Bilder på mitt adventsmys

Nu har jag duktig som jag är diskat efter min kära man som varit hemma. Han blir alltid lika glad och tacksam när han kommer hem till en tom diskho. Har även fixat tzatsiki som står och kyler på balkongen.

Så nu har jag satt mig här framför och har tänt alla ljus, alla lyktor, hällt upp godiset, tagit fram julmusten som jag köpte bara till mig själv ;) och satt på Maria Mena på datorn. Nu ska här njutas innan J kommer hem och det blir brakmat. 

image245 image246 image247 image248

Lyktorna är på plats och hyacinterna med, nu väntar jag bara på att dom kan slå ut så det luktar godis!

Knäpp!

Den funkar inte !

Nu ska jag köpa juleklappar

Nepp slösurfandet gick inget vidare, orkar inte, är mer sugen på att handla så nu går jag hemåt.

Ciao

Helg helg helg

Sjukt va man uppskattar en fredag kväll när man jobbat nästan hela veckan. Hur skönt som helst att gå hem då. Ännu skönare nu än var det var tidigare idag. Hade tänkt att jobba över idag eftersom J ändå tränar, men icke sa nicke, det finns inget jobb att göra här i nu i afton för jag har varit så effektiv hela dagen så jag får allt gå hem, till och med tidigare än stämpelklockan tillåter, om jag inte sitter här och slösurfar en timme till.

Ska nog ner en sväng på stan och köpa lite juleklappar till lilla systrarna innan jag går hem och tar tag i handling och myssysslande innan J kommer hem då det blir ugnsbakad salsakyckling, klyftpotatis och tzatsiki och supermys. J var med på hemtex innan och det blev 2 stora lyktor och blockljus. Men nu saknar jag en fin pepparkaksburk till våra blivande pepparkakor som skall falla offer för våra bakkunskaper, och sen ska jag köpa hyasinter också.

FAN va jag älskar helgen!

image244
sjösjuk ja tack

Julemys

Nu ska det ner och handlas lite, har en liten idé till mitt fönster här också, det är ju helt tomt, måste fylla det med egna saker. Hemtex here I come.

Fredag 30/11

Idag jobbar jag. Det är lite jobbigt, men det får gå. Ska springa ner till Hemtex strax och komplettera gårdagens shopping. J blev mycket överraskad när jag hade julstädat och gjort lite julefint när han kom hem. Men det enda som saknades var två lyktor han har kollat på som vi ska ha en inne och en på balkongen, så dom ska jag ner och köpa nu snart hade jag tänkt.

Ikväll blir det lugn, J tränar klockan 5 så han är väl inte hemma fören 8, så ska vi laga mat och se på idol och äta godis och mysa. Älskar helger när man inte har något bestämt utan bara tar dagen som den kommer. Dom helgerna är bäst.

Flytt?

Om allt blir som J och jag har tänkt oss så flyttar vi utomlands nästa vinter! J ska försöka få kontrakt utomlands och jag flyttar med givetvis. Han har kontakter i grekland och på cypern och i australien (dit han nästan var på väg nu, om dom hade åkt ur.) Ja tack!


Sjukling

Bölden har så gott som försvunnit, men har fått jätte ont i halsen och hostar nu så jag fick bli hemma idag. Ligger i soffan och tittar på Scrubs all day long och blir ompysslad av J. Idag börjar hans träning igen!! No more mr lazy guy här inte. Men jag ska vara snäll och städa och handla och lite sånt när han är borta sen, fixa lite julstämning hade jag tänkt. Men tills dess så är det soffan som gäller och en jevla massa vatten.

Vi har ätit upp en hel rund burk med pepparkakor på 2 dagar, IM SO EMBARASSED, men det är för himla gott.

Julstämning

Fick min ljusstake jag ska ha här på jobbet nu. Så nu är det julstämning på hög nivå :) Skit mysigt! Har en burk pepparkakor brevid mig också och det gör det inte sämre direkt. Me love julen ibland.


Lunchdags

Får se hur länge jag stannar på jobbet idag, har ont i halsen och upp i huvudet från bölden, blää. Känner mig pestsmittad. Ska ner en snabb sväng på stan nu och kika på en kofta jag sett (är inne i en grå-koft-period just nu.)


Jag är så stolt över mig själv, fick en påse skumtomtar i måndags av en jobbarkompis, den ligger fortfarande orörd! Hade detta varit för ett år sedan så hade den varit uppäten inom 2 sekunder, men man är ju en ny mänska nu.


Hej


Hmm

Jag har upptäckt en böld på vänster sida av halsen, den gör ont.

Bring me back

image243
på bamboo island

Gimme Gimme

Sitter och diggar till Brittans låt....väntar på min chef som pratar i telefon, I need him to sign som papers.

Längtar hem...

