Promenix

Nu sitter jag hemma och har pälsat på mig till det yttersta för en snabb promenad runt sjön. Ska bli skönt, speciellt att komma hem igen. Ska förbi mitt gamla hem på vägen och affären och handla mjölk till min mjölkgalne pojkvän. See ya'll later

Alicia Keys


mycket bra låt !

Mary Kay

I lördags på middagen med laget så fick alla vi flickvänner/fruar en liten gåva med hälsningen "för att ni har stöttat killarna under den här säsongen, tack!" Innehållet bestod av två Mary Kay produkter (se nedan) och dessa ska nu provas i badrummet hemma. Underbar doft, luktar som J säger "regnblött sommargräs" haha. Första gången jag provar Mary Kay faktiskt.

image229image230
www.marykay.se

Sent godmorgon

Fullt ös hela morgonen bidrar till mindre ös här inne tyvärr. Har varit halva morgonen nere i receptionen och halva uppe på tvåan. Idag fick vi ut fakturorna som vi aldrig fick ut igår kväll (som tur var.) Sen har jag fixat med torglönerna också.

McDonalds maten var superb igår (as usual när det gäller makkedonkan.) Lite extra gott när man får det hemkört också ;) Gick och la mig tiiidigt igår, kollade på desperate i sängen och sen somnade jag gott i under Js arm vid magen när han låg uppe och kollade på America's got talent.

Dagen blir lugn och sansad, ska hem en sväng till min gamla skruttlägenhet när J tränar i eftermiddag och hämta lite saker som jag behöver, ska ta hem passet bland annat så jag inte glömmer det i sista stund. Sen ska jag försöka hinna med en promenix innan det blir alldeles för mörkt.

Homedelivery

J kom nyss hem med ett hemlighetsfullt leende på läpparna, men pratade på om dagen och allt. Sen knackar det på dörren och hans kompis D står utanför, då kommer det fram att dom ska åka till McDonalds och handla hem mat. Och J vet hur mycket jag älskar mcdonalds så har han inte sagt nåt för att överraska, den busen, så nu sitter jag här och väntar på att dom ska komma tillbaka med maaaat.

image228

Dags att gå hem och mysa

Nu har jag varit uppe på tvåan i 2 timmar. Jisses vilken skillnad det är är på att vara här nere i allt vimmel och hela staden framför mig, och att vara där uppe två våningar upp i eget rum, med utsikt över vättern. Allt är så tyst och lugnt där uppe. Men men, nu är det dags att stänga strax och sen gå hem till en varm dusch och lite god kvällsmat och mys med min (för dagen) upptagne man.

Ha en mysig kväll

Plugg

Nu ska jag plugga lite innan jag åker upp till tvåan

image227
kul? haha

Bakslag

Back från lunchen som spenderades på apoteket och hm, men mest på apoteket, dessa gamla damer har ju inte mest bråttom i världen direkt. Men jag fick mina tabletter till slut iaf. Sen på hm köpte jag rakhyvlar & rakgel, men hamnade där i kassan med en helt ny tjej som inte heller hon hade heller bråttom så av min lunch på ca 40-45 min så stod jag nog i kö 30 min kändes det som, BLÄ för det.

Nu vill jag att eftermiddagen ska gå fort så jag kan gå hem och rosta massa mackor, göra varm choklad och titta på sex and the city. Och imorgon så skulle jag slutat 5 (igen) men jag ändrade det så att jag slutar 3 och börjar igen klockan 10 på torsdag, jag kommer aldrig komma kunna anpassa mig till 100% arbete.

Big mother f*cking frågetecken

Tur att man har världens bästa löneassistent som kan hjälpa mig med alla papper. Fyllnadstid?? Komp?? BLÄÄH, hatar att jobba övertid.Men vad gör man inte för lite semester?

Idag börjar vardagen för J efter några dagars lyckorus och rehabilitering. Möte och lunch på swedbank nu halv elva, sen träning på det och sen möte med lag & styrelse efter. Sen har han bara en träning kvar imorgon eftermiddag sen så har han semester till den 29e november då vinterträningen börjar.

Snart lunchdags, ska möta jessica en sväng för en promenix på stan, apoteket och gardin olssons ska vi till hade vi tänkt. Sen vid 3 ska jag upp på plan 2 för genomgång av ekonomisystemet med Erica, sen slutar jag klockan 5.

image226
Mi baby

My view

image225


Tisdag

Idag var det jobbigt att gå upp, har sovit ganska dåligt och vaknade tidigt. Drömde ännu en gång om thailand, nu är det så nära. Tycker bara att dom här dagarna kan gå fort nu. Det är det enda J pratar om, han planerar, skriver checklistor och allt (och då har han varit där dom senaste 2 åren.) Vi vill bara komma iväg nu, inte behöva tänka på allt här hemma, jobb och dåligt väder. Bara få ligga och steka i den 27 gradiga värmen i goda vänners lag (hej och hå va vuxen jag gick och blev nu.)

