Söndag

Det har varit en super mysig helg hemma hos J, god hemmalagad mat, bra film, mysiga promenader, och massa bus. Det är alltid lika tråkigt att gå därifrån på söndagar :( men jag vet ju att vi ses efter matchen imon.

Har varit bekymrad hela helgen om min lägenhet. Jag har ju i princip flyttat till J, jag bor hos honom 6 dagar i veckan (den 7e är dagen före match och då är jag alltid hemma) men när jag inte är hemma så bor min kompis hos mig för hon jobbar nära mig och börjar väldigt tidigt ibland. Så hon bor hos mig ca 4-5 dagar i veckan. Men nu har jag kommit på att det känns väldigt onödigt för mig att betala min (väldigt höga) hyra när det inte ens är jag som bor här. Ska nog prata med henne, men det känns så dumt att ta upp det med en bästa kompis. Men men det måste göras annars får jag hyra ut den.


Är så nöjd med kameran, jag har haft kul med den i helgen...speciellt när jag har en sån linslus till pojkvän haha.

Helgen i bilder

image196

Älskade linslus gör det mysigt hemma

image197

På väg till affären, mongobild, kvinnlig quasimodo yes I am

  

Finfina bilder från Js balkong :)

image201

mysbild..

Lördag

Blev inget skrivet igår, jag jobbade inte igår utan var på min mosters begravning, mindre kul. Det är ansträngande för huvudet att gå genom såna saker.

Efter begravningen så åkte jag hem till J som hade storstädat hemma så vi kilade ner till Godisaffären och köpte vårt helggodis, mumsi. Vi lyckas krympa påsen för varje helg som går, ganska stort gjort. Vi kilade även förbi Hemtex en sväng och J köpte två nya satin bäddset och en stor brun vas och några grenar att ha i vasen. Blev jätte fint. Där fick jag se hans lilla kvinnliga sida, visste att den fanns där.

På kvällen hade vi tänkt att steka lite hamburgare och se på Reign Over Me, men D ringde och bjöd in oss på tacos hos honom och hans tjej J, skit mysigt, blev tacos och marräng swisch (obs. stavning!) Sen somnade jag fort som tusan i dom nya lakanen och har sovit som en prinsessa hela natten.



Nu sitter jag framför tvn och lyssnar på The Calling och väntar på J som är och tränar. Sen ikväll är det hockey på tv  :) HV-Djurgården, mucho spännande.

Har tagit massa roliga kort med
kameran, men dom kommer upp imon eftesom sladden ligger hemma, jag är så kär i den och can't wait tills jag får ta massa fina kort i Thailand (5 veckor och 1 dag kvar.)

Några bilder från nya kameran

image193 image194

image195

Först söta therese på väg på våran lunch, sen jag in action (notera ögonbrynen än en gång.) och sist men inte minst, min lilla syster :) sötnöt.

Nu ska jag till J och baka brownies, vem vet, kanske fotar och visar att jag inte ljuger.

Kvällsplaner

Slutar sent idag (dvs. 17) då ska jag nog hem en sväng, duscha, hämta lite kläder och kolla läget hemma i mitt övergivna hem, har ju i princip flyttat till J.

Blir jag som ska laga middag ikväll. J har tränat två ggr, haft cykeltest och två möten med först facket och sen ett spelarmöte, så han ska få lagad mat lagom till han kommer hem, funderar på kycklingwok och ris. Och sen innan ska jag baka brownies också, en extra liten överraskning.

Fasar
morgondagen...

Idag är det förövrigt 5 veckor och 3 dagar kvar till Thailand !!

Lunchdags

Nu sitter jag och väntar på therese, vi ska ner och äta macka, världens godaste macka kan jag lova. Sen ska jag handla lite på h&m, behöver schampo och balsam och deo, pincett och lite sån småskit.

