Dessa eviga meningslösa frågorna...

När jag läser varje (nästan, inte alla) bloggar på bloggtoppen så möts man av: "Vad ska du göra idag?" "Vad tycker du om denna?" "Vad gör du i sommar?" "Vad tycker du om den och den serien?" "Tycker du att jag är snygg i dagens outfit?" blablablabla....jag får panik!! I vissa fall så är detta enbart folk som vill ha bekräftelse att dom har ett par snygga jeans på sig, eller bara vill ha kommentarer. Jag personligen struntar i kommentarerna, vill folk skriva nåt så gör det, jag har denna för att skriva av mig på. That's it.

Nu ska jag INTE läsa mer idag innan jag blir för arg.

Die Hard 4.0

J föreslog att vi skulle gå och se den nya Die Hard filmen ikväll. Visst lite biomys med honom tackar jag inte nej till. Sen att filmen är något jag inte skulle välja själv är en annan sak, får trösta mig med att snyggot Bruce Willis är på skärmen och att jag faktiskt har stans snyggaste och mysigaste med mig, jag kan ju alltid sitta och klämma på honom :)


Fredag 29/6

Äntligen heelg. Efter idag har jag 5, FEM enstaka dagar kvar till min första lediga vecka denna sommaren, ska bli hejdundrande skönt. Lite tråkigt att J har semester samtidigt men han ska hem till Åmål några dagar, men förhoppningsvis har vi halva veckan ihop, det räcker :)

Igår kom J, men jag mådde skit konsigt, var yr, mådde lite illa, trött som tusan så vi gick och la oss i sängen och tittade på tv. När jag hade piggnat till så gjorde jag lite kvällsmat till oss som vi tuggade på i sängen. Somnade dundergott i hans armar och benen ihopslingrade. Idag var första gången vi gick upp ihop...jag började lite senare och han har träning nu klockan 10 så vi gick hemifrån tillsammans klockan 8.

Dom förlorade uppe i Sundsvall igår, inte så konstigt med alla skador och sjukdomar dom har i laget nu. Men det är trist. På måndag spelar dom hemma, hoppas på första hemma vinsten då.


Torsdag kväll

Jag, ja JAG fixade min cykel alldeles själv. Jag hade förberett mig på att få gå bärandes på bakhjulet hela vägen till Team Sportia, men jag sparkade lite på pedalerna (eller ganska mycket faktiskt) och då lyckades den att olåsas typ. Snacka om att jag that made my day. Firade med lite t-shirt shopping med busan.

Nu har jag sett Music & Lyrics precis och nu väntar jag på J. What is taking him so long? Han sitter väl hemma och uppdateras. Dom spelar ju match i Sundsvall idag, men J behövde inte åka med eftersom han varit sjuk. Och det klagar jag inte på ;)


Stulen cykel?

Ja som sagt så är min cykel fucked up idag. Träffade J på lunchen som inte ens han fattade vad det kunde vara, och killar så händiga som honom brukar vara ganska bra på att förklara såna saker. Ringde pappa som tyckte det lät konstigt, men tyckte att jag skulle ta den till Team Sportia så dom får fixa den där. Han menar alltså att jag ska gå och bära på bakhjulet heeela vägen ner till sportaffären? Folk kommer ju tro att jag stulit den, fan va pinsamt. Men men jag får ta att bita i det sura äpplet, får ta en omväg på sisådär några kilometer bara.

Otursdag?

Cyklade lika harmoniskt till jobbet idag som alltid, inget regn, skön temperatur (dvs. jag frös inte.) När jag nästan hade kommit fram till jobbet så slutar pedalerna att funka, dom bara fastnar! Bakhjulet är typ helt låst...måste jag ställa cykeln typ 200 m från jobbet och går sista biten. När jag kommer fram till jobbet och ställer ner min fina beiga skinnväska är det en jävla fågel som sktit på den!! Ja och det är inte en vit liten fjant bajs utan en fet stor brun fågelbajskorv. Ja man kan väl ha bättre början på dagar va?


Torsdag 28/6

Usch jag har precis gjort månadens tråkigaste, betalat räkningarna, jag har inte så höga räkningar men det är ändå några tusingar som försvinner, surt när jag hellre hade velat shoppa för dom :P

Igår bjöd J på tacos, sitter aldrig fel, var skönt att se honom äta också, han har gått ner 4.5 kg nu när han har varit sjuk så han behöver mat. Sen kikade vi på simpsons, family guy och PCD (som J tydligen följer slaviskt (?))

