Jag tar det i omgångar

Är så kass idag, ojoj jag vet inte vart jag ska ta vägen. Men jag har ett tåg att passa så jag har lite att stå i, jag har precis klarat av packningen och har nu disken och dammsugningen och duschen kvar. Men jag måste ta det i omgångar, annars kollapsar jag här. I´ll be back innan jag åker.

Ville you just made my day, du är ju världsbäst på att rimma ju!

image272
ja det var kul igår i alla fall


Idag gäller det

Juldagen = galet

I eftermiddag kommer dom närmaste tjejjerna hit, vi ska dricka vin, spela spel, kackla och kalasa. Det ska bli kalas kul, vi har som mål att kunna komma ut, men om vi inte gör det så har vi lika kul här hemma.

Men först ska jag till mamma och lillebror, så in i duschen och sen bär det iväg.

Julklapp - Boken II

Den andra boken jag fick av pappa var "Våga Fråga" baserat på Rix morronzoo. Här kommer jag få svar på alla mina funderingar. Här finns frågor och svar om precis allt som man inte fattar sig på riktigt.

image271

Nu väntar...

...duschen och sen sängen med lite top model tittande innan jag somnar som en klubbad säl. Uppdaterar innan jag somnar med min andra bok som jag fick idag. På återseende


Julklapp - Boken

Fick två böcker av pappa varav den ena heter "Best of Konsumbloggen - Betraktelser från en närbutik"

Provsmak

Se men inte röra

image270


Min jobbarkompis var med sin lille son i affären och sonen rusade genast fram till hyllan med plockgodis och vägrade gå därifrån. Min kompis, som hade bråttom, sade till honom att han kunde stå kvar där men att han inte fick röra godiset. Hon sprang iväg och plockade snabbt ihop de varor hon skulle ha. När hon kommer tillbaka till godishyllan står sonen där, med händerna bakom ryggen och ser lurig ut...

- Du har väl inte rört godiset? säger jobbarkompisen.
- Nä, inte röra, bara slicka, svarar sonen förnöjt.


God afton

Så i ett svep var julafton 2007 över också (kanske inte för alla dock) Men jag är nyss hemkommen från farmor och är dö trött, skulle kunna somna i ett svep om jag la mig ner nu, men jag har och fixa med· Julklapparna blev enligt förväntningar, böcker, presentkort, pengar, necessär, kräm, smycken, kökshanddukar och sist men störst; Terminskort på Friskis & Svettis, precis vad jag önskat mig, jag har visst varit snäll i år· Nu ska jag städa, för imon ska jag stå för förfest innan utgång och innan den ska jag och syster till mamma och fira lite jul·

välkommen

Fick nyss ett samtal från Js mamma som önskade mig och min familj en god jul och hälsade mig hjärtligt välkommen hem till dom på annandagen. Då blir man glad. Men först väntar julafton och juldagen, hujeda mg ska bli så kul! Nu ska jag göra min redo och åka till farmor.

Ha en superbra jul och mys ordentligt

GOD JUL

Now is the time

Sovit gott, fast oroligt, det är så när jag sover själv, är inte van vid att ligga här själv, men det är bara 2 nätter kvar. Nu ska jag strax duscha och göra mig julful och om ca en och en halv timme hämtar pappa mig. Jag har verkligen NOLL julkänsla, kommer kanske när vi kommer till farmor, men jag tycker det känns som en vanlig dag.

image269
mina julfula naglar och min julklappssäck

Och kniiip med sjärten

Nu är alla klappar inslagna, mer eller mindre. Ganska nöjd iår med mina verk faktiskt, men så snabbt som dom gamarna river upp dom imorgon så vet jag inte riktigt om det det värt det. Men det sysselsatte mig en stund i alla fall.

Imorgon hämtar pappi mig klockan 12 då bär det av till farmor för glögg (läs. julmust) och snask. Sen blir det farmors julbord med tillbehör (det är måltiden jag väntar på hela året, sekunderna efter intaget ångrar jag mig så bittert men ca 1 timme efter så bönar jag och ber om mer.) Sen blir det Kalle Anka (läs. en stund med pappas snarkningar och farmors stök i köket.) Efter det är det familje spel som gäller, och eftersom det handlar om ord så vinner alltid pappa, ganska onödigt spel men det är kul att komma på egna ord. När vi sen rivit upp julklapparna så är det julfika.

Imon kväll kommer Cicci hit för lite julklappsbytande och mys och taggande inför juldagen.

Ära vare gud i höjden detta har jag inte gjort i slöjden

Att jag ska skriva rim på mina julklappar är lika rimligt som att jag skulle ställa mig inför en folksamligt på minst 2 pers och sjunga högt, det vill säga NOLL!

Fick ett meddelande från min lillebror på msn innan med hans rim på min julklapp, och det var så bra så jag började hoppas på att det kanske kan ligga i släkten, men allt jag kommer på är "Ära vare Gud i höjden, detta har jag gjort i slöjden" och den versen är väl inte så kul att få på en julklapp som man fått samma rim på sen jag kunde börja skiva?

Hej och hå här kommer du få
en lapp som bjuder er båda två.
Nåt roligt, läskigt eller tråkigt
det kanske inte alls är så pjåkigt.

(rim på två biocheckar)

ni ser ju, fy fan va kasst haha, jag kan nog ha ganska kul ikväll här ändå om jag ska rimma

Bokat

Nu är tågbiljett bokad till Annandagen, lämnar storstaden för en liten mindre stad· Ska bli jätte skönt att komma bort härifrån några dagar och ännu mysigare att åka till Js föräldrar och syster, jag ska bara klara av tågfärden först, my biggest fear·

nu ska jag jultvätta bläää

Minnen



att man fortfarande kan texterna?

He makes me happy

Att ett sms med ordet "Puss" kan göra en så glad.

Det går så fort

Turen gick fort på stan, allt för att slippa all kaos och hysteri så här dagen innan julafton när folk har kommit på "aha ja just det är julafton imorgon, kanske ska ta och handla lite" Mitt gick fort och är nu hemma igen för ännu mer top model och frosseri. Jag varvar storlip med intag av stora färglada marshmallows. Snälla julafton kom nu så jag kan få mitt träningskort så jag kan ta bort alla sambokilon som jag lagt på mig det senaste halvåret, tomten jag har varit mycket snäll i år faktiskt.


Kompletteringar pågår

Nu ska jag ner en snabbis till stan och inhandla strumpbyxor och lite annat smått och gott. Måste ut ur min grotta jag har här, fast vädret är inte så inbjudande, men jag må trosta vädergudarna!

So long

Halleluja Moment

Det är vitt på strandpromenaden utanför, det är inte mycket, men det har snöat inatt och julkänslan har precis stigit ett x antal grader, nu ska jag passa på att slå in julklapparna INNAN den försvinner


Plan B

Vi fick ju lite panik igår när vi kom på att vi inte tänkt på att handla på systemet nu innan juldagen, men räknade med att Cicci som är på kryssing skulle tänka på det och köpa vin. Men icke sa nicke, hon har köpt sprit för massa hundra men inte en enda flaska vin. Nu får vi helt enkelt gå till plan B "snälla pappa"


Om pappa har lovat att det ska ordna sig så ordnar det sig alltid.