Kameran används flitigt här på jobbet av mig! Resultat kommer sen ;)

Torsdag

Hejfaderittan.
Har sovit gott inatt, drömt massa knas om mitt jobb, men det har jag och S kul åt nu när vi sitter här. Klockan ringde klockan 7 (???) i morse. Vi var vid mediamarkt klockan 8 när dom öppnade här i stan. Jag, J och D åkte dit. Jag hittade en fiiin kamera, jätte fin och bra och prisvärd, nätt och smidig och med stor skärm. Och J handlade en Ipod Nano 4gb för 999 kronor, värsta kapet. Nu har jag ju en Shuffle så jag behöver ingen ny men lockande var det ju kan jag lova.

image192
(min är helt i silver)

Nu ska jag ha med mig den everywhere och försöka föreviga allt kul man gör. Ska på lunch med Therese om en stund och då åker kameran med. Det blir nog mackmakeriet och sen en sväng till h&m.
So long...

Jag behöver inte det nu

Usch halsen blir värre och värre och huvudet blir tyngre och tyngre, orkar inte bli sjuk nu, speciellt inte till begravningen på fredag. Då åker jag i vilket fall som helst. Vill hem till Js säng nu och bulla upp med kuddar och somna en stund. Vet i sjutton om jag orkar gå på filmvisningen ikväll med jobbet, jaja får se om jag hinner sova en sväng emellan hemma.

Jag vill åka till thailand nu...

Ny kamera?

Imorgon öppnar Mediamarkt här i stan, vilket betyder roliga öppningserbjudanden. Jag börjar inte jobba fören klockan 10 och J har sin första träning klockan 10 så vi funderar på att åka dit när dom öppnar klockan 8 och kika. Jag är ute efter en ny digitalkamera nu lagom till thailand och tänkte passa på om det finns nåt bra erbjudande.

  

den rosa är jag ju sugnast på, så finns den inte så köper jag nog den någon annanstans tror jag. Sån riktig bubblegum kamera, mumsi.

Onsdags nostalgi

Ledsen att det tog sin lilla tid med bilderna, men hann inte när jag kom hem, J blev färdig fort på träningen och Cicci var hemma hos mig så jag var lite social istället. Sen bjöd J och D på pizza hemma hos D, nu har han och hans tjej också bokat resa till Thailand, men dom åker veckan efter oss, men vi hinner ses lite där nere innan vi åker hem och då kommer vi vara bruuunare än dom.

Idag jobbar jag till 3, sen klockan 5 ska vi på någon filmvisning med jobbet om tekniska kontoret och eftersom vi jobbar med informationen så kan det vara bra för oss att se den tyckte vi. Sen imon jobbar jag sista dagen för denna veckan för på fredag är det
begravning och då har jag tagit tjänstledigt.



Lite nostalgi

image188
Shii vilket långt hår jag hade då (längst ut till vänster)

Två bilder från måndagen

image185 image186

Jag kan väl säga att vi inte var så glada på väg hem sen, tur att vi fick skjuts hem och slapp åka bussen hem också, räckte gott och väl att åka med dom ner. Haha va lustiga mina ögonbryn ser ut, haha ser helt mongo ut ju, men det bjuder jag på, jag är ju lite kokobäng.

image187 
Haha denna tog jag ut från bussfönstret, tyckte den var cool, kände mig som en mästerfotograf :P

Hemgång

Nu slutar jag snart, då blir det raka vägen hem i det skitväder vi har idag. Ska hem och duscha och sen lägga över bilderna från igår och vila. Har börjat känna mig tjock i halsen och tung i huvudet och jag vill verkligen inte bli sjuk nu. Fast iofs bättre nu än sen när vi ska åka givetvis...kanske ska framkalla det sjuka nu ;)

Bilder kommer in a minute or two.

En äkta vän

En äkta vän!

En tjej frågade en kille om han tyckte hon var söt.

Han svarade nä.

Hon frågade honom om han ville vara med henne förevigt.

Han svarade nä.

Hon frågade sedan honom om han skulle gråta om hon lämnade honom.

Och än en gång blev svaret nä.

Hon hade nu hört nog och gick därifrån med tårar som strömmade nerför hennes kinder, men då tog killen hennes arm och sa; Du är inte söt, du är vacker.

Jag vill inte vara med dig förevigt, jag MÅSTE vara med dig för evigt.

Jag skulle inte gråta om du lämnade mig, jag skulle dö.

