Sötnöt

Avspark i Gbg snart, då kommer jag sitta och få online uppdatering varrannan minut i ca 2 timmar :) samtidigt som jag springer upp och ner till tvättstugan, vilken helkväll. Tidig sömn ikväll, jobbet kallar imon tidigt.

Var och kikade lite på balen nyss, alla är så fina, vill gå igen. Men men jag har haft min tid. Nu är det småbarnens tur, haha.

image141



Balen -05, jag & baldejten. Det var tider det.

Kebab mumsi

Söta tomaten har en ganska mild kebab, ushc jag vill ha något som är starkt och gott, men den gick ner iaf kan jag lova. Ville och Jossan gjorde mig sällskap, kul gäng är vi tillsammans.

Fick ett sött sms från J nyss, han lyser upp min dag, idag ska han spela skiten ur Bk Häcken, oh yes he will.

Hejja södra!!

Tråktorsdag

Vädret är fortfarande kasst, det är bara torsdag, det är kallt, jag jobbar till fucking 5 och jag är hungrig men orkar inte gå till Ica.

Hejja södra!!

NU: pasians (eller vad kortspelet heter som finns på datorn)

Det är min man det

J får (som väntat) spela från start imon i gbg :) är så glad för hans skull att han får visa framfötterna och verkligen visa vad han går för. Folk jag träffar på stan tycker det är på tiden. Nu ska han spela skiten ur dom!! Men det trista med alla matcher är att sova utan honom, men kuddarna luktar fortfarande J så jag klarar mig nog. Snart helg ju ;)

Nu: Coldplay - Clocks & sömn

Bläh för detta skit väder

Visst försvinner all lust till jobb, umgänge, promenader och ja allt när dimman är så tät som den varit nu sen i måndags. Usch vill bara krypa ner och sova tills solen väcker mig och det är lite mer än 8 grader ute. Tack och hej

Trött som tusan

Åkte till J igår kväll när han hade städat efter målarna. Dom hade gjort jätte fint hos honom, målat taket och satt upp dom nya tapeterna, vart en helt ny lägenhet faktiskt. Vi kikade på tv och busade, sen somnade jag där och vaknade inte förren i morse innan jobbet. SKulle kunna ligga och sova där för evigt, men dom har träning idag tidigt så han hade inte legat kvar iaf. Han får veta om han får spela från start imon när dom ska spela borta mot bk häcken. Jag håller tummarna här stenhårt, men nåt annat vore dumt eftersom han spelade bäst i söndags.

Nu ska jag gå och köpa cola annars överlever jag aldrig denna gråa dagen. Det är så dimmigt så man ser knappt utanför fönstren här, så trist!!

Tisdag...ick

Somnade igår strax efter det senaste inlägget och sov till Jossan ringde och väckte mig klockan 19, var mycket skönt att sova bort mitt opigga humör. Strax efter Jossan så ringde kära J. Han hade tränat och var på väg till mig. Vi lagade wok (eller JAG lagade) och tittade på tv. Jag var på rethumör, men han betalade tillbaka med sitt hemska vapen: Pickedöden!! Han dödade mig nästan på riktigt.

På träningen hade dom fått en riktigt utskällning för söndagens usla fotbollsspel. Men J hade fått beröm, eftersom han faktiskt hade spelat bäst av dom, stolt som tuppen är jag och han får förhoppningsvis spela från start när dom spelar borta på torsdag mot BK häcken.

Idag ska två inte så nära vänner gå på bal, och jag måste bara se det!! haha. Men innan det ska jag och älsklings therese luncha :)

Lycka

Dagen fulländades när jag kom innanför dörren och jag hade en bäddad säng :) och jag kan säga att det inte var jag. Dessutom har han lämnat kvar sin mysigaste tröjja så nu ska jag lägga mig i sängen och se på vänner och lukta på den och vänta på honom.