God morgon dagen före dopparedagen

 Nyss vaknat, har sovit gott men drömt massa konstiga saker. Pratade med J sent igår kväll, vi pratade om annandagen, hur vi ska göra. Förmodligen tar jag tåget till Karlstad, sen till Åmål (där han bor just nu) så bor vi hos hans föräldrar en natt, sen åker vi nog till Göteborg på torsdagen och sen tillbaka till Åmål en natt till, ska även besöka hans syster i Karlstad. Mycket man ska hinna med, har ju aldrig varit där så har jag har inte träffat hans syster och systerdöttrar, eller hans kompisar i Åmål, men det ska bli riktigt roligt.

Nu ska jag titta på Americas Next Top Model som jag har fått ner.

Paradise hotel och Top model

Inatt ska Js dator få vara på (det är inte farligt eller?) för att jag ska få ner Paradise Hotel och Americas next top model tills imon. Ahh va jag saknar Paradise, med alla intriger och skitsnack och drama!! Me love, lär sitta stucked vid tvn.

Nu ska jag faktiskt stänga av min dator och titta på Saturday Night Live med Will Farell, han är så rolig!

See ya´ll tomorrow

Det är nu det börjar

Nu har Aida gått hem och jag har släckt alla lampor, förutom slingan i hallen, den får lysa inatt. Känns skit lustigt att gå och lägga sig själv, det är tomt i en ändå ganska liten säng. Vi har planerat juldagen nu, fast vi har glömt nästan det viktigaste, VIN! och systemet har inte öppet innan juldagen. Men Cicci är på kryssning i helgen så vi hoppas och ber att hon ska tänka på oss och köpa extra mycket vin. Annars lovade J att vi kunde dricka hans förråd, men vi vill inte bara ha sprit, vi vill ha vitt vin också. Jaja det ordnar sig nog. Aida always cheers me up, är så glad att hon är hemma nu..

Imon väntar julklappsinslagning och tvätt, vara duktig och kanske ut och springa en sväng (i förebyggande syfte.) Men nu ska här sovas, ska ta extra mycket plats.

TIll dig

Hej Ville
Ville bara säga god jul och hoppas du mår bra
Saknar dig här hemma, men tänker på dig varje dag·  Hoppas tiden går fort tills du kommer hem snart igen så vi bara kan vara· Nu ska jag snart gå och möta aida, vi pratar om dig varje gång, skrattar så vi nästan gråter· Jag är så stolt över att ha dig som vän, bästa vän, stolt över att kunna ha alla minnen som jag har med dig· Varje gång jag är arg eller ledsen så tänker jag på dig så kan jag inte låta bli att le·

Vi för alltid

image266

Fettma

Jag blir så äcklad av all mat som äts på tv at the moment. När jag samtidigt inte ätit något på hela dagen, det blir så när jag är ensam, inte kul att laga mat till mig själv direkt. Kanske stannar på McDonalds på väg hem när jag hämtat Aida sen, men du blir jag äcklad av mig själv. Ja ja jag får se det positvit, när J kommer hem igen så kan jag kanske ha på mig mina favorit jeans från replay igen haha.

You me and Dupree

Ligger i soffan (ja fortfarande) och tittar på You me and Dupree. Har pratat med J som är hemma nu och bara njuter hos sin mammi och pappi. Jag är trött idag så kommer säkert somna om jag ligger här, vaknade inatt av att jag grät för jag drömde om Sid, min kissekotte. Nu är båda männen i mitt liv borta, men kommer snart tillbaka igen som tur är.

Nu bara svamlar jag så jag lägger ner. Thats all for now...

Sex and the city, a lifesaver

Har krupit upp i soffan med en godispåse framför Sex and the city, nu ska här bara tas hand om mig själv! Egentid är underskattat.

Ikväll blir det skräckfilm och ännu mer godis med Aida som är hemma från pluggandet.

Men jag saknar J...

Så var man lämnad ensam

J har precis tagit tåget hem till la familia och lämnat mig kvar här hemma. Nu väntar julfirande med familj och vänner här hemma innan vi på annandagen förmodligen sammanstrålar antingen hos honom uppåt i landet eller i göteborg.

Igår firade vi jul, med lite god julmat och julklappar. J blev skitglad för sin tavla, han tappade hakan när jag tog in den från förrådet. Jag fick Frank Dandy underkläder, ett par nike träningsbyxor, en klänning och en massage-rullare och sen en matchande nike luvtröja från hans föräldrar. Han fick inte bara en tavla, utan även en boomerang tröja och Calvin Klein kallingar. Vi hade supermysigt, men julgodis, film och massa mys.

Skrivtorka

Inte blivit mycket skrivet idag. Avtalen kom ner från kansliet så jag fick jobb ända upp i rumpan, det är kul att ha och göra, men ibland känns det bara som att huvudet ska explodera av allt som ska in i huvudet, alla papper, siffror och namn, hujeda mig. Men det har varit en rolig sista-dag-innan-julledigheten idag i alla fall, gråtit av skratt på fikan och fått mycket gjort ändå.

Nu har jag lyckats få hit tavlan från pappa som har hållit den gömd och slått in den, har även sprungit en sväng på stan och köpt inslagningspapper (massvis) och en tredje julklapp till J. Ska bli jätte mysigt att fira vår första jul idag. Så nu ska jag börja lite med maten innan han kommer hem från träningen om en stund.

Merry fucking christmas

Idag är det julafton, i alla fall enligt min och Js kalender. Dagen består av massa julbestyr och inte minst julklappsbyten. Mitt största problem är hur fan jag ska få tavlan hem till J och sen hur jag ska slå in den, det är ju inte en liten tavla. Men jag lyckades få hem den till pappa i alla fall. Som tur är så tränar J så jag hinner i lugnan ro slå in den innan han kommer hem, förhoppningsvis.

Nu är det fikadags

Svullardag

Inte nog med julbordet på jobbet, J kom hem med kebab tallrik efter träningen. Snacka om att jag har gått upp typ 10 kg idag, men dom kan jag behöva. Ska det firas ska det firas ordentligt, eller vad säger du?

Julhandel på hög nivå

Efter det lilla extra jobbandet jag gjorde efter julbordet så smet jag ner på stan för lite komplettering till julklapparna. Omslagspapper, ceflonpapper (?) etiketter, små kilsterfigurer, tejp, små kartonger till biocheckarna, kruka till min julblomma jag fick idag, massa nya blockljus och en bukett rosor till älskade J som är så värd dom efter dagens bedrift. Nu ska jag slänga mig in i duschen och tvätta bort all julmatslukt, man blir mätt bara av att lukta i håret på mig.

image265
jag och apa på monkey beach, vi kom fram till att vi är himla lika varandra

Tack för idag slut för idag

Nu var jag färdig, fan vad effektiv jag är. Jag är riktigt impad av mig själv, puttar mig själv fram och tillbaka till hyllorna med min extremt snabba stol. Ja jag säger då det. Nu ska jag gå hemåt. Stanna och köpa nåt fint till min J som ska få nåt extra fint idag när han lyckats med en extra stor bedrift. Blir nog att jag handlar åt mig själv också. Uppdatering kommer...

Julbord och extra arbete

Julbordet var uppskattat, förutom den delen då chefen pratar, man måste ställa sig upp och presentera sig och han redovisar budgetar och andra tråkigheter, men vi överlevde och attackerade julbordet med äkta rivalitet i ögonen. Gott var det och alla är kompisar nu i efterhand. Fick en ful julblomma (som vanligt vissnar innan jul) och en kopia var på en film som gjordes tidigare i höstas om vår verksamhet, hurra.