Ja jag klippte mig igår också ju, wiho. Och som ni kanske märker så lever jag still...blev kort, page :) jag var så stolt över mig själv när jag gick därifrån flera cm kortare på huvudet. Men jag tänkte kolla hur länge jag kunde gå utan att J märkte nåt (eftersom killar har en tendens att aldrig märka när vi tjejer har nya frisyrer) och jag kan säga att han nog inte ens hade märkt om jag hade rakat av mitt hår och tatuerat in en stor snopp på skallen. Han satt och pillade i håret, tittade på det, men märkte ingenting. 23.26 gav jag mig och berättade, DÅ märker han.

Onsdag 27/6

Om 50 min har jag klipptid :) I can feel the wind of change...antingen kommer jag studsa hem eller hänga mig själv i mina hårrester hos frisören...that depends, blir interessant. Men men kommer jag hem ska jag (liiite efterblivet) kolla på The devil wears prada som jag fått, och Music and lyrics (inte lika sen kanske.)

Damned!! Jag missade tvättiden igår, och inte nog med det så gick jag hemma med spisen på högsta siffra i 3 timmr härromdagen, halllå jag fyller bara 21 i år, vad händer?? Nu finns det inte tvättid fören på lördag så jag får väl vända mina trosor ut och in eller gå komando, nej så illa är det inte.

Aldrig mer...

Kan säga att jag nästan aldrig sovit så gott som jag sovit inatt. Träffade J efter jobbet, satt och mös hos honom en stund, innan vi gav oss ut i regnet och hem till mig. Vi låg och bara kramades hur länge som helst. Inga pussar än dock, han har fortfarande blåsor på insidan av läpparna och på tungan så det får vänta. Men kramarna räckte, att få ligga i hans (nu ganska taniga) armar, finns inget bättre.

Idag jobb till 4, sen måste jag handla för mitt kylskår EKAR. Och alla vet va det är för dag idag...LÖNING, wiho så jag kan handla utan att behöva räkna slantar. Bra lön blev det också, mumsi.

Äntligen

Satt och åt lunch hos mamma innan på cafét, och J kom och sällskapade, var så härligt att se honom på benen igen!! Herregud va jag har saknat honom. Har saknat att bara kunna sitta och prata med honom sådär, klart jag saknat kramarna och pussarna och allt bus, men bara hans närhet har jag saknat mest, hans lukt, mumsi. Nu jobbar jag en timme till sen ska vi hitta på nåt, blir nog mys mest, eftersom han inte riktigt är på g än, kanske bio, han får bestämma :)

Jag har 8 jobbdagar kvar till semester och J har 3 matcher (fast han kommer nog inte få spela pga. halsen) kvar till sin semester, yippie kayeyy ;)


Snaart snaart

Snart får jag träffa J igen :) längtar så jag storknar.

Nu när jag är alldeles ensam på jobbet hela dagen så blir man super glad när pappi kommer in och hälsar på, erbjuder sig att handla mat, dricka eller godis. Har då världens bästa far (och mor också för den delen.)

k a t a s t r o f !

Varrannan dag nu när jag jobbar själv med birgitta så har man liten sovmorgon (dvs. börjar ca halv 9-9 istället för 8) och det var min tur idag. Klockan 06.28 ringer telefonen, guess who??

Birgitta är sjuk! Inte nog med att jag inte får min lilla sovmorgon, jag måste jobba själv hela dagen. Ingen aning hur det blir med luncher eller fikor eller nåt. Chefen är ledig så honom kan jag inte fråga. Allt är bara kaos idag. Lunch måste jag ju ha, annars kommer jag aldrig palla en hel dag här själv. Kan inte ens gå på toa! Varför finns det ingen backup plan? Det står i våra papper tillochmed att vi inte får sitta här själva!! Dom måste ju räkna med att vi också är mänskliga och kan bli sjuka också, men icke...

Funderar seriöst på att skita i jobbet bara för att protestera mot hela den här grejen!


Imorgon Imorgon Imorgon

Vid den här tiden imon så tar jag igen 1 veckas mys med J. Han hade pratat med läkarn idag som tyckte att det var lika bra att vänta en dag till så att halsen/munnen blir bra. Har jag väntat 5 dagar så kan jag vänta en till. Först ska vi nog ses en sväng på min lunch, sen kommer han och möter mig när jag slutat vid 4, sen ska vi nog bara mysa...I can't wait. Nu ska jag sova så att imon kommer snabbare så jag kan träffa honom. Aldrig med en hel vecka utan honom!

9 dagar kvar till semeeeester by the way...

I think Im falling in love

And I like it...


Ingen, nej inge, vill va ensam.

Det suger verkligen att inte kunna träffa dom två personer i mitt liv som verkligen betyder mest för mig.

Therese din fjant ge upp grekland nu och kom hem. Och J bli frisk så jag får någon att krama.

Usch dålig start på denna veckan faktisk....tur att man har jobbet så man slipper sitta hemma och bli deprimerad.