Hej och hejdå lönen

Löning idag, lyckans dag!! Hann ner till Boomerang på lunchen nu och köpa min bruna dunjacka jag väntat på hela hösten. Den unnar jag mig när jag idag fick betalt för 2 veckors semester och knappt 2 veckors arbete haha, plus min första heltidslön ;) mumsi. Som tur är så blev jag inte ruinerad nu när jag köpte den utan har massa pengar kvar som det ska köpas julklappar för :)

Idag skiner solen och det är isande kallt, men riktigt härligt.

Tack för idag

Nu har jag gjort hälften av alla torgkvittenser som kom idag så nu får jag gå hem (ja jag har fått tillåtelse av mig själv.) Hem och hämta J och sen hockey. Jag bjuder på biljetten om han bjuder på varmkorv ;) mums.

image242
haha mongobild på oss

Snöööö

Okej, det är lite mysigt att vara hemma nu när det snöar. Hatar blask och skit, men snö och lite vind är bara mysigt.

image241
Utsikten från mitt arbetsfönster

Måndag

Hatar måndagar, det ligger en grå och trist dimma över alla måndagar. Mycket jobb som väntade på jobbet och veta att man har 5 dagar kvar till helgen, det är tungt att gå upp då kan jag lova. Men men nu har halva dagen gått och jag har fått en del gjort. Ikväll blir det hockey, ska se våra mästare (förhoppningsvis) slå frölunda som är på besök. Jag ska bjuda J hade jag tänkt, han är ju gammal göteborgare ;)

image240
så här kul hade vi i lördags

Vi hade en deal

Gårkvällen var mycket lyckat, vi landade på Klubb enkelt runt strax innan 23.30. Mycket kul folk, gamla vänner man inte träffar allt för ofta, musiken var kass men det blir vad man gör det till. Hämtade upp J på väg hem som hade landat på Twin, vi gick förbi Mcdonkan på vägen och handlade med oss massa god mat hem. Så satt vi och kollade på NHL hockey och åt sen somnade vi efter några om och men ;)

När vi kom innanför dörren och såg diskhögen så gjorde vi en deal, om jag diskar så hämtar han fyllepizzan så disken är diskad och pizzan är på väg. MUMS. Sen blir det att gå och kolla på lillebror som spelar handboll och en lugn hemma och myskväll. J ska försöka spela hem en resa till oss (han spelar poker vid sidan om fotbollen.) Ja tack!

Feeeest

Sitter i trosor och raggsockar och inväntar groggvirket. J har precis gett sig av till lagkompisen för lite öldrickande och jag väntar på Cicci som kommer med min vinterjacka och groggvirket (nej jag ska ha mer klädern på mig.) Jag är faktiskt ganska laddad, brukar alltid få superkul med cicci, med oss är det: Ju färre desto roligare!!

Ha en superduper bra lördagkväll...

Fredag

Usch mår lite dåligt för att jag inte uppdaterar så mycket, men allt är så nytt på jobbet så jag hinner inte. Idag håller jag på att skriva ut tyå 100 fakturor, och är så fokuserad så jag inte fakturerar någon på flera tusen mer än vad dom ska behöva betala.

Ikväll blir det iaf mys kväll, med film, mat och godis och myyys.

Funderar även på att hyra ut min lägenhet på riktigt nu, vill flytta till en ny som jag kan inreda alldeles själv !

Back to work bitches


Duktig flicka

Nu är dom nya löpardojjorna på (eller för min del: promenix skorna) och jag är inställd på en snabb promenad. Jag känner mig ur duktig! Lika bra att börja direkt, jag som var hyffsat duktig innan vi åkte.

Cecilia har namnsdag idag!! Hon fick en fin present i morse av mig från Thai, men kom inte på namnsdagen fören nu på eftermiddagen, så det fick bli en namnsdagspresent, fast det vet hon dock inte, jag är sämst i världen på såna dagar. Vet bara när jag själv har namnsdag, det räcker.

Nej nu ska jag inte sitta här och snacka skit, UT NU !!

over and out (haha passande)

Sömning som tusan

Usch, lever fortfarande lite på thai tid, usch är helt slut. Fast iofs, har ju jobbat hela dagen med massa nya grejer så det kanske är därför det är lite tungt i huvudet. En jobbar kompis var inne för en stund sen, och tipsade om RIxfm på radion på datorn, så nu är hörlurarna i kopplade och jag jobbar i ett helt annat tempo, skit skönt, som att vara ute och springa ungefär. Men nu ska jag ge mig och gå hem till bebis som väntar hemma.

