Ny blogg !!!

Jag finns härmed HÄR (<------länk) följ med!!

Nu säger jag det igen

Har talat om att börja om från början...

tror att det är dags nu, håller er uppdaterade

När du får nog

Höll på att kvävas av mitt egna slem i natt, det har förflyttats sig upp i näsan, huvudet och öronen. Jag har aldrig påstått att jag är fräsch.

Nu ligger jag med datorn i knät och servas av J som är ledig dagen till ära, this is his lucky day. Men jag orkar faktiskt inte ringa med klockan hela tiden, är faktiskt sjuk på riktigt. Plus min nära-döden upplevelse, den har tagit ner mig till jorden. Man ska uppskatta det lilla man har och inte skrämma bort det.

Haha nästan så jag trodde på mig själv...

Om väggar kunde prata

Popcornen brändes vid och fick slängas ner på gatan från balkongen, filmen var kass och J valde poker framför mig. Har nu gjort valet att lämna honom kvar i soffan och låta honom tjäna pengar och lägga mig och sova istället.

Det kommer lukta brända popcorn här nu i ca 7 veckor, himla kul.

Jag är fortfarande väldigt lycklig, dock väldigt trött.

Nu så

Popcornen poppas, filmen startas och livet leker. Nu ska här njutas i mannens famn.

Jag gör vad som helst

Jag har räknat lite, och om jag tar bort handfatet och toalettstolen och tvättkorgen i badrummet så får jag in ett badkar. Det räcker med ett badkar i badrummet, man kan i princip göra allt där, förutom kanske nr 2, därför kommer jag att installera en liten potta brevid badkaret till detta ändamål. Sounds like a plan.

Lycka

Håll tummarna, this is it...

I huvudet på Frida

Jag är hemma sen en timme tillbaka, eftersom jag var sjukanmäld i fredags så slipper jag en karensdag till eftersom det är inom loppet av en vecka.

Jaja hemma i alla fall. J har åkt till träningen och jag måste snart hem till my old home, visning för hela slanten. Jag hoppas hoppas hoppas att hon vill han den så jag slipper ha den hyran att tänka på och kan på riktigt bo in mig här.

Nu åker mjukisarna på och Paradise Hotel på för en stund.

Later...


Ny klocka

image283
på väg hem till mig right now
www.tritoni.se

Bromsspår

Är förvånad över mig själv, nu har jag jobbat bort mina papperhögar, fikat, kissat x 4 och skickat ca 40 sms till Jessica. Halva dagen har inte ens gått och jag är redan utan arbete (som så många gånger förr.) Nu kan jag välja på att sitta här och rulla tummarna eller göra någon nytta, dvs till exempel sortera posten eller slänga soporna. Jag går på det första alternativet...hejdå

Bara för att jag vet, behöver jag inte berätta

Ytterliggare en plågsam dag på jobbet. Men jag överlever. Somnade som en stock igår kväll direkt efter maten. J spelade dock poker till mitt i natten. Idag gäller jobb till 5, om jag överlever och sen hem, visa lägenheten och sen sömn.


Nu fika..


Baby talk is cheap

Mannen i familjen har kommit på att han är kvinnans bebis i familjen. Därav snuttefilt och bebisgråt när han inte får som han vill. Man kan kalla det gulligt eller också helt jevla fel. Jag vet inte vad jag ska säga, jag har fullt upp med att trösta nu när jag ägnar en sekund av datorn.

Tack och godnatt...


ps mannen är faktiskt väldigt manlig i vanliga fall, men har fått nån snetändning nu på senaste dar


Anhalt nr två

Affären avklarad. Idag ska kvinnan i hushållet laga mat, hon bjuder på kyckling i chinese chili sås och nudlar eller ris efter behov. Nu ska hon klara av duschen innan hon lägger sig och väntar på mannen framför Paradise Hotel.

By the way kvinnan fick uppenbarligen en massagerullar som är till för gravida kvinnor i julklapp från mannen, jag tror mannen vet något som kvinnor inte vet. Hon är uppenbarligen gravid utan att veta om det själv. Oh yeah.