Nu är jag tillbaka på jobbet, vilket jag egentligen inte hade tänkt att vara, men gör färdigt lite grejer idag så man kan slappa imon istället då det är sista dagen innan julledigheten!!

Som sagt, vem vill jobba idag?

Som jag berättade innan så har vi inte fått mycket gjort på jobbet idag. Och snart bär det av till Stadsparken där julbordet är uppdukat. Handspriten är nerpackad i väskan då jag är livrädd för magsjukan som sprider sig som en löpeld här på jobbet för tillfället. Jag håller dessutom på att hyra ut min lägenhet i andra hand nu. Vänninan som bor hos mig nu är inte villig att betala mer än vad hon gör och nu när hyran rusat i taket så vill jag inte betala flera tusen i månaden för en lägenhet jag inte utnyttjar.

hejdå

Grattis älskade J

Idag är jag stolt som en tupp över min älskade.

Vi måste prata

Idag är en sån dag på jobbet när INGEN verkar bry sig om att arbeta, fikan var ovanligt lång, tidningen vad ovanligt tjock och innehållsrik, vi hade alla ovanligt mycket att prata om idag. Ja om några timmar slutar vi, då ska vi på julbord och äta oss feta. Det är väl därför ingen får tummen ur till att börja arbeta, there is no point idag.

Nu är det bara 5 dagar kvar

Nu är ljusen tända, stämningen är så mysig den kan bli. J sitter och spelar hem lite pokerpengar, jag tittar på film och luktar på J.

Dagen har varit bra tycker jag, mycket jobb (äntligen) lite
trevligt fikabesök, mer jobb, mysig fika med J, BONDE SÖKER FRU och nu mys. Morgondagen bjuder på tidig morgon, jobb halva dagen, julbord andra hälften. Ska fjäska röven ur stans parkeringsvakterna som är med också, så jag kan få nåt VIP pass så jag kan parkera överallt.

Nu ska jag borsta tänderna och mysa vidare med J som sitter och pratar oroväckande mycket för sig själv.

Vi är så sociala

Jag ligger i sängen och J sitter framför tvn. Vi har en mycket givande konversation via msn. Vi gick och tog en fika när jag hade slutat jobba, vi konverserade via sms då. Usch jag tycker det var bättre förr då man skickade telegram och pratade via plåtburkar och snören.


för jag är ju så gammal


Celebert besök

Om ca 40 minuter kommer en gammal kollega hit och ska fika med oss. Han var här ett tag och gjorde lite projekt och dylikt. Men han idrottar på elitnivå och OS-satsningen kallade så han slutade. Ska bli trevligt att träffa honom igen, prata minnen och vad som hänt det senaste året.

det hör inte hit att vi hade en liten romans och han hade en väldigt söt rumpa?

Citat

"Börja dagen med ett leende, så har du det överstökat."

Första julklappen

Jag fick ett paket av J igår, första julklappen, hans "paket" inslaget i ett fint vitt sidenband. Tror ni jag höll på att fnissa ihjäl mig när jag såg det. Han är ju kreativ i alla fall.

Get a room

Stod i lugnan ro på ica med min ramlösa i handen då det kommer ett par och ställer sig bakom mig och praktiskt taget har sex på min rygg. Dom får ha hur mycket sex dom vill, men ge fan i mig och min rygg. Förstår nykära och gulliga par, men lite respekt måste man väl ändå ha, en gräns? Tack kära par för att ni förpestade min annars lugna och rofyllda tur på ica, tack så jävla mycket.


Mer nyheter

Här står mer om tränarens så kallade "byte". Nu är det allsvenskan som gäller punkt slut.

The archive bitch

Har varit och rotat runt i arrende-arkivet nu i ca 2 timmar (exl fika rast.) Nu luktar mina händer döda papper och även lite dött djur. Det ligger alltså papper där från 1800 talet nästan. Men då skrev man telegram som kom med brevduva. Nu ska jag återgå till arbetet en timme till sen ska jag hem och dricka avslagen julmust och äta pepparkor.

Ska jag?

Ska jag börja om från noll? Ny blogg, design och nytt innehåll?


I'll keep my fingers crossed

Lycka till älskade J

Jag överlever

Mötet gick fort, det var nog på grund av tårtstunden som tog upp praktiskt taget hela mötet. Så nu kan jag stryka ännu en punkt i min agenda. Nu väntar lite småpyssel innan lunch om ca 1½ timme, då blir det lasagne hos mamma (fast utan J för han har andra, viktigare saker för sig.)

tänk om 6 dagar så äter jag mig fet på julmat, somnar till kalle anka och sliter upp alla julklappar likt ett litet barn. Oj så jag längtar.

Tisdag

Tisdag den 18e december innebär möte som i sin tur innebär sömn som i sin tur innebär inte så bra som i sin tur innebär ev sparken. Men vad ska man göra?? Jaja vi får tårta i alla fall, thank god.

J har i princip tillbringat hela natten på toaletten kissandes efter gårdagens
knarkprov. Och idag är det en stor och spännande dag för honom, jag kommer vara nervös hela förmiddagen.
Nu ska jag förbereda mig med cola och alla möjliga energikickar så jag inte snarkar på mötet.

The news is out

Nu har det hållits presskonferens och nyheten har släppts till allmänheten. I och med detta har J fått en nytändning, för en gångsskull så längtade han till träningen idag. Nu kan han visa upp hur het han verkligen är. Nu är han på väg hem, han har varit tvungen att dricka 1 liter vatten och 1 liter saft så han kan kissa ut ett dopingtest, stackars J.

Fina gåvor från vännen

image264

Fikabesök

Har haft Busan här på lite julfika och mys, uppdaterar strax mera.


I'm living on the fastlane

Nu är den första högen med papper done and done, nu har jag den andra, men betydligt mindre högen kvar. Den hinner jag genom innan jag går hem. Har även blivit akut nedkallad till receptionen för en kort men poppis comeback. Men det var första och sista gången, det arbetet ligger i mitt förflutna nu.

Back to work

Det var som fan

Här går jag och funderar på vad jag ska köpa till lillebror och farmor och pappa i julklapp (förutom mitt goooda julgodis) när jag har glömt det allra bästa. Biobiljetter givetvis. Vi anställda här får köpa biobiljetter (checkar) för mycket lägre pris som dras på lönen. Nu ska hela familjen få gå på bio banne mig, punkt slut.


Idag smäller det

Idag breaks the big news, jag var tvungen att berätta för pappi igår, kunde inte vara tyst, men i eftermiddag så kläcks nyheterna i pressen, uppdaterar mera då.

Pappersarbete

Idag har jag fått erfara vad ett assistentsjobb innebär; papper papper papper och åter lite mera papper. Men gooosh I so love it. Har fått 2 högar med först arrenden som ska justeras och nu sist en ännu större hög med arrenden som ska skrivas delegationsbeslut på. Så med musik i öronen så är jag på G for some work. Idag känner jag mig effektiv som tusan.

image263

Im an addict

Natten gick väl sådär utan tabletterna. Sov till fem ungefär, var och kissade, bytte plats med J och somnade om. Nu väntar en lång dag på arbetet, inga avtal än vilket betyder inte så mycket jobb. Handläggaren som har hand om allmän platsmark har kräksjukan så jag kan inte få alla uppgifter jag behöver för att skriva fakturorna. Ska nog gå och ta en kopp låtsaskaffe (varm choklad) och bara njuta av att jobba.

not

I´ve got some big news for you

J har fått ett oerhört positivt besked idag. Men det går inte ut i pressen fören imorgon så jag kan inte avslöja något än, men nu är J på g kan jag lova. Jag är iaf jätte exalterad!