Nu ska jag fortsätta att knapra på mina chocolate chip cookies


Slut för idag, tack för idag, vi ses i morgon tack och ajö

Nu ger jag mig, ska cykla hem, förbi H&M med linnet och sen hem till mysgubbe som har lagat mat :)

ha en superbra kväll

Ny kopiator & a pain in the ass

Har gömt mig precis. Var tvungen, har en stalker efter mig, hon kommer in varje dag vid den här tiden när hon ska byta buss och pratar och pratar och pratar....så varje gång jag säger att jag faktiskt måste jobba så får jag höra "är du arg på mig nu? Är du sur på mig Frida??" Neh jag orkar inte med det idag, det är mörkt och sent och jag har jobbat hela dagen.

Fick ny kopiator nyss till vårat nya arbetsrum. Men jag kommer inte ihåg så mycket av vad han sa när han guidade oss, han såg så bra ut så vi tre kerringar här hade svårt att koncentrera oss, oh my. Men nu har vi en ny flashig kopiator, ska bara försöka förstå mig på den nu också.

Update

Ett tillägg på mina checklista:

√ Köpa böcker

Dagens "vill ha"

image223

Jag är hungrig

image222Det blev en kort och ganska så kort lunch idag. Inte så hungrig och sparar hellre ihop mina timmar. Ett ciabatta bröd och en flaska vatten, inte så jevla mumsigt men det håller mig mätt tills jag slutar iaf. Då har J lovat middag hemma :)











Alkohol är ganska bra ibland...inte nog med att man ser en helt annan sida hos folk som oftast är väldigt underhållande, man får veta massa roliga saker också och lär känna folk man egentligen kanske inte skulle lärt känna. Men mitt under middagen i lördags så kommer tränaren fram till vårt bord "hörde ni det grabbar, vi skiter i träningen imorgon och ses på swedbank på tisdag istället" haha killarna slapp gårdagens planerade träning och kunde rehabilitera istället. Jag kan svära på att han hade inte lovat det i nyktert tillstånd.

Lunchdags

Idag kommer älskade pappa hem från 10 dagar i brasilien och 4 dagar på irland.

Fick ett kul sms från honom härromdagen när han satt och väntade på sitt anslutningsflyg i Lisabon

"Fan va dom röker här, jag stoppar in öronpropparna i näsan istället"

Då skriver jag tillbaka

"Jevla spanjorer"

men kom snabbt på (innan jag hann bli idiotförklarad av min egen far)

"Menar portugiser"

Tror nog ändå han svor lite över att han misslyckats med mina geografikunskaper.

Ångest

Jag hittade efter några om och men ett acceptabelt linne i lördags, men det användes aldrig för jag ångrade mig och J fick välja, så det blev svarta byxor och en vit tunika istället. Så nu på lunchen ska jag tillbaka med linnet och så ska jag köpa böcker för dom pengarna istället.

Det är typ första gången jag lämnar tillbaka nåt jag inte är nöjd med, är alltid för lat annars och tänker "det kommer jag säker att använda sen" men INTE idag.


Purpur är dagens

image221

Nu har jag sysselsatt mig med lite nagelmålning på mitt otroligt krävande arbete haha...

Checklista

Måste göras innan lördag:

√ Köpa hawaiian tropic (grillolja haha)
√ Köpa babyoil och massa jevla hudlotion
√ Växla pengar
√ Hitta mitt pass (kan nog vara en bra idé)
√ Skicka iväg taxfree beställningen
√ Gegga in mig i liiite brun utan sol (så jag inte gör andra turister blinda)

Listan kommer säkert fyllas på...

Måndag, käääära måndag

Äntligen en ny vecka, denna veckan är den bästa på länge, jag jobbar 4 ½ dag och sen är det semester!!! Hoppas denna veckan går fort som faen.

Jag fick som jag ville i lördags: VINST. Fy fan vilken match. Inte nog med att dom hade grillkorv för en gångs skull, det var hur mycket folk som helst och perfekt fotbollsväder (liiite kallt dock.)
Det var sån
lycka. Men så jevla nervös jag var. Speciellt när Sirius gjorde första målet, då höll jag på att gå under. Men sen började målen ramla in, först ett sen två och sen tre och sist fyra, halleluja moments.
Ja kvällen ska vi inte ens tala om, haha, helt galet kul. Först lite fördrinkar hos Daniel och hans tjej Josefin och sen bar det av till hotellet där det var middag. Men först drinkar i baren (gratis dricka hela kvällen) och en välkomst skål. Det bjöds på italiensk buffé och obegränsat med vin. Hejjaramsorna ekade hela kvällen och med all den glädje kunde man tro att dom vunnit allt haha. Från hotellet fortsatte jag, J, Tommy, Pillan & Emil till Twin och dom andra till Karlssons, där allt fortsatte. Hujeda mig va kul. Till slut blev J lite väl glad i mössan så han hellre gick till McDonalds än till Karlssons så vi gick dit och sen hem.

Gårdagen finns bara några ord: Hej å hå och Pizza.

