Dagens låt

Neo - Im so sick of love songs

∂ Frida

Framtidsdrömmar?

Fick nyss frågan om mål med mitt liv, har aldrig tänkt så långt. Jag blir lite rädd för mig själv. Klart man vill skaffa barn och hus och allt sånt. Men vad vill jag göra?? Har ingen aning. Jag lever i nuet, vilket kan vara farligt nu när jag ändå är så här i gränslandet; ingen utbildning (högskole) och inget stabilt jobb. Usch vill knappt tänka på framtiden då. Neh det får vara ovisst för tillfället. Har ni några tips så hör gärna av er.

∂ Frida

SUCK SUCK

Detta vart ju smart, det har vällt in med folk här hela dagen både till röstningen OCH till de vanliga jobbuppgifterna. Och nu när vi stängt den vanliga verksamheten och bara har öppet för väljarna så kommer det NADA, kunde inte alla som kommit på hela dagen kommit nu, så vi slipper att sitta och bara glo!! Well well.

Om en halvtimme får jag iaf åka hem, men då ska det städas så det känns som detta är bättre. Sen blir det somsagt nog idol iaf en stund. Jag VILL HEEEEEM

Känns inte som att jag har så mycket att skriva om idag, är alldeles för seg. Tur att det är Fredag imon. Jo förresten, på Söndag eller Måndag ska vi boka hotell för Göteborgs resan, det blir Rhodos tjejerna + en till och vi ska ha så kul utan killarna. (hihi)

∂ Frida


Fullt upp

Nu i samband med valet så har vi sååå mycket att göra. Så va min morfar inne och röstade hos mig i förmiddags. Och jag älskar min lilla morfar. Sen nu när jag kom in efter lunch så kom han in igen med en tårta till oss och sa att vi får den för att det alltid är så trevligt att komma in här. Min älskade morfar han är för go. Idag och imon jobbar jag till 18, sådär kul (suck)

∂ Frida


sikkna idioter

Sitter och kikar på Idol och fattar inte hur folk tänker. Okej vissa bara fular sig ju. Men vissa har ju faktiskt ingen koll för 5 öre. Men vilka stjärnor =) säger bara att dom vågar.

∂ Frida

Mer höst shopping

Just i detta nu är C och inhandlar en ullkappa på h&m åt mig och även dessa skinn handskar (nedan) fast i ljusare brun. Så imon ska jag upp och handla jeansen (sqin) som jag la undan igår. Sen tror jag att jag har det mesta för bashöst garderoben. Mumma

96942-44

∂ Frida



Söta sid

96942-43Min räddare i nöden, min prins på vit häst & min gosekatt. Detta är mitt eviga sällskap när jag är ensam jämt och ständigt. Min mysekille. Känns som jag känner honom mer än vad jag känner min sambo för tillfället. Tråkigt men sant. Jaja gosig och världens mys är han iaf.

∂ Frida


Ensam

Min söta lilla kille (katten) har tagit bort sina ägondelar idag. Han va så duktig. Han började gosa så fort jag kom in och skulle hämta honom.

Nu har förtidsröstningen satt igång och vi har fullt upp. Om det är mycket nu, tänk då på fredagen innan valdagen, my gooood! Men men det är kul att ha lite annat att göra också.
Ikväll blir det väl idol igen, sen är det sex and the city (fick min 5e box igår=) Det är så tråkigt att sitta ensam hela kvällarna, börjar bli trött på det nu. Det va skönt till en början, men nu är det bara segt att inte ha någon brevid sig. Okej ibland har jag ju sällskap, men det är typ 2 ggr i veckan, då är det fortfarande ca 5 dagar kvar som jag måste sitta själv. Usch ja! Får väl skaffa mig en låtsas kompis.

∂ Frida


Renoveringsdrömmar

96942-40Satt och kikade lite på expressen.se, när jag fick se nån bildartikel om badrum etc. Och jag föll för detta. Så stilrent och klassiskt, enkelt men samtidigt detaljrikt med väggarna.

 Duschen

Bilderna är lånade från expressen.se

∂ Frida

Nära döden

Jag såg nyss mitt liv passera i revy. Satt och hade min lilla morgonfika här brevid receptionen och läste aftonbladet. Och like I said så är jag krasslig med hosta nu. Men så satte jag en smula knäckebröd i halsen och jag hostade så jag storknade, har ALDRIG hostat så mycket i hela mitt liv. Kunde inte andas varken in eller ut, tårarna rann som floder (jag grät inte!) Usch ja, vilken början på dagen.

∂ Frida


Suuuk

Inte nu igen. Jag va ju dålig härrom veckan med halsen och hostan och allt. Men i lördags va jag bra, men va dum nog att sitta ute i regnet (under tak) i en och en halv timme. Och nu är det tillbaka. Himla skit. Har ilat till apoteket nu på morgonen och köpt Bafucin till halsen, mumma.

Ikväll börjar IDOL och allt va det innebär. Jag tycker bara det är kul att kolla på det nu i början när alla är så himla pinsamma. Sen så ska jag & J eventuellt se Kärleksbrev med Kevin Costner, jag är på sånt humör idag (liphumör.) Och den filmen är ju lipig om något, me love it!

∂ Frida

Träning

Nu då när jag tagit det stora steget att börja träna igen så vill jag gärna uppdatera min tränings garderob lite grann med. Jag tränar helst i lite större byxor, nåt träningslinne (eller tight t-shirt) och en munktröja till en början.