Nu har J spelat färdigt sina pokerturneringar och jag har tittat färdigt på Adam och Eva och skrattat gott åt massa klipp på AFVs hemsida, snacka om att
bebisskratt smittar av sig. Nu ska vi iaf stänga ner allt här hemma och bara rå om varandra.

Vi kommer sova såååå gott inatt (ja UTAN piller.) Kommer nog dock vara svårare att gå upp imon, men det är bara en vecka kvar till jul, bara EN jävla vecka.

Ni måste kolla in länken ovan med bebisskrattet, helt sjukt!

Paus snack

J leder överlägset en pokerturnering och kollar samtidigt på en het match mellan arsenal och chelsea. Jag har därför flyttat till sängen och myst ner mig, men jag saknar honom så kommer nog flytta tillbaka snart. Han har precis lovat mig makten över fjärrkontrollen ikväll med tanke på att vi har sett 2 premier league matcher idag. Den makten ska jag utnyttja kan jag lova.

Jag längtar tillbaka till Thailand...


image234

Oj

Jag fick ju 2 små blå tabletter inatt för att kunna somna, eller så ville J bara ta livet av mig för att jag väckte honom. Men men jag dog inte iaf, men har nu på efterhand fått nys om att jag tydligen hade snarkat hejvilt när jag hade somnat. Kunde nog ha varit en biverkning tror jag, men det bjuder jag på.

Istället för att skriva (punkt) varje gång efter fredagens missöde så klistrar jag nu in varje punkt, smidigt va? Eller inte...

Johaan

Nyss uppstigna från en ganskaturbulent natt. J kom hem hyfsat tidigt från krogen, det var tydligen ingen hit. Men jag hade somnat innan han kom, men vaknade ju när han diskret satte nyckeln i låset. Jag vaknade, han däckade och jag kunde inte somna om, klockan 4 väcker jag J, han blir förbannad för han sover så gott, han går upp i protest och hämtar sina sömnpiller som han köpt en gång i thailand för en lång flygresa. Dom är små och blåa, jag tar 2 st och däckar direkt, men nu är det Js tur att inte kunna somna, men det skiter jag i för jag sover som en prinsessa (äntligen.)

Nu väntar McDonalds för mig och pizza för J, fotboll och söndagsmys

00.00

Det är ovant att gå och lägga sig själv, är van vid att ha J här brevid. Men han kommer ju som tur är snart, då är han nog onykter nog att gå med på att allergitesta sig mot min katt, I have a plan.

Cameron Diaz is the shit, hon är grym


Prince Charming

Har precis laddat ner The Holiday och ska lägga mig med kall cola och godis skålen och titta på den. Har diskat köket, mig själv och golvet efter mitt knäckbakande så nu ska jag bara se på film tills jag somnar och säkert vaknar när J anländer om några timmar.

Imorgon är det tydligen premier league söndag hos oss, blir fotboll och pizza för hela slanten, och massa cola.

Hejdå

Knäck är skit

Jag hatar kletig knäck, jag hatar stekhet knäck, jag hatar seg knäck, jag hatar mycket knäck, jag hatar att baka knäck, jag hatar att jag har knäck på hela armen, jag hatar att jag förstört köket med all knäck, jag hatar KNÄCK!

Resultat; ca 3 helt perfectly fine knäck

Hoppsan

J har gett sig av till sin lagkompis nyss där dom ska ha grabbkväll, det blev lite sent påtänkt så jag sitter och tänkte ha en ensam hemma kväll (punkt) Jag ska baka om våra ischoklader och baka knäck, titta på tv och bara prata med mig själv (punkt) hur tragisk får man vara, jaja det är Js fel haha (punkt)

Har sysselsatt oss idag med lååång fika hos mammi, fotbollsturnering på elmia & hämtmat från Dal Baffo (punkt)

Som det kanske märks så fungerar inte punktknappen här, jag stod olyckligtvis och borstade tänderna över datorn igår och råkade "tappa" lite spott på tangenterna (punkt) Men jag lovade mig själv sist att INTE ha något mer att göra med cp city när jag lämnade in datorn sist (punkt)

Nu tar jag helg

Sen jag slutade har jag:

Storhandlat
Våldgästat godishuset
Diskat
Pyntat
apelsiner
Vikt all tvätt
Bäddat rent
Tänt alla ljus
Planterat nya hyacinter

Nu har jag tagit helg och sitter i mjukisarna och väntar på J som är på väg hem från träning. Här ska lagas tacos ikväll och ätas godis och drickas cola.
På återseende

Julstök

image262

Behöver jag säga att det luktar gott här hemma?

Personalfest så här i juletider

Idag nalkas julfest i vårat personalrum. Julgranen är flyttad och även lampan. Risken är stor att det välter och dom vill inte ha på sitt samvete att dom har vält vår julgran under onyktra tillstånd. Jag är själv bjuden men har snällt tackat nej, jag är efter mina 3 veckor här på avdelningen inte redo att party hard med 50+ arna här. Har hört rykten om att det går gaaanska så vilt till. Nej jag ska hem och vika tvätt, laga mat och mysa.

Världens näst bästa dag

Äntligen fredag. För första gången denna veckan så hoppade jag upp ur sängen fort som fan och klädde på mig snabbt, tog bilen och hämtade pappi som skjutsade ner mig till jobbet. Dagen hittills har gått snabbt. Jag är kompis med alla och ska snart till godishuset. Plus att när jag kommer hem efter jobbet så har J tvättat hela dagen så man kommer hem till massa rena trosor, klänningar och brallor. Jag ska återgällda honom genom att baka om ischokladen och baka knäck när han är och tränar ikväll. Han kommer bli såååå glad.

ps. hoppas ni ser ironin.


Dags för bingen

Delade en pizza med lillebror hos mammi innan, det vill säga: jag är fortfarande hungrig. Lillebror är inte så liten längre. Men han behöver det mer än mig. Nu har vi kollat på Bonde Söker Fru och J spelar poker, jag har lagt mig i sängen och bara väntar på J, kommer nog dock somna innan han anläder, brukar bli så när han fastnar i nån turnering.

Idag har jag köpt del 2 av Js julklapp..men den står hos pappi (alldeles för stor för att gömmas här) oinslagen.

Dags för revanch

Jag har kommit på den suveräna idén att smälta ner gårdagens så kallade julgodis. Jag ska smälta ner alla choklader och sen tillägga lika mycket choklad igen så det det blir en dubbel sats. Jag känner mig både väldigt effektiv och väldigt smart idag. Nu ska J få se på fan, jag ska även baka knäck.

Revolt

Idag bojkottar jag pastan! Jag och mamma ska köpa pizza och verkligen inte ens tänka på pasta. Sen ska jag åka hem lagom till bonde söker fru som jag och J ska se efter hans träning. Då ska jag överraska med en ny ask After Eight, vi åt upp hela den jag köpte förra veckan på 2 dagar. Och han tror att jag ska baka om ischokladen, my ass !