Söndagskväll = Jobbångest

Orka jobba imon? Nej tack, och jag ska öppna imon dessutom, BAJS.

Vänner & chokladtryfflar here I come...

Orkaaaaaaaaaa

Come undone

Nu är jag hemma och vänder, har precis varit hos erik & jossan och fått lite midsommarmat, dom är för snälla, äter mer där än vad jag gör här hemma, men inte så konstigt, kul att laga mat här hemma själv (not.) Ska strax iväg till pappa och lämna bilen. Sen ska jag ha ännu en kväll hemma med vänner och pepsi.
 
J mår lite bättre idag, tillräckligt bra för att kunna gå till affären, men vi får se när vi kan ses igen, han skulle prata med läkarn som laget har idag, får se vad han säger. Hehe jag hoppas ju att han ska slippa spela på Torsdag, så han slipper åka med ända upp till Sundsvall, han får nog inte träna nåt denna veckan så det blir nog hemmet för honom på torsdag när resten av laget åker upp dit. Börjar bli riktigt tråkigt att inte kunna träffa honom :( är så van vid att ha honom här eller att vara där.

Vill klippa mig by the way, kortikort :)

96942-102
nåt sånt här

Oväntat kvällsfika

Exet och kompisen Erik har precis varit här och fikat lite, skvallrat om midsommaren. När exet ringde inatt så ville han ha nr till Jessica, (jessicas pojkvän är mitt ex lillebror) för david hade hamnat i slagsmål så han ville ha tag i jessica. Det var det han ville.

Var trevligt med lite sällskap, hade dock väntat mig jossan, men vi ska nog ses imon en sväng istället :) Nu ska jag och min älskade sambo gå och lägga oss, fast han ser ut att ha lagt sig till rätta i fönstret, men han kommer nog ner så småningom och myser. Haha, kom på honom äta på min ängel jag har i fönstret, han tror inte hans syns när jag har gardinerna nerdragna, sån liten smygare är han.
Nu kom han ner så nu ska vi sova.

Tjippen

Pheew, äntligen över

Så var årets mest överskattade dag över. Thank God. Skönt att bara ligga hemma, titta på scrubs och vänner, äta chips och dricka cola. Somnade väl runt 12 kanske, och när jag hade släckt och lagt mig så kom Sid och la sig brevis, ligger och spinner en stund tills han somnar med tassarna på min arm, sen låg vi så hela natten tills vi vaknade i morse vid halv 11. Han är för go.

Idag har det varit lugnt, Cicci kom hit i förmiddags med grekisk sallad. Sen så bestämde vi oss för att gå på bio, vi såg Hostel 2, bloood ;) 
J mår bättre idag, han har fortfarande ont ihalsen. Han har ju fått ett himla långsamtverkande peniciilin så det kommer ta lite tid men då försvinner alla jevla bacilusker...han har inte ätit på 3 dagar så idag åkte jag till maxi och handlade yoggi yangster och nyponsoppa till honom så han får i sig lite. Lite läslektyr i form av aftonbladet och klick fick han med (hans favorit ;) Va kul att se honom idag, han såg piggare ut, men jobbigt att inte kunna pussa på honom.


Jag somnade somsagt hyffsat tidigt igår, men klockan 02.07 så ringer mitt ex (!!!!) eh why?? jaa jag svarar då inte. Undra va fan han ville...


image147

gosigaste killen i stan, och han är bara min


Can I be more bored?

Inget Båstad med J och hans vänner, ingen grillning med mina vänner, inget bus med Jossan....usch kan det bli mer misslyckat. Ska rulla ner mina rullgardiner nu, sätta på Vänner el Scrubs och försöka somna så fort som möjligt så denna dag kan gå över.

Vill att dagarna ska gå fort, att Js penicillin ska verka fort så han kan bli frisk och allt kan bli som vanligt igen. Saknar ihjäl mig efter honom, skulle kunna betala för att vara sjuk så jag kan vara sjuk med honom, men icke, sånt finns tydligen inte att beställa, why god why? Jaja som J sa innan "Du vet ju iaf att du skulle haft mycket roligare än alla dina kompisar om jag hade varit frisk" jag får väl se det så.

Tjipp

Bläh för midsommar

Jag mår vara en riktigt tråkig mänska som inte gör något på midsommar. Men det regnar så man kan ändå inte vara ute, kompisarna jobbar eller toflar för pojkvännerna. Bläh, ska bara ligga här och äta marshmallows och tycka synd om mig själv.

Undra hur J mår idag?

How can you live with yourself

Läggdax strax, så skönt med sovmorgon imon, kan jag stanna upp liite längre med gott samvete.

Var hos J innan och hämtade min mobilladdare, han var inte pigg nånstans, stackarn, jag mår så dåligt när han är så dålig :( får hoppas att penicillinet börjar verka imon så han mår lite bättre snart.