Så nu vill jag säga till dig:

Jag gillar dig för det du är till

mig....
En äkta vän.


Pinsamt

Var med i växjö igår och kollade på J, pinsamt med hela våran klack!!

Men men det var kul att åka ner och kika även om det slutade med förlust. Bilder kommer senare.

Klappat och klart

Nu har J betalat våra flygbiljetter till thailandsresan så nu finns det ingen återvändo ;) Fy fan va skönt. Jag har skrivit ut biljetterna och dom ligger och ler åt mig här brevid mig.

sunshine my only sunshine

Måndag

Haha passande till gårdagens sista inlägg så drömde jag mycket riktigt inatt...fick både ett nytt jobb och så åkte vi till Thailand. Jag blev såkallad "stek manager" på ett nytt beuff house som ska öppna här i stan. Och  när jag vaknade i morse fick jag höra att jag pratat livligt i sömnen inatt, tackat och tagit emot tydligen. Haha.

Jobb idag till 3, sen halv fem så åker vi till växjö och ska se J spela :) liten impulsresa. Ska bli kul.


Hejdå

Längtar bort...

SKulle vilja bort från stan, landet, denna världsdel. Bort från jobbet och rutinerna ett tag. Vill att 6 veckor ska gå fort nu. Tanken på allt som rör mitt jobb är jobbig. Att inte veta om jag får vara kvar efter sista oktober är jobbigt, vad händer då....fan, tänk om jag bara kunde bli miljonär!!! slippa jobba ett tag, haha.

Nu kommer Cicci snart, hon ska sova här, får väl ventilera mig lite med henne så länge. Imon är det jobb igen.

Kvällsmat

Blev ingen promenix, det dök upp mörka moln ute så jag gjorde mackor och varm choklad och satte på vänner istället. Mysigare. Nu väntar jag på att Jossan ska träna färdigt så vi kan hitta på nåt, vill hälsa på min bebis.

Imon spelar J match mot öster, viktig match, dom måste vinna. Funderar på att åka ner och kolla, det är ine så långt till växjö och det är alltid kul att se J spela. Men blir det ingen match så blir det bio med therese. Så nåt mys hittar vi nog alltid på.

Nu ska jag nog titta lite på sex and the city, läääängtar så tills filmen kommer ut.

6 veckor kvar idag

Nyss hemkommen från ännu en underbar helg hos J. Han tränar och har match imon så vi ska sova isär inatt, alltid lika tråkigt. Men men, nu kan man göra lite nytta hemma. Har tvätt tid, men behöer inte tvätta så jag sitter och laddar ner massa bra musik. Just nu ligger en fin låt, mig varmt om hjärtat: Eldkvarn - Fulla för kärlekens skull (youtube länk.)

Hade tänkt att gå ut och gå en sväng, men det är så svårt att ta sig i kragen, ligger så skönt i soffan och behöver inte gå ut egentligen, jaja får se vad som händer.

Idag är det by the way exakt 6 veckor kvar tills vi åker. Fi fan va skönt!!

Freitag (?)

Fredag Fredag Fredag Fredag Fredag
.no day are as good as a friday.


Tufft att gå upp i morse, det är knappt ljust längre när klockan ringer en tidig dag. Det är nu det blir tufft att gå upp. Men men imon är det lördag och då kan jag sova lääänge och väl (och gå och lägga mig sent ikväll ;)
Och idag är det dessutom början på godishelgen, känns som det var längesen sist, även om det bara var i söndags haha. Det ska bli mycket gott kan jag lova.

Helgen blir förövrigt lugn, J kommer och möter mig efter jobbet nu, vi kanske går och tar en fika, sen blir det godis affären, och J påstår att han inte ska äta nåt godis denna helge för han ska "trimma" inför Thailand (dåre som han är) men det tror jag på när jag ser det. Sen när han tränar imon så ligger jag och sover. Kanske ska proppsa på bio i helgen? Who knows. Nu ska jag läsa lite om mina rättigheter här på jobbet, duktig kicka.

image183

image184

Hittade två bilder på J in action ;) Första bilden är han den längst hitåt och den här andra är det han i grönt. Han behöver väl inte "trimma" haha, pucko.

bilder:
www.green-machine.se

Jag idag

image182

Så här "torr" var jag när jag hade cyklat hem från Jossan och Erik och Sid. Det regnade inte lite.