 

Skor däremot är lite svårare, ska man ha bra skor med mycket olika funktioner kostar det en del. Jag använder mina gamla jympadojjor fortfarande och har aldrig haft ont av dom. Så dom behåller jag till en början iaf.
Men ååå så skönt det ska bli att sätta igång igen.

∂ Frida

Mjukis


96942-38Va och handlade på h&m i Lördags och hittade mina perfekta mjukisar. Fanns i olika längder och färger och jag föll för dom långa och lite grå-gröna. Dom är i velour med dragsko på benen och i midjan. Dom är helt underbara nu till hösten och rusket. MUMMA

Tror även jag ska köpa den matchande luvtröjan, fast i annan färg (kanske denna rosa.)



∂ Frida

Första dagen på resten av mitt liv

Äntligen, nu har jag avlagt pengar till ett årskort på Friskis (gym & Jympa) så nu ska jag återuppta min träning. Känns bra kan jag lova. Har saknat eftermiddagarna på löpbandet. Så på lunchen går jag ner och inhandlar kortet så börjar jag imon förhoppningsvis.
Jag hoppas även på att få med C och svägerskan så man slipper gå själv jämt, annars har jag ju min trogne vän MP3n.

∂ Frida


Val2006

På onsdag så kan man börja förtidsrösta, vilket bidrar till läääängre dagar för mig på jobbet, eftersom vi är ett förtidsvals ställe här i stan. Förra veckan va vi på utbildning för att lära oss allt vi måste veta. Det behövs inte mycket för att vi ska kunna förstöra, räcker med att vi lägger ett papper fel i kuvertet så är personens röster ogiltiga, jisses.

Idag är det då jobb igen (suck) jag orkar inte.

∂ Frida


Äggmackor & film

Dags för lite söndags mys. Har varit och hyrt "The perfect catch" och ska göra min lite knäckebröd med kokta ägg och kaviar på nu. Sen blir det chillinötter & cocacola =) Mumma. Jag passar på att hyra filmer som JAG vill se nu när jag är ensam så jag ska bara njuta av att jag slipper se nån tråkig action skit.

∂ Frida

Nya bilen (bilder)

Detta är vår (Ts) nya ögonsten. Han har kört oavbrutet nu sen i fredags och har ett leende som heter duga varje gång han sätter sig i den. Men tro det eller ej men jag har också fått köra den, och den är så skön att köra, bättre än vår förra skrothög =P

96942-35

∂ Frida

Helgnöjen

Går för fort !! Imon ska man jobba igen och det är tungt. Men men. I helgen har jag:
I fredags va jag ju och shoppade lite granna. Sen va jag och C på The Breakup på bio, meningen va att vi skulle äta efteråt men vi va så trötta så vi struntade i det. Så jag åkte hem och hann knappt komma innanför dörren innan J ringde och frågade om vi skulle hyra film. Ja visst, vi åkte ner till VIP och hyrde "En dag i livet" tror jag den hette med Jennifer Lopez bland andra. Sen åkte vi och köpte pizza och åkte hem. Filmen va bra och pizzan va såååå god.
Igår va jag och T på a6 och handlade bla. kattmat, sen handlade jag ett par mjukisar & en stickad tröja. Sen är min pappa med i en (vad jag säger) gubbklubb och dom hade arrangerat en så kallad Bellman Dag i Stadsparken så vi va där och kikade. Sen va vi på Offside. SÅÅÅÅÅ HIMLA BRA!! En riktigt härlig film med många skratt och mycket kärlek.

Idag kommer Ts familj hit, dom ska fira mig (suck) så jag måste baka blåbärspaj. Men så kanske J kommer över om han hinner så kanske vi ska kika på film innan. T är inte hemma nämligen =( Well well. Återkommer nog ikväll då T jobbar. Ha en skön söndag.

∂ Frida

Shoppingen

Åh efterlängtade shopping blev en höjdare igår, och det är inte över än kan jag lova. Det blev ett par jeans, JLs modell Tina satt som limmat på mig och jag kunde inte motstå. Sen såklart mina skor!!
Idag blir det h&m, fick ju mina rabatt checkar härromdagen som måste spenderas =)

96942-34

∂ Frida




Brutet löfte

Jag lovade mig själv förra året att jag skulle ha min vinterjacka i minst 2 år. Men likt förbannat vill jag ha en ny nu. Har inte tittat runt så mycket förutom h&ms jackor.

96942-32

Är faktiskt sugen på en skinnjacka, men sånna måste jag nog köpa "live" så jag verkligen blir super nöjd.
Snart ska jag och cicci sammanstråla för lite shopping, bio och mat. Ska köpa mina skor, kolla på jeans och en stoor mys kofta. Förresten är T på väg hem i den nya bilen. Han sa att det va en liten repa i lacken på ena sidan men han skulle fixa det (annars är det ju skit) men glad va han iaf.

∂ Frida


Nya bilen

Idag är T i Örebro och kikar på den förmodligen blivande bilen. Han va som en liten pojke i  morse, han va nervös och uppe i varv, precis som innan julafton. Hoppas att det nu inte är nåt fel på den så han inte kan ta hem den, det hade förstört hans helg. Jag är också lite pirrig, han vägrar att ringa ju. Vill veta hur vår blivande familjemedlem är. Jag uppdaterar.