Ledsen att jag inte uppdaterar mera men jobbet tar mycket tid jsut nu när det är så mycket nytt.

image239
första dagen på phi phi...hej och hå vilken kalufs

Yes idag funkar det

Idag har datorn kommit igång så nu sitter jag med min hög med papper som ska in i systemet, mycket frågor så här första gången, men jag kommer in i det mer och mer.
Ska strax iväg på lunch hos mammi med älskade J som fortfarande har semester. Sen kommer Jessica hit och ska ta del av den stooora påsen lussebullar jag har köpt idag när jag som dom ligga nybakta på ICA.

image238
våra fina fötter på Maya Beach...

Redan mörkt och hemgång

Mitt nödvändigaste program har inte kommit igån än, hoppas för guds skull att det funkar imon för jag har massa ärrenden som ska in i datorn.

Nu ska jag iaf hem till skrutten, han mår lite bättre men det beror nog på alvedonen, så imon ska han ringa till deras lagläkare, hoppas han får medicin så han slipper ligga sjuk för länge. Vi ska laga mat och mysa, sen är det ju fotboll ikväll så det blir fotbollskväll, till mannens lycka ;) Jag skulle dock hellre kika på mina nya Scrubs säsonger jag har köpt med mig hem.

Snart är det helg, mums.

image237
Första dagen på semstern, sämst väder och den sämsta stranden, men inget stoppar fotbollsspelare när det gäller bollar. Blekfisar är dom alla 3 :P

Fikadags

Sitter och äter en torr fralla (första matintagen idag, sen frukosten strax efter 6 i morse, vi lever fortfarande på thaitid.) Och arkiverar massa servitut. Datorn har fortfarande inte börjat funka där jag behöver den. Men arkivet fungerar fint.

Min stackars skrutt hemma har fått jätte ont i örat sen flygresan hem så han ligger hemma och myser framför Family Guy ( vi har köpt alla säsonger nu, muuums.) så jag längtar hem lite. Men innan dess ska jag hinna ner till dom gamla kollegorna för en lååång eftermiddags fika. Saknar dom redan.

image235 image236

Två före och efter bilder ;) första på väg ner och andra på väg hem.

Minnen

image234

ja vad ska man säga, ta mig tilbaka

Im back

Nu är jag tillbaka i verkligheten efter 2 helt underbara veckor in paradise. Brukar lätt få hemlägtan när jag är borta men det var nästan så vi funderade på att stanna där nere. Men men jobbet kallade och idag är det första dagen på det nya jobbet. Datorerna har blivit dapade nu när jag varit borta vilket betyder strul med systemet. Så jag kommer inte in på mina program och kan inte riktigt sköta mitt jobb. Men jag har arkiverat massa servitut och sånt, så lite har jag hunnit med.

Thailand var underbart, sol, bad, vita stränder, god mat, billig mat, kul människor och allt har varit suveränt. Kom hem tidigt igår morse så jag var ledig hela dagen igår, låg och sov mest hela dagen. Bilder från resan kommer senare, nu ska jag på en kort lunch och sen back to work, hoppas att det funkar då så jag kan jobba med markuthyrningen.

Men nu vet ni att jag lever iaf.

Fotboll och resefeber

Nu är det bara ca 2 timmar kvar innan pillan och tommy hämtar oss. Usch jag har börjat fasa flygresan nu, tycker inte om att flyga så långt, har massa myror i brallan kan jag lova. J kommer få spel på mig.

Sitter och kollar på West Ham vs. Bolton på tv och J duschar. Känns inte som man ska åka nånstans eftersom det redan är kväll. Vi har suttit och kollat på hotell så vi vet ugnefär vart vi ska när vi kommer ner så vi inte virrar runt där nere, tur är väl att vi landar ändå ganska bra på dagen så det fortfarande är ljust ute.

Håll ställningarna här hemma nu. CIAO


Matdags

Nu står J vid spisen, lagar vår sista måltid här hemma. MUMSI

Snart lämnar vi landet. SOOO LOONG

Söndag

Äntligen en söndag utan alla dessa ångerskänslor om arbete och så! Kan inte hålla mig lite för skratt när jag tänker på alla stackars elever som börjar skolan imon igen efter en veckas lov.

Har sovit länge som tusan idag. Sen fastnade vi framför en film på trean om en häxa till barnvakt, eller J fastnade, jag gick upp och gjorde mig iordning för en promenad. Idag består dagen av resten av bestyren. Som till exempel att packa (kanske är på tiden) och ta en lång och vårdande dusch med peeling och lite annat smått och gott. Sen åker vi mot landvetter runt 7 halv åtta ikväll. Jag har inte riktigt fattat det än tror jag, resfebern kommer nog när jag börjat packa antar jag. Har fyllt ipoden full med bra musik, laddat kameran och mobilen, hittat min reseförsäkring och all sån småskit man behöver. Im almost ready to go tror jag.

Får se om jag postar nåt där nerifrån, det lär ni märka. Ha det så bra.