Nu saknar jag min bebis ännu mera. Så fort jag kom innanför dörren där hemma så kom han och började pussas och brumma och trampa med tassarna. Det är jätte jobbigt att inte ha honom här hemma, måste få tag i en ny större lägenhet snart så jag kan ta tillbaka honom. Men han trivs nog bra med Cilla iaf, dom brottades hej vilt där hemma, busade och jagade varandra.

Nu ska jag kika lite på AFV.

Slut för idag

Faen vilken träningsvärk jag har fått sen bowlingen igår (som förövrigt gick inte riktigt som jag hade tänkt mig) och det ser ut som att jag har två träben...ont i benen och i nacken. Usch varför utsätta sig för någotn sånt? Haha kul var det iaf, även om jag inte vann ;)


Bad day

Har en dålig dag idag. Vaknat på fel sida och inte nog med det så har jag världens fegaste chef!! Är riktigt arg idag och vill bara gå hem och dra täcket över huvudet. Förhoppningsivs ska jag hem en sväng till bebis och hälsa på och se hur han har det hos nya matte och husse. Saknar honom.

Bowling

Snart slutar jag, då kommer J och möter mig så ska vi gå och spela bowling :) Ska bli super kul, hoppas jag har mina gamla bowlingfadäser kvar (dvs. otrolig tur när det gäller bowling) så jag kan vinna...vi måste komma på nåt bra pris bara.

Vänner?

I vintras så bröt jag kontakten med en av mina dåvarande närmaste kompisar, fick reda på att hon gick bakom ryggen på mig och sånt tolereras inte så jag bröt direkt. Och hon var inte specielt angelägen då om att be om ursäkt för vad hon gjort utan gjorde igenting för att vi skulle bli vänner igen, hon sket då tyfligen i att vi inte var kompisar längre. Men men nu har det gått ca 8 månader och på fotbollen i måndags så kommer hon + några andra av dom dåvarande kompisarna, ställer sig precis brevid oss. Hon vet att jag är tillsammans med J sen ca 7 månader tillbaka så hon visste väl att jag var där och kollade.

Nu har hon kommit på hur bra det hade varit att vara kompis med mig (NU efter 8 månader) eftersom jag är tillsammans med J och umgås mycket med hans kompisar. Det hade varit perfa för henne, umgås med massa fotbollsspelare. SÅ jävla genomskinligt. Fick iaf ett sms i morse: "Kan vi inte sluta bråka nu? Förstår fortfarande inte varför du är sur? Kan du inte förklara det?"

Så är det verkligen mig hon vill vara kompis med?? Skulle inte tro så, då skulle hon kämpat mer i början, nu blir det ju bara löjligt. TVI

Onsdag

Inget skrivet igår, orkade inte, hade inget att skriva om. Fotbollen i måndags var spännande men dom lyckades inte hålla det tyvärr. Nu är det 6 matcher kvar och dom måste vinna iaf 2 för att klara sig kvar.

Igår jobbade jag till 5, sen så gick jag hem till J som väntade hemma hos sig. Han överröste mig med pussar och kramar med förklaringen "vi har ju inte setts på hela dagen" haha go han är. Sen åkte han och kollade på B-laget som spelade match och vann (6-0.) Jag åkte hem och bytte om, handlade mat och sen tillbaka till J.
Kvällen spenderades med tacos och Idol :)

Idag blir det jobb till klockan 3, så skööönt. Blir nog bowling i eftermiddag med J, ska spela röven av honom!! haha.

Igår kväll när jag borstade tänderna så satte J på Jason Mraz - Im yours och tillängnade mig den, fick även reda på att det var J som sjöng men att det var Jason Mraz som hade skrivit den haha. Kokbäng han är!