Dom spelade by the way oavgjort idag mot Landskrona, weii dom lyckades hålla ihop det även med hälften skadade och min J sjuk.

Planerna för imon är oklara, får se, just nu känns det inte som det spelar nån roll what the fuck jag gör faktiskt, det får bli som det blir...orka stressa upp sig, blir aldrig bra då...
Tjing

ps. hittade Ika i rutan på youtube innan, det räddade min dag.

Modebloggare...njaa

Börjar få lite smått panik på bloggarna som ligger på mest aktiva listan. Samma sak på i princip varje blogg ju. Mode, kändisar, mode och lite mer kändisar. Känns som alla kopierar av alla och det är liksom en och samma stora blogg. Vart finns alla personliga lite mer dramatiska bloggarna??

Vem bryr sig om Nicole Richie eller om platå är inne eller ute nästnästa vinter, inte jag i alla fall. Nu ska jag leta.

Jag vill med

Alla jag känner som är lediga shoppar idag. Rean är ju i full gång och jag har varken tid eller pengar. Jag längtar till Tisdag och lönen.

Jag vill sluta nu...


Inget midsommar firande

J ringde nyss, han hade varit hos läkaren och fått diagnosen halsfluss. Japp penicillin here he comes. Han mår inte bra idag så ingen match ikväll och definitivt inget midsommar firande i helgen med dom andra. Det är tråkigt, men det är bättre han är hemma och tar hand om sig. Jag själv kommer alltid på nåt, inte så kul att följa med dom andra om inte han ska med. Bättre att han är sjuk nu än att ligga hemma hela semestern. Tycker så synd om honom.

Likör spermie

En beloved arbetskamrat från Socen kom precis förbi med en spermie i plastform med Sahnelikör. Midsommar kanske inte blir så pjåkigt ändå.

Schkål


Ge mig utlandet nu !

I detta piss väder vill jag inget hellre än att åka iväg, bort, söderut till varma breddgrader. Antiparos hade inte varit helt fel kan jag lova. Me really love den ön! Please give me now...eller iaf lite sol här hemma (vilket nog INTE kommer ske i detta livet.)

Lunch med Belli snart, eller jag halv 12, men det är snart. Sen jobb till 4 då jag ska träffa Jessi och hämta bilen hos far, handla på gröna skylten tills imon och packa lite. Måste även kolla läget med J. Han skulle till läkarn som laget har och ta lite prover, kul om han får penicillin nu till midsommar haha, inget alkohol här inte, moahaha. Neh stackarn som blivit sjuk nu, jag är nästan sympati sjuk med honom.

image146
ge mig nu!

Torsdag

När jag kom till jobbet halv 9 i morse så regnade det så mina jeans såg nerkissade ut och bak såg det ut som jag hade fått genomskinlig mens, på ryggen så såg det ut som jag hade cyklat i en bastu i typ 4 timmar, samma sak på tröjjan inanför jackan. Jag var blöt ända in till trosorna. Jag ska inte gå ut mer idag förren någon drar mig härifrån eller när det slutat regna. Välkommen kära midsommar, välkommen!

Sluut

12 minuter kvar...

det låter som alkisarna firar nyår, dom smäller smällare på stationen

Oh noo

Pratade precis med J och han skippade träningen idag för han har feber. Han var stekhet i morse när jag gick upp men han brukar vara varm, men han har tydligen 38 grader. Och som det ser ut nu så kommer han inte spela imon. Träffade på en lagkompis till honom på väg tillbaka till jobbet som bad mig ta hand om honom så han blir frisk för dom behöver honom, och det kan jag förstå...så bli frisk nu!!

Var hos mamma och fick en grillad macka med pesto, brie, salami, soltorkade tomater och sånt gott. Det har dom lyckats bra med. Dom hade fått in ny glass idag, bland annat mango sorbet, satt inte heller så fel.

Kurrelikurr

Magen skriker efter mat! Men har bestämt mig för att dieta lite nu inför midsommar, även om det inte ska bli bra väder så måste jag ju få ner mycket gott i magen, så väntar med mat tills ikväll, då ska jag värma lite köttfärs som jag gjorde härromdagen och koka lite pasta. Ska upp till mammi på cafét. Får se, kanske sniker åt mig nån liten parmaskinka sallad eller nåt av henne, det är ganska gott att bara kunna gå dit och äta, precis som när hon lagar hemma, fast nu lagar hon åt massa andra också :)

Imon spelar då J match igen. Jag och Jessica ska dit och kolla (måste ju utnyttja mina åskort jag har fått) och det är alltid lika kul att se honom spela, speciellt nu när han är i sitt essä, blir så stolt i hela magen.