∂ Frida


Harmony på mitt vis

Efter lite läsande här på olika bloggar ang. Harmony h&m, gav även jag det en chans. Hittade en grej jag föll för men den fanns natruligtvis inte kvar i min storlek. BLÄ.
96942-31
Frida



Äntligen Fredag

Igår va ju lite av en verklig tråk dag! Va inte på humör alls och höll på slå ner en kille som delade ut "framtidens EU" jag accepterade den första men när han kom ytterliggare en gång i sin urtvättade polotröja och sina jympabyxor och ville ge mig en till så höll jag på att SLÅ NER HONOM!
Well well, humöret gick sakta uppåt när T bjöd mig på mcdonalds, sen ytterliggare lite när han berättade vad jag fick i lön, men när han berättade att jag skulle slippa betala skatt så va jag på topp =) hade förväntat mig ett riktigt bakslag på skatten men icke, får tillbaka 54 kr!

Idag är det somsagt löning och jag ska köpa mina skor, ska kika på ett par jeans också. Men dessvärre ska jag lämna tillbaka mina andra, dom va på tok för små och jag har fått ett hemskt skoskav. Hittar dock inte kvittot =/ får se hur jag gör.
Sen ska jag och C på bio och sen äta nåt gott, vi ska se The Break Up med Aniston & Vaughn. Får se va det blir för mat. Pizza kanske?

∂ Frida


Depp Torsdag

Usch idag är en sån hemskt tråkig dag; dagen före löning, mulet, kallt, dagen före helg, ska hem och städa etc etc...behöver jag säga mer? Fick väl lite mer i lön än vad jag väntat så det är väl positivt, men still en otroligt tråkig dag.


Basic i all ära

Jag sitter (som vanligt) och kikar på h&m och hittar idag en del hyffsat snygga basic plagg. Jag tycker om mycket basic, speciellt på jobbet där man inte tycker om massa krimskrams och uringningar. Men man kan ändå mixa och matcha mycket med sånna plagg; smycken och bälten i midjan, det kan bli riktigt hett om man försöker.

96942-30

∂ Frida


Vänner & bekanta

Idag fick min bästa kompis ett oväntat besked och blev så klart mycket ledsen. Jag gjorde mitt bästa och sa att ville hon prata skulle hon ringa, hon har ringt 3 ggr idag och pratat ut. Vi ska ses på fredag och gå på bio och förmodligen äta ute och glo på folk, ska bli skit mysigt.


Man har lite olika typer av vänner. Jag har gamla skolkompisar, en barndomskompis, en underbar
killkompis, en del ytliga vänner (såklart) och sen har jag Ts kompisar. Och dom senaste kompisarna jag skaffat är ju Ts kompisar (dom vi va på rhodos med) och det känns som jag kännt dom i hela mitt liv. Messar med dom som jag gör med mina andra kompisar, träffar dom lika ofta, räknar i dom i saker och dom räknar in mig i aktiviteter. Dom kommande 3 helgerna är planerade med dom och det är skit kul.


Imon slutar vårt span sitt sommarjobb hos oss, supersöt kille som vi spanat på hela sommaren, blyg och otroligt omtänksam. Och på senaste veckor har han alltid stannat och pratat med mig/oss på väg in eller ut. Och J & S tycker absolut att jag ska fika med honom innan han åker och pluggar igen. Och idag så satt vi alla 3 när han kom förbi innan han skulle gå hem. Jag va sååå nervös för att dom skulle fixa ut oss tillsammans (vilket jag inte va så het på att dom skulle fixa) men det gick och han sa hejdå till slut. Och då börjar dom "åh frida va han tittar gott på dig, ni måste ju ses innan han åker blablabla" sen sa S "jag tänkte säga nåt i stil med att ni måste ju gå ut och ta en kaffe innan du åker" då sa jag att hade dom gjort det hade jag gått under jorde av pinsamhet och tagit dom med mig.

∂ Frida

Blir så förbannad

Läste detta på expressen.se och håller på att gå i taket. Detta har jag mycket åsikter om så detta kan bli lite rörigt. Men för det första så tycker jag att människor över en viss ålder (säg 70-75) inte alls ska få ha körkort, dom är nonchalanta, reaktionsförmågan är kraftigt försämrad och dom är riktigt ouppmärksamma, detta resulterar i många olyckor speciellt i typ rondeller och sånt som inte fanns när dom själva tog körkort. Sen för det andra så tycker jag att ratfulla personer ska få indraget körkort och få göra om hela jevla utbildningen. För det är det värsta man kan göra i trafiken, att köra full! Då räcker det inte med att sitta inlåst ett tag, för dom sätter sig likt förbannat i bilen efteråt ändå och vad säger att dom inte dricker då? Och för det tredje så kräks jag bara på tanken av att ge tillbaka körkortet till någon som innan tillcohmed suttit inne på grund av rattfylla, sånna borde aldrig mera få köra!!! Tack för mig.

∂ Frida


Kärlek

Woho har fått mejl från ville och han mår bra. Han hade redan träffat en svenska och det känns betryggande. Han kommer få det så bra där. Men kommer vara så saknad här.

Idag är det två dagar kvar till löning och då ska skorna införskaffas, vilken lycka.

∂ Frida


Desperate Housewifes

Åh ska bli så kul med premiären =) har sparat lite söndagsgodis som jag ska mysa med i soffan nu om en kvart. Är lite nere nu med, som jag skrev i går så åkte min soulmate och bästa killkompis ever till Vancouver igår för studier i eventuellt 4 år, jag har redan mejlat 3 ggr och hoppas att han snart får tillgång till internet. Tanken på att kanske inte få träffa honom på så länge makes me cry,  I miss him so much. Så idag tillägnar jag dagens låt till honom (det är våran låt sen år tillbaka)

♥ Johnny Legend - Ordinary People ♥

∂ Frida

Mys Pys

Igår fick jag ju ila på promenad med filmen, men tyckte det va otroligt skönt så jag tror jag ska ut och gå idag med. Måste bara ladda upp mp3n först sen så ska jag ut.