Bon voyage

Imon bär det då av till Thailand i massa dagar. Dagen har bestått av massa bestyr och har nu avslutats med bingolotto. Dessvärre ingen vinst, pisslotter. Nu ska vi gå och sova.

Hinner nog med ett avsked imon  med...

godnatt natti

Kaos

Vill bara visa att jag lever i alla dessa resebestyr

Kvälls sysselsättning

Ja detta fick jag dona med igår när kärestan var ute och drack (waaaaay toooo much) öl....

image231 image233

kul? nja
 

Vemod

Har precis rensat arbetsplatsen, usch det är ju sista dagen här idag. Efter 2 ½ år här så är den här epoken slut. Känns skit konstigt. Har ju bott in mig riktigt här, men men nu får jag bo in mig på mitt alldeles egna kontor istället ;)

Fyllekajja

Fick hem en galet glad pojkvän igår, och då menar jag inte glad glad, utan glad GLAD. Hej och hå toalettstolen.

Det var allt för många södra-fans ute igår kväll som bjöd J på allt för mycket sprit, och han som är så snäll och vänlig tackar ju givetvis inte nej. Men men han mår skit idag och får skylla sig själv. Han skrev på msn precis:

Hej babe...är du arg?

Jag var mest förvånad över att han var vaken, han var inte pigg och hade så ont så han kunde inte sova. Och han som var optimistisk och ställde klockan på halv 12 (jag slutar 12.) Han var så ynklig stackarn.

Men konversationen avslutades:

Jag: Hur vill du göra idag då?
J: Jag kommer till dig när du slutat :) puss...nu ska jag gå tillbaka till sängen, ses sen. Puss :)

Har en ganska gullig bakfull pojkvän iaf

Läggdags

J ringde nyss och blev chockad av att jag fortfarande var vaken, hmm klockan var bara halv tio, och jag satt och åt kvällsmat. Då kom smartot på att han inte ställt tillbaka sin klocka så han trodde klockan var halv elva. Haha han är inte alltid smartast i stan, men oftast ;)

Nu ska jag bädda ner mig och kolla på lite sex and the city tror jag och vänta på min käresta. Imon ska vi ha mysdag och verkligen fira in semestern. Jag slutar 12 och då kommer J och möter mig, så ska vi växla pengar, äta lunch, handla allt vi behöver + godis och lite gott vin. Sen blir det god mat imon kväll och en bra film så man kan njuta av ledigheten på riktigt, sen på söndag bär det av !!

Idag är det 3 dagar kvar till Thailand :)

Hmm, okej

Jag och J kom innanför dörren för en liten stund sen, vi har varit hos mamma på cafét och fått kaffe (inte jag dock, äppeljuice) och nybakta croissanter. Sen gick vi upp en sväng till farmor. Pappa var tvungen att jobba över så vi väntade inte mer än 1 ½ timme. Vi bestämde att vi träffar honom imon istället, slapp han stressa hem.


J har ju haft fullt stök här hemma idag. Tvättat hela dagen, all vanlig tvätt, laka och grejer vi behöver ha med oss på söndag. Blev dock lite besviken när jag kommer in och ser mina tröjjor på golvet (han sätt att torka icke torktumlar vänliga kläder på) och HELA sängen är överfull med underkläder och annat som inte hunnit torka riktigt. Så det blir min kvällsaktivitet nu när han har åkt till en lagkompis för lite öldrickande, snacka om bra plan min kära har gjort upp. Det är ju vikandet som är det jobbiga haha.



I'll be back...


taxfree shopping

Efter många om och men så har vi nu tagit reda på att våran taxfree beställning är inskickad (det är dock inte vi som skickat in den haha) Så när vi åker ner kommer vi att få en påse med solkräm och på väg hem en påse med sprit.

Nu ska jag på lunch med busan. Funderar på att ta med henne till mamma som har lasagne som dagens på cafét idag, blir nog inte mycket godare än så ;)

Its a new day

Nu har jag 9 timmar kvar att jobba innan jag går på semester...usch va tiden går sakta ändå.

Blev en snabb promenad runt sjön igår, sen hem till mig en sväng, hämta allt jag kan tänkas behöva till resan (kommer garanterat att komma på nåt mer, men då har jag iaf helgen på mig.) J hade ju sista träningen igår så efter det så samlades killarna på O'learys och kollade på fotboll och drack välförtjänta öl :) Men istället för att gå ut så kom han hem vid elva.

Idag är det jobb till fem, sen ska vi till mamma på cafét och träffa pappa och syster och farmor för lite fika, har ju inte träffat pappa på typ 3 veckor eftersom han har varit i Brasilien och på Irland och vi åker ju på söndag så kan det ju vara mysigt att ses lite. Sen ska nog J hem till en lagkompis ikväll, får se vad jag sysselsätter mig med, packar lite kanske? Eller kanske hem och hälsa på min bebis.