This is it...

Hv vann idag med 4-2 som väl var....så himla spännande, nu måste dom vinna borta på lördag sen är saken klar, final mot lhc...kan inte bli bättre. Så himla bra!!

Arg var ja idag, men det tar jag imon, är på tok för trött för det nu.

hejja hv

He's back!

My mr Big is back in town...detta kan bli interessant. Bestämt vi ska ses imon kväll när han jobbat färdigt...oh my...!

Oh ja

Hv vann efter några om och med igår ! Hur bra som helst....var dock lite väl spännande ett tag. Köpte mig en liten smidig Ipod shuffle igår..och har laddat den sen igår kväll och den blinkar fortfarande orange...hmm undrar hur länge den himla lampan ska blinka, vill att det ska bli gröön!

Ville, tack igen för den fina presenten, mina läppar är som helt nya nu.

hv hv hv

Idag gäller det! Idag ska dom banne mig vinna. Martina vi ses där =) Hejja hv!!

vilken lycka !!

Min dag, vecka, månad och ja nästan hela året blev helt fulländat nu. Fick besök av Villes mamma nyss med en present från Ville....hur fan visste du att jag har haft torra läppar sen massvis med tid sen?? Du vet precis vad du ska ge din bästa kompis i resepresent. Och tack för den underbara franska texten på baksidan! Jag ska rama in den och hänga upp den på väggen tills du kommer hem! Fy fan vilkenl bra dag. Tack för att du finns Ville du är bäst i helaste världen!

Hemsk början men ett underbart slut

Helgen började åt helvete med skit kompis/ar. Bestämmer saker med dom man tror är ens kompisar, men dom går bakom ryggen på en och lämnar en i sticket. Så fredagen ägnade jag hemma i soffan med chokladcookies och påskmust och bara satt och var förbannad och besviken. Men vändningen kom på lördagen när jag vaknade av solen. Mötte upp mamma på stan, gick i solen och spatserade arm i arm. Då förstod jag att jag inte ska behöva ta sån skit som ja gjort och att jag är värd bättre. Vi spatserade upp till farmor och Salotto 23 där farmor bjöd på fika/lunch.
Kvällen började hos Marcus på dalvik där vi förfestade så det gick vilt till, haha., himla trevligt gäng det där faktiskt! Sen vandrade vi ner till apt där vi tillbringade resten av kvällen. Var hur trevligt som helst, träffade massa gamla kompisar och blev bjuden på drinkar av bland annat mitt gamla ex...haha.
Sen blev det efterfest en snabbis och sen raka vägen hem i sängen.

Fick skjuts upp till dalvik igår där bilen stod, av ingen mindre än...japp just det exet jag träffade ute i lördags, han var på väg hem från sin tjej och var snäll att köra upp mig :) fiffigt värre, slapp jag gå.

If I could turn back time

Mm choklad cookies och påskmust, tända ljus och lite bra på tv, kan inte kvällen bli mysigare tror jag =) dagen har varit ren skit (det är dagar som dessa som du behövs här Ville och inte på andra sidan jorden) men det har gått det med. Ibland undrar man bara hur vissa människor funkar. Helt sjukt egentligen!

Imon har dom lovat bra väder så då ska jag vara ute så mycket det går...gå en sväng med jossan innan vi ska på fest imon kväll. Det kan nog bli kul tror jag, en riktig stjärna som bjöd in oss förra veckan så sällskapet är det nog inget fel på iaf. Jevla hockey då...ganska glad att jag inte såg matchen, skulle bara blivit ännu argare tror jag. Dom får allt ta sig i kragen annars kommer dom inte längre.

Nu: Sova

helg helg helg

Jag är så glad att ville snart kommer hem ! så jag nästan spricker !


Lilla hjärtat

Bara en halvtimme kvar att jobba, dunderskönt, sen ska jag till mamma och mysa en stund innan jag ska hem och städa...mindre kul men det måste göras.
Har haft en heldag med vår praktikant idag, fika, korsord, lunch och lite upptäcksfärd i huset. Ja, jag har varit här i 2 år snart men knappt varit inne i huset. Och till vår lycka hittade vi det hemliga massage rummet där vår älskade Runar står! (Ja runar är givetvis en massagestol) Där låg Isabell en stund och gottade sig och jag satt brevid och lyssnade på musiken, haha.

Har beställt en klänning från Madonna kollektionen också...shii va jag känner mig lyxig! En fin svart med snygg urrungning mumma!


Shape up a little bit

Mitt arga från igår har försvunnit men jag tycker fortfarande att man efter en viss ålder inte ska få köra bil! Men det är bara min point of view, alla får tycka som dom vill.

Tog en låååång vår promenad igår innan solen försvann, gick en hel timme i det sköna vädret. Sen låg jag bara och kikade på vänner tills jag somnade.
Min kissekotte fyllde 1 igår, hade ett glatt födelsedagsbarn springandes och busandes hemma, han är för mysig min lilla bebis, han har fått upp ögonen för att sova på min mage på nätterna, han myser in sig under täcket och rullar upp sig på magen, kan nästan inte bli mysigare :)

Så arg

Igår kväll blev en 16 årig pojke påkörd bakifrån och avled senare på sjukhuset här i stan. Pratade nyss med mamma och pojken var en av hennes nya ettor (hon är lärare.) Så hela hennes skola var i chock, inställda lektioner och estetveckan är inställd etc etc. Mamma var på väg till familjen nu.
Men jag blir så arg. Var en gammal tant som hade kört på honom! Dom borde fan inte få köra bil, jävla människa. Okej det kanske är synd om henne med, men man blir ju förbannad.

underbar

Lunchen på bryggan vid hamnkanalen i solen med Plaza kvinna, kan inte bli bättre.