Om en halvtimme ca slutar vi och då kommer BB och hämtar mig så ska vi gå och fika =) Mumma. Får se var det blir. Känner mig så konstig för antingen är jag jätte mätt eller så är jag hungrig. Med andra ord jag skulle kunna både INTE fika eller så skulle jag kunna äta en hel lunch, är lite sallads sugen.

∂ Frida


Djurisk vinter

Sitter och kikar på asos & net a porter och ser direkt att höstens stora hit är tydligen alla djurmönster. Asos hade hur mycket som helst.

Tubtoppen var det enda plagget med djurmönster som föll mig i smaken.
√ Ett diadem och en scarf som även dom går i djurens tecken.
√ Skit snygg animal clutch.
√ Ett par lite deskretare slingbacks och ett par lite mer odeskreta leopard pumps.

På net a porter har dom inte lika mycket men det fanns så klart där med.


Liten leopard väska från Felix Rey
Och dom snygga leo pumpsen från Jimmy Choo (såklart)


Bara man inte begår misstaget att klä HELA kroppen i leopard för det blir nog lite väl mycket av det goda.

∂ Frida


Tråk Tisdag

Tisdagar är en otroligt tråkig dag. Veckan har precis börjat och det känns som evigheter till helgen. Men som tur är går det fortare än vad man tror. Idag är jag iaf fortfarande krasslig och orkade knappt gå ur sängen när klockan ringde. Men I had to.
Igår fick jag sån sko abstinens så jag åkte till a6 och inhandlade ett par.. det blev dock inga från Din Sko för dom fanns inte i min storlek (buuhu) Men det blev ett par andra jag kikat in.

96942-27

Lite trånga men jag håller för fullt på med att töjja ut dom en aning. Men dom är så fina till dagens outfit med svarta strumpbyxor, brunrutiga city short & vit skjorta med flätat skärp i midjan.

∂ Frida


Snabb promenix

Igår såg jag och J Walk the Line, som han sen lämnade här så jag eller T skulle lämna tillbaka den idag, perfa tyckte jag eftersom T ändå skulle jobba och kunde ta med den på vägen. Men glömde han inte den då? JOO kl 20 såg jag filmen på vardagsrumsbordet. Så det blev för mig att springa till Vip och lämna in den. (Vip ligger härifrån sett ca 3km kanske) men det va tungt för mig och min hosta men skönt som attan!

∂ Frida

Shoe shoppin

Jag får panik på mina flats. Jag har ett par spetsiga svarta flats (eller med pytteklack) som är HELT nedgångna. Nu på lunchen svängde jag in på Din Sko och hittade ett par ersättare.

96942-25

Provade dom aldrig för det va två andra tjejer som stod där och jag orkarde inte böka. Men dom ska nog inhandlas imon för födelsedags penningen. Sen när jag kom tillbaka så kollade jag in Skopunktens hemsida och också hittade 2 par.

 

Blir till att åka till a6 imon tror jag.




T har fått ett minilån av banken beviljat idag, så på fredags inhandlas nog nya bilen. Då blir vi verkligen svenssons eftersom det blir en s40. Weii

∂ Frida

Lunch shopping

Efter inlösningen av mina Triss lotter begav jag  mig till H&M för uppshoppning av presentkortet. Köpte dock inte upp hela. Men det blev:

Rosa slipin tofflor med paljettbrodyr (se bild, liknande men INTE dom)
Svarta strumpbyxor (2pack)
Ett par öronhängen i "silver" med en ILL grön sten, jätte fräna
√ Ett par smala diadem i svart & brunt
(Bilder kommer säkerligen ikväll)




Nu har det blivit pressbyrå korv & coca cola till lunch...fortfarande stolt över morgonens
bravad.

∂ Frida
 

Lunch

Om 10 min går jag på lunch. Och jag ska börja med att gå till L och hans lilla tobaksaffär för att lösa in mina 3 vinst trisslotter, fick 10 av mamma i lördags och vann på 3. Sen fick jag presentkort på H&M med så jag ska dit och kika lite.
Ville jag tänker på dig, lycka till i Vancouver.

Frida


Glad pojkvän

T ville att jag skulle boka biljetter till Red Hot Chili Peppers i Globen åt honom och hans kompisar för vårt internet hemma krånglar tydligen. Och efter att få stå i kö i 20 min kommer det fram att det enbart finns platser längst upp, längst bak typ. Plus att han skulle behöva betala direkt via nätet vilket inte funkade. Så dessvärre fick han ge upp konsert idén. Men jag kunde inte släppa hans besvikna röst och suckande. Så jag chansade och sprang till turist byrån här och frågade om dom mot förmodan skulle kunna boka 4 biljetter. Hon tvekade och tog fram sidan. Men DET GICK! Tydligen hade dom släppt till den 12e december också. Så jag (utan Ts vetskap) bokade 4 st com dom kan hämta senast Onsdag. Sprang upp till jobbet och ringde hem och berättade, även om han lät trött och sliten så hörde man hur glad och tacksam han var. Guuuud va det är skönt att göra nåt så uppskattat åt nån man älskar.