Förberedelser

Idag ska jag ta med min syster yster till a6 för att införskaffa Js julklapp del 2. Den är dock alldeles för stor för att tas med hem så den ska få bo hos pappa till nästa fredag då vi ska ha julemys. Ska även till ö&B och handla massa tråkiga förnödenheter som behövs men som är så tråkigt att köpa, men där är det iaf billigt (kalla mig småländsk.) Sen ikväll väntar mat hos mammi. MUMS.

En dag att föra till minnena

Jag har precis fått mitt första egna avtal. Nu ska detta genomarbetas av mig till slutet då det åker till arkivet. Det är en stor stund för lilla mig.

I really suck, really I do

J hade som överraskning när jag kom hem och vi hade ätit, att vi skulle baka julgodis i form av ischoklad. Och jag fick den simpla uppgiften att skära cocosen. Det var den enda lätta uppgiften jag fick. J tycker att de verkar vara lite mycket cocos, men han litar på att jag har gjort rätt (vilket han inte ska göra.) Men men vi häller upp i formar och ställer ut på balkongen. När vi smakade på dom för en liten stund sen så var dom äckliga, ja gott folk äckliga. Istället för 125 g cocos har jag skurit upp 225 g...

jag kan inte ens baka det lättaste julgodiset i världen, fn va misslyckad jag är.

by the way jag är kallad cocos eller ischoklad här hemma nu av J som tydligen är bäst i världen på att baka.

Nu vinkar jag med den vita flaggan

Nu väntar jag på min sista faktura i skrivaren, sen så ger jag mig. Ingen lunch = en timmes tidigare hemgång, I love flextid. J väntar hemma med nylagad mat, tack för det för jag är skithungrig rent ut sagt. Så hej då.


Put the blame on me

Jag har suttit och läst genom massa servitutavtal hela dagen. Men ärlig talat så fattar jag INGET. Det är en del av arbetet som jag inte hunnit lära mig än, och eftersom kollegan är sjuk så kommer jag ingenstans i min så kallade "skola" så jag får helt enkelt sitta och försöka fatta. Ja ja jag ser iaf väldigt upptagen ut, det är huvudsaken.


Im bad

Har klurat hos pappa nu om mina julklappar, men han vägrar ge mig mer ledtrådar nu. Sen ringde jag J i all hast och frågade vad han gjorde, då fick jag till svars att han är och köper den ena julklappen till sin bebis (bebis=jag.) Så nu är jag nyfikon i en strut, jag blir alltid som ett litet barn när det gäller jul och klappar. Nu ska jag gå och fnittra i ett hörn en stund.

Kära tomten

Jag önskar mig en Audi a3 i metallic i julklapp. Jag har sett till så den får plats i min julstrumpa. Jag har faktiskt varit en snäll människa i år, jag lovar.

I morse slängde jag in handduken

När klockan ringde i morse så snoozade jag inte ens, jag slängde telefonen i väggen, hoppade på den, slängde ut den i vattnet utanför huset och somnade om,  i väntan på att Js telefon skulle alarma en halvtimme senare, då gick jag upp, men det var med mord i sinnet som jag vaknade idag.

Vaknade tidigt i morse med supervullna fingrar och mådde illa, kände mig som shrek. Hmm lustig känsla jag inte haft förut...

Dagens

Dagens middag på bordet är (som jag kanske nämnt) kyckling wok och nudlar

Julklapp till J, del 1

image261

Tidsfördriv

Senaste kvarten har jag

Kissat x2
Smsat
Pratat om mat (inte med mig själv)
Gått igenom och rensat tredje fakturapärmen för dagen
Kollat på julklapp åt styvmamma & J

Och nu ska jag gå och kissa igen. Nej jag har inga impotensproblem, dricker bara mycket vatten.

You don't know what you do to me

HA, nu har jag fått beviljad semester efter nyår. Så nu är jag ledig från och med nästa lördag (22 dec) till och med den 3e januari. Det gott folk är ca 2 veckor. Jag älskar att ha fast jobb och slippa springa på timmar och jobba när alla andra vill vara lediga. Nu är jag en av dom som är lediga istället. Fattas bara en vikarie för mig nu, så är allt fulländat.

ps. jag har nog smålands bästa sifferminne

All denna jevla pasta

Att ha en elitidrottare som pojkvän är krävande på många sätt, till exempel: Man går om varandra hemma, när jag slutar så börjar han träna, nervarvningar på alla dess olika sätt som gör honom ännu mer asocial (poker är ett bra exempel) men den största uppoffringen jag som flickvän får göra är att äta all denna pasta. Vi äter pasta till ALLT. Trust me, inte nog med att vi äter pasta till köttbullar, vilket är normalt, vi (obs mestadels J him self) äter pasta till pannkakor, ugnsbakad kyckling och ibland även till kvälls och morgon mackorna.

Idag bjuds det till kyckling wok och nudlar, what else?

Men vet ni vad? Det är för jävla gott med pasta, bara för att jag tycker om honom så mycket.

Pricken över iet

Har suttit och sorterat mina faktura pärmar nu den senaste stunden, och till min lycka har jag hittat en sån här röd pekfingershatt med pluttar på så att man kan bläddra i alla papper tusen ggr fortare. Även om jag känner mig rätt cool nu när jag sitter med den på mig så känner jag mig även som en 62 årig biblotikarie, fast dom är ganska coola.

Nu väntar snabb lunch med mannen, han var sugen på lasagne idag så vi ska till mamma som har lasagne som dagens idag. Blev då också inte att jag jobbar in en timme där, utan får allt sitta kvar här ikväll. Men vad gör man inte när J ber om sällskap.

Jag firar idag

På nåt vänster har det kommit in en skunk på arbetet, vi vet inte hur eller var eller när den kom in. Nu går den här och bara stinker. Tycker lite synd om den som luktar så illa, men badar man inte och tvättar sig bakom öronen så får man skylla sig själv. Synd bara att det blir till en sån pina för oss som jobbar här.

OBS. jag köpte en negerboll till fikat idag för att fira att det snart är fredag. Oh yes indeed

Fortfarande kräksjukan

Kollegan är fortfarande sjuk så jag får sysselsätta mig själv bäst jag kan. Har fått lite fakturor att göra, så jag får dra ut på dom så jag har och göra resten av förmiddagen. Resten av dagen blir lugn, ska skippa lunchen och gå hem tidigare istället. I love to have the power to do that. Så ska jag gå hem och lägga mig och sova en stund medans J tränar.

Nu ska jag börja lägga grunden för den första fakturan, sen paus.

Då var den här skitdagen över

Julbordet gick ganska snabbt, tack för det. Det var jag 21 åriga Frida + tio stycken 50+ gubbar. Fick turen att sitta mitt emot min chef också, hurra va trevligt. Jag var tvngen att bryta mitt godis stopp enbart för att rädda mitt egna liv. Usch borde inte vara så negativ, men det var verkligen inte roligt!

Nu har jag duschat av mig tristessen och svettlukten efter all ansträngning och ligger och myser i den varma sängen. Kollar på EKG, ligger och skrattar åt testpersonen Erik som ska prova på om man blir mindre bakfull om man dricker grädde utöver alkoholen. Han dricker på kvällen och går upp som ett stort levande päron dagen efter och ska leka med barn. Slutsatsen efter 2 timmar i ett hopptorn med smådjävular var att grädde INTE får en att må bättre + att man tydligen också ser ut som ett päron dagen efter, har jag aldrig tänkt på.