Idag när jag slutat ska jag springa hem (eller jag tar racercykeln) och värma min mat, sen ligga och titta på Scrubs och Desperate Housewives som J skaffat mig och bara ladda inför Midsommar.

Super katt?

Konversation med Cicci just a minute ago:

Cicci - Jag tror din katt har ätit upp mina öronhängen...hjälp
Jag - Va? Har han ätit upp dom?
Cicci - Halvt om halvt i alla fall...puss puss

Har han bitit guldet på mitten då eller?

Väldigt givande förresten, haha.

Kul prognos inför midsommar

Regn regn & regn, kul väderprognos inför midsommar. Jag har ju bestämt mig om midsommar och pratade med J om det lite igår. Det är en liten bit från Båstad som stugan vi ska till ligger, det är dom killarna från laget som han umgås med och deras tjejer. Vi åker fredag och kommer hem söndag är tanken för då tränar dom. På midsommar blir det nog vanligt hederligt midsommar firande och på lördag finns planer på utgång i Båstad, kan nog bli riktigt kul, så ska det bli riktigt mysigt att åka iväg med J. Får hoppas bara att han håller sig frisk, han har börjat få ont i halsen igen. Men hoppas han kan vara smart nog att ta det lugnt idag på träningen så han kan spela hela matchen imon.

Var hos pappa igår och firade honom. Han blev glad för presenten, vann dock inte mer än 5 kronor på en av alla lotter jag köpte. Det bjöds på smörgåstårta och gräddtårta och kakor. J smälte in och lyckades charma släkten. Sen promenerade vi hela vägen hem och gick förbi mammi på cafét innan dom stängde. Avslutade dagen med massa mys hos J, he makes me so happy.

I've made up my mind...

Ang. Midsommar så har jag nog bestämt mig för att åka med J och dom. Aida jobbar idag men får prata med henne ikväll. Känns rätt i magen även om jag kanske är jätte svinig mot henne, hoppas det inte är så farligt iaf.

Älskade papi fyller 50 idag !!! Ville inte ge honom tinnitus och göra honom döv på samma dag så jag struntade i att sjunga men det blev ett högt grattis i morse i telefonen iaf. Så han har bjudit mig och (guess who) J upp till kalaset hemma i kväll med de närmaste. J är skit nervös men ser fram emot det, nyklippt och allt haha ;) Vi strålade samman på lunchen för att köpa present, vilket alltid är lika svårt till en pappa som redan har allt. Men det gick, J kom på den braiga ideén.


Mamma har även öppnat fiket idag med efter några om och men. Hon trivs riktigt bra bakom disken med kaffe maskinen och kunderna. GÅ OCH FIKA PÅ SALOTTO 23! Dom har massa olika kaffe sorter, glass, drickor, italienska fikarätter och dagens lunch, små pizzor, sallader, mackor (både varma och kalla tror jag.) Dom ska så småningom börja med färska juicer och smoothies.

Nu ska jag tipexa lite papper istället för blanketterna vi inte hittade igår.


Dilemma, fuck

Nu står jag mellan två val. Härromdagen så kom vi ju överrens om att fira midsommar lite tjejer tillsammans. Och igår frågade J om jag inte skulle åka med dom till kusten (eller vart dom ska) och fira med dom där. Fan va jobbigt. Vill ju fira på båda ställena. Jag har ju på sätt och vis bestämt med tjejerna men vill ju gärna fira med J när jag väl får chansen. Pratade lite smått med Cicci om det igår och henne gör det inget för hon överväger att åka till Öland, Jossan jobbar på midsommardagen så hon var inte så sugen överhuvudtaget, det är Aida jag tänker på mest. Ja, jag och cicci får ta oss ett snack sen idag och se. Vill ju inte vara ett svin till kompis och toffla för pojkvännen heller....faaaan varför känns det som det bara är jag som råkar ut för sånt här?

Snaaart

ca 20 minuter kvar. sen slutar jag. Har ju gått på min heltid idag för Synnöve har gått på semester. Men dagen har gått fort som tusan ändå. Massa piss skit passerkort och skit blanketter som försvunnit och som ingen i hela huset har! BLÄH...nu ska jag hem och begrava mig i min disk.

Some new shit

Har gjort om lite. Nice bice va. Har precis ätit en hel pizza till lunch, oh my att jag rullar fram är nu ett faktum...får panik på Stadskontoret, telefonerna funkar inte när jag behöver viktiga blanketter.

Ciao

Stolt som tuppen

Jag citerar dagens JP:

"J K som till vardags spelar som innermittfältare fick i bristen på kantspelare ta klivet ut. Och han såg ut att trivas riktigt bra. Han fick stor utdelning för sin löparförmåga och han vågade utmana riktigt mycket. Dessutom sprang han till sig en straff vid ställningen 1-1. Genom sin enorma vilja fick han Falkenbergs mittback Kristoffer Englén att bli tvingad att fälla honom."