Det finaste

image200

Älskar att vakna med denna utsikten !! Idag är det dessutom helt stilla på vattnet och solen skiner, hoppas det kan båda gott.
Neh nu måste jag verkligen börja fixa här hemma. Ville bara visa er vad jag ser varje gång jag reser mig härifrån :)

Ciaoo

Nu ska jag gå och duscha en snabbis, sen så bär det av mot stan. Ska träffa busan för lite shopping och sen fotbollen.

Ha en fortsatt trevlig lördag och helg så märker vi om det går väl eller inte i eftermiddag...håll tummarna!

Dagens "vill ha"

image220

Godmorgon godisdag

Okej rubriken ljuger eftersom jag började äta godis redan igår kväll. Men men, what ever.

Nyss uppstigen, Js föräldrar ringde på dörren för en liten stund sen så jag var tvungen att se någorlunda presentabel ut. Skulle impa lite också genom att diska all disk, men hann bara med en tallrik och en ugnsform så det syns knappt. Alltid lika kul att träffa hans föräldrar dock :) Han åkte med dom till a6 en sväng för att försöka hitta nåt att ha på sig ikväll (även om han har en garderob som är dubbelt så stor som min och jag är dessutom tjej.)

Klockan 2 visslas matchen igår som bestämmer Js framtid. Usch jag är så nervös. Hoppas att sirius har en riktigt riktigt BAD day och att södra har en väldigt bra dag. Eller att falkenberg och öster förlorar sina matcher borta går också bra. Vill bara att tiden ska gå fort nu så att allt kan vara slut, vi kan ladda inför thailand sen.

Wish them luck...

Blev en snabb tur

Det fick bli en snabb sväng på stan. Var tvungen att hasta tillbaka och räkna ihop dagskassan och även idag veckokassan. Men hann med att ta hem lite strumpor, både basic, knä, och strumpbyxor till jobbet :) känner jag mig oerhört duktig. Hittade dock inget tills imon, men ska ner med busan innan matchen en sväng imon så hon får hjälpa till.

Slutar om en liiiten liiten stund, så himla skönt med helg, äntligen. Och jag har 4 ½ jobb dagar kvar till semester i 2½ vecka. Snacka om välbehövligt. Hoppas dom 4½ dagarna går mycket fort. Ska möta J i stan och gå och köpa helgens godis och kanske nåt annat gottit tills i kväll. Han kanske får hjälpa till att vara smakråd också, det är ju ändå han som ska se mig hela kvällen haha.

Well well...ha en fortsatt bra fredags kväll...njuuut i fulla drag

Rast

Nu ska jag ner på stan en sväng, leta efter något fint att ha på sig imon på middagen kanske. Får se.

So long

Dagens "vill ha"

image219

Lunch med nya avdelningen

Jahopp nu har man varit på första lunchen med nya avdelningen. Var och åt på Pallas Athena (me like greeekfood yes please.) Det var trevligt, lite pirrigt då jag satt mitt emot den nya chefen, men vi pratade hej vilt om både det ena och det andra. Han hade massa thailands tips så jag är nöjd. Har hamnat på en jätte bra avdelning faktiskt.

Godistajm

Fredag är lika med godis för min och Js del. Jag är så stolt över mig själv som lyckats hålla det på denna nivån nu så pass länge. Men idag smäller det. Blir dock inte lika mycket som vanligt eftersom vi inte kommer vara hemma så mycket i helgen. Först är det ju matchen imon eftermiddag då. Ödesmatchen. Sen är det avslutningsmiddag med hela laget och styrelse och flickvänner/fruar hela kvällen på ett hotell i stan. Sen är det ju söndag igen och då tränar J som vanligt + att hans föräldrar är i stan så vi lär ha annat för oss än att sitta och svulla tyvärr.

Gott folk glöm EJ att ställa tillbaka klockan på söndag!!

Idag är det 9 dagar kvar, jisses vad jag längtar nu

Lite shopping

image218

Fredag, älskade jävla fredag

Jag brukar älska att gå upp på fredagar faktiskt, men idag var det jobbigt, är inte van vid att gå upp tidigt alla dagar i veckan, men somsagt det är väl lika bra att jag vänjer mig, dock inte fören efter thailand ;) Har ju till och med jobbat till 5 varje dag också, inte heller likt mig, har varit dö trött varje kväll nu hemma. Mycket nytt för huvudet också.

Lägenheten vi kollade på igår var helt fantastiskt fin. Precis som jag vill ha det, taket var högt, golven var underbart fina, allt var gemontänkt i minsta detalj. Supermysig. Vill inte mycket mer nu än att dom ska spela hem det så J inte behöver flytta. Är jätte nervös inför morgondagen.

Ville om du läser det här så såg jag precis dig tror jag. Du stod inne på länstrafiken och kollade rakt på  mig. Jag var så nära på att vinka till dig. Tusan vad jag saknar dig !!!

Lägenhetsvisning

Efter jobbet ska jag och J gå och kika på en lägenhet (<---länk) Bara för skojs skull mest, vi har inget att göra och jag är in love with bilderna som jag sett. It's to die for!!
Helt i min smak, med trägolv, stora fönster med mycket ljusinsläpp, mycket garderober, mysigt kök och bara helt enkelt en varm och charmig känsla över den. Är jätte spänd på att se hur den är att gå i, brukar ju alltid kännas lite annorlunda än att se det på bild. Man vet aldrig med mig ;)

Dagens "vill ha"

image217

Torsdag

Good day.