Helg helg helg

Fredagar är en sån himla bra dag! Speciellt när man vaknar och solen skiner. Solglasögonen åkte på nu på väg till jobbet och jag behövde inte ha mer än väst på mig...nu är det jobb till kl 15 sen så ska jag och cicci på afterwork på Oleary's där vi sen stannar för att se på hockeyn..! hejja hv.

Nu: Beställa bredbandet.

Hello dress

Onsdag 14/3
Herregud, vad fin jag kan vara idag då. Haha har nog aldrig sett så här sofistikerad ut. Har en del dress på mig, svart pennkjol och kavaj. Haha hej flygvärdinna typ!
Jaja det är en härlig dag idag också, pappa kom nyss hem från usa så jag ska träffa honom på lunchen för en bit hos farmor :) ska bli mysigt. Han har lovat att finansiera mig nu när jag ska köpa en ny bärbar dator. He's the best dad ever.

Torsdag 15/3
Hockey igår och fan vilken match, den var hur bra som helst. Slagsmål, mål och utvisningar så det stod härliga till. hv vann med 6-2 så vi var nöjda. Och vem dök inte upp där om inte Martina  ;) så himla trevligt. Idag är det jobb och sen så blir det lugnt ikväll. Börjar 8 imon nämligen. Ville din skit! Kom hem snart och hälsa på mig och synnöve på jobbet, vi saknar dig så!

Vilken dag...

Vaknade av att solen faktiskt var fruktansvärt varm genom mitt fönster så det blir faktiskt lite tungt i huvudet. Men men what to do, finns inget bättre än svensk vår. Även om det är surt att veta att det nog kommer komma mer snö innan våren kommer på riktigt. Ville hoppas verkligen att du längtar hem till den svenska våren!!

Firade med pizza och promenad i solen till a6 med cicci, hur härligt som helst. Solglasögonen åkte till och med på, kan inte bli mycket bättre. Och imon ska vi på hockey...ska bli hur spännande som helst, fast det får inte bli så spännande som det var igår..! usch och fy.

Woow vilken kick

Har precis skrivit på papper om anställning här på jobbet. Jag är ju anställd på ett vik, men från och med 1/4 kommer jag få månadslön!!! Det är så himla skönt, slippa fylla i dessa himla T3or, skriva på och skicka och aldrig veta vad man får i lön. Men nu kommer jag veta! SÅ jävla skönt rent ut sagt! Fy fan va jag ska fira nu resten av dagen.

It takes a fool to remain sain

Helgen har varit kanoners...lugn men helt okej. Blev hämtmat och tv hos Sara i fredags, sen så tänker jag inte berätta var jag sov, det tar jag med mig i graven ;) men jag kan lova att det var nåt utöver det vanliga...lär säkert hända igen.

Idag skiner solen och det är nogorlunda varmt faktiskt (ja, vårjackan är på.) Började 8 och går till 15, känns som det hittills är en bra början på veckan.
Var det utgång denna helgen också Martina? Jag var på tok för trött, var på födelsedags kalas hos Jossan men struntade i utgången, var lite trött eftersom jag inte sov så mycket natten innan. Haha, drack mest nyponsoppa.

Igår var jag och såg lillebror och Cyrus vinna seriefinalen mot Hallby, och stolt storasyster som jag är så kan jag säga att han var lite av en skyttekung, me love lillebror. Nu ska här fikas.

Äntligen !

Nu:

Fixa naglarna (dom växer som ogräs)

Sen:

Tacos hos mamma (oh my så gott)

Australien?

Ja, jag vill verkligen åka !

75% och sovmorgon

Japp imon går vi på våra nya scheman här på jobbet. Jag har ju fått upp min tid till 75% nu så jag inte jobbar så lite. Det är jätte skönt. Så jag har sovmorgon imon och slutar kl 3 på fredag. Fast idag slutar kl5 så jag hade tänkt att börja träna idag på lunchen (efter flunsan) men glömde sminket hemma och jag kan INTE gå tillbaka till jobbet utan smink. Så jag kanske ska ta det efter jobbet, men då är jag nog allt för trött. Himla skit smink.

Igår var jag ute och gick i en och en halv timme efter jobbet med en kompis. Kul med lite sällskap på promenaden för en gångs skull. Sött sällskap dessutom ;)

VIlle din lilla skit, kom hem snart.

Slööö

Usch, hatar tisdagar. Det är den segaste dagen på hela hela veckan. Även om måndagar är liiite segare.
Helgen var jätte bra med både en lugn och en lite galnare dag. Blev utgång i Lördags (you go martina haha) och det vart lika lyckat som alltid när man är ute med det folket. Och tro det eller ej, men jag åt inte hämtmat på HELA helgen. Det är succé, har inte hänt sen i typ augusti. Im so proud of my self.

Även X tog fram mina nojiga sidor, japp klart det ska finnas fel på honom också, och jag har så gott som lagt ner honom. Nåt fel är det på mig, fan.
Well well, ikväll blir det nog en promenad med en gammal vän och sen hockey, yaay, slutspelet börjar idag och kanal 9 visar brynäs-hv.

Mamma kväll

Idag är det torsdag, vilket betyder mamma kväll, vilket det betyder mat hos mamma! Hon ska laga korvstroganoff idag och jag ska spara mig HELA dagen. Blir nog lite jeans shopping på lunchen istället, lika gott det och mätt blir jag.

Igår vart det pannkakor hos mig. Jag och X gjorde smeten men jag fick steka. Det är så bra att han redan känner mina kopmpisar, slipper man det här pinsama när man måste presentera och hålla på. Men allt med X känns jätte bra iaf, vi får se vart det leder ;)