Rensning av garderoben

Rensade min garderob igår kväll. Jissed vad mycket man har som man absolut inte använder. Blev två papperskassar och en stor plastkasse med kläder som nu ska skänkas bort. Men gud så skönt det var att rensa ur, nu finns det plats så det räcker och blir över.

image181
obs. inte min garderob

Måndag & 7 veckor kvar

Har haft en lugn och sansad helg. Det är skönt att ha en fotbollsspelare till pojkvän ibland, eftersom dom inte ska dricka så blir det inga utekvällar, vilket jag tycker är skönt för jag är inte så mycket för krogen längre. Är hellre hemma, köper god mat och tittar på film :) Vi har kollat på hotell i Thailand så vi har en liiten plan när vi kommer ner. Var och bokade om vår flygresa också så nu åker vi med ving ner istället för apollo, så vi åker från gbg istället för sthlm (lite smidigare) och så åker vi tillsammans med Js kompis T och hans tjej också.

Igår var jag hos Jossan och Erik med Sid, var så tyst och ensamt när jag kom hem. Lilla gubben är på lite semester nu. Han och Cilla busade så gott och hoppas dom funkar ihop. Men han är fortfarande min lilla bebis och kommer snart hem igen.

image163


Idag är det heldags jobb och sen fotboll. Idag möter dom häcken hemma och det blir nog svårt, men allt ska vi ta 3 poäng...kallt blir det nog iaf så jag har packat ner kläder så det räcker.

Fredag äntligen + thailandsrutt

Återigen en fredag :) går för himla fort men helgen är det bästa jag vet. Dessvärre jobbar jag hela dagen idag, men det får väl gå. Igår gjorde J kyckling fajitas och mums va gott det var, det här med mat det kan han.
Hans lagkompis T (skyttekungen i laget) och hans tjej åker nog också med :) ju fler desto roligare, vi kommer nog inte umgås hela semestern men vi flyger nog ner ihop sen får man se. Så här ser iaf rutten ut som jag och J planerat...

(Kartan jag hade ritat så fint funkade inte här så jag skriver istället)

Landar i Krabi den 4e november då tar vi oss till Ao Nang där vi nog stannar i 2 dagar eller något.
Från Ao Nang till Railay Beach. Där stannar vi några dagar och gottar oss.
Sen åker vi tillbaka till Ao Nang så vi kan ta båten till Phi Phi. Där stannar vi nog lite längre.
Sen står nog Koh Lanta på tur några dagar och sen tillbaka till Ao  Nang och hem från Krabi den 20e november.

image177
Så först till Krabi

image178
Sen till Railay Beach

image179
Off to Koh Phi Phi
image180

Sist men inte minst Koh Lanta

update: 13e september


Den 11e september kommer alltid att kommas ihåg. Hon var väldigt vacker där hon låg i sin nya klänning med en solros på magen. Hoppas det dröjer läänge innan jag får se nåt sånt igen även om det var väldigt fint. Hon lämnar mycket kärlek bakom sig och hon kommer ALLTID finnas i våra hjärtan, alltid.


Mitt i allt det trista och tråkiga och sorgliga så händer det en del kul också. Igår var jag och J och kollade på en lägenhet på kålgården. Hur fin som helst, fräsch och ny. Det var J som såg den och ville att vi skulle kolla. Dock ligger det lite fel i tiden för oss just nu med tanke på fotbollen så vi väntar lite.

Igår bokade vi även flygbiljetter till Thailand (så jevla skönt!!) Så den 4e november åker vi lååångt härifrån och kommer inte hem förren den 20e, och fy tusan va vi ska sola och mysa, bara jag och J.

Idag fick jag reda på att jag får liite högre lön. Och den skulle träda i kraft redan i april så jag får 6 månader retroaktivt nu i september, passar det bra eller vad nu till thailand.

Har även varit hos tandläkarn idag och jag hade noll, zero, inga hål alls och behöver inte komma tillbaka förren om 2 hela år. Plus att jag betalade mindre än vad både J och min lillasyster har betalat. Betalade bara 389 när dom andra två har betalt 480, och då fick jag ta bilder, rensad tandsten och fluorkräm i massvis. Hmm...jaja inte fel iaf ;)

Så lite ljus i en annars tråkig vecka...

Sorg idag

Min moster bestämde sig för att kasta in handduken idag.