(J K = min J)

Tror ni jag är stolt som en tupp idag när han fått det  berömmet och 3 poäng i Jönköpings Posten.

If only he knew

Igår var ju somsagt J i falkenberg och spelade bortamatch. Dom spelade oavgjort så han var inte så bitter när han kom igår kväll. Han hade fixat straffen...vilket jag faktiskt misstänkte när jag hörde det på radion, han brukar vara bra på det. Nästa bortamatch är mot Sundsvall, nästa torsdag, då kommer dom flyga upp men åka tåg hem, hehe surt för dom!

Han kom iaf igår kväll, vi låg och tittade på golf till halv 2 inatt, fast vi tittade ju inte så mycket, låg mest och mös. Svårt att göra annat när han ligger brevid. Fast han är en riktig buse, bara slåss och kittlas ibland.

Imon fyller papsi 50 bast, har inte köpt något än, tycker det är svin svårt att handla till honom, han har ju typ redan allt. Och reser gör han jämt med jobbet så det vill han inte heller. Han fick värsta överrasknings festen av alla sina vänner i helgen så nåt sånt kan man inte heller göra för det går nog inte att toppa. Jaja en flaska whisky och en bok kanske haha.

Midsommar bestämt...

Kvällen igår var tipp topp! Helt kanon, vi satt hos mig hela kvällen, spelade kort, drack vin, cider och jäger, satt i fönstret/på taket och gav oss själva cancer, skit mysigt att sitta där, det ösregnade på fönstret som vi hade som tak. Vi ska fira midsommar tillsammans nu på fredag, blir nog grillning hos någon, umgås och sen ev. lite fest :) kommer bli dunderlyckat som det alltid blir när det är vi 3.

Idag har det varit lugnt, varit ute och gått i stadsparken med Jossan. Sen så har Erik fyllt år så vi var och fikade hos honom en sväng. Han hade bakat svingoda muffins. Nu har jag lagat lite mat och bara väntar på J som varit och spelat i falkenberg idag. Oavgjort resultat...hoppas han fick spela hela. På torsdag är det hemma match igen, då är det stadsparks vallen som gäller wiho.

Nu: Vänner

Jag säger bara...

Vi överträffade oss själva ikväll!! Jisses säger jag bara

Favorit i repris

Förra året vid den här tidpunkten så var vi hos aida och hade världens bäst tjejkillkväll (dvs. vi 3 (aida, jag och cicci) har tjejkväll och gör killsaker, typ äter pizza, dricker och spelar kort) och idag så kör vi igen. Idag ska vi vara hos mig och förhoppningsvis blir det lika bra idag.

Södra spelar borta imon mot falkenberg och J får spela från start. Nu måste dom banne mig börja vinna! Dom har bytt spelsystem imon så förhoppningsvis så kanske det kan gå lite bättre. Han lagade världens godaste mat igår, blev så mätt (åt mer än honom) så vi var tvungna att gå ut igår kväll en sväng. Sen satt vi på balkongen och mös, kikade på cyklisterna som cyklade vättern runt när dom kom utmed vättern.

Nu ska jag fixa och dona här hemma innan jag ska åka iväg, till syster först, sen till J och ge honom en puss sen ut och hämta tjejorna i habo. Here we go.

Freeedag

Helg ännu en gång, gud så skönt. Har 45 min kvar att jobba sen blir det fireri hos farmor en sväng med mamma, sen ska jag nog träffa J tror jag.
Han kom igår kväll helt oväntat, hade räknat med att sova ensam igår för att han var så trött och sen så har vi sovit med varran sen i måndags, men så ringde han och frågade om jag ville att han skulle komma till  mig, och det är klart jag ville...han är ju bästast i stan. Vi har så kul ihop alltid! Han gör mig galet glad. Me like him long time.

Har varit på DAP utbildning idag, dom ska dappa våra datorer på jobbet i höst och då måste vi lära oss, onödigt tycker jag eftersom jag inte ens använder mejl systemet, men men lite skönt att vara ifrån allt stök på jobbet. Var och hälsade på mamma och mannen på cafét innan jag började, dom har skjutit upp öppnadet för mamma har varit nära kollaps och dom ska tagga ner lite. Så på måndag har dom satt det nu, det är bättre.

Love you long time

Lite skrivande på senaste dar. Har annat för mig faktiskt.

Jobbar ju varje dag, Är lite frustrerad på en vän som beter sig en aning svinigt mot mig efter allt jag gjort för henne. J behöver ju också lite tid, han går före detta faktiskt. Tvättar och städar också.

