrus och min lillebror. Idag spelar han kl 16 i idrottshuset och imorgon har han två matcher i Tipshallen. I'll be there BIG TIME.

Ciiao

Minnen

96942-123
Igår när vi var hos mamma så satt vi och pratade lite minnen. Bland annat om skilsmässan och om vi kommer ihåg nåt, jag och syster. Det gör vi inte för det va ju 15 år sen. Men mamma berättade om en kväll när hon, jag och syster hade legat i mammas dubbelsäng, med mamma i mitten, hållt varrandra hand och gråtit och gråtit....

Mord HÄR (?)

Detta är riktigt läskigt, att nåt sånt kan hända här i vår lilla oskyldiga kyrkostad. Creepy...

Torsdag 4/1

Torsdag idag då, dagen före fredag och helg. Så skönt. Så får vi se vad helgen har planerat för mig. Det blir Hallbybollen iaf, ska se lillebror som spelar i Cyrus. Förra året var jag trogen anhängare på matcherna och tänker inte vara sämre i år.

Igår var jag och syster hos mamma och åt. Hon hade gjort tacos och lasagne och blåbärspaj. Klart jag snek med mig en låda med lasagne hem. Vi bestämde att vi skulle göra så en dag i veckan :) mys pys. Mamma och jag bestämde också att vi skulle gå funktionärs kurs så vi kan hjälpa till på andra handbollsmatcher.
 
Ick, idag ska jag städa, suck.

Ciao


Morfar is back

Älskade morfar låg ju och sov några dagar. Fick en propp i lungorna och på samma gång lunginflamation. Han sövdes ner för att inte bli för stressad över att inte kunna andas själv. Men igår ringde mamma. Hon hade varit där och hälsat på och sa att den gamle gubben var tillbaka, han satt och flinade i sin säng och var samma gamla morfar igen. Jag blev så glad så jag  nästan började lipa.

Älskade morfar skräm oss aldrig mer så!

Bullshit

Blir så frustrerad, men egentligen ska jag inte bry mig, men det är klart när dom snackar så mycket skit, klart man undrar vad dom pratar om. Tror hon säger med till honom än vad vi tror. För lite lustiga har dom blivit på senare tiden. Men men somsagt, orka bry sig.

Om en halvtimme slutar jag, då ska jag hämta bilen hos far, sen skjutsa hem honom, snabb fika med busan, hem till mor för lite mat, sen ut tll Taberg för hockey. Shii vilket hockey fan jag blivit. Det har med umgänget att göra kan jag lova. Även om det är väldigt kul (förutom fiaskot igår.)

Och imon är det torsdag, dagen innan fredag och dagen innan HELG. Det går så fort så jag hänger inte med i svängarna.

Onsdag 3/1

Usch idag är det mycket på jobbet och massa trassel med mina kompisar, eller mina så kallade kompisar! Vissa snackar visst mer skit än vad jag trodde. Usch orka, jaja så länge jag vet vem jag ska hålla närmast!

Idag saknar jag Ville så jag kan gå och dö. Vi har planerat en Jägerdag när han kommer hem. Dvs: Vi ska dela på en jägermeister på vätterstranden i solnedgången och prata minnen. Åh va jag längtar!

Ikväll blir det JVM hos Em i Taberg med kebab i bröd :) Mumma.

So long

Bildkavalkad


Er softar med sitt egengjorda super sugrör (kreativ? ja, smidigt? njaa.)
Juldagen -06


Mina sessor, Em & Jo på g.
Juldagen -06



Min greve (för visst har jag blicken.)

Systrarna och jag
Annandagen -06

96942-118
The divas inför party, laddar med jägermeister.
Från vänster: Jennifer, Emelie, Jossan, Therese, Sara & Jag
Nyårsafton -06/07



Weii, I did it!

Jag lyckades med kameran, var bara en knapp jag hade tryckt fel på så nu har jag massa fina nyårsbilder. Några tar jag i nästa inlägg :) Då blir det ett bildinlägg, weii.

Tekniknörd?

Jag är så tragisk, ska försöka föra över mina bilder från kameran, men det vill inte. Förstår inte varför. Man ska installera en himla programvara men det vill sig ändå inte. Nu blir jag arg och frustrerad så nu ska jag ge mig fan på att fixa det, vill ju ha mina fina nyårsbilder här.

Ciao

TIsdag 2/1

Jag lever. Tro det eller ej! Igår vart det knapert men idag lever jag. Nyårsafton vart lyckat. Eller halvt iaf. Kan bli så jevla dumt om man umgås med sitt ex och hans kompisar, vilket jag gör. Och han dricker alkohol och jag dricker alkohol. Kan bara sluta dumt. Han påstod att jag hade behandlat honom som en idiot dom senaste två veckorna och att dom vi umgås med snackar massa skit. Jag blev arg för jag vet att det inte är så. Han ville att jag skulle be om ursäkt för något jag inte gjort, och det gör inte jag. Då blev han arg. USCH va så förbannad. Men men det löste sig efter några om och men. Men det kommer aldrig bli sig likt. Är så glad att jag har mina kompisar.
Annars vart det bra, jag och tjejerna ÄGER! Det blev jägermeister och dooleys för hela slanten, därav mitt tillstånd igår.

Nu är jag tillbaka på jobbet och halvt redo för en ny vecka. Idag ska jag börja träna igen också efter mitt egna lilla juluppehåll ;)

Ciao for now...