Nu längtar jag efter J som är och tränar, han ska få lite god mat när han kommer hem så han blir glad och go.

image260

Med stadiga steg

Nu ska jag klä på mig ytterkläderna och stämpla ut, jag skiter i det här nu, orkar inte sitta här och glo som en och annan uggla. HInner gå hem en stund innan det är dinner time. Ses hemma.

Im next?

Om 2 timmar ska jag + några grabbar från jobbet + personal utifrån på julbord på Esters. Är lite nojig, jag läste i dagens metro att julbord är den största boven till magsjuka. Jag orkar inte ligga och spy! Räcker med att andra gör det, jag behöver inte bli drabbad. Men men får väl hålla mig till knäckebröd och ost eller nåt.

En påse full med överraskningar

Nu har mina tidningar anlänt, men jag beställde även lite färgglada behåar, en skjorta och en tröja. Lika bra att slå på stort. Men något jag inte beställde var små vita kuvert som till exempel förra månadens lönekuvert, och ett trygghansa brev. Men jag fick med det ändå, det är bara att tack och ta emot.

Bonde söker fru

Praise the lord, har precis fått höra att det är 2 avsnitt av bonde söker fru denna veckan!! Både onsdag OCH torsdag. Hujeda mig vilken vecka.

image253

Leverans

Min inneboende får ibland agera bud åt mig, eftersom jag har kvar massa saker i min gamla lägenhet. Så idag kommer hon med mina goa vinterstövlar och mina två senaste ELLE tidningar. Nu har jag nåt att sysselsätta mig med ikväll efter julbordet när J är och tränar. MUMS.

Nåt mer jag behöver?

image259

Back to basics

Så sitter man här igen nu då, med inte alls så mycket att göra, desto mindre nu när kollegan är sjuk, kan ju inte så pass mycket än så jag kan hitta saker hela tiden att göra. Så det blir att rensa pärmar idag igen, låter kul, eller inte. Har iaf hunnit med lååång fika och så har jag spritat ner halva rummet, den delen som tillhör kollegan. DÖ BACILLER DÖ!

Vinterkräksjukan

Inte undra på att jag var först, hon ligger hemma i vinterkräk sjukan min kära kollega. For gods sake stanna hemma !

Måndag

Kom före min grannkollega till jobbet idag, det är stort så här en måndag, när jag för första gången i mitt liv snoozat mig upp. Im kind of proud of my self. Dagen kommer att gå saaaakta idag, det är inte fören imon det är nämnd och sen kommer alla avtal, tills dess är det ganska dött Im afraid.

Sleep tight

Nu är det läggdax, jag ligger redan nerbäddad, men J är mitt uppe i en pokerturnering på nätet och mitt inne i en fotbollsmatch på tv, well so be it.

Vi har kollat på Love actually, och jag är alltid lika nära till tårar i slutet när alla träffar sina nära och kära, jag vill bara åka till en flygplats och krama alla som kommer ut. Har även ätit nybakta lussebullar och druckit must så det räcker och blir över.

Imon är det jobb hela dagen och sen julbord med våran torgpersonal efter det, ska bli gott.

Nu ska jag kissa sen ska jag sova. Natti natti

Kvällning

Nu ska jag fullända kvällen med tända ljus, julmust, nybakta lussebullar och köpa pepparkakor framför Love Actually. Men innan dess ska jag visa lite intresse för min mans arbete genom att prata om spelarna som är här och provtränar med laget just nu, en sloven, två trinidad & tobago killar och en svensk och hur träningen gick i allmänhet, då blir han nog ännu nöjdare med sitt hem och flickvän.

Done and done

image258

Finns inga ord, jag hoppar av glädje och J tycker dom ser "jävligt bra ut".

I wish I could

Önskar jag kunde fota hur gott det luktar i det här hemma nu. Mina hyacinter står på storblom och lussebullarna gräddas för fullt i ugnen. Vilken underbar andra advent.

Har fått en inbjudan till stans juldagsfirande numero uno, ska bli hur kul som helst, jag och Aida ska entra festen tillsammans och jag ser verkligen fram emot det. Vi har alltid hur kul som helst ihop. Tills dess ska ny feststass innförskaffas och tillbehör aswell :) Juldagen here we come.

image257

come on bitches


Update från bakbordet

image256

Julebak

Nu har J gett sig av till första träningen denna veckan efter sin halsfluss. Märktes igår kväll att han inte tränat på hela veckan när vi skulle gå och lägga oss, han var så rastlös så jag höll på att få spel. Men idag så gick läkaren med på lugn träning för honom.

Men men nu när jag är själv för ett par timmar framöver så ska jag hinna diska, handla och baka. Det blir lussebullar, eller försök till lussebullar iaf. Så kommer mannen bli mucho överraskad när han kommer hem sen. Men först ska jag byta kanal på tvn, att jag ska sitta här hemma själv och titta på champions league när den riktiga fotbollsfantasten inte ens är hemma är ganska orimligt.

Återkommer senare med uppdatering om mitt bakande.

Dagens

Idag bjuds det på rester, köttbullar och kroketter, till det ett utsökt glas cola och en smaskig after eight till efterrätt.

Andra advent

På väg ut en sväng på stan efter en lååång sovmorgon. Ska leta lite paketer kanske och mysa lite. J ska träna ikväll så då blir jag lämnad ensam. Men känner han sig frisk så visst. FUnderar på bakning ;) Uppdatering kommer senare.

Jag har i alla fall skurit gurkan

J har lyckats slita sig från fotobollen, var väl för att matchen tog slut. Så nu står han vid spisen och steker hamburgare, redig karl man har skaffat sig. Jag sitter då själv och snorar, men jag har skurit salladen och tänt all ljus och lyktor och dukat fram ketchup och lite sånt. Nu är jag hungrig som ett svin så jag ska gå och stressa på J lite. HIHIHI jag är nog lite ond. 

Blä

Drack förresten min c.vitamin nyss (brustablett) och det smakade torr gammal disktrasa...

Fotboll och blogg

Mannen ligger utvikt i soffan framför A villa - p'mouth och jag sitter här i min goa fotölj och läser alla eras braiga bloggar. Svängen till a6 var väl sådär, mycket folk och varmt. Sen sprang vi förbi Mcdonalds på väg till MQ där låg det en kvinna på alla 4 i sina egna spyor, mindre kul med min kräkfobi. Jag tyckte mest synd om alla mcdonalds besökare som satt och åt brevid henne, fy fan. Handlade preparat till min förkylning så som ett paket klenex, nässpray och vitaminer.

Nu ska här lagas hamburgare om jag får upp spelaren ur soffan, han ligger där och drömmer om att det är han som spelar där nämligen, rycker i både armar och ben.

Lördagsbild

image255

min man till höger, jag saknar fotbollsmatcherna lite faktiskt....

Lördags planer

Godmorgon!

Har nyss intagit frukost framför Scrubs efter en skön sovmorgon. Så fort jag lyfte på huvudet så började snoret rinna så här ligger jag med mina mysiga näsdukar och snorar. Men snart ska vi ge oss av till a6 och ikea, jag ska försöka organisera lite i min del av badrumsskåpet. Och leta lite julklappar.

GOOOOSH va jag älskar att kunna skriva från min egna dator, its about time.

Nu har jag banne mig fått nog

Nu ska jag gå hem. J möter mig vid godis affären för helgens inköp av godis. Jag lär säkert skriva mer sen, för nu kan jag använda min egen dator !!! woho.