Det är lycka

plus & minus

+
Bästa familjen i världen
Bästa vännerna i världen
Bästa killen i världen
Bästa katten i världen
Bästa lägenheten i världen
Bästa jobbet i världen
Bästa kollegan i världen

-
Skulle inte skada med lite högre lön
Skulle inte skada med lite mer resor
Skulle inte skada med lite varmare väder
Skulle inte skada med en städ&tvätt hjälp
Skulle inte skada med lite bättre matvanor

Men vad gör dom här minusen egentligen när man har allt på plus sidan? Ja idag är jag även om det är tråkig måndag väldigt tacksam för allt jag har!

image140

F*ckin måndag

Hatar, verkligen hatar måndagar, förutom dom man är ledig på, men hur många är det då?? Typ 0, noll, zero, nada! Skit måndagar. Lyset på jobbet krånglar så det släcks hela tiden, så nu har vi bestämt oss för att behålla det mörkt, skit mysigt en sån här regnig dag, blir inte så jobbigt för huvudet.

J kom hem till mig igår, bitter och dan efter skit förlusten. Men efter ett tag så sa han: Inte ska jag komma till dig och vara sur och arg. Så blev han på lite bättre humör. Han hade köpt med sig Yoggi, juice, skinka, ramlösa, choklad och fruxo. Dom har börjat tapetsera om hemma hos honom nu så han kan inte vara hemma, så förmodligen sover han hos mig i natt igen, får jag laga lite mat så han inte svälter på grund av mig, hade ju varit förargligt.

Om en stund är det lunch, ska äta på piren med de gamla gänget från gymnasiet, aida är hemma från linköping så då får vi passa på. Ska bli gott, blir nog pasta för min del. Sen efter jobbet (slutar 3 idag) så ska jag hem och sova, så skönt.

Skit

Skitväder, skitmatch, skitsnack, skitfolk & skit resultat.

Men min J var bäst av dom alla ! och det säger jag inte bara för att han är min utan för att han faktiskt var bäst.

Mors lilla dag

Hade köpt trisslotter till min kära lilla mor (ja jag vet klassiker, men mamma har allt redan.) Men glömde ge dom när vi var hos mormor för en stund sen, var så mysigt att sitta i mammas famn och mysa bara. Mormor hade bakat jordgubbstårta, bullar och sockerkaka, det var uppskattat. Om en stund ska jag till farmor och möta pappa och lillasyster och fika där en stund, innan jag och cicci ska promenera upp til Vallen och fotbollen. Hoppas det är mer publik än sist (ca 2000) folk bara sviker bara för att det är lite dåligt väder. Och ikväll när J är färdig efter matchen så ska vi ses, får väl se vad vi hittar på. Äta nåt gott kanske?

Godnatt

Dags för sömn. Det har varit en bra dag. Kom hem från Jossan för en stund sen. Vi har kollat på den gamla godingen Bring it on...nu funderar vi på att starta upp ett cheerleading team för vårt lag, haha, nja vi får väl se på det. Den är as bra iaf. Jag hade med mig bebis också, så han fick stöta lite på Cilla, men han bara låg och morrade på henne. Honär mycket mindre så han ansåg väl att han ägde stället. Haha dumkatter. Sen så tog vi en promenad i kvällsolen ner på pirenoch tittade på alla roliga människor. Mysigt värre.

J har gett mig dubbelt så många fjärilar i magen idag, bara genom ett sms med 4 speciella ord :) känns verkligen som detta kan vara seriöst på riktigt, och imon ska dom spela match och jag, cicci och danne ska vara där och supporta. Like always.

Godnatt

ps. Maria Mena är helt underbar musik

96942-120
Is he the king or what? mysig som tusan iaf.

Kärlek

Bilder säger mer än tusen ord. Detta är kärlek

96942-139

96942-138

96942-137

Frida ♥ Cicci

Lördag

Marknad igår, fy fan va folk, typ alla som aldrig är ute annars tar sig ut på marknaden. Träffade J och två av hans lagkompisar direkt efter jobbet. Dom följde med mig, vi gick och kikade överallt, den ena ville ha förslag på topp köp till hans gravida tjej, så man fick agera smakråd också, dom är för jävla roliga. Sen träffade vi på pappa som bjöd mig och J på fika medans dom andra två kikade vidare. Lite senare mötte vi upp dom andra två igen som hade shoppat ännu mer :) fick man agera smakråd än en gång. En av dom frågade också när jag ska presentera honom för någon av mina tjejkompisar, haha...ska jag bli ihopfösare också, typiskt...men har ju tyvärr inte så många singelkompisar.