Jo duschen var det ja.

Kvällsbestyr

Jag är så missnöjd med mig själv. Berättade igår om mina grymma planer om träning idag och sen resten av våren. Men baske mig, jag vågar inte. Jag har så ont i halsen så nästan får ha spottglas brevid mig. Nej blir lite iq befriat Paradise Hotel och massa massa täcke.

Fick den viktigaste högen bortjobbad idag, men har en kvar till imon så jag behöver inte oroa mig över att bli sysslolös. Ska även visa min lägenhet för en intresserad spekulant imon kväll.

Nu först; måste göra lite nytta här i hushållet när J är och tränar, jag ska till affären.

Konversation

Innan jag och J somnade igår så hade vi ett intressant samtal. Känns som vårat förhållande är på väg mot en helt ny nivå, han är på och jag är ABSOLUT på, bring it on. Vuxenvärlden here we come.

Det här kallas arbete

Jag har redan lyckats få bort en hög med papper sen jag började, nu återgår jag till mina avtal som jag påbörjade innan jul. Halsen plågar mig och näsan rinner. Vet inte om det var smart att jobba idag, men jag måste.

Det är dags nu

Imon är det dags att ta tag i sitt liv igen, inte nog med att jag ska börja jobba igen (praise the lord för semester). Måste nog dessutom jobba över imon pga HÖGAR med papper som folk har passat på att lägga dit nu när jag varit borta. Jag ska även träna. Fick ju träningskort i julklapp och det är lika bra att sätta igång direkt, har varit hemma och hämtat skor och andra tillbehör så jag ska kunna biffa.

Nu ska vi sätta på oss handskarna och fixa med utemöblerna, var längesen jag kände mig såhär duktig.

Söndag

Ytterliggare en dag på handbollsplanen. Var idag inte lika agresiv som igår, detta beror mest på att dom vann idag dom två matcherna som vi såg. Idag blev det istället hånskratt åt motståndarpojkarna som slog sig och grät och extra mycket applåder när min älskade lillebror satte en superviktig straff, stoltare kunde man inte vara. Kul var också när vi satt och kollade på en annan match och matchbollen kom upp på läktaren och ner på Js fot, och fotbollsspelare som han är så ska han ju givetvis visa vad han går för, men sittandes ner och sparkandes på en liiten boll var inget lyckat så resten av dagen har han grämt sig över att han inte kunde sparka ner den på plan igen utan sparkade den rakt i huvudet på en annan åskådare.

Ännu roligare var när vi skulle ta bussen hem och var tvunga att springa så vi inte skulle missa den. Vem av oss kom först till bussen och vem av oss är elitidrottare??

You have to love life to live life

Nu vankas hockey i soffan. Jag är återigen hungrig så nu ska jag äta upp allt godis som ligger där och ropar.

Nu gjorde Kanada mål, är inte så säker på att jag ska se det här, kanadensare är väldigt fula faktiskt. Ska föreslå nåt annat, om J inte vill ha tänder och ögon utslagna ikväll.

Mat är underskattat

Nu har vi ätit så mycket så vi knappt kan röra på oss, vi kan bara rulla. J försökte sig på, genom signaler från hans nedre regioner att bjuda in till mys, men vi kom på att det kommer aldrig gå utan att spy på varandra. Nej han spelar xbox och jag gör absolut ingenting.

Kan någon ta bort godiset som står på bordet?

Dagens lärdom

När jag och J får barn (om det nu skulle bli så) så har jag och J kommit fram till att vi INTE ska involvera oss i deras idrotter (om det nu skulle bli så) för efter dagens erfarenheter så passar det speciellt inte mig. Jag har skrikit, gett små små barn tinitus, spottat motståndarmammorna i ansiktet, örfilat dommaren och buat ut motståndarlagets småpojkar (95or that is.) Handboll is the shit, men inte för mig. J som är liter mer diskret svor tyst, hytte näven åt dommaren och påpekade gång på gång att förlusten enbart är dommarens fel.