Flashbacks & minnen

Satt och kikade igenom en skiva med alla mina gamla bilder jag fick av pappi igår. Och hittade student bilderna. Wow vilka flashbacks! Det har hänt så mycket, många har flyttat utomlands, börjat plugga, en finns tyvärr inte ens kvar i livet (Vi tänker på dig Malin) Det va tider det. Så med denna enkla lilla bild säger jag God Natt och på återseende.

96942-22

Frida

Saknad så in i bomben

Nu har jag varit inne i stan en sväng och tagit farväl av min absoluta bästa killkompis som ska till Vancouver i förmodligen 4 år. Usch hur ska jag klara mig? Han hade gjort en sk. soulmate skiva till mig som avskedspresent, vågar inte lyssna på den, kommer storböla. Han är mitt självklara lunhcsällskap, han kommer när man minst anar, han har exakt samma humor och allt sånt. Och nu ska han lämna mig. Usch måste nog gå och gråta hos T en stund.

∂ Frida

Onormal?

Är jag konstig om jag vill äta popcorn till frukost?

∂ Frida

Värsta dagen efter ever

Igår hade vi hur trevligt som helst, drack (lite to much dock) åt gottit, skrattade åt kassa skämt och spelade BUZZ. Vi tjejer ägde så klart. Vi tjejer bestämde även att vi ska ta en shopping resa till gbg om 3 veckor förhoppningsvis.
Idag dock mår jag inge vidare, ingen bakfylla! NO, men jag har ingen röst kvar, hostar konstant och snoret rinner. Ushc idag blir det en dag i soffan kan jag lova. Fick en presentcheck på Discshop av några igår så jag ska beställa hem sex and the city, säsong 3, det kan lysa upp min dag lite iaf.


Jag skrev ju om Ts kompis som bjöd in sig själv hit igår. Han kom och hade med sig en flaska vin (inte alls fjäsk) och sin eviga musik som INGEN lyssnar på. Jag va så trevlig jag kunde men sa inte så mycket. Men så satte han på sin musik, vilket är typ seeeeg dålig efterfest musik då sa jag "I vårt hem spelas vår musik thats it." Efter en stund fastnade han själv i vardagsrummet och vi andra 10 satt i köket/balkongen. Till sist sa han att eftersom ingen uppskattade hans musik här så skulle han åka. Han sa inte ens hej då till mig eller tack för att han fick komma! Det va ju det minsta han kunde göra tycker man ju.

Paus

Det va sååå mysigt att träffa hela familjen. Det va mamma, pappa, syskon, farmor, mormor, morfar, moster, morbror och kusin. Fick bra och fina presenter och blommor. Nu är det ca 45 min innan nästa gang kommer, dvs: kompisarna. Fast nu blir vi inte lika många. Har lagt upp maten (kalkon, rostbiff, skinka, passionsfrukt, meloner, vindruvor, annan frukt och den grekiska salladen.) och rensat kylen för plats för drickat.

Är aningens frustrerad bara, dom som kommer nu är dom som va på rhodos + en kompis till med tjej. Och det finns en av Ts kompisar som INTE va med på rhodos som jag verkligen inte tål, han ska alltid debattera tills vi andra dööör, han tycker alltid olika mot  mig. Speciellt när vi skulle ta hem Sid (bondkatt) så sa han att bondkatter verkligen inte trivs som inne katter! Säger han som inte ens haft katt. Jag blev så jevla arg för att han trodde han hade något att säga till om våran katt. Honom hade jag eller T inte pratat med om ang. kvällen och tyckte det va lika bra det. Men så ringde han och bjöd in sig själv likt förbannat. Och eftersom han är Ts kompis kan jag inte neka så om en timme eller två dyker han upp. Pust!


Well well...ni får ha en trevlig kväll, det ska jag försöka ha, annars kastar jag ut någon! Take care.

∂ Frida

Kalas dags

Om 45 min kommer dom första gästerna. Woho

∂ Frida

Lördag morgon

Så vart det helg igen. Har sovit BAAAD inatt, vaknade 4 av att Sid låg och gosade med mig, näsan va helt stuffed och halsen killade som bara den.  Sen kom ju Tott hem runt 20 över då smög jag upp och kikade på honom lite. Sen la vi oss, men jag kunde inte somna på grund av min näsa. Men då kom jag på att jag hade ju nässpray i badrummet, woho somnade 5 min efter det.




Idag är det kalas för hela slanten, men först måste vi in till stan och handla tallrikar och bestick, hämta tårtan, köpa bullar och kattmat. Först vid 1 kommer 15 pers och sen vid 7 kommer ca 10 kompisar (då har jag inte räknat med oinbjudna.) Och jag har inte bestämt mig om det ska bli mat till kvällsgästerna, kanske lite fyllekorv räcker. (Update: Blir plockmat; sallader, frukter, rostbiff, skinka, potatissallad etc)
Nu ska jag väcka Tott och åka in till stan och handla. Hinner nog uppdatera mellan kalasen.

∂ Frida


Höst fräscht

Även om hösten är grå och trist så kan man ju underlätta genom att klä sig i ljusa färger som dessutom faktiskt funkar nu, t.ex. Vit och dimmrosa etc. Det dumma dock med ljusa färger på speciellt jackor är att det lätt blir smutsigt, men det är det nog värt.

96942-21

Söt omlott klänning från h&m
Jätte fräsch lång kappa med stor krage och sned knäppning även den från h&m
Hösten here I come

Frida


Äckligt

Såg det här och höll på att kräkas...okej att det är snyggt med naglar men detta är ju gräsligt till 10000.