Kvällen blev lugn, jag och cicci invigde Filmstaden med ett biobesök på Blades of glory. Skit kul, och gott med popcorn och en liter cola (jevla hinkar man fick till drickat.) Filmen är sevärd :) Sen cyklade jag hem till J som satt hemma i solen på hans balkong och mös, vi spelade skitgubbe och jag lät honom vinna, annars hade han kastat ut mig från hans balkong (han är sämsta förloraren i stan.) Sen åkte vi hem till mig och sov här.

Idag har jag och jessica varit på a6 och shoppat, ett par mysiga mjukisar, två sjalar och ett halsband blev det...usch jag som inte ska shoppa mera!! fy mig. Om en stund hämtar jossan mig, vi ska skjutsa erik och totto till norahammar sen ska vi åka och handla...är lite godis sugen faktiskt.
Imon är det mors dag och jag måste handla nåt till kära mamma. Vi ska till farmor och fika innan fotbollen. Han får inte spela från start imon, himla skit. Men han kommer få hoppa in och spela skiten ur dom andra. Han är bäst, i mina ögon :)

Fredag & marknadsdag

Idag är det jönköpings marknad, mys pys. När jag cyklade till jobbet kvart i 8 i morse så hade alla affärer redan börjat ställa ut sina bord och rea stänger. Klockan 9 öppnar allt och sen är det öppet 12 timmar framåt. När jag slutat så ska jag gå en sväng med J, vi ska gå och kuckilura en sväng, sen är det meningen att jag och cicci ska gå på Blades of glory på bio. Men man vet aldrig med henne för tjyven.

He's killing me

Kom precis hem från J, jag börjar 8 imon och han är ledig så det var lika bra för mig att sova hemma, slipper jag ha det jobbigt imon bitti när jag ska upp och hna ligger kvar och myser. Vi har busat och tittat färdigt på Torsk på Tallin :) Han är för go...

Nu dags att sova lite.

Mammimat

Nyss hemkommen från mamsi som hade lagat god mat till hungriga mig, ja det blir inte mycket mat lagad när jag bor själv haha, förutom när J lagar, vilket har skett 2 ggr hittills för vi är ganska lika där (=mycket utemat.)
Det var iaf jätte gott, mysigt att träffa mor och lillasyster, dock var dumma lillebror inte hemma, han jag hade lovat så dumpar han mig, himla skitunge, men träffade honom när jag var på väg hem så vi tog oss ett litet snack han och jag ;)

Så  himla skönt att cykla hem. Solen skiner inte och det är nästan regn i luften,men det är ljummet och blåser inte så kallt, det luktar vår/sommar och är bara himla harmoniskt, skulle kunna cykla hela dagen om jag hade haft en rumpa av stål.

Imon: Sol & moln
Lördag: SOOOOOL
Söndag: Regn (bläääh)

Lunchdags

Snart kommer darling Therese, vi ska luncha en liten sväng, har fått massa fina bilder nu på henne och Jocke, dom är så fruktansvärt fina :)
För en lten stund sen kom mamma förbi, vi bestämde att jag cyklar till henne direkt efter jobbet så har hon pasta och skinksås färdigt, så kommer lillasyster också och förhoppningsvis så är lillebror hemma med, det är ju honom jag har lovat för tjyven.
Imon är det marknad, super mysigt ju. FÖrutom alla dom här rea lådorna som alla affärer har som ALLA i hela stan ska stå och riva i, neh jag tycker om marknaden för jag tycker det är mysigt att gå och spattsera och bara titta på allt folk som tagit sig ut. Ska bli fint väder också, ännu bättre!

Dålig förlorare

Igår så var ju J och kikade på C L finalen med lagkompisarna. Han ringde när han kom hem vid typ elva, men jag var ganska pigg och han var inte så trött så han kom till mig :) Han har fått nys om ett Svampbob spel som jag fått i ett happy meal (jaja jag har mina stunder) och han ger sig inte förren han slår mina resultat och konversationen han har med sig själv då innehåller enbart orden: kuken, fan, dålig statistik & jevla båt. Och då innebär spelet att man ska styra bort svampbob från mötande båtar i olika nivåer och jag gav mig till slut så han kunde sluta spela så vi kunde gå och lägga oss. Haha, han är störd, men bäst i världen för det.