Det händer mycket kul nu i dagarna. Imon fyller farmor år, blir det lite fika hos henne efterjobbet. På lördag så öppnar (förhoppningsvis) mamma cafét dom tagit över. Salotto 23 här i stan. Planen är den, hoppas dom blir färdiga med allt bara, då blir det grand opening med italienska specialiteer och mys, då ska jag och J dit och mysa. Sen har Aida kommit hem från plugget i linköping så på lördag kväll blir det dricka och mys med tjejerna, hoppas det blir lika lyckat som sist ;) Nästa tisdag blir pappa 50, det är stort...inga stora fest planer har han men det blir familje fika och mys iaf till en början.

Nu ringde J, han kommer hit och sover. Han gör mig lyckligare än vad jag varit på länge, det är en lustig känsla, men helt fantastisk.

Martina, allt bra? Still going strong?

Its not easy being me

Till lunch blev det ett par dundersöta tygskor till moi och en fruktpåse på mcdonkan med Jossan. Hon är verkligen bäst till tusen när man vill prata av sig.
Snart slutar jag, då blir det somsagt beachen en sväng med Jessica, Jessica, Therese och eventuellt Mackan :) han kom hem från Prag igår och måste ju uppdatera lilla mig med fest skvaller. Han är en rolig prick, en go killkompis. Therese ska köpa med sig en mackmakeriet macka till lilla mig också, så jag får lite mat i magen.

Nu ska jag jobba 20 minuter till sen så är det hejdå.

Dumpad till tusen

Cicci sket i mig och stranden igår, himla biatch. Men jag har ju som tur är fler kompisar så jag fick med mig Busan ner direkt efter jobbet och hon fick även min ena biljett till fotbollen igår också, eftersom cicci som alltid är mitt trogna fotbollssällskap sket i mig :P Vi hade jätte trevligt. Dock ännu en förlust, känns så hopplöst. Men jag sviker inte. När Öster gjorde 2-0 målet så gick typ hälften, dålig stil! Himla medgångssupportrar. Jag stod kvar till slutet med Daniel och Busan. J fick spela ca 70 min, han är så duktig. Sen kom han till mig och vi sov ihop första gången sen förra tisdagen pga. hans sjuka, var dö jobbigt att gå upp i morse!!

Idag jobbar jag till 4 (bajskul) sen ska jag träffa jessica *2 och therese på playan, blir inget solande för min del, lite krasslig, jag har väl fått Js bacillusker, men jag är en hejjare på att umgås!

Jobb och playan

Jobb till kvart över 2 idag, sen ska jag möta upp cicci för lite schtekande på stranden. Sen ikväll är det fotboll och dom har satt min J från start, wiho !! Ska bli ur kul att se honom spela från start :) kommer vara så stolt i magen så.

Helgen har varit lungt, J har varit hängig så det har inte varit livat på den fronten. Jag och Busan låg 3 timmar på stranden i lördags vilket bidrog till att jag knappt kunde vara ute igår. När jag skulle köra hem bilen till pappa kunde jag inte ha bilbältet som vanligt, det sved som tusan. Men det är det värt, vill man bli fin får man lida pin.

Nu är det lunchdags sen liite jobb till. Solen here I come

Fredag

Oj oj det märks att det är student fredag idag. Alla på kontoret är typ lediga, men jag och B måste sitta här ändå och se glada ut. Känns piss när det är så bra väder ute och alla är ute och firar student. Blir avis, jag vill också ta studenten igen!! Fast det blir nog aldrig lika kul...

Slutar som tur är tidigt idag så jag ska nog träffa J och kika en sväng på stan. Han är fortfarande sjuk (tror jag) så tur är väl att han är ledig idag så han kan bli piggare, tycker dock inte han ska vara med och träna imon. Blir en lugn kväll i all denna studentyra.

image145

2 år sedan...long time ago


Kaffe någon?

Fick förra sommaren en underbar naturvit skinnväska, axelväska från MNG leather, av pappa som han köpt i Nice. Jag älskar den, speciellt nu till sommaren. Använder den varje dag i princip. Den står alltid brevid mina skåp på jobbet under skrivbordet. Idag så spillde B på jobbet över HELA sin glas mugg med kaffe över den. Hela min sommar är förstörd känns det som. Den är ju ovärderlig. Fan va arg jag är. VI SKA INTE ENS HA DRICKA BAKOM DISKEN !! VI FÅR INTE ENS HA DET. Tack B du har nu förstört min sommar.

Inte nog med det så tränar J 2 pass idag, även om han har ont i halsen. Tycker jag inte om, har ju läst om unga killar som dött mitt på fotbollsplanen. VIll inte att J ska bli sämre. Å andra sidan förstår jag eftersom han nu har börjat få visa vad han går för i laget. På måndag är det hemma match igen, hoppas han är frisk och får spela då.