Vila i frid Lena ♥

Måndag, höst & kaos

Jobb idag efter en lugn och skön helg, så skönt att man bara jobbar till 3. I morse hände en olycka här utanför jobbet. Runt 9 så small det så in i, här utanför och det flög massa skit utanför fönstret. Då var det en för hög lastbil som hade kört rakt in i en på tok för låg bro. Det var inte mycket kvar av bilen, bron är som en osthyvel haha. Stackars chafför säger jag bara. Samma sak hände här förra året, men då fastnade lastbilen under bron, idag kom han igenom, han måste ha kört fort som tusan. Jaja kul att det händer lite här iaf :)


Snart kommer J, mumsi


Saknar

...I miss my honeypie...

image165

Nu är det läggdax, inte lika kul själv, men det är bara en natt i veckan så jag får helt enkelt överleva. Imon blir det jobb till klockan 3, då blir det liten fika med Cicci. Kvällen tillbringas hemma hos J, följer deras match på internet och kommer hålla tummarna tills dom blir blå, dom måste vinna imon.

Ensam mamma söker

Har nyss satt mig ner med nypoppade popcorn och ett glas iskall ramlösa och ska se på nya favoriten: Ensam Mamma Söker...

mumsigt

Oh dear

Sitter och söndags surfar hemma framför tvn som är satt på mute och lyssnar på underbar musik från Sophie Zelmani. Det är så harmoniskt och så skönt. Sid ligger i sin sovhörna och nannar så gott. J är och tränar, imon är det match vilket betyder att jag sover ensam inatt, fy och blä. I fredags satt vi och kikade på resor. Kollade sistaminuten flyg till Thailand, hittade en avgång för 5800 (per person) det datumet vi vill åka, alldeles utmärkt ju, men dom måste vinna lite fler matcher innan vi kan boka nåt. J blev även mycket intresserad av Maldiverna, men insåg att 60 000 kronor (minst) var lite väl mycket.

image176

 
Ser lite inbjudande ut ellerhur...

Men det blir Thailand om det går bra nu i deras sista matcher, det är typ bara måste matcher kvar....

Nu ska jag göra kvällsmat och se på lite tv.


Tjat tjat och åter tjat

Två av mina närmsta kompisar är på mig dagligen nu senast om att gå ut på krogen och festa och drick a och allt. Men jag vill inte !! jag säger nej och nej och åter nej men dom fortsätter bara. Har ingen lust att slösa pengar på det just nu när jag sparar varenda litet öre, och sen är de tinte kul att gå ut här längre. Men då när jag säger nej så får jag höra "toffel" & "nörd" tillbaka, blir så trött på dom ibland. Jag är inte en toffel punkt slut, tycker bara inte det är kul att spendera pengar på att gå ut längre. Svårt att förstå? Är det konstigt?

96942-109

Freedag, woho

varför är det så lätt att gå upp på fredagar?? det är så skönt på nåt vis, solen skiner som om det vore mitt i sommaren (märktes det dock att det INTE var när jag kom ut klockan 7 i morse.) Jag ser framemot mitt godisätande ikväll, är faktiskt så sugen idag. Funderar på att försöka tjata med J på bio ikväll kanske, vore mysigt.
Igår intog jag och Busan gymmet efter en tids "vila" från min sida. Var grymt skönt att ta i lite igen, även om det känns idag, men det är det värt ;) Sen blev det tacos med J framför Idol, mysigt värre. Och hör och häpna jag åt en hel taco mer än J, och det är inte jag som spelar fotboll på heltid.

Muskler here I come

Blir gym istället ikväll, istället för KiBoxen, Busan håller på att bli förkyld så vi kör ett lungt gympass istället. Är nog lika bra för mig, kommer ha lika ont imon ändå haha. Vi satsar på Boxen nästa vecka istället :)

image172
this is me om några månader (not)


däremot får J gärna se ut så här  (ännu mer NOT)

Äntligen äntligen

Torsdag idag, lite segt, men ganska skönt när man tänker att det är fredag imon. Har jobbat helvecka ända till och med idag, imon kommer förhoppningsvis S tillbaka. Veckorna går fort, fast inte när jag jobbar, då kan tiden inte gå mycket saktare.