Idag var det hans tur att gå upp först, men det är banne mig lika jobbigt när han går som när jag måste gå. Men vi ska nog ses ikväll igen.
Ska nog till mami och äta idag också efter jobbet. J tränar vid 5 så han är väl inte färdig förren kl 8 så jag hinner åka till mami och lillebror en sväng, han saknar mig har han sagt :) lillebror, saknar honom med!

Imon är det meningen att vi ska ut, men jag vet int eom jag pallar. Känns som att jag kommer dö om jag får i mig lite alkohol imon. Och cicci ska vi inte tala om, hon är typ skit sjuk, har jobbat 21 dagar/nätter i sträck och vill ändå ut, HON kommer dö, men ändå vill hon ut, fattar inte att hon klarar det.

Vackrast i stan

Efter jobbet så mötte jag upp Busan, vi gick och handlade glass på piren och satte oss vid kanalen och mös en stund. Träffade på två av Js lagkompisar, alltid lika trevliga. Efter en stund kom även J faktiskt, han skulle kolla på balen med mig :) Fan va folk det är som kikar på balen varje år, det drar hur många som helst. Jag och J tog plats på insidan vid infarten och väntade, behövde inte vänta så länge för Thereses klass kom först. Hon var så vacker så jag blev alldeles rörd! Hon var så fin så det finns inte ord!! Hon och Joakim var så fiiina, stolt som tuppen.

Sen hämtade vi min cykel och sen Js sen så skulle han handla och jag skulle hem så vi pussade varran hejdå vid Ica. Nu är han somsagt på 8 glas med dom andra och ser på C L finalen, jag har försökt kika lite men ser hellre på letandet efter nästa Pussycat doll ;) hehe är man tjej så är man.


Att jag överlever ???

Sen ca 11 i morse så har vi en "trubadur" (om man nu kan kalla honom det) utanför jobbet som spelar på sin elcynth och sjunger så det ekar i huvudet på mig. Och här är det inget Robbie Williams inte, utan här är det låtar som handlar om gökar och joddling. Har man tur så kan han klämma i med "Säg inte nej, säg kanske kanske kanske." Vissa har han till och med skrivit själv, dom handlar om ordet förlåt, och innehåller inte fler ord än det heller. GAAH jag dör här!!

Blandad helg mumsi

I övermorgon är det helg finally, hehe börjar bli bortskämd med de lediga dagarna nu, det är segt att jobba, speciellt när jag vet att J ligger kvar och myser. Han är som sagt ledig idag så han lär ju sova halva dagen. Sen så har laget vip-bord ikväll på 8 glas när det är fotboll så han lär väl joina dom andra killarna, dom har dock 2 träningar imon varav den första är klockan 10, så sent lär det inte bli.

Helgen är planerad så här

Fredag:
Jobb till klockan 15
Jönköpings marknad, myspys mingel i solen (förhoppningsvis)
Ev. Bio med cicci
Utgång med gänget

Lördag:
Sovmorgon
Vid regn blir det filmmys
Vid sol blir det ute

Söndag:
Sovmorgon
Fotboll

Jag har ju fått 2 årskort av J så jag kommer in gratis på varje hemma match, måste ju vara där och supporta, så jag och cicci är trogna södra fans kan jag lova. Så på söndag spelar dom hemma så då är vi där as usual. Hoppas dom kör på samma system som i måndags så han får spela hela matchen, det lyckades ju bra då.

Onsdag

Onsdag men det känns som Tisdag (ligger pga. ledigheten en dag efter) så det är ganska skönt, sen är det bara 2 dagar kvar till helg, hur skönt som helst.