Nu ska jag dränka mina väsk sorger i min svabbhink, BLÄÄÄÄH

What a day

Wiho !! Loggade in på internetbanken nyss för att se det förödande saldot på x antal kronor jag har kvar. Men jag har fått min skatt så det var massa fler siffror än vad jag väntat mig!! Älskar ekonomiska överraskningar, mumsi.

Nationaldagsfirandet igår var lugnt...sov länge hos J, sen så stack vi och mötte upp halva laget som grillade i solen vid munksjön, umgicks en stund, åt lite, hade det mysigt, solen försvann dock så efter en stund så åkte han till E och jag åkte hem, somnade som en stock hemma i sängen tills J ringde. Fotbollen kollade vi på hos Js kompis T med några fler kompisar.

J har börjat bli sjuk också, ont i halsen och hängig, men envis som han är så tränar han ändå! Pucko...så får försöka ta hand om honom ikväll efter jobbet så han kan bli frisk... 

Tisdag, bläch

Antal nysningar sen jagbörjade för 64 minuter sedan: 5
Förkyld? Jo må hända.

J ringde igår strax innan 9, kollade läget, berättade om en seg träning etc etc. Plötsligt under samtalet så ringer det på dörren hemma hos mig, vem är inte det då? Jo J, haha, en sån buse är han...sån överraskning, det tycker jag om. Vi kollade på CSI NY och åt glass, sen sov han hos mig, mysigt värre, men det var hans tur att gå upp tidigt i morse även om det inte är så kul det heller. Han är iaf bäst i stan.

Idag är det jobb till 4, med lite lunchsällskap av Jessica om en liten stund. Efter jobbet får jag se vad jag gör, vill gärna vara ute i värmen, är ju ledig imon så kanske en bio eller nåt med cicci pissi :)


Mys pys i soffan

Jag och Sid ligger och myser i soffan. Han sover dock, och jag tittar på vänner.
Slutade kvart över 2 idag, gick och träffade J och hans kompis T en snabb sväng, dom är segast i stan!! J hade vaknat klockan 1 idag, segt för dom att träna idag...och eftersom dom varit lediga 2 dagar nu så lär det bli ganska hårt, rätt åt dom!

Åkte hem, handlade, solade (ja fusk, vi bor vid en skit sjö som aldrig tillåter solen att komma fram, nästan iaf) sen tog jag en låång dusch, shii vad jag saknar badkar!! Och nu har jag ätit lite, får se om J kommer hit senare när dom tränat färdigt, man vet aldrig med honom, trust me. Annars blir det tidig läggdax för mig idag, är trött som aset.

image144

Ungefär så här ser det ut nu, dock lite mer deskret.min going det där

By the way

Att kolla på en sån riktigt händelserik fotbollsmatch med 3 st högt uppsatta fotbollsspelare är nästan självmord...

Riktig lycka

Hela helgen har både jag och J varit lediga, helt tipp topp att kunna göra lite saker tillsammans förutom det vanliga tv tittandet och mackätandet ;) vart tacos i fredags kväll, Ikea, a6, stan, lunch i lördags, sen fotboll med cicci hos Js lagkompis i lördags kväll. Miniutgång som slutade med taxi resa hem till J (vilket var typ 2 kvarter) ja han var lite onykter och då gör det inget med en så kort taxi resa förklarade han för mig, haha. Sen igår låg jag och sov från typ 1 till 4, sen vid 6 kom J förbi, somnade i mitt knä framför reprisen av Grey's. Lämnade bilen hos papi runt 9 och tog en långpromenad hem, stannade en snabbis hos J och sa godnatt och sen somnade jag gott i går kväll kan jag lova.

image143
han är bäst.även när han sover

Hatar att vänta

Nu börjar den jobbiga väntan.har ont i magen

It's all because of you

Städ till Neyos - All because of you. Me love.

Tanken var att jag skulle sola istället, men orka gå ut i detta skitväder, gör jag lite nytta hemma istället, tills papi kommer och hämtar mig så jag kan hämta bilen :)

Har räknat ut att jag kommer tjäna ca 3000 kr mer i månaden nu med min fasta lön än vad jag hade gjort om jag hade fortsatt på timmar, me likey, och nu när det inte blir kreta längre så kan jag shoppa shoppa shoppa :)

Mitt humör är knas idag, ena minuten sunshine, andra sekunden BAJS. Nu är det mitt emellan, tur att jag håller mig inne.

so long suckers

Förlust

Dom förlorade igår med 2-0 men spelade betydligt bättre än senaste fiaskot hemma, så lite stolt blev man när Js namn nämdes i tidningen idag. Dom var nöjda med sin insats iaf.

Idag går vi på sommartiderna på jobbet vilket betyder att jag slutar härmed 14.15 varrannan dag, gud så skönt, det blir ju som ett halvt sommarlov :) mumsi.