He did it, my man he did it

J har på egen hand fixat det trådlösa bredbandet hos sig nu så jag kan surfa på min laptop hos honom, det har jag väntat på länge eftersom han lyckas hamna på några poker turneringar per dag så jag har ingen stor chans att ta hans dator, men nu kan han spela så mycket poker han vill. Jag lovar att jag inte ska bråka mer. That's my boy.

Nu ska jag belöna honom, med ett litet e vykort skickat från fotöljen kanske?

Nu vet jag varför

Pappas önskelisa ser år efter år efter år ut någonting så här:

- Fred på jorden
- Friska nära och kära
- Snö på julafton

Jag har aldrig försått varför han skriver samma sak varje år, det är väl ändå ganska tråkigt, men nu har jag nog fattat vinken. Pappa vill nte ha något av oss barn så han ger oss omöjlia uppdrag. Min pappa är smart som en räv han. Det är därför han alltid får 10 par strumpor av mig. God Jul kära pappa.


se där sa den blinde till den döve.

Varför regnar det bara för? Jag vill ha snö och inget himla skit regn. Vill jag bli blöt så ställer jag mig i duschen. Jag vill gå hem och mysa med mina snoriga näsdukar i sängen och tvinga J torka upp efter att jag nyst.


10 paket

Räcker 10 paket näsdukar tror ni? Jag hoppas det för jag orkar verkligen inte springa ner till Ica igen.

Kramkalaset inställt.

Som jag nämnde tidigare i veckan så skulle J och resten av laget agerat Kramar på Ica Maxi i helgen och J skulle stått med T2 idag. Men nu när han är sjuk så får jag ha honom för mig själv :) hihi.

Snorfia

Visst är det äckligt när små barn snorar och det bara hänger från näsan? Så äcklig är jag idag, there is no stop to it idag! Bara rinner och rinner och rinner. Ända upp till hjärnan. Jag orkar inte.

Heartbreak Kid

Såg heartbreak kid igår, den kan jag verkligen rekomendera, skrattade så jag nästan kissade ner mig.

Jag fortsätter att imponera

Ännu en dag och klockan ringde 6.45. Men fredagar vet vi ju alla är ju lite lättare att gå upp på. Efter att jag lyckats övertala J om att jag bara slog i armbågen när jag stod i badrummet, och INTE ramlat ihop och blödde huvudet, så har jag hamnat på jobbet igen. Har på känn att den här dagen kommer gå sakta.

Hoppsan

Det behövdes bara ett litet gulligullmejl så får jag svaret tillbaka: Ja visst, det är du som bestämer :)

Här är
beviset by the way...

image254
han är en mysig kille den där ljungberg...

Ciao

Nu ska jag tillbringa resten av jobbdagen i telefon med J och försöka med mina utmärkta övertalningsförmågor att övetala honom till hämtmat från favvo resturangen....vad finns det egentligen för minus? Okej vi får (eller jag får) gå 100 meter till resturangen, men det är ju positivt eftersom jag hämtar den goda maten då.

Dagen

Jag har gått upp alldeles för tidigt
Jag har kört kontorets gas bil UTAN att repa lacken
Jag smet iväg med bilen och handlade (till mig själv och inte till jobbet)
Jag har tagit bort alla häftstift i 2 pärmar så dom inte ska vara så tjocka
Jag har hängt upp mamma, pappa och 2 bilder på mig och Fredrik Ljungberg i underkläder (bildbevis kommer) på min anslagstavla
Jag har ätit en torr fralla och en torr lussebulle och till det druckit vatten
Jag har kissat ca 6 ggr

Bonde söker fru

Hela dagen så har kontoret spetsats av konversationer om gårdagens avsnitt av Bonde Söker Fru, till och med chefen har varit inne (med sina 3 par glasögon) och visat hans version av Fredrik och Sofia på stranden. Tänk då nästa vecka när det är dags att välja, då kommer vi vara tvugna att ta lååång fika. Inte ens idol-final snacket överstiger Bonde söker fru. Hur ska det gå när det är slut sen?

image253
bild
www.tv4.se

Tips

För att ert kiss inte ska lukta urin nästa gång stoppa i er massa kalaspuffar så kommer det lukta godis i badrummet nästa gång. Det fick bli dagens tips.

bild

image252

jag sitter och föder en boll i poolen....

ja chipsen har satt sina spår

12 timmar kvar

Jag vill ha helg nu idag, från och med nu. Men men det går inte. Hade tänkt att gå upp tidigt imon också, så ligger jag plus sen :) woho, julledighet here I come.

Har köpt lussebullar till ett helt kompani nu som jag ska äta i eftermiddag, först desikera dom på russin sen äta upp dom. Kanske ska spara en till älskade J som är hemma och sjuk och inte får börja träna fören på måndag. Halva laget är typ sjuka tydligen. Träffade T1 igår på lunchen och han hade inte tränat och sen ringde T2 igår kväll till J och han låg också hemma med ont i halsen. Stackars killar som enbart måste göra det dom älskar så kan dom inte det för dom är så veka. Som tur är det ju inte säsong nu.

Ska alla ha lunch nu?

Nu är jag lämnad här igen ensam, till och med bibban med avtal har lämnat mig. Damned you lunch.

Får väl gå ner till ica och hitta nåt att tvångsmata mig själv med. Mina matvanor är lite efter, äter frukost ca 4 timmar efter att jag vaknat, lunch ca 3 timmar efter lunchtid och kvällsmat alldeles för tidigt! Godis går dock alltid ner likaså pepparkakor och läsk. (Imon är min lucky day, då är det helg efter jobbet vilket betyder GOOOODIS.)

Nej nu får jag gå och stalka nån istället.

Klart slut

Att ta kontorets bil ut från garaget och ut på gatan och ut på ljungarum och sen tillbaka och IN i garaget igen var mission nog. Sen att själva grejen var att träffa en kvinna som skulle ge mig en underskrift på ett avtal det var som en piss i havet. Men jag kom både ut och tillbaka in utan repor i lacken, halleluja moment.

ps. jag har faktiskt haft körkort i snart 3 år, har dock aldrig kört Ford förut.

Mission

Im going on a mission....jisses

God (tidig) morgon

Ställde klockan så den ringde 06.45 i morse, hujeda mig så tidigt har jag inte gått upp sen dagistiden. Efter dragkampen om jag skulle få ta med mig täcket upp eller om det skulle ligga kvar på J som låg kvar och sov så gav jag med mig, (går inte att ha dragkamp med en kille som tränar 5 dagar i veckan och har en fystränare lika stor som hulken, även om klockan bara är kvart i 7 och han sover. Lönlöst.)

Jaja jag kom upp iaf och stämplade in halv 8, woho!

Ja okej min humor SUCKS

Får löpande skämt av en gammal väktare som har jobbat med oss. Senaste i inkorgen:

En ung blondin från Stockholm var desperat och skulle dränka sig från skeppsbron. Då kom en snygg sjöman förbi och sa att han skulle till Amerika och att han kunde smuggla med henne på båten. Hon följde med sjömannen och smög ombord på båten på natten. Varje natt kom sjömannen till henne med mat och sen älskade de passionerat till gryningen. 3 veckor senare upptäcktes hon av kaptenen. Va gör du här frågade han? "Jag får mat och resa till amerika mot att en sjöman får ligga med mig." Då har han verkligen lyckats för det här är Djurgårdsfärjan.