Igår efter jobbet så träffade jag Papi en snabb sväng, fick mitt travelpack med turkiska peppar som jag köpte på båten till danmark men som jag glömde i bilen. Sen cyklade jag hem, det är lite harmoniskt att cykla faktiskt...storstädade igår sen när jag kom hem, busade lite med Sid och umgicks med Cicci. Sen när J hade tränat så ringde han, vi bestämde att jag skulle komma bort till honom så skulle vi fixa nåt att äta. Var supermysigt att träffa honom igen! 2 dagar är på tok för jobbigt att vara borta från honom. Vi pussades och kramades och busade, han var på nåt roligt bus humör igår och skulle få ner mig i hörnet bakom hans säng, men det gick inte, jag är starkare än vad jag ser ut ;) Köpte pizza och kollade på Ugly Betty.

Idag är det dags för sessan Therese att gå på bal. Kommer vara så stolt när hon går där med sin fina klänning min fina flicka :) Innan det ska jag träffa Busan en sväng och eventuellt ska J följa med och se på therese, han är ledig idag nämligen.

30 minuter kvar

Sen ska jag hem och städa, hur kul som helst...NOT.

Åt lunch med Ville, Mikael, Nanc & Avare för en stund sen, blev Johans Café och en good pasta sallad med kyckling. Träffade på J och hans kompisar av en ren slump, var en trevlig slump. Var kul att se honom var ändå i söndags senast och då sov han. Sen är ju hans vänner alltid lika trevliga.

Oh wow nu är det bara 20 min kvar, ännu roligare, men banne mig jag måste städa.

Tisdag

Känns som måndag idag eftersom jag var ledig igår, så det är ganska skönt när man fattar att det är tisdag och bara 3 dagar kvar till helg sen. På fredag är det marknad, super mysigt, hoppas bara det blir skönt väder också så man kan spattsera ute efter jobbet.

J ringde igår, han var nöjd, även om det gula kortet var billigt hehe. Kunde inte prata så länge, lite jobbigt när alla andra satt och tjatade bakom. Men vi ska ses efter hans träning ikväll, och mysa :) Men först måste jag handla, hem och städa, bläh, roligare kan man ju ha det.

Nästa vecka går vi på sommartiderna, mumsi, då blir det inga sena dagar här inte.

Lååångledigt

Inte varit aktiv på några dagar, har varit långledig och prioriterat annat, inte mer än rätt. Har hunnit med mycket faktiskt, men bäst av allt har varit sovmorgnarna med J, mysigast i stan. Men har shoppat, varit i danmark/helsingborg, tittat på mycket film, varit med vännerna och familjen. Har varit übermysigt. Usch segt att gå upp och jobba imon bara, men men det får gå, är ju som tur är inte helvecka för mig eftersom jag varit ledig idag också.

Har kommit in i en ny fas med J, känns hur bra som helst, förstår varran mycket bättre efter en del snack :) är skit bra. Han är i enköping idag och spelar match, han har fått spela hela plus att dom vann med 3-1 så jag är stolt idag.

Imon är det jobb, lunch med Mikael och Ville, sen ska jag hem och städa, sen ska jag mysa med J imon kväll.

Bad day

Dålig dag....snacka om ups and downs. Får panik ibland alltså. Det har inte hänt något, det är bara små saker som lilla jag ska överanalysera HELA tiden, hjärnan får uppenbarligen inte nog. Har sett till så jag har haft fullt upp hela dagen så jag inte ska tänka på det. Har lyckats ganska bra.

Mest stolt idag är jag över mig själ som lyckades (med tuuuusen svordomar) sätta upp en av ikeas ypperligt smarta (eller INTE) rullgardiner. Den kan jag leva på tills jag dör, eller tills den rasar ner igen. Grattis mig.

Onsdag

Igår var en dålig kväll, orkar inte prata om det, men det kändes bättre när vi vaknade i morse.

Ingen rubrik

Hmm vad ska hända i eftermiddag efter jobbet?? Tips...hmm ingen aning. En dag kvar sen har jag semester!! woho. Och den dagen jobbar jag till kvart över två, inte ens en hel dag! me likey. Saknar J.

Torsk på Tallin

Efter jobbet igår gick jag hem till J som satt hemma och mös. Vi kikade på Torsk på Tallin, me love den filmen, skrattar typ konstant, men det är så tragisk. J lös upp min dag genom att säga: "Tur att jag har dig så jag slipper åka till Tallin och leta efter en fru" han är la för go.