Hello peeps. Hoppas läget är under kontroll. Me am alive.

Jobbandet på andra våningen här igår gick utmärkt. Massa nya grejer att lära mig bara, men det kommer gå fint och vara kul när jag väl kommer in i det. Har fått eget postfack och egen namnskylt på dörren där uppe. Igår gick vi igenom vad som gäller allmän platsmark och idag har vi gått igenom torget, med kvittenser, löner och allt sånt. Kommer bli dunderkul att börja och komma in i det.


Efter jobbet igår blev det rask promenad runt sjön, sen så träffade jag upp J i affären som hade tränat. God mat och Js speciala hemlagade chokladsås och glass till efterrätt. Mycket ovanligt för mig att gå upp tidigt i morse dock, van vid sovmorgon på torsdagar, men det är väl lika bra att jag vänjer mig.

So loooong


Nu är det dags

Nu ska jag gå och byta om, sen kila upp två våningar och lite smått bli introducerad på det nya jobbet. Herreminje va nervös jag är, men det ska nog gå fint, gäller bara att komma in i det.

Wish me luck...

Ljust, trägolv, högt i tak och höga fönster

Vill ha en ny lägenhet. Vill flytta till större (helst med J givetvis.) Helst en gammal lägenhet med gamla trägolv, höga tak och fönster så det kommer in massa ljus. 

 image216
bild:
www.em.com

Ny

Jag lyckades fixa ny design alldeles själv. Woho Im so proud of my self ibland...

Kristin Davis

image215

Onsdag

Idag sitter nerverna utanpå mig för tjyven. Är dö nervös, men det kommer bli kul kan jag lova. Mycket mer flexibelt, behöver inte anpassa mina luncher efter någon, kan sluta tidigare ibland och senare ibland. Så skönt. Ska bara lära mig jobbet också.

Sen efter jobbet så ska jag hem, byta om och sen ut runt sjön. Tog ett break igår men idag ska jag ut i promenix spåren igen, perfekt väder för det idag också så jag ska njuta lite extra. Idag är det så kallt så jag längtar massa till thai, men om 2 veckor så ligger jag där nere och njuter av värmen och en kall coca cola...

Har beslutat mig att ta tag i träning när jag kommer hem och börja yoga med busan också. Duktiga oss.

I give up

Okej, dagen gick inte mycket fortare av allt skriveri här, så nu ger jag mig...får sysselsätta mig på annat sätt.

Ciao

Märks det??

Märks det att jag har absolut inget att göra, har så fruktansvärt tråkigt just nu att jag gör i princip allt man kan göra på en dator med Windows XP....BLÄÄÄÄÄÄH

image214

Nya vinterstövlar

96942-213Ja det är dags nu, stövlarna jag köpte till höst säsongen är nästan nergångna, halkar runt på alla löven som ligger och skräpar överallt.

Detta är Vagabonds bidrag...mumsi

Tisdagshumor

Okej med dena ljuva stämma så klarar jag mig genom den här dagen också ;)



Ladies and gentlemen let me introduce to you, the big and great PONTIAK....

Tisdag

Om 12 dagar åker vi !! Det är nästan så det går att räkna på  händerna snart. yippie !

Nu jobbar jag ensam hela resten av eftermiddagen, det är lite trist, faktiskt. Får ingen fika heller :( för ingen kan täcka upp mitt här då.

Nu svider det i ansiktet när man går ut nästan, sviiin kallt är det. Direkt när jag kommer hem från thailand ska jag köpa ny vinterjacka. Blir en klassisk dun boomerang, en brun :) Jag lääängtar så tills jag kan ta på mig den och nästan försvinna ini allt dun och bara mysa, kan jag behålla lite thaivärme kanske. Ska köpa till ett par nya stövlar och en puderrosa halsduk till. Längtar lite smått efter det ännu kallare nu och snööön.

Imon  börjar jag lite smått på mitt nya jobb ju, är skit nervös
. Men det känns ganska tryggt för alla på avdelningen har hälsat mig välkommen så det känns iaf bra att komma dit, men så ska jag ju lära mig en helt ny vetskap, men det blir ett annat problem det. haha.

Måndag

Nyss hemkommen från dagens powerwalk. Börjar verkligen komma in i det nu, få in det som rutin. Riktigt skönt. KOmmer ju inte kunna promenixa varje dag, men dagar som idag när man slutar lite tidigare är alldeles perfa. Och svängen runt rocksjön är jätte bra.

Dagen på jobbet har varit helt ok. Gått ganska fort. Jag skrev på mitt nya anställningsavtal idag (yeeey fiiiira) så den 1a november så byter jag jobb. Men redan på onsdag ska jag upp och bli lite introducerad och försöka få lite hum om vad jag gett mig in på. Och lönen blir visst ännu högre än vad jag fick besked om förra veckan, mumsi säger jag.