Igår lagades som sagt Lasagne hos J, mycket lyckat (som vanligt när det gäller mat med honom.) Sen kikade vi på lite vänner och sen givetvis Idol, haha fan vi skrattade åt soumi puckot, haha han kom aldrig ut ur dörren!! Det var det roligaste av allt. Sen låg vi och mös tills vi somnade gott.

Idag var jag inte ensam om att gå upp, J har två träningar idag eftersom dom var lediga igår, så han gick upp strax efter att jag gått. Jag skulle haft sovmorgon idag egentligen eftersom det är torsdag, men eftersom S är sjuk så får jag jobba hela dagen istället, segt, för jag hade behövt sova, men men, jag har hela lördagen på mig. Efter jobbet idag ska jag och Busan på KiBox på friskis :) äntligen, har inte lyckats komma igång sen min flunsa i februari haha, snacka om att jag skäms. Sen efter träningen så har J hunnit träna sitt andra fotbollspass så då blir det TACOOS...nu har jag något att slåss för, ska bli så himlans gott.

Lasagne och myskväll

Nu är J färdig med golfen och på väg hem :) han hade förlorat mot T haha rätt åt honom. Eftersom han har 2 träningspass imon så behöver han äta pasta ikväll, så vi ska laga lasagne. Jag är inte dundersugen på lasagne till kvällsmat men det är helt ok, jag var mer för tacos ikväll, men vi gjorde en deal så vi äter det imon när han tränat sitt sena pass :) då är jag nöjd och glad. Får se vad vi gör innan maten, om vi går ner en sväng på stan eller om vi bara tar det lugnt, har somsagt så ont i huvudet och så måste jag jobba fulldag imon också (dvs börjar tidigt igen) så behöver lite vila.

Nu ska jag lyssna på lite Lasse Winnerbäck innan jag tar cykeln bort till J. Ha en bra kväll.

Har så ont

Ca 40minuter kvar på  jobbet, sen slutar jag, ska åka hem till Sid en stund, tills J är färdig på golfbanan. Då tänkte vi njuta av det fina vädret med en sväng på stan, lite fika kanske och mys i solen.

Har fått sån huvudvärk, det gör inte så ont, det är bara tungt och vill ramla av typ, skit obehagligt, får ta en tablett hemma så man piggnar till lite. Hoppas att S är frisk imon så man får en liten sovmorgon, är inte van vid tidiga morgnar ;)


Onsdag

Klockan kvart över 7 i morse ringde S på jobbet som har varit ledig i två dagar och skulle börjat idag, hon är sjuk nu (matförgiftad) så jag kunde inte gå på mitt frukostmöte med facket, utan fick åka direkt till jobbet och öppna med birgitta igen. Lite surt, men får gå på fredag istället. Chefen blev så bekymrad över att S var sjuk och vi får jobba själva en dag till så han bjöd på stor frukost och fika :) Madeleine skulle följt med på frukost mötet men har blivit dö förkyld så hon kom inte heller.

Igår cyklade jag i ÖS regn till J så jag var så gott som nyduschad när jag kom fram. Då höll han på att göra varma mackor, var mycket mumsigt. När vi skulle lägga oss och sova så börjar vi prata om hur läskigt det är med rymden, att det är så stort, sen så drar han upp att han är jätte rädd för döden. Så låg vi och pratade lite om det, haha det är kul ibland att prata om sånt, men sen blev han för rädd så han ville att vi skulle sluta prata om det.

Jobb = BLÄ

Tisdag

KAOS på jobbet idag, det enda jag kan säga. Fattas pengar i kassan, nycklar har försvunnit så securitas har inte kunnat tömma vår bank-låda och en allmänt seg dag med tjuriga kunder.
Men men jag har överlevt och nu ska jag inte jobba flera heldagar utan går tillbaka på mina 75%.

Förlust igår på stadsparksvallen, så himla sur förlust, men dom var faktiskt kassa igår, ingen kommunikation, bara passar ut i tomma intet typ. Nästa match är ett måste att vinna. Jag hade en hyffsat "glad" pojkvän hemma sen, han fick dessutom en spark på foten så han haltade av plan i 68e minuten, så fick pyssla om honom igår med. Lite gladare var han idag när han hade varit hos tandläkarn och hade inte ett ända hål, made his day.