Fast när vi kom ut så sa dock J "Frida du kommer bli en suverän soccermom när vi får barn" ja det lär vi se.

Things to do

Till Elmia för att se lillebror spela handboll
Hämta bilen hos pappa
Upp till a6 så J kan köpa tv spel och jag förvaringslådor
Till systemet för att inhandla vinare till kvällen
Hem till min gamla lägenhet för att hämta lite saker
Till Jossan och Erik för att hälsa på min bebis
Till Maxi för handling

Ev hem en sväng till Jessica som flyttat

Bäst att sätta igång!


Lördag

Karln står vid spisen och gör mig frukost på sängen, på eget bevåg (tro det eller ej, jag är själv överraskad!) Vi har en fullspäckad dag med sport och shopping. Återkommer innan vi ger oss av.

What is all the fuss about?

image282

really??

Vingratinerad oxfilé med klyftpotatis och rotfruktssallad

Nej, idag blir det tacos. Jag ska iväg strax och handla medans J är på träning, på tal om träning så kan man om man vill se fotbollspassen på Elmia från och med Tisdag. Jaja nog om det, nu ska jag till affären innan jag växer fast här.

Bilduppdatering

image280

Relaxitaxi

Har precis beundrat fin utsikt då J stod på en stol i kalsonger och strumpor och med betongborren i handen. Var precis så sexigt som det låter. Anledningen till att han stod där uppe var att han skulle hänga upp tavlan. Bilder kommer snart.

image279
har nog aldrig varit stoltare över en stämpel, har dock aldrig varit fullare heller.

Hej jag svankar och har stora bröst

Nåt mer iq befriat program finns nog inte, men det är så kul.

Ligger i soffan och väntar på J, han har varit och tränat och lunchat med dom andra i laget. Jag ska ner och möta honom snart, för att inhandla helgens intag av socker. Sen har han ett pass till innan vi kan börja njuta av helgen.

image278

Sjukuppdatering

Febertermometern står på 37,1, im fit for fight tydligen. Huvudet säger dock annat, allt jag ska göra idag är att gå till godisaffären och köpa massa kuckelimuck medicin.

Fredag 4/1

Lång sovmorgon, förutom avbrott när J gick upp och åkte till träningen. Nu ligger jag och förlorar hjärnceller framför Paradise Hotel. Det finns inget bättre att göra när man är sjuk. Ska väl lyda pappas order och ta febern också såsmåningom.

Undra va det betyder att man visar sig naken för folk i drömmar??

Dags nu

Läggdags, ska bli så skönt att sova i egna stora sängen inatt. Imon är jag inringd sjuk så jag ska sova länge. Mår J bättre är det dubbla träningar som kallar imon. Back to reality. Han fick dock skippa första träningen efter uppehållet som var idag. Min gubbe får inte vara sjuk.

godnatt

Onsdag 2/1

Tidig avresa mot Karlstad och 60 års kalas
. Bilresan var en pina med min huvudvärk och värken i köttlar och skit. Men jag överlevde med en stor dos alvedon. Blev tårta och fika först, sen iväg med födelsedagsmannen på whisky provning, in med gäster och cateringsfirma, dags för överraskningskalas. När mannen stod i dörren efter 3 timmar stod alla nära och kära där, rörd till tårar (han alltså, inte jag!) Blev massa mat och fika, träffa Js alla släktningar och massa "fika" inne hos Js systerdotter. Kan lova att det blev mycket bebis snack oss emellan igår, 2-3 barn skall tillverkas i sinom tid, så J får iaf ett litet fotbollslag, mysigast var när han hade nattat dottern i soffan och satt och snusade på henne "det här är det mysigaste som finns" Min store starke karl har faktiskt en väldigt mjuk sida också.