Så nu sitter jag hemma och väntar på J som är och tränar, dom vann igår borta mot norrköping :) himlans bra, men dom andra lagen i botten vann också så allt ligger i södras händer på lördag då allt avgörs (sista matchen) snacka om att jag kommer vara nervös, bläää. Hoppas dom vinner så dom stannar kvar.

Idag är det 13 dagar kvar....

Maya Bay here I come



Hit ska vi, och J har varit där och han har lovat att det ser precis ut så i verkligheten också. Mumsi

Lördag

Igår var det födelsedags kalas hos busan. Trevligt, med god mat och gott vin. Men vi blev inte så långvariga, J har ju tidig träning idag och kunde inte vara ute hur länge som helst, så vi var hemma strax efter idol utröstningen och då blev det läggdags direkt.

Js klocka ringde klockan 9 idag, jag var väl inte piggast istan men kunde inte somna om igen, så när J hade åkt i morse så gav jag mig ut på en kvick promenix runt rocksjön. Snacka om hurtiga Frida. Hell yeah! Mycket skönt, friskt och härligt. SÅ nu kan jag med gott samvete äta godiset  vi köpte igår. Nu sitter jag här och väntar på att J ska komma hem igen. Får se om han får spela imon, annar ska vi hämta bilen hos mamma och åka upp och kika imon iaf i norrköping, det är ju en rätt spännande match även om den kanske är ganska självklar, och då inte till södras fördel dessvärre.

Trevlig helg...

Löneökning

I och med min flyttning till en annan avdelning så höjs lönen. Inte nog med att jag får börja jobba heltid vilket i sig är några tusen mer i månaden så har dom höjt min lön med ett par hundra ;) kommer kännas som jag är miljonär när jag får min första lön (som kommer direkt när jag kommit hem från thailand, JA TACK!) vilken vecka det har varit hittills.

Kändisar

Jnytt var här och frågade oss lite om vad vi tycker om kommunens service innan och tog ett foto och nu ligger det ute på Jnytts hemsida (länk) bortse från min blekhet (som om ca 3 veckor kommer  vara ett minne blott) och Synnöves reflektion i glasögonen så ser vi ut så här bakom disken :)

Hej och välkomna till jönköpings kommun...

haha

Fredag

Morning

Har börjat dagen med ett besök på avdelningen dit jag ska flytta, träffade erica som jag ska jobba för och lilian som jag ska jobba med. Verkar vara helt toppen. Sitter i samma rum som Lilian, med eget skrivbord och dator och telefon och allt som tillhör ett kontor och sen med utsikt över vättern, känns som man sitter direkt i vattnet typ. Kommer säkert bli mycket för mig i huvudet när jag väl börjar men ska försöka börja lite smått redan nu, så det inte blir så mycket direkt.

Ville, nu kommer du få jobba mer för nu har jag papper så det räcker och blir över.

Fredag idag igen, ikväll ska jag och J en sväng till busan som fyllt år. Fira henne lite, blir nog inte så sent. Sen imon tränar J tidigt, så får vi se om han är aktuell för spel på söndag mot norrköping eller inte. Är han inte det så ska vi åka upp tillsammans och se på matchen ändå, lite söndagsmys. Hoppas att vi kan fira mitt jobb lite imon kväll också.

Torr vinterhud

Man känner att den kyliga luften tär på ansiktet. Torr och dan blir den. Så det blev att ja investerade i en ny liten dagskräm idag. Jag har i flera år använt Niveas krämer så idag köpte jag en för torr hud, hoppas jag att den kan hjälpa mitt arma ansikte lite.

image212

Torsdag

När jag vaknade i morse så gick jag fram och öppnade persiennerna (obs. stavning?) så såg jag höst. Jätte fint, vågorna på vättern var friska och bladen på träden åt bankerydshållet helt oranga/bruna, så sken solen också, gjorde ju saken inte helt fel. Kallt så in i norden är det. Men men nog om vädret.

Tackar nog ja till jobbet, har pratat med J och han säger att även om han flyttar så flyttar han inte direkt och sen är det bra om jag kommer liiite senare för då kan den nya klubben i så fall fixa jobb åt mig så länge så jag har nåt när jag kommer dit. Men sen så är det ju inte ens säkert att dom åker ner än. Den som lever får se.

Idag är jag skit nervös jag ska ner och försöka vaccinera mig efter jobbet. Hatar sprutor ju. Hoppas cicci kan följa med och hålla handen.

96942-139

Onsdag...WHAT???

Min chef + personalchefen var precis här och erbjöd mig jobb. Jag är in total chock just nu. En heltidstjänst på tvåan som förvaltningsassistent. Ett vik till att börja med fram till och med juli -08. Full semester och lönehöjning. Herreminje, what to do??? Det är ju ett drömläge för mig. Men tänk om dom åker ur superettan så flyttar ju  J och då hade jag tänkt att följa med. Jag avvaktar till efter matchen på söndag, för vinner dom då så är dom i princip klara. Hade detta erbjudandet kommit för 2 månader sen hade jag inte tvekat en sekund.

Ville nu behöver jag din vägledning...