Åkte och tankade bilen och lämnade den till pappa sen, och J gick hem till en lagkompis. Fast sen kom han hem till mig, vi tittade på vänner och kramades och 22.30 så lagade vi mat, mysigt värre. Och idag var det han som gick upp tidigt och lämnade mig kvar, det var nästan jobbigare än att gå därifrån.

Ville, vi fikar kl 3 idag så du vet, bara kom hit :)

Lunch soon

Pappa är i stan för tillfället, blir lunch med honom hos farmor om en halvtimme. Vi ska köpa med oss från Blåhed och gå upp och sällskapa hos mysiga farmor. Gottgottigottgott.

Ikea kallar i eftermiddag, om J är upptagen när jag slutar så åker jag nog upp dit, sen ska jag försöka hinna med solarielandet också, så jag kan göra blekfisen J ännu mer avis, mohaha.

Sommar schemat

Måndag/Onsdag/Fredag - 8-14.15 (solen here I come)
Tisdag/Torsdag - 9.45-16

Inte så himla fel.

Kort vecka

Har varit en bra helg, men like always så har man sina ups and downs.
Åkte och överraskade Daniel i Vetlanda i lördags, jag och cicci och volvon, sikken roadtrip, finns video bevis men dom ligger nergrävda tills 10 år efter vår död. Daniel blev jätte glad, men var dessvärre EN poäng från finalen, lite surt. Passade på att träffa Andreas också som jobbar där nere (våran gamla väktare.) Sen åkte vi hem igen, så vi hann hem till fotbollen, dom spelade hemma mot Mjällby, slutade 0-0 och J hoppade in i 73e eller nåt tror jag.
Blev en lugn kväll, J var ute men jag satt hos honom och kollade på film och var vaken när han kom hem full och dan haha. Det är då dom snackar sanning, eller hur är det? ;) Fick höra en del kul saker då iaf.

Igår låg vi och drog oss till typ 12, sen gick han och köpte pizza (bakis som han var) till oss båda. Vi kollade på film och mös till han var tvungen att åka och träna, gissa om det var uppskattat, haha...sen var jag med jossan igår kväll, vi kikade på Wallander och åt glass i stora lass.

Måndag idag, jobb till 3, sen så ville J att jag skulle ringa honom, får se vad han gör om vi ska umgås eller vad. Ska nog laga lite mat idag också, pasta och köttfärssås tror jag. Sen jobbar jag imon & Onsdag sen är det helg för mig del igen, woho.

Baka en kaka?

Sitter här och har ett otroligt sug efter en pajj, blåbärs, äppel eller rabarberpajj. Nybakt pajj med kall vaniljsås, aahhh kan ju inte bli godare. Ska nog hem efter jobbet, diska, (berget når ca 1000 meter över jorden) hämta bilen, handla, och BAKA :) sen kan jag sitta och mumsa på den ikväll, själv eller med sällskap, who knows.

Nåt bra på tv ikävll tro!?

Haha

Detta var kul!

Ja oh ja

Gårdagens opiggheter var nog bara lite oroligheter. Well well, gick hem till Ida, och fixade naglarna direkt efter jobbet, och hon har fått världens mysigaste mage nu, lilla livet som lever där inne. Hos henne var jag iaf helt död, satt som en jävla fågelholk och bara andades i princip, var så trött.
Men efter det så ringde jag J som var hemma och bjöd hem mig en sväng, väl där såg han att jag inte var 100% så han pysslade om mig, fick mackor och favorit drickan och massa pussar och kramar, mumsi. Så idag är det lite bättre :)

Nej oh nej

Halsont
Trött
Ont i kroppen + huvudet
Allmänt opigg

Vad kan det beytda?? I hope its just a nightmare!

torsdag 10/5

Däckade som ett svin när jag kom hem från jobbet igår halv 4 och sov till halv 6, så himla skönt, dock lite segare att gå upp sen. Men efter ett samtal från J så lyckades jag dra mig till duschen innan han kom.
Och Martina, gissa vad han hade med sig??? Bröd, skinka, ramlösa, juice och JA Ben&Jerrys kakdegsglass, han är verkligen den ultimata!