∂ Frida

Dagens låt

Ronan Keating & Cat Stevens - Father and son

∂ Frida

Icke kry

Detta är inte bra, fick åka hem ytterliggare en dag tidigt denna vecka för att jag inte är pigg...jag vill inte bli dåligare tills imon!! Ser verkligen framemot alla kalas jag ska ha. Har ju beställt en extra stor tårta ju. Neh tur att sambon jobbar så jag kan rå om mig själv ikväll, äta chillinötter och dricka läsk och mysa framför nåt bra på tvn så jag blir bra tills imon (eller iaf bättre.)

∂ Frida

Höstens absoluta MÅSTE

Detta är ett par skor som jag inom två veckor kommer att spatsera runt i. I JUST LOVE THEM!
Som de flesta vet så är ju ankelboots höstens sko måste och jag faller ju också för det och har hittat dessa på
Din Sko och tycker att dom är perfekta med runda tån och den lagom höga klacken. Jag bara hoppas att dom finns kvar när lönen kommer för nu har jag knappt ett ruttet korvöre efter semestern. Men visst är dom snygga?

96942-19

Frida



Freedaag

Im still going strong...idag är det fredag vilket betyder att helgen stundar helgen vilket i sin tur betyder födelsedags kalas för HELA slanten. Kl 1 kommer första kalaset (dvs. familj & släkt) för tårta och kaffe. Funderar lite på klädsel för morgondagen då och detta kan tänkas komma på på fösta kalaset:

 
Vit polotröja från
h&m
Svart lite längre kjol med fina mönster nedtill också den från h&m

Sen efter det kalaset så kommer alla vännerna och då ska det bli gott att dricka och kul sällskap, vi ska bland annat öppna taxfree flaskorna. Då skulle jag vilja ha på mig detta:

 
Svart underbart söt babydoll liknande linne/klänning från Nelly
Och mörka insvängda jeans från &denim, h&m

∂ Frida


Drömma går ju

När man ligger hemma lite halv krasslig och orkar knappt äta glass då vill jag inget hellre än att åka tillbaka till Rhodos och speciellt Tsambika beach. Usch vill inte vara kvar här hemma i rusket.

96942-14


Anyways vi tog ju en sväng till Ikea efter jobbet idag och inhandlade bla. Duschdrapperi stång, duschdrapperi, handduks krokar och en matta (vår första matta weii.)

Och innan jag slutade satt jag och de två kollegorna och kikade igenom
Madonnas kollektion för H&M, fanns inte så väldans mycket men denna klänningen i svart, och även om jag inte är en väst tjej så va denna väldigt söt och denna toppen föll verkligen mig i smaken, perfekt till hösten. Kan nog bli några hem klickningar.


Ikea för sjuklingar

Idag  mås det bättre, tog lite extra sovmorgon innan jag bökade in mig till jobbet. Nu har jag klarat mig och ska snart sluta. Sambon och jag ska till Ikea en sväng och sen är han ledig ikväll så vi ska mysa. Får se om vi hittar nåt kul där uppe.
Uppdaterar sen kan jag lova, (har blivit lite lite idag pga mycket på jobbet)

∂ Frida


sjuuuk

Usch och fy och blä, har fått så ont i halsen. Nästan så illa så jag kanske måste gå hem från jobbet. Vill inte!! Speciellt inte nu till mitt födelsedags firande. Kanske är bättre att jag går hem så jag blir frisk, och så jag inte smittar hela staden. Hmm what to do?


Lista

Har inte mycket för mig här idag så jag hittade denna listan hos Felicia som jag tjyvade =P

1. Var hittade du den här listan?
Hos Felicia
2. Var är dina föräldrar födda? Här i stan, närmare bestämmt Hovslätt
3. Vad är det senaste du installerade på datorn? Picassa (tror jag)
4. Vilken är din favoritrestaurang? Wok & co
5. När badade du i en pool senast? Förra veckan på Rhodos
6. Har du varit med i någon skolpjäs? Det kan du lita på
7. Hur många barn vill du ha? 2
8. Vilken musikstil tycker du mest illa om? Typ Black Metal och sånt
9. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet? Nepp, tycker INTE om sånt
10. Vad har du för TV-kanaler? Dom som behövs för att överleva
11. Har du åkt moped någon gång? Ja, 1 gång och då körde jag in i en parkerad bil, NEVER AGAIN
12. Har du busringt någon gång? Ohh ja, Im the quen of busringning
13. Har du fått felparkeringsböter? You Bet
14. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm? Kanske
15. Vilken är den plats längst bort som du har besökt? Turkiet (tror jag)
16. Har du en egen trädgård? Neh, men jag räknar min balkong som det
17. Vilken är din favorit bland tecknade serier? Sponge Bob square pants
18. Kan du alla orden i nationalsången? Det hoppas jag
19. Badkar eller duschkabin? Badkar Big time
20. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden? Att göra en pudel med Eva Röse
21. Favoritpizza? Tre Kronor
22. Chips eller popcorn? popcorn
23. Vilken färg på läppstift använder du? Ingen
24. Har du rökt jordnötsskal någon gång? Eh ne
25. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling? Nepp
26. Apelsin- eller äppeljuice? Färskpressad apelsin annars äppel
27. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni? Mina tjejor, pizza och pasta
28. Favoritchoklad? Kexchoklad
29. När röstade du senast? Har aldrig röstat
30. När åt du en hemodlad tomat sist? Måste varit länge sedan
31. Har du vunnit en prispokal någon gång? Ja det har jag =)
32. Är du bra på matlagning? Beror på vad jag ska laga
33. Klarar du att tanka själv? Absolut
34. Har du beställt något från något av de där shoppingprogrammen som går på reklamteve-kanalerna? Skulle aldrig komma mig på tanken
35. Pepsi eller Coca Cola? Coca Cola
36. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb? Mhm, mcdonalds
37. Vad var det senaste du handlade? Massa skräp på Ullared
38. Har du kräkts offentligt? Nej
39. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken? Hitta den sanna kärleken tror jag
40. Tror du på kärlek vid första ögonblicket? Ja det tror jag
41. Har du ringt något betalnummer? Ja, till en spådam när jag va ung och dum
42. Kan man vara vän med sitt ex? Ja det går nog, men inte direkt efter förhållandet tror jag
43. Vem var det du besökte på sjukhus senast? Morfar
44. Hade du mycket hår som liten bebis? Massor med svart hår
45. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar? "Välkommen till IQ svar blablabla"
46. Vad har du i din väska? Paraply, plånbok, läppglans, kalender, mobil, mp3, passerkort och annat skräp
47. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig? Dricker ett stort glas vatten, det är aldrig godare än då
48. Vad är du tacksam för idag? Att jag har det så bra som jag har det