Kvällen avslutades med att för första gången få 3 starka ord från J viskandes i mitt öra. Lyckligare kan man inte vara.

image277


Nyårsdagen

Sjuka men pigga var vi när vi vaknade, och det första J sa när han vaknade var "jevlar va skönt att vakna dagen efter nyår och inte vara bakis!" Jag kunde inte göra annat än att hålla med. Fortfarande dåliga, tvingade i mig en kopp honungsvatten för att lindra halsen och gick och la mig med J framför tvn och en hel dags Premier League fotboll. Nu tvättades och ströks dessutom alla våra kläder av svärmor, passande så här innan vi skulle åka hem.


Nyårsafton

Var lagom glad när jag vaknade och mådde piss. Jag mådde ju inte bra dagen innan, men trodde väl att shoppingen skulle bota mig, men tji fick jag. Den glamourösaste och bästa dagen var här på hela året och jag är sjuk. Som tur var (???) så var ju J fortfarande dålig och vi (till svärföräldrarnas lycka) fick stanna hemma och umgås med la familia. Det bjöds på rostad macka med räkor och nån röra på till förrätt, ostgratineriad oxfilé och potatis och rotfruktspytt till varmrätt och buffékakor till efterrätt. Champagne vid tolvslaget, massa fyrverkerier och sen bums ner i sängen som en dö gris.

Söndag 30/12

Sjuka eller inte sjuka, inget stoppar mig från att dra med mig J och den sjuka lungan ut på nya upptåg. Även om det är jag som är på besök så är det jag som styr och ställer. Det första vi shoppade när vi kom fram efter 2 plågsamma timmar på tåget var alvedon, bisolvon och vatten. Shopping av alla dess slag, men även mysig middag på Meze innan vi åkte tillbaka.

Fredag 28/12 & Lördag 29/12

Sov som en stock varje natt även om J sov på mig som en bläckfisk. Framställd frukost varje dag, lite mys och bus innan vi försvann ut på äventyr i Åmål. Spelade bowling både fredag och lördag, och jag spöa skiten ur J varje gång (om man nu ska tro på mig.) Sen framställd middag när vi återvänt hem. Pastagratäng fredag och lax lördag. Nu var även magen in control, dock värre på andra håll, hals och huvud började nu krångla.


Realitycheck

Affären kallar även när man är bortskämd. Glömde nämna att både jag och J har fått en släng av lindrigare lunginflamation.Kul... inte

Torsdag 27/12

Sov som en klubbad säl hela första natten i den EXTREMT trånga sängen. Det var så skönt att komma upp till ett dukat frukostbord. Men det fick jag inte gotta mig i allt för länge, inte nog med att all äcklig sprit hade tagit sönder min mage totaly (toalett panik) så skulle vi ju till Karlstad för shopping och fika middag hos Js syster + minsta systerdottern. Bjöds ännu en dag på god mat (något vi har vant oss vid nu, ingen av oss har nämt vad vi ska laga ikväll, vi räknar med att någon lagat åt oss.) Dansade åt maracasslåten med den lilla också, hur ball som helst.

Shoppade även en kofta och ett par Monki jeans i Karlstad.

image274

stjärnan mot karlstad, kan man le mer äkta??

Reseupdate

Nu har vi rensat, packat upp och donat med massa här hemma.

Började med att på Annandagen ta tåget till destination Åmål. Jag kan börja med att berätta att INGET av det i filmen Fucking Åmål är inspelat in the real Åmål. Bakfull (fortfarande full till och med tror jag) anlände jag till J och hans föräldrar. Blev serverad oxfilé och hembakt klyftpotatis dagen till ära och däckade gott på kudden snabbt därefter.

image273
it was so worth it

Hemma ingen, äntligen !!

Anlände med tåget för ca en timme sedan efter 3 timmars resande från Karlstad. Men nu är vi äntligen hemma, ska fixa och dona en stund nu innan jag kan uppdatera mer, men jag har så mycket att berätta. Men nu återgår vi till att rensa Js garderob så jag får plats med ännu mer saker.


LYCKA

Jag är inte död än

Trust me jag lever, har bara semester. Återkommer på torsdag då vi återvänt hem till vardagen.

På återseende...