Blev en lugn kväll, kikade på tv, mös, retades, åt skinkmackor, och åt glass och mös lite till. Men ytterliggare en seeeg morgon idag, ville verkligen inte gå upp idag heller, lyckades dock komma i tid till jobbet, men sprang till bussen kvart i 10. Längtar verkligen till den dagen då vi kan ligga kvar och dra oss tillsammans utan att behöva tänka på klockan.

Nu måste här jobbas lite...lunch om en stund med Therese, mumsi.

Jag säger bara en sak...

G Ä S P

With or without you

Kort dag idag, slutar 3, så skönt, ska nog hem och lägga mig och bara titta på vänner tror jag. Får se om J hinner ses idag, han tränar dubbel idag, seeegt efter en ledig dag. Sen har dom match på lördag så...får se om han får spela ännu mer då.

Jag och cicci ska överraska Daniel på lördag också. Han spelar någon stor bowling final och tävlar om massa pengar i Vetlanda så jag och cicci ska dit och överraska honom (vi har sagt att vi inte kan komma) fast bara vi hinner komma hem till fotbollen :) jag och cicci ska stå på front row denna gången, hon är ju som hon säger dvärg.

Har blivit tjock och öm i halsen :(


Me love m y s

Efter en helt kanon eftermiddag/kväll hos J ska jag nu gå och lägga mig, dock själv men det är lika bra så man kommer upp imon bitti, annars kan det sluta illa kan jag lova. Fast saknar honom faktiskt, börjar verkligen kännas på riktigt nu med honom, börjar verkligen kännas som att vi är ett par, me likey.

Godnatt

Vilken lyft

Från gårdagen till dagen, my god säger jag bara. Även om kvällen igår var lite seg till en början eftersom jag skulle hem och tvätta och städa och handla. Men sen ringde J efter sin träning och då blev allt ljusare. Han kom till mig och vi åt pannkakor (som jag by the way hade lagat) sen låg vi i soffan och  mös, tittade på 24 och åt jordnötsringar. Han var på nåt konstigt ret humör igår så han bara retades, men han gör mig verkligen glad, helt sjukt.

Försov mig idag, inte alls lätt att gå upp och gå och jobba när han ligger och myser!

S U C K

Måndag likamed:

Trött som fan
Irriterad
Pain in the ass
Blääh
Vill sluta jobba
Trött åter igen

Måndag igen, that sucks

Haft en bra helg (ännu en gång, helgerna blir bara bättre och bättre nu för tiden tycker jag) även om J gärna hade fått ligga kvar längre på morgnarna, men men den dagen kommer också. I fredags var det ju planerat med utgång i och med Villes hemkomst, men banne mig, jag pallade inte. Som säkert märktes på all rolig stavning i fredagens inlägg så var jag lite trött. Dagens ljuspunkt var när Ville och Cito kom till mig på jobbet utan förvarning med kex och Blistex lip conditioner (min nya drog.) Så blev det en liten shoppingtur med Ville, dom har jag saknat, han köpte hudkräm (jag ska inte avslöja färgen på lådan ville) och jag köpte en parfym.
Fick gentlemans sällskap hela vägen hem så han fick se min lilla lya och träffa min bebis, när han gick så däckade jag hemma framför vänner och sov gott till Jossan ringde och frågade om jag ville sällskapa på MAX, mumsi. Jag är ledsen Martina, blev ingen dans i lördags tyvärr :( fastnade hos J framför en bra film och gott godis och mysigt sällskap. By the way, natten till lördag så kom vi fram till att vi är pojk & flickvän nu efter 2 månaders dejtande, im no longer single, weii.

Lördags så skulle J iväg och träna vid 10 och lämnade mig själv. Men somnade snabbt om och vaknade igen vid 1, haha var inte alls meningen. Så J blev aningens förvånad när jag låg och käkade godis nyvaken strax efter 1. Well well, ner till hamnkanalen för en glass med Ville och sen hämtade jag bilen och överraskade cicci genom att hämta henne efter sitt jobb. Kvällen erbjöd inflyttningsfest hos Erik och Jossan, var trevligt värre men vart fortfarande inte pigg på utgång så vandrade hem till J som låg hemma och snusade.