1 poäng, äntligen

Igår kvitterade södra till 1-1 på övertid och skaffade sig sitt första poäng på ca 4 matcher. Mycket välbehövligt just nu för dom. Surt att J inte spelade bara, men men.

Sitter och jobbar lite nu, är inte på jobbhumör över huvudtaget men det går ganska smidigt nu när man vet att man efter den här dagen har 13 jobbdagar kvar innan det är semesterdags. Funderar på om inte jag och Madde bestämde lunch idag, men jag har inte hört något från henne så jagvet inte, jaja det märks väl.
Märks det att ja inte på humör för det här heller idag??

Jaja 19 dagar kvar tills vi åker, that keeps me alive yes please!

Huvudvärk

Ont ont ont i huvudet, jevla snorungar som åker skateboard här utanför så det dånar i hela huset. Var till och med tvungen att ringa på vakten, för det är faktisk förbjudet att åka här inne, (börjar ana lite småtant varning på mig, man blir som man umgås haha.)

Slutar om 20 min ungefär, då ska jag hem (till J som numera är mitt hem också) och byta om, sen ska jag ge mig ut och gå ett varv runt sjön. Sen ikväll blir det fotboll, och ikväll gäller det!!!

Söndag

Jag är så förbannad just nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen!! Helgen har förövrigt varit super bra och super mysigt. Ska egentligen vara hemma ikväll eftersom J spelar match imon men han ringde precis och jag ska dit nu och ta hand om honom pga. personlig orsak.

Har gått runt rocksjön och munksjön idag för att gå bort all godisångest ;) när jag kommer till J ska jag göra kvällsmat, mackor och varm choklad och krama honom lite extra mycket.

ps. hihii min vatten metod funkar, jag har gått ner i vikt !!

hejdå

Sex and the city

Kom precis på sysselsättning nu tills J kommer hem. Ska skala mig en apelsin, fylla på vattenflaskan och sätta på Sex and the city på datorn. Träningen får gärna ta lite längre tid idag för honom ;)

Nu tar jag by the way helg, and I'll be back on sunday. Ha en superbra helg.

Ville glöm mig inte !!!

Hatar att vänta...

Fick sluta en timme tidigare idag (dvs. klockan 2) mumsi, då var det godisdags. Gick ner till godishuset och mötte upp min käre man som inte började sin träning fören halv 5 idag. Alltid mysigare och handla helg godiset tillsammans. Blir lite specíellt eftersom vi bara köper godis en gång i veckan. Det blev lika mycket som alltid (alltså fööör mycket) men det går alltid ner, trust me.

Jag fick uppdraget att bestämma och handla kvällsmat, guess what? Det blev tacos!!! muuuumsfilibabba. Så nu är det handlat och jag har precis duschat och sitter och väntar nu på J så han kan komma hem så vi kan börja äta godis, och givetvis tacos.


Idag blåser det så mycket ute, så hela jag höll på att blåsa bort innan när jag var på väg hem från affären. Riktigt höst rusk. Men oj så mysigt det är ;)

Fredag

Haha känns som att jag skrev att det var fredag igår, det går så tokigt fort. Men man är ju tacksam för att helgen kommer så fort, desto mindre tacksam för att den går så fort. Men men what to do..

Idag är det höst, verkligen höst på riktigt, det blåser så mycket så att det har blåst in ett fönster i gången utanför jobbet, så vi har fått stänga dörrarna för det drar så mycket. Ruggigt värre, men mysigt!

Idag är det 24 dagar kvar...

Dagens låt: Coldplay - Trouble


Dont let the bad bugs bite

Väntar nog med sprutan tills nästa vecka, är på tok för trött så jag skulle nog kola av sprutan idag. Ska handla lite efter jobbet och sen direkt hem (till J) som har fixat den sista Beck filmen, I Guds namn heter den, det är riktigt film-mys-väder idag så det blir kvällsmat, film och tända ljus. Och sen imon är det fredag, och jag älskar somsagt att gå upp på fredagar...

Ville nu saknar jag dig mycket ♥

Im on my way

Ibland skriver jag en rubrik och sen när jag ska skriva inlägget så tar det stopp. Orkar inte sitta och skriva ner massa blaj bara för att skriva, nej då väntar jag tills det finns något nytt eller kul att skriva om. Kanske inte har ett kul liv över huvudtaget, men men det är skitsamma, skönt att skriva av sig iaf.

Idag efter jobbet ska jag nog vaccinera mig, blaaah sprutor är då inte min favorit, men men det måste då göras om jag inte vill bli sjuk där nere. Lika bra.

Jag firade min förlängning med vanilj glass och chokladsås härromdagen...mums

Idag är det 25 dagar kvar :)


Banta eller bli hälsosam?

Nu ska jag verkligen bli ännu duktigare, inte nog med att jag dricker nästan 2 liter vatten på jobbet varje dag numera så äter jag ju enbart godis och dricker läsk på helgerna. Men nu ska jag sluta äta "fika" så som chokladbollar, kanelbullar & glass också. Känner att man äter på tok för mycket sånt när man inte får i sig sockret från godiset. Så från och med idag blir det inget fika (på sin höjd en kopp varm choklad.) Nu har J börjat gå ner i vikt (inte för att han behöver det, men han vill ha en bättre matchvikt) och börjat göra sig redo för Thailand och jag får ju inte vara sämre jag.