Imon ska jag börja min dag med ett jevla frukostmöte med facket, känner mig sådär peppad faktiskt, men men det får gå fort.

Jag dregglar

Haha, sitter just nu och gör allt för att få tankarna bort mot den nybakta chokladkakan på cafét mitt emot!! Det skulle vara så gott, fika får vi göra jag och J, men jag vill INTE slösa pengar på såna onyttigheter, sparar dom hellre till varmkorven ikväll ;)

Håll tummarna nu för södra ikväll !! Vinst är ett måste..

Vad händer???

Detta kan man inte tro om våran lilla kristna stad? Haha jodå, vi är ju rena rama skräckstaden...

Måndag

USCH USCH USCH varför är måndagar alltid så jevla jobbiga? Speciellt när man jobbar ända till 5, snacka om att man vill hänga sig själv. Men men det får gå, ska ju inte jobba till 5 sen i vanliga fall, får bli en engånsföreteelse. Usch nu kollade jag i kalendern, ska på frukostmöte med facket på onsdag morgon, tidigt, nu blev veckan plötsligt segare.


Godnatt

Nu ska jag kika på något avsnitt av Eva & Adam, sen ska jag lägga mig och sova. Ska förhoppningsvis kunna bestämma mig om lägenheten tills imon. Måste kolla massa grejer bara med kollegans dotter om storlek och hyra och allt så jag vet exakt. Måste ju ge besked imon.

Saknar J men vi ses imon efter matchen mot enköping, J får spela från start dessutom nu igen så lite extra glada är vi :)

Godnatt godnatt

Ensam Mamma Söker

Om ca en timme och en kvart börjar Ensam Mamma Söker (mitt & Js favorit program) ska bli kul...behöver lite haha nu så här på söndags kvällen, känner INTE för att jobba imon någonstans.

Imon är det somsagt hemmamatch igen, ska bli kallt imon kväll min nya jacka jag fick av J åker nog på :) Och tjocka vantar, känner jag mig rätt så kommer jag frysa. Hoppas Js tå håller så han kan spela. Och att dom vinner, usch mina nerver är för svaga för sånt.

By the way, ingen som vill ha en mysig tak-1a på liljeholmen i jkpg? Let me know...

Kattmys

Sid är så glad att matte är hemma, han har gosat till det på min mage här i sängen och ligger och trampar med tassisarna. Han kommer bli så lycklig om jag flyttar. Större lägenhet, då kan han springa mera och busa mera :) Det finns egentligen bara 2 nackdelar med att flytta; just att behöva flytta alla saker, sen att det bara är ett andrahands kontrakt. Men å andra sidan, hyr jag ut min i andra hand så har jag ju kvar den som säkerhet. Sen bor jag närmare jobbet, även om liljeholmen och vätterstranden är perfa så är torpa bättre lägesmässigt, (sen hur många strand dagar har det blivit i år??) Ja, ska diskutera detta mer imon när kollegan/dottern ringer.

image163

oj va vi myser

Sjuk

Sen i fredags (när jag fick mitt bältros besked) har jag varit dålig. Somnade med feber i fredags, sen har den gått upp och ner hela helgen. Har bott hos J och blivit så mysigt omhändertagen. Han är bäst. Nu skulle han åka och träna sen vara själv ikväll (match imon) så då åkte jag hem och kurerade mig hemma i sängen.

Igår hann vi med en sväng på stan, lunch på en libanesisk resturang med Js kompis T, sen tog vi eftermiddagsfika på ett café mitt i stan. Handlade också månadens enda inköp (jag sparar och är så duktig) det blev en stickad, långärmad klänning :) skit mysig.
 
Usch känns extra tungt idag också, ska jobba heltid imon och tisdag, och imon så går vi på vintertiderna så vi jobbar till 5 istället för 4. Sen är det somsagt hemma match imon för J :) hoppas han får spela från start, det är viktigt att dom vinner imon!!