Can't get any better

Jessica messade precis, vi ska äta mackmakeriet mackor vid hamnkanalen i solen om en timme, kan inte bli mysigare, fast surt att behöva gå in och sätta sig på jobbet sen igen, S U CK.

Helg igen

Haha hade ju helg, men men what to do, jag klagar inte iaf. Ska supa dom andra under bordet så dom inte märker att jag inte följer med ut..haha jag är så trött så jag kommer ramla ner död om jag följer med ut, räcker nog mer lite alkohol i kroppen för tjyven.
Men först halva dagen kvar på jobbet, det S U G E R kan jag lova!

And now what?

Slutar om en halvtimme, gott värre. Hem, glass, sova, mums.

Trött som tuuusan

Blev coca cola i morse till frukost så jag ska hålla mig vaken idag, det är skit svårt, är så trött i huvudet så jag är alldeles yr. Ska träffa Busan efter jobbet en sväng sen kommer jag nog sova en stund. Vet inte vad jag ska syssla med ikväll än. Får se vad som faller mig in, kanske somnar och inte vaknar mer idag, who knows?

Imon är det kalas kan jag lova.

Allt är bra nu

Med cicci & ville på hemmaplan är allt helt perfekt. Jag och cicci bestämde oss för att våldgästa honom igår, utan att veta att han var hemma, men det var han. Det var en sjuk känsla att se honom. Kändes verkligen inte som att det var 8 månader sen. Men nu är allt bra, helt sjukt bra. Satt hos ville en stund sen så följde han med ut när jag skulle gå hem, han följde mig till J där jag skulle upp. Men har verkligen saknat ville och hans sjuka skämt och historier. Allt är verkligen bra nu.

Inatt så öppnade jag och J the x file (som i satc) han började och fråga mig, jag berättade sen så när jag frågade honom så berättade han inget, då blev jag sur, så till slut när jag efter många "men du behöver inte berätta då, jag vill inte behöva dra det ur dig" så berättade han. Under hela tiden låg vi tätt intill varran som om vi var en. Helt sjukt bekväm är jag med honom, det är to good to be true.


Today is the day

Idag kommer älskade Ville hem! Så fort du kommer hem så måste du ringa mig. Och imon så ska vi ses och kramas och gråta lite tycker jag. Oj va jag längtar. Ville kom hem för jag längtar efter dig.

Martina var du ute i helgen eller? Didn't se you shakin that ass ;)


Hej och hå vilken super helg

Kunde inte blivit mer lyckat i helgen (dvs valborg) meningen var inte att vi skulle gått ut men det blev fan så i alla fall. Vi bestämde 21.30 att vi nog skulle satsa på utgång. 22.30 stod vi på bussen på väg mot den roligaste utgången like ever. Det var jag, cicci och danne från början, sen slöt vi samman med Mackan och Peter och sen även 3 st okända personer som vi hade as kul med. Men drog mig hemåt J framåt 1 tiden som låg och sov men som väcktes av mig, han får skylla sig själv ;) Mådde sådär kul när jag vaknade igår med liite huvudvärk och en blå fot (ja det var en kant ivägen på centrum på väg till baren blää.)

Hem från J till Cicci som hade sovit hos mig och Sid, stannade på ica och handlade hem tacos grejjer så vi fick i oss lite bakismat haha. Sen fotboll med förslust tyvärr.

Idag är det jobb hela dagen (liksom hela veckan, S U C K) sen ska jag hem och se om det finns nån tvätt tid sen blir det en liten promenix med cicci när hon slutat, ska nog försöka hinna se sunes sommar också, haha. Får se om man hinner träffa J, var nyss och åt lunch med honom och några av dom andra i laget, mysigt värre, dom är hur snälla som helst, har även fått ett nytt namn av en av dom: Fritte, jo man tackar.
Men han ska iaf till Växjö idag och spela med B-laget, surt värre, så vi får se när han kommer hem, och hoppas att han inte är allt för trött.

Är rädd för att det är för bra för att vara sant, livrädd!