Onsdag morgon

Så har snart halva jobb veckan gått. Usch nu när man varit hemma några dagar så vill man tillbaka till värmen igen, speciellt när man läser i tidningen hur billiga sista minuten blir nu. Well well, somsagt torsdag och fredag kvar sen blir det dubbel födelsedags firande på lördag hemma hos oss =)

∂ Frida


Nattis

Nu ska jag och min mini sambo gå och sova, ska öppna på jobbet imon =/ så sov gott så hörs vi imon.

96942-12


Cascada - Everytime we touch

∂ Frida

Själsfränder?

Dags för moi att vara lite djup här. Jag och min kära sambo har i september varit tillsammans i 3 år, förlovade i 1 år och 9 månader och har bott ihop i 5 månader. Det fattas bara ett barn och en ny bil =P Och jag kan inte se mig själv med någon annan än honom, det är läbbigt men sant. Vet inte om det beror på att jag är skraj för att försöka växa själv. Men när man blir tillsammans så pass tidigt som vi blev (vi var 17 år) så är allt så ovisst, man växer så gigantiskt. Men för mig känns det som att vi fortfarande ligger på samma plan som förr. Men jag är rädd för att det inte blir som vi tänkt oss, jag kan inte garantera att vi kommer gifta oss och skaffa barn, tror inga par i vår ålder kan det. Men just nu kan jag säga att jag älskar honom och vårat liv tillsammans.

∂ Frida

Shopping fynd nr 1

Dagen på Ullared vart hur lyckad som helst. Vi lämnade staden kl 7, tankade och åkte iväg. Vi stannade halvägs och åt hemlagad frukost & Sprite. Gekås vart inte överfullt så vi sprang raka vägen in med varsin kundvagn. Här nedan är mina 2 bästa fynd. Två stora scarfs (en röd & en beige) med härliga mönster. Kostade mig sammanlagt 20 kr, super nöjd!

96942-11

Kärringarundan

Imon bär det av med mina kärringar till Ullared på en halv kärringarunda. Vi ska ses kl 7 vid stationen sen bär det av, med picknick och hela köret åker vi ner till Gekås för en heldags shopping. Lite saker som kan behövas i detta hushåll må vara:

√ Spotlight lampa till köket
√ Glödlampor
√ Tvätt och mjukmedel i massor
√ Kökshanddukar
√ Avfallspåsar i massor (jekla katt)
√ Kattsaker
√ Vaser & krukor
√ Nya glas
√ Ljusstakar och ljus
√ Massa filmer nu till höst myset

Det kommer nooog blir ganska mycket mer skräp man hittar där. Kommer bilder på Onsdag på mina förhoppningsvisa fynd.

Har ni några tips på saker man ska köpa där förutom allt de ovan?

Mina resefynd & dagens outfit

Här kommer först dagens:



Svarta strumpbyxor, h&m
Brun rutiga city shorts, h&m
Svart v ringad topp, Vila
Natur vit omlott tröja, h&m
(Fick mitt h&m paket igår som hade kommit nu i veckan, därav allt h&m)

Och här kommer även lite bilder på min reseshopping, inkl. taxfree cremerna:

 

Mina underbara grektofflor (inköpta för 3 år sedan) är såååå sletna så nu blev det ett par nya
Ett flätat guld och silver skärp
Mina skönhetsprodukter från taxfreen (Dior produkterna från flygplatsen på Rhodos och resten på flyget)

Jag är helnöjd kan jag lova.




Födelsedag

Japp igår blidde jag hela 20 år. Firades ju inget vidare då vi flög mest hela dagen och vart ganska så slut när vi väl kom hem. Men jag blev lite firad av pappi, han hämtade mig, tott och J på flygplatsen och kidnappade oss hem till honom för lite prinsesstårta och lite paket. Så hittills har jag fått:

√ 95 Euro
√ Två böcker; En tv-serie-citat bok & 101 saker man ska göra innan man dör
√ Klädrollar (bara för att dom hette Frida)
√ Sex and the city, säsong 2

Nyss blev jag bjuden på lunch av mina tjejor och fick ett halsband och ett par öronhängen

 


Saknad? Nee

Så som sagt så kom jag hem igår eftermiddag från en helt fantastiskt semester på Rhodos. Sol, bad. mat, dricka, dans och lite shopping finns det nåt bättre? Jag hade ju beställt massa taxfree, likaså min sambo, så vi kom sammanlagt hem med 11 flaskor dryck. Men jag hade även beställt ett hudvårdspaket från Clinique med massa olika små cremer och tvåler etc, och jag älskar dom redan.