Med det säger jag godnatt och Frida has left the building

It's to late to apologizzze

Sitter och försöka sysselsätta mig nu en halvtimme till. Jag är klar med avtalen så dom kan gå till nämnden nu så vi får mer arbete sen efter det, jag måste vara den enda som längtar efter att få massa pappersarbete. Men som sagt jag är ganska onormal.

Nu har jag snart avtjänat mina 8 timmar här och ska ner till apoteket och köpa mer smärtstillande både till mig och till J.

image251
puss hejdå

Supporter for life

Ikväll ska jag och J gå och kolla på min lillebror när han spelar handboll, det är vår andra för säsongen. Hoppas dom vinner idag bara. Annars får han smisk. Men vi hinner nog bara se första halvlek för klockan 20.00 ska jag vara parkerad i soffan framför Bonde söker fru, inget att diskutera.

Dj just play my song

Sitter kvarlämnad på kontoret med en stor bibba nya avtal som ska upp i nämnden nästa vecka. Skit kul att läsa allt. Och jag har dessutom mer än en timme kvar till lunch. Men den ser jag fram emot. Blir lunch med de gamle tanterna som man gick på gymnasiet med, hipphurra.

Har inte fått svar från J än sen jag skickade min senaste signatur, HA känn dig besegrad.

Bild

image250

mogge var också med i thailand

Om världen ändå vore större

Hade inget att göra innan så jag skickade min mycket profsiga signatur till J (den jag skickade till pappi igår) så han skulle få se vilken fin jag hade gjort. Nehe då får jag tillbaka ett mejl med en ännu finare signatur som han har gjort till sig själv.

The war is on bitches!


Se och hör

Jag sprang ner till ica på fikan och köpte se & hör. Enbart för det står om bonden Fredrik på framsidan. Jag tror att jag är lite dålig. Onormal iaf.

Lillördag

Jag har precis kommit på julklappen till J: En frys!

Halsfluss

Senaste rapporten från akuten säger halsfluss för hela slanten. Han är nu på väg med massa penicillin och skit som han ska äta så han blir frisk nu fortare än fortast. Blir jag smittad så har jag som fotbollstjej förmånen att få kvick läkarvård av deras läkare och recept. Iaf nu när dom vet vad det är. Smidigt.

Nu ska jag till ica och köpa upp deras glass sortiment och hem och pyssla om min lilla sjukling.

Sa någon skumtomtar

Någon gled förbi kontoret nyss och viskade i mitt öra att dom fått skumtomtar några kontor bort. Men bara för att man inte äter godis på vardagar betyder inte det att man får lukta på dom va?

hejdå

Rapport från akuten

Nu sitter J på (eller snarare utanför) akuten och väntar på deras läkare som ska ta lite prover på honom. Så jag fick precis rapport om ett eventuellt vinterkräk-sjuke-fall. J tycker det är jätte spännande att sitta där och se på ambulanser för somsagt, han har krympt lite i ålder nu när han blivit dålig.

Stolt pappa

Mejlade min pappi för en stund sen för att visa min profsiga signatur jag har fått till mina mejl, svaret blev:


Hej min kära dotter

Kul att höra ifrån dig, du duktiga yrkesmänniska. Jag är stolt över att

du tar dig fram som du gör i det vuxna livet. Fortsätt så.

Puss

Far

Föredrar dock att ringa till min pappa.


Är det det här jag får x antal tusen i månaden för?

Eftermiddagens jobb: Förbereda mina pärmar inför år 2008. Måste jag verkligen grunda med en rejäl portion av mammas lasagne, jag har redan ringt och bett henne spara åt mig och J så inte stans hockeyspelare äter upp det.
Japp, känner att jag nog måste jobba över också, damn you pärmar!

Virus smittad

Kära J har fått ont i halsen och har då också krympt i ålder till ca 5 år, stackars lilla skiten. Men ändå insisterar han på att gå till min mamma och äta hennes lasagne. Men han väntar faktiskt på att deras läkare ska ringa upp honom så han kanske kan testa innan det kanske blir värre.


Ekonomi mötet gick galant, hela mitt block blev liksom i skolan nerklottrar med osamanhängande meningar som har absolut inget att göra med själva sammanhanget. Frukosten bestod av en ynklig fralla och ett glas vatten. BLÄ


Jag hatar att skryta

Gårkvällen var kul, hamnade i det roligaste laget och maten var supergod (är fortfarande mätt.) Var hemma senare än J som hade sen träning igår. Sen träning betyder ledig dag (HEL DAG!) och vad fick jag göra direkt när jag kom hem? Först läsa lappen som var menad till min tidgare hemkomst:

"Hoppas bowlingen var kul. Jag har plöjt 6 Prison Break avsnitt idag så som du ser så finns disken kvar. Hoppas det är lugnt, vi kan ju dela på den. Ses sen. PUSS"

Så när han satt och åt sina snabbmackaroner och köttbullar fick jag ta mördardisken. Lagom glad. Men vad gör man inte för en trött ponke.

Nu ska vi på ekonomimöte, och det enda som får mig att ens vara vaken nu är den stora möjligheten till mega frukost. MUMS.

ps. Jag var bästa tjej igår + vårt lag vann ;) moahaha

Lögn

Strax dags att gå iväg till VL, sen bussen till Racketcentrum och bowling. Och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte längtar hem till soffan och tvn. NOT A GOOD DAY

Kramvecka

På aftonbladet.se står det att man kan buda till sig en kram av sin favoritkändis. Det är alltså kramvecka nu. På fredag ska J och hans lagkompis T stå på Ica Maxi och kramas också. Fotbollslaget och hockeylaget i stan ska agera krambjörnar och folk får ge en 20a (som givetvis går till bra ändamål, typ röda korset eller nåt) och så får dom sig en kram. J och T valde fredag mellan 12-13 med argumentet att det inte alls är mycket folk där, men vad dom inte vet är att jag skickar hela mitt kontor dit ;)

Vill få ett slut på den här dagen snart

Jag må vara hedersmedlem av festkommitén, men nu är jag less på den här dagen.

Har inget att göra!!! Får inget nytt att göra heller. Bra må vissa tycka "då kan du ju bara sitta av tiden." Men jag tycker det är skit. Jag vill ha och göra, få tiden att gå, göra nytta och lära mig.

Plus att det regnar och jag är trött


image249

me want to go back


Lunchtajm

Nu ska jag ta bussen (ja det ösregnar och det är kallt ute!) hem till min J som har lagat mat till mig :)

Ciao Ciao

Party kommitén

Jag har arbetat på avdelningen i snart exakt 2 veckor och jag är redan en uppskattad medlem i festkommitén. Vårat möte infattade sig idag i fikarummet mellan ca 9.00 och 9.30. Vi (jag och den andra uppskattade medlemmen) kom på värsta grejen till kvällens bowling+middag. Kan inte avslöja något pga. sekretess.

Klockan 18.00 så börjar vi och klockan 19.00 så väntar mexikans buffé och avtackning av två kära kollegor. Känns som jag har jobbat här i mer än 2 veckor.


Måndag igen, s k i t dag

Sitter med torgpersonalens lönelistor just nu och försöker få det att gå ihop. Tur  man har Mona som kan hjälpa.
Helgen har varit bra (like always) med både det ena och det andra, mest det ena.
I morse fick jag ta hand om min bebis (?) som hade svårt att vakna, men det gick efter ett tag när han hade fått ligga under täcket en studn med kläderna och mössan på sig. Det är livet.