26 dagar kvar idag...

Its not over until its over

Har varit en labil början på veckan. Södra förlorade 4e matchen på rad i måndags, vilket gör att bottenstriden tätnar och det kommer bli hårt för dom nu dom sista 3 matcherna. Och åker dom ur så funderar ju J på att flytta så ju närmare strecket dom kommer desto mer orolig blir jag att han kommer försvinna, så det ligger i mitt undermedvetna hela tiden.
Inte nog med det så har jag denna veckan bara 3 veckor kvar på mitt vik (eller hade) men igår pratade jag med chefen och jag får förlängt året ut, då har allt förhoppningsvis löst sig med henne jag vikar för, hon kommer nog inte tillbaka mer och eftersom jag är LASad så har jag företräde på hennes tjänst. Så det var lite betryggande iaf.

Men det bästa med allt är att jag får betald semester!!! Hade jag inte räknat med eftersom jag trodde jag hade tagit ut alla mina semesterdagar. Men tro det eller ej. Nu kan jag åka till thailand och ha det skönt i solen och still tjäna pengar, det är min grej det.

Inlägg tillägnat mon amor

Ville, jag har glada nyheter! Jag har fått förlängt på jobbet, vilket betyder att jag har slutat leta jobb. Även kastrullhäxan (som jag jobbar för) ska aldrig komma tillbaka, så just nu ser det väldigt ljust ut för min (och din) karriär här. No need to worry. Hoppas att du fortfarande vill vara kvar som min trogne kollega och sköta om våra broschyrer?

/ Frida

Granatäpple

Ägarinnan till cafét mitt över mitt jobb kom precis in med en liten skål med granatäpplekärnor till mig. Dundersnäll är hon, dom var bara till mig och som godis för mig eftersom jag inte äter sötsaker på vardagarna numera. Riktigt härliga färger har dom. Ska ta lite kort och lägger in senare, blir även bilder från myskvällen med tjejerna sen. Nu ska jag äta "godis" och dricka vatten.


Måndag

Jobb igen, ny vecka och nya uppgifter.

Sov pissdåligt, låg och vred och vände på mig i flera timmar igår kväll. Usch är inte van vid att sova själv, men men somnade väl till slut och drömde pisskonstiga drömmar och vaknade och då var det jätte kallt hemma för jag (idiot som jag är) har sovit med fönstret öppet.

Nu sitter jag och väntar på J som ska komma förbi med en nyckel till mig sen åker han till Landskrona för en ödesmatch (nästan)  mot Landskrona Bois. Jag är så nervös så jag kommer inte ens våga lyssna på webradion ikväll. Nepp det blir film och kebab med Therese och Jessica istället. Vi ska nog se På Smällen tror jag eller någon skräckis (får ju passa på när J inte är med, fegis!)

Nytt jobb

Så har man sökt nytt jobb nu då. Hmm, börjar bli trött på att inte veta vad som händer nästa månad hela tiden. Ovissheten. Vill ha ett fast jobb där jag vet att jag får mina pengar, min semester och mina tider. Så nu får vi se vad som händer med detta jag sökt nu. Håll tummarna.

Blev ingen mat och inga mackor, blev popcorn, vatten, tända ljus och Vänner på tvn istället
. Myspys. Nu ska jag dra mig mot sängen och nanna. Ska upp tidigt imon, börjar 8 och innan det ska jag förbi J med min cykel som han ska få låna för någon jevel har tagit hans. Men min får han gärna låna.

Sleep tight....

Söndag, veckans ångestdag

Ligger i soffan hemma hos mig själv (för en gångs skull) och lyssnar på Leslie Gore (whata f*ck??!!??) Har rensat badrumsskåpet och fixat lite. Har man skaffat "sambo" så måste man rensa lite så hon får plats med sina grejor också. Hon har fixat här hela helgen så det är lite mer ombonat här nu än var det var förut. Mysigt värre. Så nu ligger jag och funderar på vad jag ska göra till kvällsmat. J spelar ju match imon så det är hans egna kväll ikväll.

Hmm mackor eller mat?


Nedräkning

Det är 4 timmar kvar tills det är godis tillåtet
Det är 4 veckor och 2 dagar kvar till Thailand
Det är inte lång tid kvar till jul

Jag är imponerad

Igår beställde jag ett armband till bästa kompisen som fyller år snart, från Kyssjohanna.se och fick paketet IDAG. Jag är imponerad och kommer absolut beställa därifrån mer.


Stans första stalker (på riktigt)

Idag står det i vår lokaltidning om en hurtig man på 53 bast som samlar på medaljer och har nu samlat ett visst antal. En hurtig, glad och pigg 53 åring i sina bästa år, skulle man kunna tro, dadadaaaa. Men hör och häpna han är stadens värsta stalker !! Dont ask me why I just know...