Men på flygplatsen nere på Rhodos vart det smärre kaos och jag shoppade inte ihjäl mig. Det blev bara en Rinse-off Gel och ett läppglans båda från
Dior.

 


I'm back...

Oj Oj Oj vilken vecka...kan tyvärr inte skriva ner allt som hänt, men kan med ett ord beskriva det:

Kanon!!



Jobbar nu så jag kommer med uppdateringar senare =)


Arriverderci (eller nåt)

Nu är det nästan färdigt packat, ligger i soffan och kikar på tv och väntar på att bussen går in till stan och min avskedsdrink med tjejerna. Får se om jag hinner skriva adjö sen annars så ta hand om er och kika gärna in nästa söndag kväll =)

∂ Frida

God nattis

Nu säger jag och min kissekotte nattis, vi ska upp tidigt och fixa och dona så sängen here we come. Kommer mer imon eventuella bilder på min förmodligen överfulla resväska och vår lilla utekväll.
Ta hand om er så länge så ses vi imon.

∂ Frida & Sid

96942-3

Packningslista

Imon natt åker vi (känns lite tjatigt nu) och imon har vi en del att stå i. För det första så jobbar ju min sambo nätter så han kommer hem halv 5 inatt. Så kl 9 imon bitti ska jag väcka honom så han kan sova en stund imon kväll innan vi åker så han inte blir alltför utkörd. Sen ska detta uträttas:

√ Hämta resväskan hos far
√ Handla det sista ~t.ex. after sun & massa skvaller tidningar~
√ Lämna nyklarna till våra kattvakter ~sambons bror + tjej ska bo här~
√ PACKA! ~har inte ens tänkt på vad jag ska ha med mig~
√ Träffa tjejerna för en avskedsdrink
√ Förhoppningsvis sova en stund



Så vad ska jag packa ner?
Bikinin, mina tunikor, mina linneshorts, grektofflorna, lite kjolar, linnen är ju ganska givet. Men är det nåt annat nödvändigt jag kan behöva? Påminn mig i sånna fall, I need all the help I can get.

Dagens Låt

Neo - Sexy Love



En liten svart

Jag tycker alla har sin egna lilla svarta. Men jag har ingen själv, allt jag har är en liten vit, och den kan inte användas lika mycket som en svart klänning. Nu när jag satt och drömde lite på Net a Porter så hittade jag min lilla svarta.

96942-2

Diane von Furstenberg

Bild lånad från Net a Porter

Min helt nya blogg design

Tack snälla exotica för min nya snygga design =)
Har ni några synpunkter så hojta gärna till så kanske vi kan ordna det.
Jag är jätte super nöjd.

∂ Frida


Ombyggnad sker

Denna blogg är under ombyggnad utav Exotica.

Uppdatering: 12:42

Matpaus till 13:45

Ombyggnad

Nu i dagarna så kommer snälla Exotica att bygga om min blogg lite grann, så jag får se om jag hinner skriva nåt mer innan det börjar, sen åker jag ju iväg en vecka på Lördag natt så det kanske inte blir mycket mer skrivet efter idag. Men men ni får kika in då och då så får ni se om bloggen duger :)

∂ Frida


Fredag + torsdagens fynd

Godemorgon. NU ÄR DET ÄNTLIGEN FREDAG! Jag känner hur semester är otroligt nära. Jag berättade för en som jobbar på Länstrafiken här brevid vårt kontor att vi skulle till Rhodos då sa han "Är det inte där det snöar?" och inte ens det kan få mig på dåligt humör, för jag ska vara ledig!

Här nedan ser ni gårdagens fynd. Jag köpte:
√ 4 Badhanddukar (2 dimmblå & 2 mörkröda)
√ En rosa lång tunika/skjorta
√ Ett svart brett diadem
96942-1




Torsdag kväll

Nu är det inte lång tid kvar. Om några timmar är det två dygn tills vi åker, så det betyder att jag bara har 8 timmar kvar på jobbet vilket betyder att om 8 timmar går jag på semester. Kan det bli bättre?

Imon kommer bilder på mina fynd jag gjorde idag och även lite annat smått och gott så välkomna då.

∂ Nattinatt

Lunch nöje

Om ca 1 ½ timme går jag på lunch, vilket brukar resultera i lite shopping eftersom jag inte vill äta ute varje dag. Och idag har jag bestämt med mammi att följa med henne och min lille bror till a6 en stund. Och eftersom min älskade farmor kom förbi för en stund sedan med lite slantar till mig så kan jag unna mig nåt fint till resan. Detta ska förhoppningsvis inhandlas:

√ Nya badhandukar (på rean på
Hemtex)
√ Nya sandaler till resan
√ Citrongelé till håret (det bleker)
√ Om jag hittar några snygga rea shorts också

uppdatering om evetuella fynd kommer senare. Ha det så bra så länge.
∂ Frida

Ny blogg

Nu har jag gjort en ny blogg och hoppas att den ska lyckas lite bättre än den andra.

Har ni tips på hur man ändrar stilmallar, vad kodmoduler och sånt är snällla hjälp mig. Ni kan mejla på [email protected].