Idag sitter han precis brevid mig och B på lunchen på Jensens Beuffhouse (obs! stavning) och äter. Det är inte mig han är ute efter, men jag börjar tro att han är efter mig så jag kan ge honom info om vart offret befinner sig så han kan börja stalka henne där, men jag är tyst som musen!

En liten fågel

Vi har en liten liten fågel som flyger omkring här inne. Hoppas det är som S säger att dom hittar vägen ut om dom vill, så att han inte flyger ihjäl sig här inne, vore ett tragiskt break på min underbara fredag.

Flyg fula fågel flyg, och den fula fågeln flög...


Fredag älskade fredag

Jag säger det som så många gånger förr fy fan va skönt med fredagar. Det är lätt att gå upp även om det nästan är mörkt ute numera på morgonen för det är ju helt fanastiskt att det är fredag!! Inte nog med att vi äntligen får äta godis igen efter en vecka utan (call me tragic) men jag slutar även 3, mums.

Idag tränar J sent (dvs. klockan 17) och efter det sen ska vi ut och äta med hans lagkompis T och hans tjej som ska med till Thailand :) hur mysigt som helst. Men jag ska givetvis till godishuset direkt efter jobbet och köpa godis till helgen, men lite surt att J inte kan följa med, för då får jag ju välja allt själv, så himla synd. haha.

Ha en suverän början på fredagen, för det ska jag ha !

Nåt är fel

Hängig, dåsig, huvudvärk, yr och allmänt opigg. Spelar ingen roll hur mycket vatten jag dricker (har druckit 1½ liter idag) ja blir inte piggare ändå. Nu ska jag snart hem och försöka vila en stund, sen ska jag nog bjuda J på kanelbulle.

Tack och hej.

Födelsedagspresent till en 18 åring

Bästisen fyller 18 år om två veckor och jag har precis beställt hennes present


image211
love

www.kyssjohanna.se

Saknar

Igår kväll låg  jag och kikade på mina bilder på mobilen och tittade på alla mykort jag har på Sid, fan va jag saknar honom ! Min bebis. Jag har haft så mycket att göra så jag har inte hunnit tänka efter att han faktiskt inte bor hos mig mer. Men igår kväll så kom det, så nu ska jag försöka träffa honom mera och förhoppningsvis kunna ta hem honom snart igen.

   
 
  
   

Torsdag

Imon är det fredag igen och då får jag äta min älskade godis igen !! Jag lever för mitt helg godis numera.

Skrev igår om min
boendesituation, när jag kom hem efter jobbet igår så satte J igång med att att rensa sin garderob och när han var klar så tog han med mig in och visade att han hade rensat ur sin byrålåda, så nu har jag även en egen låda hos honom. Jisses va vi går framåt :) Sen blev det mys och gos innan Top Model, till det fixade J varm choklad och mackor, underbara!

Idag är det kanelbullens dag och det ska firas ! Bellabus kommer hit efter skolan och fikar med mig, mums. Okej jag äter bullar ofta i vanliga fall också, men idag blir det nog lite godare...till det dricker jag...TADAAAA vatten!


Going sambo??

Igår när J borstade tänderna så hörde jag hur han skramlade i badrummet, sen när jag ska tvätta av mig efter så ser jag hur han har rensat halva badrumsskåpet och ställt dit min tandborste och mitt smink (som legat lite överallt) så sa han "jag har rensat nu så du får plats med dina saker också" hmm ser jag en liiiten tendens till sambomöjlighet? (eller var han bara jävligt trött på att ha mina saker laying around??) haha han är för go, han pratade även om att vi (obs!! VI) skulle försöka fixa trådlöst bredband så jag kan använda mitt internet till min dator där.

Slutar om 55 minuter...

Vatten vatten vatten

Herreminje va jag har blivit duktig på att dricka vatten. Har hört att det ska vara bra om man inte är så pigg. Så jag har redan druckit en liter idag och drack säkerligen två liter igår. Förut har jag varit super slarvig med mitt vattendrickande, och det har jag ju känt av också senare på dagen då jag är trött och hängig. Nu ska jag kissa ut alla mina elaka baciller och sånt jag har genom att dricka massa mer vatten.

image210

Onsdag redan?

Hujeda mig va tiden går fort. Alldeles för fort.

Fotboll i måndags, usch det går inget vidare för Södra nu (eller någon gång denna säsongen) så nu ligger dom risigt till igen. Dom har 4 matcher kvar och kan inte spela så som dom gör nu om dom vill fortsätta i superettan. Och åker dom ur så flyttar ju J, så det ligger i mitt bakhuvud hela dagarna, vad händer om han flyttar???

Sen är jag inte pigg, har haft så jävla ont i magen sen i söndags & mår illa. Sen fryser jag som ett as och är jätte trött i huvudet, behöver vara ledig, ha värme och sol och lugn och ro. SKulle aldrig överleva vintern om jag inte hade thailand att se fram emot. Idag är det 4 veckor och 4 dagar kvar, mumsssi !

Lite bilder från matchen i måndags

  

image205 image209

Först tre bilder på vårt lag, sen på Daniel och Therese och sen på Therese och mig :) fotbollsfriends for ever!